En
Χαίρομαι πάρα πολύ, κύριε
JJ. Όπως σας είπα και χθες, είστε ένας από τους λίγους που μπορώ να συνεννοηθώ.
Με κατηγορήσατε για την ουδέτερη ψήφο μου. Καταλαβαίνω τις κατηγορίες σας. Επιμένω όμως πως έχω ψηφίσει κατά συνείδησιν, και το γεγονός πως δεν ενδιαφέρομαι και πολύ για την τύχη του
Schnitzel συνεχίζει να ισχύει. Ειδικά μετά τις 3 διαφορετικές ψήφους του πρίγκιπα-ανεμοδούρα σήμερα. Ας τον πάρει ο διάολος.

Αν πιστεύετε πως η ουδέτερη ψήφος μου ήταν προσπάθεια να μείνω έξω από τον χορό, θα ήταν ίσως ό,τι χειρότερο θα μπορούσα να κάνω. Αν ήμουν δολοφόνος θα μπορούσα να ρισκάρω να σώσω τον σύντροφό μου, δίνοντάς του μια μέρα ζωής και καθυστερώντας τους αθώους, ή, γνωρίζοντας την ενοχή του, θα μπορούσα να τον καννιβαλίσω εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό άλλοθι, μια κρίσιμη ψήφο εναντίον του. Επέλεξα όμως πως δεν ενδιαφερόμουν για τη ζωή κανενός από τους 2 με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει η απόφασή μου πολλά βλέμματα.
Χαίρομαι πάρα πολύ επίσης που στρέφεστε εναντίον του
Asakura. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την τελευταία, ατυχή απόπειρα σωτηρίας του
Hiramaru.
μέχρι ο En (Ody) να κάνει την εμφάνισή του η ψήφος μου θα μείνει εκεί όσο ύποπτο και να σας φαίνεται αυτό.
Kunimitsu, θα έπρεπε ν' ανησυχώ για τη δαμόκλειο σπάθη που κρεμάς πάνω από το λαιμό μου; Η απειλή σου είναι τουλάχιστον γελοία. Αν και ακόμα πιο γελοία, ανθρωπάριο, είναι η προσπάθειά σου να πείσεις τον
JJ να με κατηγορήσει.
Αναρωτιέμαι εφόσον εσείς πιστεύετε ότι ο En (Ody) είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ψηφίζετε;
Όσο και να εκτιμώ τη γνώμη του
JJ, είναι από χθες μάλιστα ο πιο σφοδρός κατήγορός μου. Χωρίς αυτόν πολύ αμφιβάλλω αν το όνομά μου θα είχε λερωθεί τόσο.
Σε περιπτώσει που αποχωρήσω και εγώ και ο πρίγκιπας αυτός είναι ο βαθμός επικινδυνότητας μέχρι τώρα.
1) Hiramaru
2) Ασακούρα
3) Εν
4) Kirito
5) Τεζούκα
6) Yoshimitsu
7) Fabian
1)Ασακούρα Mao (Dead weight)
2)Εν (Odyn)
3)Τεζούκα Kunimichu (Zane)
4) Kirito (jorg)
Ξαναλέω πάντως καλύτερα να χτυπήσουμε τους 100% σίγουρος δολοφόνους παρα να ρισκάρουμε να βρούμε τους πιο δύσκολους. Όσο πιο λίγοι μένουν μέσα τόσο πιο πολύ θα αγχώνονται τόσα πιο πολλά λάθη θα κάνουν. Επικεντρωθείτε στους Ασακούρα , Τεζούκα και Εν στους επόμενους γύρους. Είναι και οι 3 σίγουροι δολοφόνοι. Μην τους αγνοείται έτσι
Είμαι και πιο πάνω ακόμα και στις λίστες του
JJ,
Kunimitsu. Με έχει κυνηγήσει περισσότερο από κάθε άλλο εδώ μέσα, πόσο μάλλον από εσένα που απλά αναφέρεις τ' όνομά μου και με περιμένεις, αντί να με κατηγορήσεις στα ίσια.
JJ, είμαι πολύ χαρούμενος που έχεις πάρει την υπόθεση πάνω σου. Συμφωνώ 100% για τον
Asakura, συμμερίζομαι τις υποψίες για τον
Kunimitsu, μετά τους τελευταίους σας διαξιφισμούς. Όσον αφορά τις κατηγορίες σας προς εμένα, μόνο παράλογες δεν είναι. Ελπίζω τα επιχειρήματά μου να σας έπεισαν, αν όχι, σίγουρα περιμένω μια κατηγορία με λογική και βάση, όπως όλες οι υπόλοιπες.
Rin, με έχει κερδίσει όχι μόνο η ζωγραφική σου, αλλά και η ειλικρίνεια, το θάρρος της γνώμης σου και η αναγνώριση του λάθους σου. Ακόμα κι αν σε σκοτώσουν, θα σε πάρω μαζί μου φεύγοντας στον κόσμο μου για να σε ξαναζωντανέψει η Kikurage μου. Και να σου δώσουν πίσω και τα χέρια σου.
Edit γιατί ο text editor μου κάνει ζόρια με τη στοίχιση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 24 Δεκέμβριος 2012 - 18:53