Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

• This topic is locked This topic is locked
322 replies to this topic

Poll: "The Iron Throne is mine by right!" (19 member(s) have cast votes)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 votes [5.26%])

Percentage of vote: 5.26%

2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 votes [21.05%])

Percentage of vote: 21.05%

3. House Lannister - Hear Us Roar (3 votes [15.79%])

Percentage of vote: 15.79%

4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 votes [26.32%])

Percentage of vote: 26.32%

5. House Stark - Winter Is Coming (5 votes [26.32%])

Percentage of vote: 26.32%

6. House Tyrell - Growing Strong (1 votes [5.26%])

Percentage of vote: 5.26%

Vote

#121 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 09 May 2013 - 00:29

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Osama (House Stark) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής.)

#122 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 09 May 2013 - 20:47

Επίθεση με 7 από το Harrenhal στο Acorn Hall.

#123 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 09 May 2013 - 21:55

Posted Image

Έπειτα από μια εβδομάδα γλεντιού, τσουγκρίσματος κόκκινων αυγών και σουβλίσματος αρνιού στο Riverrun, ο Βασιλιάς του Βορρά Robb Stark διέταξε τις στρατιές του να αφήσουν το Harenhall και να κινηθούν προς την Δύση. Ο Νεαρός Λύκος διέσχισε τον Red fork και επιτέθηκε εναντίον της αποδυναμωμένης Lannister στρατιάς στο Acorn Hall. Ήταν τόση η μανία του ανταρόλυκου του, που οι στρατιώτες του Jaime Lannister τράπηκαν άρον-άρον σε φυγή.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Osama (House Stark) τη φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής.)

Edited by Black Kaiser, 10 May 2013 - 14:09.

#124 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 May 2013 - 16:26

O Robb κοίταξε τον χάρτη που ήταν απλωμένος μπροστά του. Οι Lannisters είχαν καταλάβει το Flint's Finger, ο πόλεμος μαινόταν ανελέητος εναντίον τους στα ποτάμια των Tully, που δεν μπορούσε να αποφασίσει ακόμα αν ήταν ή δεν ήταν φλόμπες, και το αρνί του είχε καθήσει βαρύ στο στομάχι.

"Ανάθεμα στο βάρβαρο έθνος τoυ Grecio της ανατολής και τα βάρβαρα έθιμά του με τα αρνιά... Δεν του έφτανε του Edmund που του κατατρώνε την επικράτεια οι Lannisters, ήθελε και εξωτικά μαγιάτικα έθιμα, τρομάρα του..."

"Τι θα κάνουμε τώρα, άρχοντά μου; Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε τους Lannisters στον νότο ή θα στραφούμε προς τον βορρά;", ρώτησε ένας από τους άρχοντές του.

O Robb γύρισε και κοίταξε αμίλητος έξω από την σκηνή, πέρα μακρυά στον ορίζοντα. Ο ήλιος θα ανέτειλε σε λίγο.

"Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Ό,τι και να κάνουμε, θα βγούμε χαμένοι.", απάντησε και αναστέναξε. Έπειτα όμως θυμήθηκε.

"Όχι, έχουμε ακόμα μια ελπίδα. Ακούστε. Θα δώσω εντολές στα στρατεύματα και έπειτα θα φύγω για μερικές μέρες."

"Μα, άρχοντα Robb, αυτό θα επεηρεάσει αρνητικά το ήδη χαμηλό ηθικό των στρατιωτών."

"Μην ανησυχείς. Εάν πετύχει αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε ποτέ πια με ηθικό ή γκρίνια. Θα γυρίσω σε τρεις μέρες."

"Μα, που πηγαίνεται, μεγαλειότατε;"

Ο Robb έμεινε ακίνητος και κοίταξε σοβαρός τον ήλιο που ανέτειλε.

"Πηγαίνω... στην Κάμαρα με τα Μυστικά...", απάντησε και άρχισε να περπατάει.

Οι άρχοντες έμειναν να κοιτάζουν καθώς ο βασιλιάς του Βορρά έφευγε μόνος του. Όμως ήξεραν. Ήξεραν και φοβόντουσαν. Όχι όμως για τον βασιλιά τους αλλά για αυτούς που θα έφερνε μαζί του.

Είχαν καταλάβει ότι είχε έρθει η ώρα οι Stark να σοβαρευτούν...

--------------------------------------------------------

Όλοι από το Moat Cailin στο Greywater Watch.
Όλοι από το Fairmarket στο Harrenhal.
Όλοι από το Seaguard στο Fairmarket.
Όλοι από το Riverrun στο Fairmarket.

Επιβιβάζω 4 από το Skagos στα πλοία και τα μετακινώ στο The Shivering Sea (South)

Edited by Osama Bin Laden, 10 May 2013 - 16:51.

#125 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 May 2013 - 23:52

Κινήσεις NPC

O Oίκος Stannis Baratheon of Dragonstone δεν έκανε καμία κίνηση.
O Οίκος Joffrey Baratheon of King's Landing έβγαλε 2 στρατιώτες από το κάστρο του Rosby.
O Οίκος Joffrey Baratheon of King's Landing μετακίνησε 5 στρατιώτες από το King's Landing στο Rosby.
Ο Οίκος Tully μετακίνησε 2 στρατιώτες από το Seaguard στο Fair Market.
Ο Οίκος Tully μετακίνησε 2 στρατιώτες από το Seaguard στο The Twins.
O Oίκος Arryn of the Eyrie δεν έκανε καμία κίνηση.

Χάρτης

Spoiler:

-ΤΕΛΟΣ 4ου ΓΥΡΟΥ-

Σειρά Παιχνιδιού (5ος γύρος)

Posted Image

Μπάρες Επιρροής NPC

Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted Image

4 αστέρια: Πολύ καλές σχέσεις
3 αστέρια: Καλές
2 αστέρια: Τυπικές
1 αστέρι: Κακές
0 αστέρια: Εχθρικές

-ΓΥΡΟΣ 5-

DEPLOYMENT PHASE

Κάποια στιγμή αργότερα ελέγξτε τα pms σας.

#126 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 13 May 2013 - 23:40

Posted Image

Κεφάλαιο V: Tyrion Lannister

Posted Image

King's Landing. - Συμβούλιο του Βασιλιά
Συμμετέχουν: King Joffrey Baratheon, Queen Regent Cersei Lannister, Grand Meister Pyscelle, Lord Petyr Baelish "Littlefinger", Lord Varys "The Spider", Tyrion Lannister as Hand of the King "The Imp".

"Δεν θέλω!" γκρίνιαξε για 500η φορά ο Βασιλιάς Τζόφρι. Μπορεί να το έπαιζε μάγκας και καραμπουζουκλής σε αρχοντοπούλες από το Βορρά ή σε ανόητες πόρνες, αλλά όταν μιλούσε με την μητέρα του, έμοιαζε με 12χρονο.

Μακάρι να ήταν 12χρονο, σκέφτηκε ο Tyrion. Θα μπορούσα να του ρίξω μερικές μπούφλες δίχως να κινδυνέψω να χάσω το χέρι μου...

"Tζοφ..."
"Δεν θα την παντρευτώ!" βρυχήθηκε αποφασισμένος ο Βασιλιάς. "Έχω την Sansa να βασανίζω!"
"Πρέπει να πάρεις την Margaery, Joffrey", προσπάθησε να τον πείσει για 501η φορά η μητέρα του. "Έχω ακούσει πως είναι πολύ όμορφη. Ομορφιά αντάξια για έναν Βασιλιά σαν εσένα".

Posted Image

Ναι, αγαπητή μου αδελφή. Ο Τζόφρι σου για αυτό νοιάζεται, για την ομορφιά. Ο Τύριον κούνησε το κεφάλι και έφερε το ποτήρι του στα χείλη. Λυπόταν για το καημένο κορίτσι των Tyrell. Ήταν σίγουρος πως τα βράδια της θα ήταν γεμάτα με όνειρα για το πόσο καλή Βασίλισσα θα γινόταν και πόσο θα την ζήλευαν όλες οι άλλες οι γυναίκες του Westeros. Θα γινόταν Βασίλισσα... του Τζόφρι. Σκέφτηκε πως είχε και εκείνος βάλει το χεράκι του σε αυτό. Ήταν εκείνος ο οποίος μαζί με την Olenna Tyrell είχαν κανονίσει την συμμαχία Lannister – Tyrell και την συμφωνία του γάμου. Η μπαμπόγρια ήξερε καλά τι έκανε. Αυτή η συμμαχία συνέφερε και τα Λιοντάρια και τα Ρόδα και ο άρχοντας Mace Tyrell την δέχτηκε αμέσως θέλοντας να δει το μπουμπουκάκι του Βασίλισσα του Westeros.

"Για νεούδι στον θώκο του Χεριού καλά τα πήγες", του είχε πει ο Μπρον. "Ο πατέρας σου θα ήταν περήφανος".
"Ο μόνος τρόπος να κάνω τον πατέρα μου περήφανο είναι είτε να ψηλώσω μερικούς πόντους, είτε να βρω τρόπο να γίνω αόρατος", του είχε απαντήσει.

Posted Image

Και τώρα, ενώ όλοι οι άρχοντες, πρόμαχοι και ιππότες της πρωτεύουσας, της Δύσης και της Μεγάλης Πεδιάδας είχαν συμφωνήσει σε αυτήν την Δυνατή Συμμαχία, ο μόνος που αντιδρούσε ήταν το απροσάρμοστο.

"Μεγαλειότατε", πήρε τον λόγο ο Βάρυς με την μαλακή του φωνή. "Οι Tyrell είναι πανίσχυροι. Σκέψου πως θα έχεις τον στρατό τους υπό τις διαταγές σου αν συμφωνήσεις να παντρευτείς την κόρη του Άρχοντα Mace".

"Δεν σε εμπιστεύομαι ευνούχε!" του φώναξε δίχως κανέναν σοβαρό λόγο το αποπαίδι. "Αυτόν εμπιστεύομαι! Πες μας την γνώμη σου, Lord Baelish".

Τώρα μάλιστα...

"Σας ευχαριστώ, Μεγαλειότατε", απάντησε ευγενικά ο Μικροδάκτυλος με το γνωστό του, αποτυπωμένο με κόλλα στο πρόσωπο του, μειδίαμα. "Πρέπει να δηλώσω πως συμφωνώ με τους συνομιλητές μου. Πρέπει να παντρευτείτε την Margaery Tyrell και δεν βλέπω πως μπορείτε να βρεθείτε χαμένος από αυτό. Σας θυμίζω πως μπορείτε να κρατήσετε και την Sansa Stark αν θέλετε ως ερωμένη-σάκο του μποξ-παιχνίδι. Έτσι θα έχετε και στρατό και το παιχνιδάκι σας".

Ο Τζόφρι κοίταξε για λίγο στο κενό σαν να σκεφτόταν -Ο Tyrion δεν ήταν σίγουρος πως μπορούσε να το κάνει-. "Ναι, θα το κάνω!" είπε ξαφνικά. "Θα θυσιαστώ και θα πάρω αυτήν την γυναίκα. Για χάρη του Βασιλείου! Για χάρη των προγόνων μου".

"Μπράβο Τζοφ μου. Μπράβο καμάρι μου."
"Εξαιρετική επιλογή, Μεγαλειότατε. Για χάρη του Βασιλείου πράγματι!",
"Οι πάντες θα σας ευγνωμονούν. Και εγώ ειδικά με τους χιλιάδες-πελάτες Tyrell που θα κατακλύσουν την πόλη".
"Τόσα χρόνια Μέγας Μέιστερ, σοφότερο Βασιλιά δεν έχω ξαναδεί".

Όλοι τους γύρισαν και κοίταξαν τον Tyrion περιμένοντας να πει και αυτός κάτι. Πρέπει εε; Η αδελφή του γούρλωσε τα μάτια. What the hell..., σκέφτηκε και άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει: "Εγώ διαφωνώ Μεγαλειότατε. Προσωπικά ο γάμος μου φαίνεται πολύ άσχημη ιδέα. Καλύτερα να μην γίνει..."

Posted Image

Ο Τζόφρυ τον κοίταξε με απέχθεια "Έτσι εε; Δεν ξέρεις τίποτα μικρέ θείε. Σύμφωνα με το σκεπτικό μου αν παντρευτώ αυτήν την Μάρκαρι..."
"Margaery", τον διόρθωσε η μητέρα του.
"...αυτή την Margaery, θα έχω πρόσβαση στα πλούτη και το στρατό του Highgarden. Αλλά που να το σκεφτείς αυτό μπασμένο μου Χέρι; Για τίποτα δεν είσαι χρήσιμος κοντέ μου θείε".
Ναι, ενώ εσύ είσαι πρώτο μπόι. "Όπως επιθυμείτε, Μεγαλειότατε".

Και έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ο γάμος του Joffrey και της Margaery. Τα εύσημα για την συμφωνία κάπως κατάφερε και τα πήρε ο Littlefinger, στον Varys ανατέθηκε η ενημέρωση όλων των Αρχόντων του Βασιλείου για τον επικείμενο γάμο, ο Meister Pyscell αποκοιμήθηκε στο τραπέζι του συμβουλίου, ενώ ο Tyrion το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να πάει στη Σάε πλήρως μεθυσμένος ώστε να μην ακούσει την γκρίνια της.

O Oίκος Tyrell αναγνώρισε τον Joffrey Baratheon ως Βασιλιά του Westeros των Andal και των Πρώτων Ανθρώπων μπλα, μπλα...

Σειρά Παιχνιδιού

Posted Image

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Botsun (House Baratheon) την φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 12.40 το μεσημέρι της Τετάρτης)

Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ενεργοποιούνται στην αρχή.

Posted Image

Παίχτηκε Μυστική Κάρτα.

^EDIT: 14/5 - Μπήκε το section "Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ενεργοποιούνται στην αρχή."

Edited by Black Kaiser, 21 May 2013 - 12:49.

#127 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 May 2013 - 00:20

Επίθεση με όλα τα πλοία,στον στόλο των Martel στη Narrow Sea South.
Επίθεση με όλους από το Fellwood,στο Kingswood.
Επίθεση με όλους από το Grassy Vale,στα δύο κομάντα των Martel στο Ashford.
Επίθεση με όλους από το Stonehelm,στο Blackhaven.

Posted Image

#128 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 May 2013 - 00:58

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Botsun (House Baratheon) την φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 2.00 το πρωί της Τετάρτης)

---------------------
-> Παίχτηκε κάρτα Ναυάρχου

Posted Image

#129 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 May 2013 - 01:13

Οι 5 από το Ashford ,στο Blackhaven
Οι 6 στο Blackhaven ,μέσα στο κάστρο.
Οι 5 στο Mistwood ,έξω από το κάστρο.
Οι 4 στο Storm's End ,μέσα στο κάστρο.

~Ούτε λίγο rp,για την τιμή τον όπλων,καλά Καίσαρα... :ρ

Posted Image

#130 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 May 2013 - 09:04

~Ούτε λίγο rp,για την τιμή τον όπλων,καλά Καίσαρα... :ρ

Sorry man, είχε πάει 2 και είναι μια ώρα που, τις καθημερινές τουλάχιστον, πρέπει να βρίσκομαι ήδη στο 3ο όνειρο.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Iristella (House Lannister) την φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 10.05 το βράδυ της Τετάρτης)

#131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 May 2013 - 15:45

Eπίθεση με 7 απο Golden Tooth και 10 Απο Stony Sept στον στρατο των Stark στο Acorn Hall.
Eπιθεση με 23 από Maidenpool στο Harrenhall

#132 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 May 2013 - 17:44

Posted Image

Tywin Lannister. Best thing after Dragons.

O 5ος μήνας του πολέμου ήταν νικηφόρος για τους Lannisters. O Άρχοντας Tywin εισέβαλλε με όλες του τις δυνάμεις στο κάστρο του Harennhal και έπειτα από μια σφοδρή μάχη, κατάφερε να το κατακτήσει. Η σημαία του χρυσού λιονταριού κυμάτισε περήφανα πάνω στους μαυρισμένους τοίχους και τους λιωμένους πύργους του άλλοτε μεγάλου κάστρου.

Αντίθετα, ο Jaime Lannister στην Δύση ηττήθηκε από τον Robb Stark στο Accorn Hall. Ο Νεαρός Λύκος χρησιμοποίησε ένα τρικ και η νίκη του θα ήταν ολοκληρωτική αν λειτουργούσε, όμως οι κατάσκοποι του Varys το έμαθαν και μπόρεσαν να σαμποτάρουν ολόκληρο το σχέδιο του. Μια ολόκληρη στρατιά Λύκων περίμενε στην αντίθετη πλευρά του Red Fork και δεν θα έμενε εκεί για πολύ.

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Iristella (House Lannister) την φάση τακτικής της (διορία μέχρι τη Παρασκευή εξαιτίας προσωπικού προβλήματος του παίκτη.)

---------------------------------------------------------
Παίχτηκε κάρτα "Ήρωας του Westeros"

Posted Image

Παίχτηκε κάρτα Κατάσκοπος #2 πάνω στον Οίκο Stark (Osama). Aκυρώθηκε η κάρτα "Ήρωας του Westeros".

Posted Image

-------------------------------------------------------

Edited by Black Kaiser, 15 May 2013 - 14:41.

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2013 - 12:45

Δυο στρατιώτες απο Flints Finger στο πλοίο στην Iron Sea και αυτο με την σειρα του Sunset sea.
4 Aπο Wyndhall στο Golden tooth

4 Mεσα στο καστρο του Harrenhall.
5 Από Kayce σε Casterly Rock
4 Aπο Lannisport σε Casterly Rock

Sorry για την καθυστερηση ηταν beyond my powers να συγκεντρωθω στο game.

Ps: O ζηλος του Osama για το Risk εχει αρχισει και με τρομαζει λιγο. Νομιζω αν με δει στο δρομο θα με σφαξει for real.

#134 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 17 May 2013 - 12:57

4 Aπο Wyndhall στο Golden tooth

ποτάμι

#135 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2013 - 13:18

Ας το πληρωσουμε να κανει περα τοτε. :P

Οrders fixed

Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark