Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

  • This topic is locked This topic is locked
322 replies to this topic

Poll: "The Iron Throne is mine by right!" (19 member(s) have cast votes)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

  1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 votes [5.26%])

    Percentage of vote: 5.26%

  2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 votes [21.05%])

    Percentage of vote: 21.05%

  3. House Lannister - Hear Us Roar (3 votes [15.79%])

    Percentage of vote: 15.79%

  4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 votes [26.32%])

    Percentage of vote: 26.32%

  5. House Stark - Winter Is Coming (5 votes [26.32%])

    Percentage of vote: 26.32%

  6. House Tyrell - Growing Strong (1 votes [5.26%])

    Percentage of vote: 5.26%

Vote

#286 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 15 July 2013 - 13:21

Robb Stark's Whereabouts (Part A)


Posted Image


Για πολύ καιρό μετά τον πόλεμο, κανείς δεν μπόρεσε να βρει τι είχε απογίνει ο τέως-Βασιλιάς στο Βορρά, Robb Stark. O Νεαρός Λύκος, αφού έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον μοναδικό Οίκο που του φέρθηκε καλά, εξαφανίστηκε από προσώπου γης αμέσως μετά την πτώση του Winterfell. Μάλιστα, κρύφτηκε τόσο καλά που ούτε οι κατάσκοποι μου δεν μπόρεσαν να τον βρουν, ούτε και εκείνοι της αραχνούλας. Άρχισα να πιστεύω πως κρύφτηκε στο Τείχος μεταμφιεσμένος ως απλός στρατιώτης της Νυχτερινής Φρουράς αλλά δεν βρέθηκε εκεί. Ο Varys πίστεψε πως έφυγε για το Volantis μαζί με την νοσοκόμα ώστε να ζήσει με τα πεθερικά του, αλλά κανένα από τα πουλάκια του δεν μπόρεσαν να τον βρουν ούτε εκεί. Ψάξαμε ακόμα και στο King's Landing, αν και ο Robb Stark δεν θα καταδεχόταν ποτέ να έρθει και να μείνει εδώ, στο άντρο της ακολασίας.

Και τότε, πάνω που είχαμε παρατήσει την έρευνα και αποφασίσαμε να βάλουμε τους κατασκόπους μας να κάνουν κάτι πιο παραγωγικό, μας ήρθε ένα μήνυμα μαζί με μια τέλειας ποιότητας ζωγραφιά πάνω της. Τα παραθέτω εδώ.


Μήνυμα του Robb Stark:





Posted Image


Τυπικός Stark. Όχι μόνο αποκάλυψε την χώρα στην οποία βρίσκεται αλλά και την πόλη. Η μόνη πρόκληση που μου έμεινε πια είναι να το να βρω πως κατέληξε εκεί. Δυστυχώς για τον πρώην Βασιλιά στο Βορρά, δεν έχει βρεθεί ακόμα μέρος που να μην μπορούν να φθάσουν τα δάκτυλα του Μικροδάκτυλου...



To Be Continued...


------------------------------
Κινήσεις NPC

O Oίκος Joffrey Baratheon of King's Landing έβγαλε 4 στρατιώτες έξω από το κάστρο του Rosby
O Oίκος Stannis Baratheon of Dragonstone δεν έκανε καμία κίνηση.
O Οίκος Arryn of the Eyrie δεν έκανε καμία κίνηση.



Χάρτης

Spoiler:


-ΤΕΛΟΣ 10ου ΓΥΡΟΥ-


Σειρά Παιχνιδιού (11ος γύρος)
Posted Image


Διπλωματικές σχέσεις με NPC


Posted Image


4 αστέρια: Πολύ καλές σχέσεις
3 αστέρια: Καλές
2 αστέρια: Τυπικές
1 αστέρι: Κακές
0 αστέρια: Εχθρικές

Coming up next:



-ΓΥΡΟΣ 11-

DEPLOYMENT PHASE


Edited by Black Kaiser, 16 July 2013 - 23:55.


#287 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 17 July 2013 - 23:22

Posted Image


Κεφάλαιο XI: Petyr Baelish "Littlefinger"


Posted Image


Ξέρω πως σας έλειψα. Αλήθεια. Ξέρω πως όλους αυτούς τους γύρους σας υποχρέωσα σε ένα τουρ πολλαπλών προορισμών και χαρακτήρων στη γη του Westeros, διαβάζοντας το πως πηγαίνει ο πόλεμος μέσα από τα μάτια των έρμων εκπροσώπων των Οίκων αλλά τώρα είμαι εδώ μαζί σας. Επέστρεψα και πάλι στο King's Landing και κάνω τις προετοιμασίες για την στέψη του βασιλιά. Φυσικά θα περιμένουμε λίγο ακόμα αλλά έννοια σας εγώ γνωρίζω καλά ποιός θα είναι ο επόμενος βασιλιάς.

Που ήμουν τόσο καιρό; Μαντέψτε; Στην μόνη περιοχή που δεν έπαθε ζημιά από τον πόλεμο, το πάντα αγαπημένο και ζεστό για εμένα, Eyrie.


Eyrie and the City I
Spoiler:


Φυσικά μου ήταν δύσκολο να αφήσω το ζεστό κρεβάτι της Lysa για ένα παγωμένο και άχαρο ταξίδι στον κόλπο των καβουριών -πέσαμε και σε ένα στόλο των Greyjoy αλλά ήταν πολύ απασχολημένοι για να μας δώσουν προσοχή. ΞΕΡΩ το γιατί - αλλά το καθήκον είναι καθήκον. Έπρεπε να φθάσω στο King's Landing όσο πιο γρήγορα γινόταν. Όχι μόνο ήμουν ο υπεύθυνος για τις προετοιμασίες της στέψης αλλά είχα και πόσες δουλείες αφήσει με τις επιχειρήσεις μου. Για παράδειγμα μόλις έφθασα έμαθα πως δύο υπάλληλοι μου πάσχουν από χλαμύδια. Τις έδωσα μετάθεση για το τμήμα των φετιχιστών αμέσως.

Posted Image


Μην με παρεξηγήτε. Μου αρέσει το King's Landing έτσι άχαρο και προσοδοφόρο όπως είναι. Είναι μια πόλη η οποία αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας. Ένας λάκκος που μόνο οι πιο δυνατοί και οι πιο πονηροί νικούν και ανεβαίνουν επίπεδο ισχύος. Και μετά χάνουν από εμένα.
Eyrie and the City II
Spoiler:


Ωστόσο υπάρχει ένας τύπος τον οποίο παραδέχομαι και μου είναι δύσκολο να τον ξεφορτωθώ. Η αράχνη έκανε τα δικά της όσο έλειπα εγώ, και κατά την διάρκεια του πολέμου θα δούμε παράξενα πράγματα. Εντολές που κατέληξαν σε λάθος παραλήπτη ή δεν έφθασαν ποτέ. Με λίγα λόγια σωστό "επιχείρηση Littlefinger". Δεν πειράζει. Τον καράφλα θα τον κανονίσω στο τέλος, προς το παρόν πρέπει να εστιάσω στις δουλειές μου. Στο να προβλέψω που θα πάει το στέμμα.

Έφτιαξα μια λίστα λοιπόν, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε διεκδικητή του θρόνου και τα σημείωσα ώστε να με βοηθήσουν να τους βρίζω καλύτερα με την πρώτη ευκαιρία.

Πχ:
Οίκος Lannister. Πλεονέκτημα: Joffrey Baratheon. Τιμή τους και καμάρι τους. Μειονέκτημα: Κανένα. Or they send their regards.
Οίκος Tyrell. Πλεονεκτήματα: ψυχική ηρεμία, μακριά από δολοπλοκίες και συζητήσεις. Μειονεκτήματα: Ιδιαίτερη ικανότητα στο να τραβούν κάθε είδους αρνητική κάρτα πάνω τους.
Οίκος Greyjoy. Πλεονέκτημα: Είχαν τους Stark αντίπαλους τους. Μειονέκτημα: Theon Greyjoy.
Οίκος Martell. Πλεονέκτημα: Οι φουρτούνες στις παραλίες τους εδώ και πόσες εβδομάδες. Μειονέκτημα: Είχαν την "τύχη" να παίρνουν εντολές από το στραβόξυλο με το όνομα Stannis.

Αυτά ήταν τα σημεία τα οποία ξεχώρισα προς το παρόν. Φυσικά είχα και άλλα να τους σούρω, όπως η ταχύτητα με την οποία δρούσαν, τα εκνευριστικά τους μηνύματα σε εμένα κλπ. Αλλά όλους τους συγχωρώ. Θα είναι πιστοί μου υπήκοοι όταν θα ανέβω στον θρόνο με Βασίλισσα την μοναδική γυναίκα η οποία αξίζει το στέμμα.

Posted Image


"Εμένα εννοεί καλέ!"


Posted Image


...


ΥΓ: Robb Stark ετοιμάσου. Θα βρω πως έφθασες εκεί, ο κόσμος να χαλάσει.








Σειρά Παιχνιδιού (11ος γύρος)


Posted Image


Χάρτης


Spoiler:



Παίζει o Fandom (House Greyjoy) τη φάση επίθεσης τoυ (διορία μέχρι τις 12.20 το μεσημέρι της Παρασκευής)
------------------------------------------------
Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και ανακοινώνονται στην αρχή.

Παίχτηκε Μυστική κάρτα Υπέρτατη Κατασκοπία
Παίχτηκε κάρτα Οι Απρόσωποι πάνω στον οίκο Martell (Cloudy-Sky)
Παίχτηκε κάρτα Κατάσκοπος #2 πάνω στον Οίκο Greyjoy(Fandom). H κάρτα Οι Απρόσωποι ακυρώθηκε.

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Ακυρωμένες κάρτες

Posted Image
------------------------------------------------

Edited by Black Kaiser, 18 July 2013 - 01:05.


#288 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 July 2013 - 11:40

Greyjoy_coat_sigil.png


Μπέιλον: Ήρθε...
Θήον: Πατέρα, ήρθε ο μονάκριβος γιος σου, ο διάδοχος σου, ο κατακτητής του Γουίντερφελ, ο φονιάς του σφετεριστή Κορακομάτη, ο αγαπημένος σου Θήον. Δε θα με αγκαλιάσεις;
Μπέιλον: ...
Θήον: Και όπως σου υποσχέθηκα σου έφερα τον υπαρχηγό του Κορακομάτη να σου εξιστορήσει όλα μου τα κατορθώματα. Πες του τι κατάφερα στο Βορρά.
Κρέιγκορν: ...
Μπέιλον: ...
Θήον: Χμμ, παράξενο. Συνήθως είναι πολύ ομιλητικός και δε βάζει γλώσσα μέσα του. Σε όλο το δρόμο της επιστροφής όπου σταματούσαμε έλεγε σε όλους για το πόσο γενναίος ήμουν.
Κρέιγκορν: ...
Μπέιλον: ...
Θήον: Α, πατέρα. Στο γυρισμό σέφτηκα μια ιδέα για να μας δεχθούν πιο εύκολα για βασιλείς οι υπόλοιποι Οίκοι. Ετοίμασα αυτό



 

election_299_al__balon_greyjoy_by_izaach

 

Πως σου φαίνεται; Λέω να το μοιράσουμε σε όλο το Γουέστερος για να τους πάρουμε με το μέρος μας.
Κρέιγκορν: ...
Μπέιλον: ...
Θήον: Τέλος πάντων, πάω να ξεκουραστώ τώρα. Πείτε τα εσείς.
Κρέιγκορν: ...
Μπέιλον: ...

Μπέιλον: Άσα, έλα εδώ.
Άσα: Ναι, πατέρα.
Μπέιλον: Άκου παιδί μου, έχω κλείσει μια συμφωνία με τους Ματωμένους Θεατρίνους. Θα πάνε να επιτεθούν σε κάποιο από τους εχθρούς μας.
Άσα: Μα πατέρα, δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Ο Τράγος είναι ύπουλος σαν το Μικροδάχτυλο, μπορεί να μας προδώσει. Έχω ακούσει πως τώρα τελευταία έχει πολλές επαφές με τους Ταιρέλ.
Μπέιλον: Ακριβώς.
Άσα: Δε σε καταλαβαίνω πατέρα.
Μπέιλον: Ξέρω ότι ο Τράγος μιλάει με τον Χοντρό. Γι' αυτό θα στείλω μαζί και τον αδερφό σου. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να τον ξεφορτωθούμε. Ή στη μάχη ή αν μας προδώσουν που θα πάει, θα πεθάνει.
Άσα: Ωωωω. Μα αυτή είναι καταπληκτική ιδέα πατέρα.
Κρέιγκορν: :)
Μπέιλον: Πες στο βλάκα να ξεκινήσει και να πάει να βρει τους Θεατρίνους.
Άσα: Μάλιστα πατέρα.




Λίγο πιο μετά...

Θήον: Από ότι φαίνεται ο πατέρας με εμπιστεύεται πάρα πολύ για να με στέλνει σε μία τόσο σημαντική αποστολή. Θα με κάνει σίγουρα διάδοχο του. Αν δεν ήταν η αδερφή μου να με εμποδίζει...
Το βρήκα. Αφού ο Τράγος τώρα πια είναι με το μέρος μας, θα την παντρέψω με αυτόν. Έτσι θα απαλλαγώ από αυτήν. Πω, πω φανταστική ιδέα. Ώρες ώρες εκπλήσσω και τον εαυτό μου.







Επίθεση με 11 από Ashemark στο Wyndhall.
Επιβίβαση 10 από Faircastle και 12 από Kayce.
Επίθεση με 53 πλοία στα 24 πλοία των Tyrell στο Flower Bay.
Επίθεση με 21 από Seaguard στο Fairmarket.
Επιβίβαση 14 στρατιωτών από το Saltpans.
Επίθεση με 11 στρατιώτες στο Maidenpool.

Το πλοίο με τους 3 καθώς και 4 άδεια πλοία να πάνε στην Dragon Sea.
Επιβίβαση 9 στρατιωτών από το Dreadfort και μεταφορά και των 3 πλοίων στο Finger's Bay.
Επιβίβαση 6 στρατιωτών από White Harbour και μεταφορά των 2 πλοίων στο Finger's Bay και 3 πλοίων στο Bay of Crabs.



#289 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 July 2013 - 18:16

^255,0,0 λέμε και όχι 218,165,32
 

Χάρτης

Spoiler:

 

Παίζει o Fandom (House Greyjoy) τη φάση τακτικής τoυ (διορία μέχρι τις 7.15 το απόγευμα του Σαββάτου)

 

----------------------------------------------------

Παίχτηκε κάρτα Ναυάρχου πάνω στον Οίκο Tyrell (Mono)

th_Nualpha3CD0alpharhochiomicronsigmaf_z

----------------------------------------------------


Edited by Black Kaiser, 19 July 2013 - 18:30.


#290 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 July 2013 - 19:32

Επιβίβαση 2 από Wyndhall και μεταφορά και των 4 πλοίων στη Sunset Sea.



#291 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 July 2013 - 19:50

Χάρτης

 

Spoiler:

 

Παίζει η Iristella (House Lannister) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 8.50 το πρωί της Κυριακής)


Edited by Black Kaiser, 19 July 2013 - 20:04.


#292 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2013 - 15:40

iilf.png

 

" H εντιμοτητα και η ειλικρινεια είναι ακριβά αγαθά, οπότε δεν έχει νόημα να τα αναζητάς σε φτηνούς ανθρώπους"

Λόγια του πατέρα μου. Γεμάτα σοφία δεν βρίσκετε? Αν μη τι άλλο μας δίδαξε εμείς οι Lannisters να το πουλάμε ακριβά το τόμαρι μας.

Eπίθεση από Casterly ROck με 9 σε Kayce και 12 σε Ashemark.
 Eπίθεση με τον στόλο που βρίσκεται στο Blackwater Bay στο Νarrow sea north
Και η τακτική φάση μαζί.

10 στρατιώτες από Lannisport σε Crakehall.
7 στρατιώτες από Kingswood σε Kings Landing.
5 στρατιώτες εξω από το κάστρο του Riverrun

3 ενισχυσεις στο Harrenhall. :D



#293 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2013 - 15:58

Eκανα ενα edit στο αttack phase επειδή μπερδεύτηκα.



#294 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 20 July 2013 - 21:01

 

" H εντιμοτητα και η ειλικρινεια είναι ακριβά αγαθά, οπότε δεν έχει νόημα να τα αναζητάς σε φτηνούς ανθρώπους"

 

1f3799037f23c80b716c9892f07b8f7d91decf0a

 

Ρητό ενός ανθρώπου έντιμου και ειλικρινή, όπως ο ακριβός μας πατέρας. Λέμε τώρα, αδερφούλα. Αν ο πατέρας μας ήταν έντιμος και ειλικρινής θα ήταν παρέα με τον Ned Stark στα καπηλειά του υπόκοσμου. Τα μόνα ειλικρινή λόγια του συνήθως αφορούν απειλές. Α, και τα συναισθήματα του προς εμένα. Δεν τα κρύβει ποτέ.

 

Χάρτης

 

Spoiler:

 

Παίζει o Cloudy-Sky (House Martell) τη φάση επίθεσης τoυ (διορία μέχρι τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας)

 

----------------------------------------------------

O Οίκος Lannister (Iristella) εξαργύρωσε 1 κάρτα Ενισχύσεων για 3 στρατιώτες

 

th_Epsilonnuiotasigmachi3CD0sigmaepsilon

----------------------------------------------------

 

 

 

 



#295 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2013 - 21:12

n9ud.jpg

 

Στα καπηλιά του υποκόσμου?  Εννοείς εκεί που ο εντιμος και ειλικρινής Ned Stark κονόμησε τον John Snow? Φανταζομαι ήταν ένα μαθημα που του έμαθε ο συγχωρεμένος μου συζυγος.

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις αδερφούλη. Εντιμο και ειλικρινή τον είπα, όχι ηλίθιο και αυτοκτονικό.
 



#296 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 20 July 2013 - 21:24

 

n9ud.jpg

 

Στα καπηλιά του υποκόσμου?  Εννοείς εκεί που ο εντιμος και ειλικρινής Ned Stark κονόμησε τον John Snow? Φανταζομαι ήταν ένα μαθημα που του έμαθε ο συγχωρεμένος μου συζυγος.

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις αδερφούλη. Εντιμο και ειλικρινή τον είπα, όχι ηλίθιο και αυτοκτονικό.
 

 

1f3799037f23c80b716c9892f07b8f7d91decf0a

 

Υπόκοσμου είπα; Εννοώ πιο "υπό" από ότι κατάλαβες εσύ. Αρκετά πιο "υπό". Και για εμένα έντιμος και ειλικρινής πάνε παρέα με το ηλίθιος και αυτοκτονικός, εκτός αν ζεις σε άλλο κόσμο. Ο πατέρας μας δεν είναι κανένα από τα τέσσερα παραπάνω, σίγουρα. Το ξέρεις και το ξέρω.

Στην υγειά της "οικογένειας" μας!



#297 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 20 July 2013 - 21:30

All ships from summer sea east -> sea of dorne
3 from Blackhaven -> Hornhill
10 from Blackhaven -> Ashford
6 from Starfall -> Kingsgraves
10 from Fellwood -> Bronzegate

5 from Fellwood -> Kingswood
Tactical:

Everyone from Stonehelm -> Mistwood
4from Starfall -> Sandstone
1 gets inside the castle at Sunspear


Edited by Cloudy-Sky, 20 July 2013 - 22:55.

Posted Image

#298 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 20 July 2013 - 22:53

10 from Fellwood -> Bronzegate


6 from Fellwood -> Kingswood

 

 

ΜΠΙΠ! Πρέπει να αφήσεις και κάποιον πίσω στο Fellwood. Repeat your moves.



#299 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 20 July 2013 - 22:55

Done.


Posted Image

#300 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 20 July 2013 - 23:47

Ο Πρίγκιπας του Dorne

 

s65h.jpg

 

Στην μία άκρη του τραπεζιού καθόταν ο πρίγκιπας Doran, πατέρας του Οίκου των Martell και Άρχοντας του Sunspear. Τα πόδια του δεν μπορούσαν να τον στηρίξουν και η οστεοπόρωση του είχε χειροτερέψει κατά πολύ. Εκείνος όμως καθόταν στο ανάκλιντρο του ήρεμος και χαμογελαστός.

"Δεν έχουμε λόγο να είμαστε χαρούμενοι, μεγάλε αδελφέ", σχολίασε ψυχρά ο Oberyn και πέταξε ένα βελάκι στον χάρτη. "Μας προδώσανε. Υποθέτω αυτή η αράχνη, ο Βάρυς αποκάλυψε τα σχέδια μας ή εκείνη η τσατσά ο Littlefinger. Τα πάντα είναι εναντίον μας πια".

 

"Διαφωνώ κάθετα, αδελφέ μου", αποκρίθηκε ο Doran με την αινιγματική φωνή του, εκείνη που πάντοτε σου δημιουργούσε την εντύπωση πως κάτι ξέρει που δεν ξέρεις εσύ. "Το Sunspear μπορεί να πέσει σήμερα ή αύριο. Αλλά την εκδίκηση του θα την έχει".

 

ΚΡΑΚ! Το βελάκι του Oberyn βρήκε το στόχο του πάνω στον μεγάλο χάρτη του Westeros. Η μύτη του είχε καρφωθεί πάνω στο Dragonstone. "Ο Stannis;" ρώτησε με περιφρόνηση. "Ο Stannis θα πάρει την εκδίκηση μας; Αυτός μόνο εντολές και μπλα-μπλα ήξερε να δίνει. Και να κερατώνει την γυναίκα του με την κόκκινη μάγισσα του. Ήταν λάθος που τον ακολουθήσαμε. Καλύτερα μόνοι μας".

 

m18x.jpg

Ο άρχοντας Doran χαμογέλασε και πάλι αινιγματικά. " Ο Stannis? Όχι, αγαπητέ αδελφέ. Αυτό είναι βασιλιάς τόσο αληθινός όσο και ο ανηψιός του στην πρωτεύουσα. Που δεν είναι ανιψιός του. Απλά εγώ επέμεινα να υποστηρίξουμε τον Stannis ώστε να κρύψουμε την αληθινή μας πίστη".

 

"Ξέρω πως δεν έχεις πιει το βραδινό σου κρασάκι γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα γέλαγα και θα το έπαιρνα σαν αστείο. Τι σχέση έχουμε εμείς με τους Greyjoy και τον βασιλιά τους;"

"Ούτε ο Balon Greyjoy, Oberyn".

 

Η Κόκκινη Έχιδνα κατάλαβε. Ο πάντα υπομονετικός αδελφός του είχε πλέξει τα δίχτυα του αθόρυβα τόσο καιρό παραπλανώντας τους πάντες. Το Dorne θα έπαιρνε τελικά την εκδίκηση του. "Για την Elia και τους υπόλοιπους νεκρούς", μουρμούρισε ο Oberyn.

O Doran έγνεψε καταφατικά. "Με φωτιά και αίμα."

 

Χάρτης

 

Spoiler:

 

Παίζει η Mono (House Tyrell) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 12.45 το μεσημέρι της Δευτέρας)

 

----------------------------------------------------

O Οίκος Tyrell (mono) έπαιξε Αλάτι και Ψωμί

 

th_Alphalambda3AC0tauiota_zps9cb66d7e.pnth_Psiomegamu3AF0_zpsc63bdba0.png

----------------------------------------------------





Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark