Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sekine-kun no Koi| Sekine's Love

Mature Romance Slice of life Kawachi Haruka Stiletto Heels

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 December 2012 - 16:02

Sekine-kun no Koi| Sekine's Love

関根くんの恋


Posted Image

Author & Artist: Kawachi Haruka

Genres: Mature Romance Slice of life

Year: 2009

Status: Ongoing (3 volumes)


Στις περισσότερες ιστορίες που παρακολουθούμε οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι προσωπικότητες ικανες να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των γύρω τους, ζωντανές και γενικά άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν σκληρά προκειμένου να φτάσουν τον στόχο τους κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό και την αναγνώριση. Μία διαφορετική προσέγγιση πάνω στις "χαρισματικές προσωπικότητες" επιχειρή η Kawachi Haruka την οποία έχουμε γνωρίσει από το Natsuyuki Rendez vous. H σειρά δημοσιεύεται από το 2009 στο Manga Erotics F της Ohta Shuppan και μέχρι στιγμής έχει φτάσει τους 3 τόμους.


Posted Image


Η ιστορία μας ξετυλίγεται γύρω από τον Sekine Keiichiro έναν άντρα στην τρίτη δεκαετία της ζωής του ο οποίος με την πρώτη ματιά μοιάζει με τον ιδανικό εργένη. Όμορφος, ταλαντούχος και επιτυχημένος, περιτριγυρισμένος από μία αύρα τελειότητας αποτελεί πόλο έλξης αντρών και γυναικών. Όλα τα παραπάνω μέχρι την στιγμή που θα φανεί η ψυχρή , μονότονη και αδιάφορη προσωπικότητά του με παντελή έλλειψη κινήτρων και ενδιαφερόντων. Σε μία στιγμή αυτοκριτικής αποφασιζει να ξεκινήσει ένα αρκετά ασυνήθιστο για τα δεδομένα του χόμπυ. Και σιγά σιγά κάτι φαίνεται να αλλάζει στην καθημερινότητά του.


Posted Image

ΑΤ Fieldoooooooooo


Mε μία πρώτη ματιά το concept παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις. Για αρχή το πώς μπορεί να γίνει ενδιαφέρων ένας χαρακτήρας ο οποίος υποτίθεται ότι είναι βαρετός, εσωστρεφής, χωρίς προσωπικότητα και γενικά χωρίς κάποιο κίνητρο για να πετύχει το οτιδήποτε καθώς έχει αρκετό ταλέντο για να τα πηγαίνει καλά σε οτιδήποτε με ελάχιστη προσπάθεια. Σε δεύτερο επίπεδο η πρόκληση είναι να αποτελέσει ολοκληρωμένο χαρακτήρα, πράγμα που προυποθέτει και λόγο ύπαρξης για την προσωπικότητά του με την μορφή που υπάρχει και φυσικά κάποιου είδους απόδειξη ότι τα θέματα που τον απασχολούν είναι πραγματικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να απασχολούν έναν άνθρωπο και όχι κάποιου είδους first world problems του τύπου " είμαι τόσο τέλειος που οι φίλοι μου δεν με καταλαβαίνουν/ τι μοναχικά που είναι εδώ πάνω στην κορυφή/με θέλουν όλες για το κορμί μου".

Σε μεγάλο βαθμό η σειρά πιστεύω ότι ανταπεξέρχεται στις παραπάνω προκλήσεις. Ο πρωταγωνιστής παρουσιάζεται ως ένας χαρακτήρας εξαιρετικά συναισθηματικός αλλά παράλληλα και εξαιρετικά awkward και αποκομμένος τόσο από τα συναισθήματά του όσο και από τον περίγυρό του. Ο οποίος περίγυρος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση της προσωπικότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Sekine. Δεν είναι κάποιο hot and cold αρχέτυπο χωρίς λόγο και αιτία το οποίο παραμένει αμετάβλητο σε όλες τις αλλαγές γύρω του. Κατορθώνει με αυτόν τον τρόπο να αποτελεί το κέντρο της σειράς πλαισιωμένος από ένα πολύ ωραίο cast και να σχηματίζεται με αυτόν τον τρόπο μία πολύ γλυκιά αστεία αλλά παράλληλα και μελαγχολική ρομαντική ιστορία. Θα ήθελα λίγο παραπάνω έμφαση σε ορισμένους από τους secondary characters αλλά δεδομένου ότι τα βλέπουμε όλα μέσα από τα μάτια του Sekine και η αλληλεπίδρασή του δεν είναι η ίδια με όλους ελπίζω για κάτι παραπάνω στο μέλλον. Όλα τα παραπάνω αποδίδονται μέσα από το πολύ εκφραστικό σχέδιο της mangaka.


Mέχρι στιγμής έχουν βγεί 11 κεφάλαια από τις Stiletto Heels αλλά αν κάποιος θέλει να το αγοράσει o πρώτος τόμος έχει γίνει licensed στο JManga.

Read Online|Download| Buy Online


Posted Image



#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 December 2012 - 23:10

I love you :lovulovu:
Έχω δει σχόλια με διάφορες απόψεις για τη συγκεκριμένη σειρά και αρκετά από αυτά είναι αρνητικά οπότε πάντα χαίρομαι όταν βλέπω θετικά σχόλια. Για εμένα ο Sekine είναι εξαιρετικά συμπαθητικός χαρακτήρας, με αρκετές υπερβολές πάνω του μεν που συναντάμε και σε άλλους, όπως η πέραση που είχε στις γυναίκες, που σε αυτήν την περίπτωση όμως στον ίδιο που όχι μόνο δεν προσφέρουν και πολλά, μιας και λόγω του χαρακτήρα του αυτή που ήθελε δεν την απέκτησε ποτέ, αλλά ήταν και αυτό που διαμόρφωσε έτσι τον χαρακτήρα του. Γι' αυτό και μου αρέσει αρκετά η αλληλεπίδραση του με τη συμπρωταγωνίστρια και ο αδέξιος τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τη σχέση του μαζί της, αλλά και πώς τον έχει επηρεάσει η γνωριμία τους.

:hahaha: Αγαπημένες οι σκηνές με το πλέξιμο, τύφλα να έχουν οι Ελληνίδες γιαγιάδες.

ySss0UF.jpg


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 December 2012 - 23:26

Ναι το θέμα με την πέραση του Sekine σε γυναίκες και άντρες το έδειξε πολύ ωραία πώς μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

Spoiler:


Με το πλέξιμο και την μανία που τον πιάνει πέθανα και εγώ στο γέλιο όπως επίσης και τις διάφορες ποζες που παίρνει για άσχετους λόγους και φαίνεται λες και το κάνει επίτηδες για να σαγηνεύει τις γυναίκες (με εξαιρετικά αποτελέσματα κιόλας xD).

#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 December 2012 - 23:39

Ναι,
Spoiler:

ySss0UF.jpg


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 December 2012 - 23:45

Spoiler:


Also οι τύπισσες στο γραφείο.... Απίστευτες απλά. Οι συνωμοσίες τα σχέδια και η συγκέντρωση πληροφοριών που κάνουν είναι Lolworthy.

#6 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 17 December 2012 - 17:12

Μετά την όμορφη παρουσίαση της iristella και δεδομένου ότι το Natsuyuki Rendezvous μου άρεσε αρκετά, το διάβασα και εγώ. Το διάβασα πολύ ευχάριστα και τα 11 τσαπτεράκια μπορώ να πω πως φύγανε νερό. :D
Θα σταθώ πιο πολύ σε 2 πραγματάκια που δεν μου αρέσανε και τόσο.
Αρχικά, ο χαρακτήρας του Sekine είναι πολύ ας το πούμε "περίεργος". Καταλαβαίνω βέβαια, πως κατά κάποιον τρόπο αυτή είναι η ουσία του manga και πως όλη η ιστορία γυρίζει ακριβός γύρο από τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του. Παρόλα αυτά όμως σε πολλές περιπτώσεις οι πράξεις του και η συμπεριφορά του μου ξενίζουν κάπως. Δεν ξέρω αλλά η συμπεριφορά του δεν μου μοιάζει πολύ "ρεαλιστική" ακόμα και για ένα άτομο που υποτίθεται πως είναι περίεργο όπως ο Sekine...
Και δεύτερον, το σχέδιο της mangaka σε διάφορες σκηνές μου φαίνεται λίγο άσχημο :hot: Ποιο πολύ στις αναλογίες των σωμάτων. Δεν είμαι και κανένας ειδικός βέβαια αλλά λίγες φορές μου χτυπάει κάτι τέτοιο στο μάτι και μου έκανε εντύπωση.

#7 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 December 2012 - 21:37

Eίναι αρκετά sketchy και όχι απαραίτητα ρεαλιστικό το σχέδιο της δημιουργού οπότε καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενοχλεί. Αλλά τι εννοείς μη ρεαλιστικό? Πιο συγκεκριμένα μπορείς να εξηγήσεις? :3



Also tagged with one or more of these keywords: Mature, Romance, Slice of life, Kawachi Haruka, Stiletto Heels