Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Bakumatsu Gijinden Roman

winter 2013 fantasy historical Money Punch

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 December 2012 - 15:04

Posted Image



Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Κιότο κατά την περίοδο Bakumatsu, όπου ο Manjiro επιλέγει να ζήσει διπλή ζωή. Το πρωί είναι ένας αξιοσέβαστος πολίτης που προσφέρει βοήθεια στους γύρω του, ενώ το βράδυ γίνεται ένας κλέφτης φάντασμα που εισβάλλει σε σπίτια πλούσιων κατοίκων για να προσφέρει τα λάφυρά του στους φτωχούς που τα έχουν ανάγκη ως άλλος Ρομπέν των δασών. Η ζωή του αυτή θα τον οδηγήσει σε μπελάδες αφού θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια συνωμοσία εθνικού επιπέδου.

Πρόκειται για τη μεταφορά του παιχνιδιού pachinko CR Ginroku Gijinden Roman που θα προβληθεί για πρώτη φορά στη μικρή τηλεόραση στις 7 Ιανουαρίου του νέου χρόνου. Η σειρά αντίθετα από το παιχνίδι επιλέχθηκε να τοποθετηθεί στην περίοδο Bakumatsu. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Hirofumi Ogura (Black Butler II, Area no Kishi) ενώ υπεύθυνο του σεναρίου έχουμε τον Tatsuto Higuchi (Phi Brain: Puzzle of God, Inazuma Eleven). Ο Satoshi Hirayama (Lupin III specials, Glass Mask) θα προσαρμόσει τα αρχικά σχέδια του Monkey Punch που είχαν δημιουργηθεί για το παιχνίδι.

Τις φωνές τους χαρίζουν οι:
Kazuya Nakai ως Roman
Eri Kitamura ως Koharu
Kenichi Suzumura ως Magoichi
Maaya Uchida ως Okuni
Chihiro Suzuki ως Yasuhiro
Saori Sudo ως Kana
Takashi Matsuyama ως Hans
Kenichi Ogata ως Gennai
Fumihiko Tachiki ως Yanagisawa

ySss0UF.jpg


#2 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 January 2013 - 13:27

Είδα το πρώτο επ. Αρκετά συμπαθητικό, έχει τις δικές του κουλαμάρες και κυρίως ωραίο setting. Στον οπτικό τομέα είναι πολύ ωραίο σε κάποια σημείο και ορισμένοι χαρακτήρες είναι πάρα πολύ ωραία σχεδιασμένοι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.




Also tagged with one or more of these keywords: winter 2013, fantasy, historical, Money Punch