Και χοπ!
Κλείσαμε για σήμερα!
Περιμένετε να γράψω το RP που θα ρίξει την νύχτα.
Posted 18 December 2012 - 11:00
Και χοπ!
Κλείσαμε για σήμερα!
Περιμένετε να γράψω το RP που θα ρίξει την νύχτα.
Posted 18 December 2012 - 12:47
14 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 21:30
Osama bin Laden proudly presents:
A Christmas Carol: The Musical
Part 1
Στου Αη Βασίλη το τσαρδί η νύχτα είχε πέσει
και η Shion εφώναζε: "Ηλίθιοι βλαμμένοι...
Με καταντήσατε τρελή, άλλο δεν σας αντέχω,
γιατί απ'το πολύ μπλα μπλα κεφάλι πια δεν έχω.
Γιατί με τρώει τ' άτιμο με όλα αυτά π' ακούει,
γιατί γελάει μανιακά, να το καινούριο χούι!"
Κανείς δεν καταλάβαινε τι ήθελε να πει
αυτή που αθεράπευτα αποδείχθηκε τρελή.
Και ένας μονάχα ρώτησε χωρίς να το σκεφτεί
"Είσαι αθώα, ένοχη ή επιθεωρητής;"
Και η Shion σταμάτησε αμέσως να γελά
και σε αυτόν που ρώτησε απάντησε με μιας:
"Μα καλέ κύριε τι λες, πως είναι δυνατό;
Ένα κορίτσι τόσο όμορφο να κάνει το κακό;"
Και απάντησε αυτός: "Η εμφάνιση δεν έχει σημασία"
και η Shion του απάντησε: "Όντως, ποτέ καμία.
Άλλα αν είμαι ένοχη, τώρα θα το πληρώσω.
Και αν δεν είμαι ένοχη εσάς θα μαχαιρώσω.
Γιατί να είστε σίγουροι, μαχαίρι θα κρατώ.
δίχως λεπίδα και λαβή, πόνο θα προκαλώ.
Γιατί η απουσία μου θα είναι η τιμωρία,
που ο Kamimaru διάλεξε για αυτήν την αμαρτία".
Κανείς τους δεν κατάλαβε της κοπελιάς τα λόγια,
γιατί τρελή την πίστεψαν, τρελή και απελπισμένη
να παραμείνει στην ζωή σαν την καταραμένη.
Και τότε...
Η Κυρία Santa Claus σηκώθηκε και έκλεισε απότομα την μουσική.
"Το ήξερα ότι το στερεοφωνικό ήταν κακή ιδέα. Αλλά ο άντρας μου ήθελε σώνει και καλά να διοργανώσει καραόκε..."
Η Shion συνέχισε να τραγουδά ακαταλαβίστικα, χορεύοντας μόνη της στο κέντρο του δωματίου.
"Κρίμα... και είχε τόσες προοπτικές αυτό το κορίτσι. Όμως, από ότι φαίνεται, τελικά υπέκυψε κάτω από το βάρος των υποχρεώσεών της... Κρίμα πραγματικά...", είπε ψυχρά η Κυρία Santa Claus και χτύπησε τα δάχτυλά της.
Δυο κακάσχημα ξωτικά εμφανίστηκαν μπροστά της από το πουθενά.
"Τι προστάζει η κυρία;", ρώτησε το ένα.
"Πηγαίνετε την Sonozaki Shion στο ιατρείο και φορέστε της τους ζουρλομανδύες που έχουμε για τους ταράνδους. Θα της χορηγήσουμε τα φάρμακα αργότερα."
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση της και μια σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι της Shion.
Όλοι τους κοίταξαν έξω. Στην ταράτσα του απέναντι κτιρίου είδαν μια πολύ γνώριμη μορφή να κρατάει ένα πολύ γνώριμο αντικείμενο.
"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ, MOTHERFUCKERS! ΈΝΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 27 ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΙ!", φώναζε εκστασιασμένος ο Kamimaru κρατώντας το καινούριο του παχνίδι.
"ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ, ΚΟΡΟΪΔΑ! Ι WILL BE BACK!"
Οι καλεσμένοι δεν ήξεραν τι να πουν. Η αλήθεια είναι πως αυτή η ιστορία γινόταν όλο και πιο random για τα γούστα τους. Έφυγαν όλοι για τα δωμάτιά τους ελπίζοντας να μην καταλήξουν στο τέλος το ίδιο τρελοί με την Sonozaki Shion...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέφτει η νύχτα. Οι ρόλοι την ξέρετε την διαδικασία.
Posted 19 December 2012 - 03:32
13 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 4:23
Η νύχτα είχε πέσει για τα καλά πάνω από την Christmas Town και όλα κοιμόντουσαν ανήσυχοι στα κρεβάτια τους. Όλοι; Προφανώς και όχι. Γιατί μες την κατάμαυρη νύχτα είναι που έβγαιναν στους δρόμους όλου του κόσμου οι κακοί, οι παράνομοι και τα κάθε λογής αποβράσματα και αυτή η συγκεκριμένη νύχτα δεν αποτελούσε εξαίρεση... Μάλλον, κυρίως αυτή η νύχτα από όλες τις νύχτες δεν αποτελούσε εξαίρεση. Γιατί αυτήν την νύχτα, δυο πολύ γνώριμα άγνωστες φιγούρες που άνηκαν σε μια πολύ γνώριμα άγνωστη οργάνωση δολοφόνων περπατούσαν προσεκτικά μέσα στην πόλη.
"Τέσσερα, είσαι σίγουρος για αυτό; Φοβάμαι τόσο πολύ..."
"Σκασμός Έξι! Ο Μηδέν και το Αφεντικό τον θέλουν νεκρό και εμπιστεύτηκαν εμάς για την δουλειά. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε."
"Μα τι θα γίνει αν μας δει κανείς; Θα την έχουμε βάψει τότε, Τέσσερα... Ποιος ξέρει τι θα μας κάνει εκείνη η σκύλα..."
Τίποτα δεν θα μας γιατί δεν πρόκειται να μας βρει. Κόψε επιτέλους την γκρίνια, σχεδόν φτάσαμε."
Ο Τέσσερα και ο Έξι σταμάτησαν μπροστά από μία από τις πολλές έπαυλεις που είχαν δωθεί στους καλεσμένους. Παρ'ότι ήξεραν ότι έπρεπε να έρθουν εδώ και να σκοτώσουν τον ένοικο της, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ποιος ήταν αυτός. Πίστευαν ότι δεν τους είχα πει για λόγους ασφαλείας αλλά και πάλι, θα ήθελαν να ξέρουν λίγα πράγματα παραπάνω...
Η πόρτα της μεγάλης έπαυλης άνοιξε αργά, βασανιστικά και με έναν τόσο διαπεραστικό θόρυβο που οι δυο δολοφόνοι ανατρίχιασαν μέχρι τα κόκκαλα.
"Πάμε να φύγουμε Τέσσερα! Θα μας έχουν καταλάβει με τόσο θόρυβο...", είπε απελπισμένα ο Έξι μόλις μπήκαν στην σάλα του μεγάλου κτιρίου.
"Όντως, σας έχω ήδη καταλάβει...", είπε ο ένοικος του σπιτιού ανάβοντας ένα φωτιστικό που φώτισε τόσο το πρόσωπό του όσο και την μεγάλη πολυθρόνα στην οποία καθόταν.
Ο Τέσσερα και ο Έξι γύρισαν ξαφνιασμένοι να κοιτάξουν.
"Εσύ είσαι ο στόχος!", φώναξε έκπληκτος ο Τέσσερα.
"Ναι εγώ είμαι ο στόχος. Να σας συστηθώ λοιπόν γιατί δεν ξέρω αν σας έχω ξαναδεί. Itoshiki Nozomu, καθηγητής Γυμνασίου."
"Πολύ καλά κύριε Nozomu, οι εντολές μας είναι ξεκάθαρες. Δόθωκε εντολή νας σας σκοτώσουμε. Έξι, φέρε το--"
"Ναι γιατί θα πήγαινε διαφορετικά αυτό; Προφανώς και θα πέθαινα. Γιατί πάντα σε εμένα συμβαίνουν τα χειρότερα; Γιατί σε εμένα, που δεν πείραξα κανένα και που ήθελα απλώς να περάσω όμορφα τις γιορτές; ΓΙΑΤΙΙΙΙ;", είπε παραπονεμένα ο Nozomu και άρχισε να κλαίει.
"Καλό το θέατρο αλλα δεν θα πετύχετε τίποτα κύριε--"
"ΘΕΑΤΡΟ; ΠΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΟΒΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ!"
"ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ!", απάντησε εκνευρισμένος ο Τέσσερα.
"ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΕΩ ΕΓΩ; ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ;"
"ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!"
"ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΣΟΟΟΟΥ;"
"ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΚΑΣΕ! ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ!"
"ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΟΟΟΣ;"
"ΚΑΛΑ, ΣΚΑΣΕ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ! Πες μου λοιπόν, παιδί μου, πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια; (το τελευταίο με φωνή παρόμοια με αυτή του ψυχολόγου)
"Να, ξυπνούσα κάθε πρωί στις επτά αλλά πλέον δεν έχει σημασία."
"Και γιατί πλέον δεν έχει σημασία;"
"Γιατί σε λίγο δυο ψυχάκιες δολοφόνοι θα με σφάξουν σαν αρνί. Η ζωή μου δεν έχει πια κανένα νόημα."
"Έλα, μην σε παίρνει από κάτω... Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα..."
"Δηλαδή; Τι εννοείτε γιατρέ;"
"Να, θα μπορούσαν να σε σφάξουν τρεις ψυχάκ-- εχμ τύποι ή τέσσερις ή πέντε ή παραπάνω σαν αρνί. Δεν είσαι χαρούμενος που θα είναι μόνο δύο;"
"Εχμ, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, γιατρέ. Ίσως να έχεις δίκιο. Ίσως τα πράγματα να μην είναι και τόσο άσχημα τελικά."
"Μα φυσικά και δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Όλα είναι μέσα στο μυαλό σου. Ο ήλιος αύριο θα λάμψει για όλους, ποτέ μην το ξεχνάς!"
"Ναι γιατρέ, έχετε δίκιο! Σας ευχαριστώ πολύ, με κάνατε καλά!"
"Άρα είσαι έτοιμος παιδί μου; Να πω στον βοηθό μου να έρθει;"
"Δεν χρειάζεται γιατρέ. Νομίζω ότι μπορώ και μόνος μου πλέον!", είπε ο Nozomu και πήρε ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο καρφώθηκε στο στήθος γεμάτος χαρά.
"Τελικά δεν είναι τα πάντα αρνητικά γιατρέ. Είχατε δίκιο! Δίκιο!", ήταν οι τελευταίες λέξεις του πριν πέσει αιμόφερτος στο πάτωμα.
Ο Τέσσερα έξύσε το κεφάλι του απορρημένος.
"Τι στο καλό ήταν αυτό;", αναρωτήθηκε φωναχτά.
"Τέσσερα, να φέρω τώρα τα εργαλεία;", ρώτησε ο Έξι.
"Εχμ, όχι δεν θα χρειαστεί. Αποστολή εξετελέσθη. Φεύγουμε από εδώ..."
--------------------------------------------------------------------
Κάπου αλλού μέσα στην πόλη, ο Furuichi Takayuki είχε δεχθεί μια επίσκεψη που τον είχε αφήσει άφωνο. Άραγε είχε πλέον θεραπευτεί η ατέλειωτη μανία του για σεξ επειδή του την είχε πέσει η κοπέλα των ονείρων του (των ονείρων αυτής της εβδομάδας τουλάχιστον) ή μήπως τον είχε βρει μια φρίκη χειρότερη και από τον θάνατο; Κανείς δεν θα μάθαινε ποτέ (τουλάχιστον όχι ακόμα). Δεν είχε σημασία. Σημασία είχε ότι οποιοσδήποτε και αν ήταν ο υπεύθυνος, είχε αφήσει τον Furuichi εξαντλημένο πέρα από κάθε όριο...
13 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 8:10
Miss Santa Claus (your host and GM)
(Όπως μπαίνετε στο δωμάτιο παρατηρείτε την Κυρία Santa Claus να δουλεύει μπροστά στον υπολογιστή της και συμπεραίνετε ότι μάλλον δεν έχει σηκωθεί καθόλου από την θέση της όλη την νύχτα. Δεν φαίνεται να σας δίνει καμία σημασία γιατί όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στους οικονομικούς δείκτες του Dow Jesus που ανεβοκατεβαίνουν στην οθόνη της. Παρατηρείτε επίσης ότι ο Itoshiki Nozomu δεν είναι πλέον μαζί σας και ότι ο Furuichi Takayuki έχει πέσει εξαντλημένος και κοιμάται σε έναν καναπέ.)
Η πόρνη επισκέφτηκε την Kai.
Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 11 το πρωί.
Edited by Osama Bin Laden, 19 December 2012 - 03:42.
Posted 19 December 2012 - 08:39
Posted 19 December 2012 - 16:18
HIRAMARU
Νομίζω τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πιστεύω ότι ακόμη και οι Ashirogi-mutou, που έχουν ειδίκευση στα mystery-detective manga, θα συμφωνούσαν μαζί μου.
Aς εξετάσουμε τα γεγονότα. Η Franziska von Karma σπεύδει πρώτη-πρώτη την προηγούμενη ημέρα να κατηγορήσει τον γιατρό μας και να βάψει με χρωματάκι αθωότητας τον Schneizel(Black Kaiser).
Ο αριστοκράτης(ο Θεός να τον κάνει) Schneizel(Black Kaiser) είναι πλέον ύποπτος στον Furuichi ο οποίος τον στριμώχνει υπερβολικά. Και τώρα ξαφνικά η πόρνη, σύμμαχος των δολοφόνων. προστατεύει τον Furuichi. Η κίνηση αυτή φωνάζει ένα πράγμα, μην φάτε τον Schneizel(Black Kaiser). Στρέψτε την προσοχή σας στον Furuichi που τον προστάτευσα σαν σύμμαχος των δολοφόνων, ο οποίος τυχαία φυσικά υποπτευόταν τον Αριστοκράτη και ίσως να του ήταν απειλή σήμερα.
Σας τσάκωσα αγαπητέ.
Rin Tezuka μόλις κατηγόρησες ένα άτομο που έχει ασυλία...Πάντως είμαι έτοιμος να μιλήσω για να αντιστρέφω τις υποψίες σας, αν έχετε να με κατηγορήσετε για κάτι συγκεκριμένο.
Posted 19 December 2012 - 17:29
Schneizel
(BK), όπως έλεγα χθες την μέρα.Edited by Kamen Tantei Zura, 19 December 2012 - 17:30.
Posted 19 December 2012 - 18:59
Aς εξετάσουμε τα γεγονότα. Η Franziska von Karma σπεύδει πρώτη-πρώτη την προηγούμενη ημέρα να κατηγορήσει τον γιατρό μας και να βάψει με χρωματάκι αθωότητας τον Schneizel(Black Kaiser).
Ο αριστοκράτης(ο Θεός να τον κάνει) Schneizel(Black Kaiser) είναι πλέον ύποπτος στον Furuichi ο οποίος τον στριμώχνει υπερβολικά. Και τώρα ξαφνικά η πόρνη, σύμμαχος των δολοφόνων. προστατεύει τον Furuichi. Η κίνηση αυτή φωνάζει ένα πράγμα, μην φάτε τον Schneizel(Black Kaiser). Στρέψτε την προσοχή σας στον Furuichi που τον προστάτευσα σαν σύμμαχος των δολοφόνων, ο οποίος τυχαία φυσικά υποπτευόταν τον Αριστοκράτη και ίσως να του ήταν απειλή σήμερα.
Σας τσάκωσα αγαπητέ.
Posted 19 December 2012 - 19:59
Franziska von Karma
Ποιες πολλές γνώμες; Με μια μόνο γενικευμένη άποψη από τον καθέναν δεν βγαίνει τίποτα, και αυτό αποδεικνύεται από τα λανθασμένα συμπεράσματα σου. Έχεις βάλει λάθος άτομο στο μάτι και το κατηγορείς τόσες μέρες άδικα.Η ψήφος σας θα ήταν μια κανονική ψήφος στην αρχή της συνομιλίας αλλά όχι σε ένα σημείο όπου είχαμε ήδη ακούσει πολλές γνώμες.
Τότε έχουμε να κάνουμε με έναν υποκριτή. Αν είχες την εμπειρία για την οποία υπερηφανεύεσαι με τόση σιγουριά ΔΕΝ θα προσπαθούσες τόσες μέρες να ψαρέψεις μια αθώα, Schneizel el Britannia(Black Kaiser)! Άνοιξε τα μάτια και το νου σου αν όντως είσαι αθώος!Έχω συμμετέχει ο ίδιος προσωπικά σε πολλές έρευνες και μακράν τις περισσότερες φορές όσοι το κάνουν αυτό, κάτι κρύβουν.
*Τον κατεβάζει από τα ουράνια με αριστοτεχνική χρήση του μαστιγίου*Εκτοξεύστε όσες προσβολές θέλετε, λοιπόν. Είμαι τόσο πιο ψηλά σας που ούτε τις ακούω.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 19 December 2012 - 20:36
Kirito
Ο Nozomu (Maffy) υποψιοζόνταν τον Schneizel (Black Kaiser) και τώρα είναι νεκρός
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
Μήπως έγινε αυτό επειδή ο Schneizel (Black Kaiser) κρύβεται πίσω από όλα ή επειδή θέλει αυτός που το έκανε να νομίζουμε έτσι.
Ο Hisoka (NWS) μπορείς να μην μου κάνει για δολοφόνο πλέον, αλλά το σατανικό βλέμμα τα συνεχίζει να με ανατριχιάζει.
Εξακολουθώ να έχω ένα κακό προαίσθημα για το ρομποτοειδές (Theodore) και τη δικηγορίνα (Vagelio) βέβαια, αλλά δεν επικεντρώνομαι εκεί τώρα.
Σίγουρα θα βρω ποιος φταίει για όλα και θα εκδικηθώ τους νεκρούς !!!!!
*waving intensifies*
Posted 19 December 2012 - 21:15
Αν διαβάσετε λοιπόν καλύτερα σας κατηγορώ για το θάψιμο της ψήφου σας, όχι για το ότι δεν μπήκατε σε ρεύματα. Δεν σας κατηγόρησα για το ότι δεν ψηφίσατε ή Shion ή Kaminaru ή κάποιον που να έχει έναν ή δύο ψήφους φίλτατη, αλλά το ότι δεν ψηφίσατε κάποιον που να έχει μιλήσει ήδη και να σας φαίνεται έστω και λίγο περισσότερο ένοχος από κάποιους άλλους. Πηγαίνετε να "ξετρυπώσετε" όπως λέτε κάποιον "τυχαίο" θαρρείς δεν υπήρχε πιθανότητα να μιλήσει τις επόμενες ώρες και να τον ακούσετε τότε. Η ψήφος σας θα ήταν μια κανονική ψήφος στην αρχή της συνομιλίας αλλά όχι σε ένα σημείο όπου είχαμε ήδη ακούσει πολλές γνώμες. Έχω συμμετέχει ο ίδιος προσωπικά σε πολλές έρευνες και μακράν τις περισσότερες φορές όσοι το κάνουν αυτό, κάτι κρύβουν. Είναι pattern. "Θάψατε" την ψήφο σας και προσπαθήσατε να περάσετε απαρατήρητη με τον πιο ερασιτεχνικό τρόπο.
Edited by Lord Leon, 19 December 2012 - 21:16.
Posted 19 December 2012 - 21:50
Rena Ryuugu
* ψιθυρίζει διάφορα ακαταλαβίστικα και σιγά σιγά τα λέει όλο και πιο δυνατά*
Πάει και η Shion...Γιατί;...Θάνατοι...Θάνατοι...Θάνατοι...Πάει και ο γιατρός...Πάει και ο επιθεωρητής...Ποιοί θα μας προστατεύσουν τώρα;; Θάνατοι... Θάνατοι...Θάνατοι...
*πετάγεται εμφανώς ταραγμένη*
Fransiska(Vagelio), το μόνο που κάνετε από την στιγμή που ήρθατε εδώ, είναι να βρίζετε και να προσβάλλετε όλους τους υπολοίπους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια λύση! Δεν ξέρω αν είστε τόσο αναίσθητη που να μην επηρεάζεστε καθόλου από τον χαμό ανθρώπινων ψυχών, αλλά τουλάχιστον σεβαστείτε αυτούς που έχουν!
Η ψυχρότητα σας πείθει την Rena όλο και περισσότερο για την ενοχότητα σας και απ'ότι βλέπει δεν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε το μαστίγιο!
Η ΡΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Πιστεύει πως εσείς θα μπορούσατε να έχετε σκοτώσετε την φίλη της, την Shion.
Δώστε στην Ρένα έναν λόγο να μην σας υποπτεύεται σας παρακαλώ!
,
*mood change*
Άλλωστε κανείς δεν θέλει να μαλώνει με τους υπόλοιπους έ;
Η Ρένα όλους τους αγαπά, αν της αποδείξουν πως το αξίζουν.
Posted 19 December 2012 - 22:07
Franziska von Karma
Η ψυχρότητα σας πείθει την Rena όλο και περισσότερο για την ενοχότητα σας και απ'ότι βλέπει δεν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε το μαστίγιο!
Η ΡΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Πιστεύει πως εσείς θα μπορούσατε να έχετε σκοτώσετε την φίλη της, την Shion.
Δώστε στην Ρένα έναν λόγο να μην σας υποπτεύεται σας παρακαλώ!
Edited by Vagelio, 19 December 2012 - 22:07.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 19 December 2012 - 22:46
Prince Schneizel el Britannia
Posted 19 December 2012 - 22:54
Posted 19 December 2012 - 23:24