HIRAMARU
Ουφφφ λίγη ξεκούραση από τα manga ζήτησα κι εγώ, κι με αναγκάζετε συνέχεια να απαντάω στις ανόητες κατηγορίες σας. Άντε για μία ακόμη φορά...
Πονηρέ και ύπουλε Envy, παρατηρώ ότι δεν προσέχεις τα λεγόμενά μου. Τι μου λέτε περί δημιουργίας ρεύματος, εύκολου στόχου κ.τ.λ;; Έχω δηλώσει από την αρχή ότι υποψιάζομαι τον Schneizel(Black Kaiser) και τον έχω ψηφίσει και στο παρελθόν, όταν δεν αποτελούσε εύκολο στόχο, όπως λέτε. Και αν με παρακολουθούσες με προσοχή, θα έβλεπες ότι είχα εκθέσει επιχειρήματα για την ενοχή του και στο παρελθόν. Για τον θάνατο του Myffy που κατηγόρησε τον φιλαράκο σου που μιλάει πολύ, τι έχεις να πεις; Άρα είτε θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο όσα λες, είτε έχεις λόγο να παρουσιάζεις τα γεγονότα παραποιημένα. Επίσης για την πόρνη, παρουσίασα την προσωπική μου άποψη, δεν χρειάζεται να την ενστερνιστείς. Τα δικά μου επιχειρήματα πάντως μου φαντάζουν πιο λογικά, από το δεν είναι δολοφόνος γιατί μιλάει πολύ.
Κύριε Jonathan τα παραπάνω ισχύουν και για εσάς που συμμερίζεστε την ίδια άποψη όπως λέτε. Πράγματι δεν αναφέρθηκα στον Sebastian. Αυτό διότι περιμένω την δική του απάντηση πάνω σε όσα συνέβησαν το τελευταίο βράδυ. Σας φαίνεται κακό αυτό; Είναι τόσο σημαντική μία αναφορά ενώ έχω αποφασίσει ήδη ποιον θεωρώ ένοχο; Για τον Maffy, φυσικά είναι πολύ λογικό να δολοφονηθεί αυτός που κατηγορεί τον Schneizel(Black Kaiser) και να φιμωθεί ο Furuichi που τον κατηγορούσε. Και θα μου πείτε ότι αυτό δεν στέκει, ωραία, δεν σας αναγκάζω να το δεχτείτε. Μπορείτε να πιστεύετε τα επιχειρήματα σας πέρι υπερβολικής ομιλίας κ.τ.λ. Πφφ πιο κουραστικός από τον Yoshida είστε.
Franziska αρκετά βολική η θεωρία σου αλλά με ανησυχεί η απότομη αλλαγή στις απόψεις σου για τον Σνίτσελ. Για την ώρα όμως η μορφή σου βρίσκεται στο μυστήριο για εμένα, δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω αν είσαι αθώα ή ένοχη.