Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! The 2013 Anime / Asia Cosplay & Parade Party! (17/3 Αθήνα)

Oshare Play! Anisons J-pop K-pop J-dance Party Labrokratis J-rock Cosplay Parade

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 19 February 2013 - 23:01

Ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη βραδιά των Oshare Play! στην season 2012-2013! Μιλάμε φυσικά για το μεγάλο, τεράστιο, κολοσσιαίο, γιγαντώδες πάρτι που διοργανώνουν την τελευταία μέρα της Αποκριάς, στο γνωστό πλέον Spirit Bar (στου Ψυρρή της Αθήνας)!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Μία νύχτα γεμάτη Anisons, J-pop, J-dance, k-pop και επιλεγμένες J-rock επιτυχίες, που θα συνοδευτεί για τους πολύ ξενύχτηδες με τις μεγαλύτερες Disco επιτυχίες, αλλά και τα πλέον αγαπημένα τραγούδια των Αποκριών, όλων των εποχών!
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίτερα από συνήθως, στις 20.30 και θέλουμε να την κρατήσουμε έως την επόμενη μέρα το πρωί, για αυτό να έρθετε αποφασισμένοι να το ξενυχτήσετε μαζί μας και να μην φύγετε με το τελευταίο μετρό στις 02.00 ως συνήθως! Επίσης θα ανοίξει και το πατάρι του Spirit, έτσι ελάτε όλοι να το γεμίσουμε καλά το μαγαζί! (Usopp, ξέρεις εσύ ποιος είσαι, μην ξανακάνεις μ@λ@κι@ με τον βιντεοπροβολέα, πέθανες...)

Και επειδή η βραδιά το τραβάει, θα υπάρχει και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα αποκλειστικά για την anime Γερουσία! Πολλά Αnime oldies! Πραγματικά αρχαίο υλικό που δεν έχει παίξει ποτέ σε πάρτι, ώστε να θυμούνται οι παλιοί (δηλαδή ο Dj της βραδιάς, άντε και 2 - 3 ακόμα) και να μαθαίνουν οι νέοι! (δηλαδή όλοι οι άλλοι xD ).

Φυσικά, και αν ο καιρός βέβαια το επιτρέψει, θα διοργανωθεί εξωτερικό Cosplay Photoshooting!
Ο τόπος συνάντησης αυτήν την φορά είναι το Σύνταγμα. Οι cosplayers καλούνται να συναντηθούν στο συντριβάνi της Πλατείας Συντάγματος στις 17.15 και από τις 17.30 έως και τις 19.50, να τρομοκρατήσουν με την παρουσία τους και τα cosplay τους, όλους τους περαστικούς, να βγουν τρελές φωτογραφίες (ακόμα και με τους τσολιάδες που λέει ο λόγος!) και να δείξουν σε όλους τους Αθηναίους τι σημαίνει Cosplay, Anime και κέφι! Όμως η βραδιά δεν ειναι μόνο Cosplay Photoshooting! Για πρώτη φορά, οι Oshare Play! θα διοργανώσουν και Cosplay Parade!

Συγκεκριμένα, ακριβώς στις 19.50 (και χωρίς καθυστερήσεις), θα ξεκινήσει η μεγάλη Cosplay παρέλαση της χρονιάς! Όλοι οι Cosplayers, θα ξεκινήσουν πεζοί από την πλατεία Συντάγματος, θα διασχίσουν τον πεζόδρομο της οδού Ερμού, θα φτάσουν έως το Μοναστηράκι και από εκεί, στις 20.30, και όποιος βέβαια το επιθυμεί, θα ακολουθήσει στο Spirit Bar για να συνεχίσει την βραδιά! (ή θα επιστρέψει στην οικία του). Η απόσταση της παρέλασης είναι λιγότερη από χιλιόμετρο και ο πανικός που θα δημιουργηθεί από αυτήν την Cosplay Παρέλαση εγγυημένος!!!

Για την καλύτερη οργάνωση του Photoshooting και της Cosplay Παρέλασης, όσοι θέλουν να την καλύψουν φωτογραφικά, ας επικοινωνήσουν μαζί μας για όλες τις λεπτομέρειες. Ο προγραμματισμός της βραδιάς όπως όλοι καταλαβαίνεται πρέπει να τηρηθεί αυστηρά και χωρίς χρονικές αποκλίσεις! Οι Oshare Play! δεν έχουν επίσημο φωτογράφο, έτσι όποιοι θέλουν να αναλάβουν φωτογραφικά την βραδιά, ας επικοινωνήσουν μαζί μας!

Η εκπληκτική αυτή εκδήλωση, είναι μία ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία του www.Animehouse.gr, που θα προσφέρει πανέμορφα δώρα για τους Cosplayers (που θα μοιραστούν όπως πάντα με κλήρωση) ενώ θα επιμεληθεί και για την anime διακόσμιση του χώρου που γίνονται τα πάρτι!
Χορηγοί επικοινωνίας της βραδιάς, είναι η web ραδιοφωνική εκπομπή "ΑnimeCast" (www.facebook.com/AnimeCast), ο διαδικτυακός σταθμος www.involvedradio.gr, η σελίδα "cosplayer.gr" του FB (www.facebook.com/groups/Cosplayer.gr) και το www.collectibles.gr
Όποιος επιθυμεί να γίνει χορηγός επικοινωνίας της ομάδας ή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Η είσοδος στην εκδήλωση των Oshare Play! είναι 4 ευρώ με μια μικρή μπύρα / αναψυκτικό / χυμό. Η συμμετοχή στο Cosplay Photoshooting και το Cosplay Parade είναι φυσικά δωρεάν!

Be there, or be square! Let's Partyyyy!!!!!!!!

H εκδήλωση στο facebook: www.facebook.com/events/413095145451406

#2 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 20 March 2013 - 03:12

Φωτογραφίες από το πάρτυ (από Πέτρο Σολομό και Μιχάλη Αγά)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151485899868518.1073741825.676498517

Το Raw (ακατέργαστο) Harlem Shake:
[youtube]http://youtu.be/3xWDI8zI_nw[/youtube]

Βιντεάκι απο το ninty.gr με την συνάντηση στο Σύνταγμα, την παρέλαση και κάποιες σκηνές μέσα από το club:
[youtube]http://youtu.be/24Y__iMnfdE[/youtube]

Video 1 με 2 σκηνές από το πάρτι
[youtube]http://youtu.be/aMlFIyVW2OA[/youtube]

Video 2 με σκηνές από το πάρτι (φωτεινή εικόνα, αλλά χωρίς καλό ήχο)
[youtube]http://youtu.be/WiW2_OAP10A[/youtube]

Ευχαριστούμε όλους από τις anime / japan, cosplay και k-pop κοινότητες που ήρθαν στην αξέχαστη - για όλους μας - αυτή εκδήλωση!



Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Anisons, J-pop, K-pop, J-dance, Party, Labrokratis, J-rock, Cosplay, Parade