Finito η σειρά με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι κάτω από αυτό που ανέμενα.
Για άλλη μια φορά η KyoAni παρουσίασε ένα show με τρανταχτό budget που φάνηκε σε πολλά σημεία. Η πανέμορφη κινητικά χορογραφία, οι σκηνές δράσης κυρίως της Mirai, αν και συμφωνώ με Έρεβο πως ο σκηνοθέτης ήταν μετριότατος αν όχι κακός σε αυτόν τον τομέα, και τέλος το αποστομωτικό σχέδιο και τα εφέ στα σκηνικά. Μεγάλα συν όλα τους.
Από την άλλη βέβαια είχαμε πολλά. Το σε εκνευριστικό βαθμό moe στοιχείο και τα συνεχόμενα otaku και pervert αστείο μου φάνηκαν πολύ κόντρα στον αρχικό χαρακτήρα της σειράς που είχα είσπραξη. Όταν διάβασα την περίληψη του περίμενα να δώ κάτι τουλάχιστονπιο mature αν όχι twisted. Τώρα θα μου πείτε γιατί να προσδοκώ αυτό από την KyoAni όταν ξέρεις την φιλοσοφία της. Και όμως το spirit warrior από καταραμένη φυλή με την ικανότητα να ελέγχει το αίμα μου έκανε gory enough.
Δεν περίμενα να δώ splatter fest για να μην παρεξηγηθώ, αλλά όταν τελικά ένιωθα ανά σημεία ότι έβλεπα Oreimo τότε κάτι τρέχει.
Ολοκληρώνοντας τις γενικές εντυπώσεις, το πιο αδύναμο κομμάτι θεωρώ το char development και την αποτυχημένη προσπάθεια να ενώσει πολλές ιστορίες σε λίγα επεισόδια όπου ο όποιος διαθέσιμος χρόνος καταναλώθηκε σε fanservice.
Στα του τέλους τώρα.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018