Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

• This topic is locked This topic is locked
322 replies to this topic

Poll: "The Iron Throne is mine by right!" (19 member(s) have cast votes)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 votes [5.26%])

Percentage of vote: 5.26%

2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 votes [21.05%])

Percentage of vote: 21.05%

3. House Lannister - Hear Us Roar (3 votes [15.79%])

Percentage of vote: 15.79%

4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 votes [26.32%])

Percentage of vote: 26.32%

5. House Stark - Winter Is Coming (5 votes [26.32%])

Percentage of vote: 26.32%

6. House Tyrell - Growing Strong (1 votes [5.26%])

Percentage of vote: 5.26%

Vote

#106 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 May 2013 - 16:38

4 από Bronzegate στο Grassy Vale.

Οι υπόλοιποι 3 στο Bronzegate,μεσα στο κάστρο.

Από τις κάρτες:
9 στο Stonehelm
6 στο Fellwood

Posted Image

#107 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 May 2013 - 16:46

4 από Bronzegate στο Grassy Vale.

Μπιπ! Ανάμεσα τους οι δύο περιοχές έχουν το Fellwood, και κάθε στρατιωτάκι μπορεί να κάνει μια μετακίνηση σε γειτονική περιοχή ανα tactical phase. Repeat your moves please.

#108 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 May 2013 - 16:51

Οι υπόλοιπες κινήσεις παραμένουν ως έχουν.

Οι 4 γιωτάδες του Bronzegate,πηγαίνουν μέσα στο κάστρο του Storm's End.

Posted Image

#109 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 May 2013 - 16:54

Οι 4 γιωτάδες του Bronzegate,πηγαίνουν μέσα στο κάστρο του Storm's End.

ΜΠΙΠ! Number 2! :P

Η είσοδος/έξοδος από κάστρο πιάνει ως μετακίνηση. Άρα για να τους βάλεις αυτούς στους 4 στο κάστρο του Storm's End πρέπει να τους πας πρώτα εκεί από το Bronzegate (1η μετακίνηση) και μετά να τους βάλεις μέσα στο κάστρο (2η μετακίνηση). Πάλι δεν μπορεί να γίνει αυτό αφού είπαμε πως κάθε στρατιωτάκι στην tactical μπορεί να κάνει μόνο μια μετακίνηση.

#110 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 May 2013 - 16:59

XD XD XD

Πάλι ξεφτυλίστηκα...
Πήγαινε τους,στους από το Bronzegate στο Storm's End.

Posted Image

#111 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 May 2013 - 17:13

Πάλι ξεφτυλίστηκα...

Ναι ρε, είναι τρομερή ξεφτίλα να μην έχεις κατάλαβει μερικούς κανόνες ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού (να πω πως είναι λίγοι ή καλογραμμένοι, τρομάρα μου XD)

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Cloudy-Sky (House Martell) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 6.15 το πρωί της Κυριακής)

------------------------------
Ο Οίκος Baratheon (Botsun) εξαργύρωσε 3 κάρτες ενισχύσεων για 15 στρατιώτες.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#112 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 03 May 2013 - 18:59

Attack with everyone from Blackhaven -> Ashford
Attack with everyone from Kingsgrave -> Hornhill

Posted Image

#113 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 May 2013 - 21:37

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει o Cloudy-Sky (House Martell) τη φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 10.40 το βράδυ του Σαββάτου)

#114 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 03 May 2013 - 22:38

Όλα τα πλοία από sea of drone σε narrow sea south
4 πλοία από summer sea east σε summer sea center
3 πλοία από summer sea east σε narrow sea south
Everyone from Greenstone + Sunspear gets aboard.
Everyone from Sandstone gets aboard.

Posted Image

#115 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 May 2013 - 22:57

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής.)

#116 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 May 2013 - 23:22

Με 10 απο Kings Landing και 5 Aπο Rosby επιθεση στο Maidenpool
Mε 3 απο Wyndhall επιθεση σε Flints Finger με το πλοιο
Με 10 απο Acorn Hall επιθεση στους στρατιωτες του Stark στο Harrenhall.

#117 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 May 2013 - 11:06

Jaime Lannister

Posted Image

Ένα Βουνό μέσα σε πλοίο. Να ένα θέαμα που δεν το βλέπεις κάθε μέρα.

Η σκέψη αυτή έκανε τον Jaime να χαμογελάσει. Ο Γκρέγκορ Κλεγκέιν, το επονομαζόμενο Βουνό, ο πιο περιβόητος πολεμιστής του Westeros, αυτός ο τεράστιος και βίαιος άνδρας που είχε σκοτώσει και βιάσει εκατοντάδες ανθρώπους στους πολέμους του παρελθόντος, φοβόταν το νερό. Μέχρι να τον πείσουν να ανέβει στη βάρκα για να τον μεταφέρουν στο πλοίο, εκείνος είχε σκοτώσει 2 ναύτες από τον θυμό του. Και ο αδελφός του φοβάται την φωτιά; Θα είναι κάποιο είδος οικογενειακού χαρακτηριστικού, φαντάζομαι.

Ο Jaime κοίταξε τον χάρτη. Το Flints Finger βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του κόλπου του Σιδεράνθρωπου. Ήταν μια άγονη περιοχή, αραιοκατοικημένη και σχεδόν καθόλου φρουρούμενη. Μια τυπική επαρχία του Βορρά. Άνηκε στον ανίσχυρο Οίκο Φλιντ του Flint's Finger ο οποίος είχε ως λάβαρο μια πέτρινη παλάμη σε γκρίζο και μαύρο φόντο.

Posted Image

"Μα τι θα κάψει και θα λεηλατήσει εκεί ο Κλεγκέιν;" ρώτησε τον πατέρα του. "Ψαροχώρια και τρώγλες;"

Ο Tywin κοίταξε τον γιο του ψυχρά. "Μπορείς να μου πεις ποιόν πολεμάμε;"
"Τον Robb Stark από ότι θυμάμαι; Τον γιο του Ned Stark".
"Τον γιο του Eddard Stark", επανέλαβε ο πατέρας του. "Τον γιο του πιο έντιμου άρχοντα στο Westeros".

Αυτό δεν του έκανε και πολύ καλό. Το κεφάλι του στολίζει τα παλούκια του King's Landing...

"Και Jaime, αν ο Νεαρός Λύκος κατέχει έστω και λίγο το αίσθημα της τιμής και δικαιοσύνης του πατέρα του, τότε θα διαθέσει δυνάμεις για να ανακαταλάβει την περιοχή παρότι στρατηγικά δεν είναι και η πιο χρήσιμη".

Posted Image

"Αντιπερισπασμός, λοιπόν."

Ο Άρχοντας Tywin του έδειξε τον χάρτη: "Θα πάρεις τις δυνάμεις σου στο Accorn Hall και θα χτυπήσεις το Harenhall. Την ίδια στιγμή οι δικές μου δυνάμεις θα ανακαταλάβουν το Maidenpool. Η φρουρά των Tully είναι αδύναμη εκεί και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".

Εσύ τους Tully και εμένα μου αφήνεις τους Stark. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, πατέρα, πρόσεξε ο Jaime. Θα έχω εγώ λοιπόν την χαρά να σκοτώσω τον Νεαρό λύκο και να κρεμάσω το λυκοτόμαρο του στα τείχη του Harenhall...

Χάρτης

Spoiler:

Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι και τη Τρίτη.)

Παίδες, θα κάνουμε ένα διάλειμμα 2,3 ημερών μιας και τέτοιες μέρες που είναι, νομίζω πως το μυαλό μας θα είναι στο αρνί και στα κουλουράκια και όχι στις σφαγές και στις δολοπλοκίες του παιχνιδιού. Eξάλλου και η Iri και ο Οsama με ειδοποιήσαν πως δεν μπορούν να παίξουν αυτές τις ημέρες άρα καλύτερα να πούμε πως κάνουμε break παρά να ψάχνω να βρω καινούριες διορίες ή να επεκτείνω παρατάσεις κλπ. We'll back soon.

#118 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 May 2013 - 10:04

Βαζω το πλοιαρακι μου στην Sunset Sea.

#119 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 07 May 2013 - 16:52

ΜΠΙΠ! Το πλοιαράκι σου έχει επιβιβάσει & αποβιβάσει εκπληρώνοντας τις δύο ενέργειες που μπορεί να κάνει ανα γύρο. Θα μείνει εκεί προς το παρόν.

Επανέλαβε τις κινήσεις. Αν δεν έχεις κινήσει απλά γράφεις "Τέλος της σειράς μου" ή κάτι παρόμοιο.

#120 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 May 2013 - 18:20

Ουπς σορρυ δεν το ειδα.

Τελος της σειρας μου

Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark