Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
318 replies to this topic

#211 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 13:40

Kirito
Posted Image

Δεν περίμενα ο Hiramaru να είναι ο δολοφόνος... όσο χάρηκα που ακοκαλύφθηκε, τόσο δε μπορώ να συγχωρέσω τόν εαυτό μου που τον άφησε να πεθάνει και δεν πλήρωσε για τα αμαρτήματα του στη φυλακή όπως κάθε άλλος άνρθωπος.

Ωστόσο ο κίνδυνος συνεχίζει να παραμονεύει
O Schneizel (Black Kaiser) δεν φεύγει από το μυαλο μου ως κύριος ύποπτος ούτε η Franzeska (Vagelio) σταματάει να με ανησυχεί με τη συμπεριφορά της.
Για το
ρομποτοειδές (Theodore) ακόμα δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Ελπίζω να βρεθεί ο δολοφόνος όσο πιο γρήγορα γίνεται !!!!!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#212 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 14:09

Franziska von Karma

Posted Image

Τι έχεις να μας πεις εσύ για την Franziska και πώς σου φάνηκε το ρεύμα ενάντια στον Envy(Kalamaris) μιας και σου αρέσουν οι ερωτήσεις; Δυστυχώς με τη συμπεριφορά σου με πείθεις περισσότερο ότι ο Γκρέτελ (Black Kaiser) έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αθώος παρά το αντίθετο.

Ανόητε Furuichi Takayuki(Kai), οι απαντήσεις μου αρέσουν περισσότερο από τις ερωτήσεις, και το ότι κάποιοι ψήφισαν τον Envy(kalamaris) –που δεν τον έχω δει να συμπεριφέρεται ύποπτα μέχρι στιγμής- δεν είναι από μόνο του αρκετό για να κάνει την δικαιοσύνη να τους μαστιγώσ- να τους ενοχοποιήσει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν τους παρακολουθώ, της κατσίκας(taro) της έχουν ξεφύγει υπόνοιες πάνω στο μηρυκασμό, ενώ είμαι σίγουρη ότι ο Asuka(jiji) κάνει πολλές ζουζουνιές τις νύχτες, και σίγουρα όχι με τον Ρίο του.
Πέρα από αυτό θέλω την κατάθεση σου πάνω στο «ή Franziska ή Britannia» σύμπλεγμα σου. Έχεις κάποιο λόγο που πιστεύεις ότι σίγουρα ένας από τους δυο ή και οι δυο είμαστε ένοχοι; Να μας τον παραθέσεις. Εγώ θα σου δώσω παρακάτω την κατάθεση μου που αφορά τον πρίγκιπα.
Και άσε την αλαζονεία στην άκρη, μυξοπαρθένος ήσουν και θα μείνεις *μαστίγωμα*.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως γίνεται να ψηφίζει δολοφόνο (με βάση τη δίκη σας λογική) δηλαδή τη Franziska, άλλα τελικά η Franziska να τον σωνει απο του χαρου τα δοντια, και να σκοτωνει το συνεργο της.

Οι προσωπικές βεντέτες ποτέ δεν μου έκαναν καλό, και όμως ποτέ δεν μπόρεσα να τις ξεφορτωθώ. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να συγχωρέσω τον σκατόψυχο Snhneizel el Britannia που με ψήφισε γιατί «απλά είμαι στα άτομα που θέλει να φύγουν» ενώ την τελευταία στιγμή της χθεσινής αποφάσισα ότι υπάρχει μια μικρή περίπτωση να μην είναι ένοχος, πίστεψα σε αυτόν και τον προστάτεψα.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο επωφελούνται (και διασκεδάζουν) οι δολοφόνοι από τις διαφωνίες μου με τον ανόητα ανόητο πρίγκιπα που με κατηγορεί ανόητα για τους πιο ανόητους λόγους που μπορεί να σκεφτεί στο ανόητα ανόητο μυαλό του.
Δεν θα παίξω άλλο το ανόητο παιχνίδι τους, είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση, και σε περίπτωση που ο ανόητος Schneizel el Britannia(Βlack Kaiser) αποδειχθεί απλά απελπιστικά ανόητος και όχι δολοφόνος θα χειροτερέψει ή κατάσταση.

Posted Image

Θα ψηφίσω λοιπόν τον σίγουρο Αsakura Hao(dead weight), που αμέσως μετά την αλλαγή μου από Britannia σε Hiramaru αποφάσισε να προσπαθήσει να σώσει τον συνεργό του ισοψηφώντας το αποτέλεσμα.
Alucard(umi no ossan) και En(odymonaxos) το μαστίγιο μου σας αναζητά. Brera Sterne(theodore) πρόσεχε τα λόγια σου και δώσε επιχειρήματα στις κατηγορίες σου, χέστηκα για το αν είσαι ρομπότ με βούληση ή όχι. Τέλος για την Rin Tezuka(lord leon), οι επιλογές της μπορεί να την μαρτυρούν όμως ο λόγος της δεν με πείθει για δολοφόνο. Θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν αποκλείω την πιθανότητα να βγει και αυτή ανόητη και εκτός πραγματικότητας, όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#213 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 14:32

Jonathan Joestar

Posted Image

well... Τα πράγματα είναι άσχημα. Τουλάχιστον για μένα.

Καταρχήν μπράβο στον Furuichi (Και) που διόρθωσε το λάθος μου. Ήμουνα σίγουρος ότι κάτι θα έχω παραλείψει, κάνει λάθος λόγο τις ώρας και την εκτάσει των όσον είπα.

Τώρα από εκεί και πέρα. Δεν ξέρω τι να πω. Στον προηγούμενο γύρο ήμουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την αθωότητα του πρίγκιπα και ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την ενοχη του Hiaramaru. Τώρα όμως δεν ισχύει αυτό. Μετά από την κατηγορια τις Rin ως προς την Φρανσίσκα και την διορθώσει του Furuichi είναι απλά παρα πολλά τα στοιχεια που λένε ότι η Τεζούκα Rin μπορεί να είναι δολοφόνος. Παρολαυτά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι δολοφόνος. Ναι είναι μονο προσωπική γνώμη, είναι ένστικτο, και όλα τα στοιχεια εναντίον του. Σε αντίθεση με πριν τώρα μπορεί να κάνω λάθος και δεν μπορώ να τεκμηριώσω την άποψη μου. Οποτε μπορεί να έχετε δίκιο.

Ωστόσο όμως ακόμα και αν δεν είμαι σίγουρος για την Rin είμαι σίγουρος για τους έχεις :

1)Ασακούρα Mao (Dead weight)
2)Εν (Odyn)
3)Τεζούκα Kunimichu (Zane)
4) Kirito (jorg)

Ο τελευταίος με τρέλανε τελείως. Τον υποπτευόμουν από τον προηγούμενο γύρο και τώρα κάνει αυτό που είπε ο πρίγκιπας. Ψηφίζει κάποιον που είναι σίγουρο ότι είναι αθώος και ουσιαστικά με αυτά που λέει φωνάζει ότι είναι δολοφόνος.Σε αντίθεση με τους άλλους αυτό δεν φαίνεται σαν λάθος του, αλλα κάτι που έκανε επίτηδες. γιαυτο δεν ξέρω τι να πω. Πάντως ΛΟΓΙΚΗ δεν έχει, αυτό είναι σίγουρο.

Θα συνεχίσω να κατηγορώ τον 100% σίγουρο δολοφόνο Ασακούρα Mao (Dead weight) αλλα άμα δω ότι κινδυνεύει αθώος (φρανσίσκα) θα αλλάξω κατά τις Rin. Ευελπιστώ όμως να αλλάξατε γνώμη μερικοί και να πάμε αναντίον του Ασακούρα. Όπως είπα και πριν η Rin μιλάει και μιλάει. Είναι καλο αυτοί που μιλάνε να μένουν μέσα και αυτοί που όχι να φεύγουν. Όσο πιο πολύ τους αφήνετε μέσα τόσο πιο πολύ ξεχνούνται τα λάθη που έχουν κάνει.

Yoshimitsu (sponis)

Πίστεψε με δεν ήθελα να δημιουργήσω τόσο μεγάλο πανικό γύρο από το όνομα μου την προηγουμενη νύχτα αλλα τι να κάνω όταν πάει να πεθάνει ένας αθώος εναντίον ενός σίγουρου δολοφόνου? Εάν ζούσε ο Hiramaru στον προηγούμενο γύρο είχαμε χάσει 100%. Σε αντίθεση εσείς τι κάνατε? Μείνατε στην αφάνεια και παραλίγο να μας καταστρέψετε? Ναι αυτό.

Ξαναλέω πάντως καλύτερα να χτυπήσουμε τους 100% σίγουρος δολοφόνους παρα να ρισκάρουμε να βρούμε τους πιο δύσκολους. Όσο πιο λίγοι μένουν μέσα τόσο πιο πολύ θα αγχώνονται τόσα πιο πολλά λάθη θα κάνουν. Επικεντρωθείτε στους Ασακούρα , Τεζούκα και Εν στους επόμενους γύρους. Είναι και οι 3 σίγουροι δολοφόνοι. Μην τους αγνοείται έτσι

* Sorry για τα λάθη και που δεν έβαλα εικόνα και αρκετά χρώματα στο χθεσινό post ήμουν λίγο κουρασμένος :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#214 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 14:33

Prince Schneizel el Britannia

Posted Image

Κυρία Franziska (Vagelio) σας ζητάω να με συγχωρέσετε. Ειλικρινά. Δεν ξέρω τι είχα πάθει... Εσείς πήγατε να με σώσετε και εγώ... ακόμα και σήμερα σας ψήφισα. Με τύφλωσε η αλλαζονεία μου και η αγάπη μου για δικαιοσύνη...

Έχε χάρη που σας υπερασπίστηκε το μόνο άτομο που πιστεύω εδώ μέσα, αλλιώς θα σας έδειχνα πόσο "σκατόψυχος" θα μπορούσα να γίνω. Δεν έχετε ιδέα. Είμαι ο Δεύτερος Πρίγκιπας και πρωθυπουργός της Britannia και θα είμαι πάντα σίγουρος για τις επιλογές μου μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Αsakura Hao(dead weight)

O Schneizel (Black Kaiser) δεν φεύγει από το μυαλο μου ως κύριος ύποπτος ούτε η Franzeska (Vagelio) σταματάει να με ανησυχεί

Κύριε Kirito(Jorg), να δεχθώ λοιπόν πως δεν έχετε παρακολουθήσει τίποτα από το τι συμβαίνει σήμερα. Το να κατηγορείς το έναν μας μπορεί να το καταλάβαινα, έχεις πιστέψει ας πούμε την εκδοχή της κυρίας Rin Tetsuka (Lord Leon) και πας με αυτήν την θεωρία της κατηγορώντας εμένα. Το να κατηγορείς και τους δύο μας έπειτα από την τεράστια προσπάθεια μου να βγάλω την συγκεκριμένη κυρία δεν του φαίνεται περίεργο του εαυτού σου; Θα είναι λογικά από την χαρά σου που πιάστηκε ο Hiramaru. Και για την κατσίκα(Taro) ύποπτος είναι ακόμα ο Εnvy(Kalamaris). Καλά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 24 Δεκέμβριος 2012 - 14:34

#215 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 15:16

Furuichi Takayuki

Posted Image

Τι έχεις να μας πεις εσύ για την Franziska και πώς σου φάνηκε το ρεύμα ενάντια στον Envy(Kalamaris) μιας και σου αρέσουν οι ερωτήσεις; Δυστυχώς με τη συμπεριφορά σου με πείθεις περισσότερο ότι ο Γκρέτελ (Black Kaiser) έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αθώος παρά το αντίθετο.

Franziska, κατ' αρχήν δεν απευθυνόμουν καν σ' εσένα, απευθυνόμουν στην Tezuka (Lord Leon) που μάλιστα δεν μου απάντησε σε αυτά ενώ μας είχε ταράξει σε διάφορες ερωτήσεις η ίδια. Τώρα αν εσύ παράκουσες από την ταραχή σου και ξαφνικά άρχισες να δικαιολογείσαι είναι άλλο θέμα. Τώρα αναγνώρισε τη γοητεία και την εξυπνάδα του μεγάλου στρατηγού Furuichi και με θέλεις πίσω;

ySss0UF.jpg

#216 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 15:34

Τεζούκα Κουνιμίτσου
Posted Image

Τεζούκα Kumitsu ( Zura)

Είστε κατά 90% δολοφόνος. Σας συγχώρεσα μια φορα δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Αν είναι δυνατόν να λέτε ότι ο Εν είναι σίγουρος δολοφόνος (και να αναφέρεται άλλους 3 υποπτους) και μετά να κατηγορείται τον κύριο Ludwig(ΦΑΙ) γιατί ανέφερε εμενα και τον πρίγκιπα. Αν είναι ποτε δυνατόν. Πρέπει να τιμωρηθείτε όπως και δήποτε. Σας υπόσχομαι ότι αν μείνω ζωντανός και αυτή τι νύχτα στον επόμενο γύρο θα βγείτε 100%. Θα ξεκινήσω διαδικασίες όμως ώστε ο θάνατος σας να ακολουθήσει ακόμα και αν εγώ αποχώρησw από το παιχνίδι.Δεν γλιτώνετε.

Θα απαντήσω μόνο για τον εαυτό μου, κύριε. Θα ήθελα να προσέξετε πολύ καλύτερα τα λόγια μου. Το μόνο που σας έμεινε ότι ανέφερε εσάς και τον πρίγκιπα; Καταρχήν, μόνο που λέτε αυτό το μόνο που κάνετε είναι απλά να με προσπερνάτε και να θέλετε να με βγάλετε απλά από την μέση. Πολύ μεγάλο λάθος για εσάς, με απογοητεύετε. Αν προσέξετε τον συλλογισμό μου, τόνισα ότι ο κύριος Ludwig (FAI) τόνισε εσάς και τον Sebastian και κρύβεται πίσω από τα φώτα που θέλει να έχει πάνω του ο Πρίγκιπας. Άραγε δεν σας φάνηκε καθόλου ύποπτη η συμπεριφορά του τόσου ήρεμου, που δεν τον ένοιαξε καν για την γιατρό αλλά απλά ακολουθούσε τα ρεύματα. Θέλετε να κατηγορήσετε άλλα άτομα για το ότι βγαίνουν μπροστά και προδίδονται, δεν σας κάνει καθόλου εντύπωση άτομα έξυπνα σαν και εκείνον να κρύβονται πίσω από τους αθώους που βγαίνουν ερμητικά μπροστά; Η κίνηση του να σας σημειώσει και να σας υποδείξει ότι εσείς είστε οι σωτήρες μας εμένα μου φάνηκε περισσότερο σαν κίνηση να υποδείξει στους συντρόφους του ότι αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι για εμάς; Και ναι, δεν ανέφερε πουθενά τον πρίγκηπα. Ο πρίγκηπας λειτουργεί περισσότερο ως δόλωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση, είστε εσείς πιο επικίνδυνος γι' αυτούς ή ο πρίγκιπας που εσείς αθωώσατε με το τόση προσπάθεια;

Πραγματικά δεν ξέρω αν η καχυποψία μου διαφέρει σε πολλά επίπεδα σε σχέση με την δικιά σας.

Και ποιος σας είπε ότι δεν πρόκειται η ψήφος μου να αλλάξει στον κύριο En (0dyMonaxos) αναρωτιέμαι. Βλέπω ότι πολλά άτομα διστάζουν να παρουσιαστούν και να μιλήσουν ακόμα. Η κατσίκα (Taro) συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο απλά να ψηφίζει ότι ψηφίζουν οι άλλοι, το παραπάνω που σημείωσα για τον Ludwig. Μήπως είναι ο πιο έξυπνος απ' όλους και κάνει απλά την δουλειά του, μένοντας απλά στις σκιές σε αντίθεση με άλλους που μαρτυρούν την ενοχή τους, όπως ο κύριος Kirito (Jorg); Αυτήν την στιγμή, εγώ θεωρώ τον Ludwig πολύ πιο επικίνδυνο, η ηρεμία του πολλές φορές μπορεί να μην μαρτυράει την σίγουρη αθωότητά του αλλά την σίγουρη ενοχή του.

Πιστεύετε ότι είμαι δολοφόνος και θα με τιμωρήσετε όπως και δήποτε;

Spoiler:

Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε κύριε. Η μέρα που θα ξημερώσει αφού αποφασίσετε να με βγάλετε και το πραγματοποιήσετε δεν νομίζω ότι θα είναι και η καλύτερη για εσάς και σας το εγγυώμαι. Θα ξεκινήσετε διαδικασίες να αποχωρίσω ακόμα και αν φύγετε εσείς; Πώς ακριβώς θα το πραγματοποιήσετε αυτό, νομίζω ότι μόνο οι δολοφόνοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Παρόλα αυτά, δεν σας έχω υποπτευθεί για ένοχο του εγκλήματος μέχρι τώρα. Οι κατηγορίες σας προς το πρόσωπό μου διαφέρουν πολύ από τις σταθερές και με βάση κατηγορίες που έχετε φέρει σ' άλλους. Μάλλον δεν σας αρέσει το πρόσωπό μου, δεν ξέρω.

#217 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 16:01

Jonathan Joestar
Posted Image

Wow. Κύριε Τεζούκα(zura). Μόλις κάνατε το 90% να πάει στο 110%.

"Αν προσέξετε τον συλλογισμό μου, τόνισα ότι ο κύριος Ludwig (ΦΑΙ) τόνισε εσάς και τον Sebastian και κρύβεται πίσω από τα φώτα που θέλει να έχει πάνω του ο Πρίγκιπας. Άραγε δεν σας φάνηκε καθόλου ύποπτη η συμπεριφορά του τόσου ήρεμου, που δεν τον ένοιαξε καν για την γιατρό αλλά απλά ακολουθούσε τα ρεύματα. Θέλετε να κατηγορήσετε άλλα άτομα για το ότι βγαίνουν μπροστά και προδίδονται, δεν σας κάνει καθόλου εντύπωση άτομα έξυπνα σαν και εκείνον να κρύβονται πίσω από τους αθώους που βγαίνουν ερμητικά μπροστά; "

Αν κρίνετε αυτός πίσω από τα φώτα, πόσοι ακόμα κρίνονται? αυτοί που ήρθαν , ψηφισαν, δεν τους ένοιαξε τίποτα και έφυγαν τι κάνουνε? Η υπόλοιποι που με ακολούθησαν τι κάνουνε? Είναι τυχαίο που σε εμενα και σε κανέναν άλλο δεν πέρασε από το μυαλό αυτό που περιγράφεται? Τι παραπάνω βλέπετε εσείς από εμάς? Τίποτα. Αυτά που λέτε δεν είναι στοιχεια αλλα εικασίες του ιδιου βαθμού όπως ο Hiramaru στον προηγούμενο γύρο. Βεβαια αφού δεν κατηγορήσατε τον Hiramaru με τόσα επιχειρήματα και μείνατε στον πρίγκιπα λογικό είναι να μην μπορείτε να δείτε την λογική για in οποια μιλάω.

"Η κίνηση του να σας σημειώσει και να σας υποδείξει ότι εσείς είστε οι σωτήρες μας εμένα μου φάνηκε περισσότερο σαν κίνηση να υποδείξει στους συντρόφους του ότι αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι για εμάς; Και ναι, δεν ανέφερε πουθενά τον πρίγκηπα. Ο πρίγκηπας λειτουργεί περισσότερο ως δόλωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση, είστε εσείς πιο επικίνδυνος γι' αυτούς ή ο πρίγκιπας που εσείς αθωώσατε με το τόση προσπάθεια;"

Absolute 0.

Οι δολοφόνοι μιλάνε μετάξι τους όταν εμείς δεν βλέπουμε. Δεν έχει ανάγκη να τους υποδείξει τίποτα ΕΔΩ ώστε να τον ακούσουν όλοι. Αυτό που λέτε ΔΕΝ στέκει.

Όσον αφορά ότι τον θωρείται τον πιο επικίνδυνο σας υπενθυμίζω ότι δεν θέλουμε να βγάλουμε έξυπνους και δυνατούς παίχτες αλλα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Και μονο σας παραδεκτικατε ότι υπάρχου άλλοι δολοφόνοι πιο σίγουροι.

"Θα ξεκινήσετε διαδικασίες να αποχωρίσω ακόμα και αν φύγετε εσείς; Πώς ακριβώς θα το πραγματοποιήσετε αυτό, νομίζω ότι μόνο οι δολοφόνοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Παρόλα αυτά, δεν σας έχω υποπτευθεί για ένοχο του εγκλήματος μέχρι τώρα. Οι κατηγορίες σας προς το πρόσωπό μου διαφέρουν πολύ από τις σταθερές και με βάση κατηγορίες που έχετε φέρει σ' άλλους. Μάλλον δεν σας αρέσει το πρόσωπό μου, δεν ξέρω."

Είχα σκοπό να επισημάνω λάθη που είχατε κάνει σε όλους τους προηγούμενους γύρους και να κάνω μια εκτεταμένη ομιλία για το πρόσωπο σας πριν αποχωρήσω αλλα τώρα πια είστε όσο σίγουρος ήταν και ο Hiramaru.

Ακόμα Asakura Mao ( Dead weight) αλλα αν δω ότι υπάρχουν άτομα που κατάλαβαν ότι ο Τεζούκα είναι δολοφόνος και δημιουργηθεί ρεύμα εναντίον του δεν έχω θέμα να αλλάξω την κατηγορια μου. Απλά όπως έχω ήδη πει είναι καλύτερα να βγάζουμε τους σίγουρους που μιλάνε λιγότερο γιατί αυτοί που μιλάνε πολύ θα μας βοηθήσουν στους επόμενους γύρους. Αυτή τι στιγμή πάντως ο Τεζούκα είναι όσο δολοφόνος ήταν και ο Hiramaru στον προηγούμενο γύρο. Αν συμφωνήσουν και άλλο μαζί μου και θέλουν να τoν κατηγορήσουν τώρα μην πείτε απλά συμφωνώ με τον Jojo αλλα κάντε quote και πείτε και εσείς η ίδιοι το ΓΙΑΤΙ. με αυτό τον τρόπο θα πειστούν περισσότεροι αθώοι που είναι μπερδεμένοι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cloudy-Sky: 24 Δεκέμβριος 2012 - 16:02

Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 16:23

Tezuka Kunimitsu

Posted Image

Είναι τυχαίο που στον πρίγκιπα φαινόταν ύποπτη η συμπεριφορά όπως και στον Furuichi κύριε Jonathan; Δεν είμαι ο μόνος που παρατηρώ τις κινήσεις του. Όπως και περίμενα ότι θα μου το γυρνούσατε αυτό "Δεν ψήφισες τον Hiramaru, άρα έχω πιο ισχυρά επιχειρήματα εναντίον σας". Πραγματικά, με απογοητεύετε όπως απογοητεύει εσάς ο πρίγκιπας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατηγορία που μπορείτε να μου ρίξετε; Αν θέλετε να μου υποδείξετε τα λάθη μου που με τόσο πάθος ισχυρίζεστε ότι είδατε, κάντε το. Θα χαρώ πολύ να τα ακούσω.

Ένα, ποτέ δεν είπα ότι θεωρώ τον πρίγκιπα επικίνδυνο αλλά πιστεύω ότι τον θεωρούν οι δολοφόνοι. Παρόλα αυτά εσείς και ο Sebastian είστε πιο επικίνδυνοι από εκείνον γι' αυτούς. Ο πρίγκιπας βγαίνει μπροστά με όλα τα φώτα πάνω του, τι πιο απλό από αυτό δεν μπορούσατε να καταλάβετε; Ο πρίγκιπας έκλεψε την παράσταση, παρόλα αυτά βγήκατε εσείς μπροστά με αρκετές κατηγορίες γι όλους. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει καν αν αναφερόσασταν σ' εμένα, εφόσον δεν τονίζατε ποιο Τεζούκα αλλά από ότι φαίνεται παίρνεται ως σίγουρο ότι όποιος ψήφισε τον πρίγκηπα είναι και δολοφόνος. Τόνισα ότι οι δολοφόνοι θέλουν να βγάλουν έξυπνους παίκτες, παρόλα αυτά εσείς γυρίζετε τα λόγια μου όπως σας βολεύει εσάς.

Μόνος μου παραδέχτηκα ότι υπάρχουν και άλλοι ύποπτοι, αλλά δεν νομίζω ότι όταν ένα άτομο πιστεύει κάτι δεν πρέπει να το υποστηρίξει. Αυτό μου το έδειξε και ο πρίγκηπας στην μεγάλη μας συνομιλία. Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να ακολουθώ τα ρεύματα σε κάθε γύρο για να σας δείξω την αθωότητά μου με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ ανώφελο εφόσον γνωρίζω τι είμαι και εφόσον πραγματικά πιστεύω ότι ο κύριος Ludwig(fai) είναι μέσα στους υπόπτους, που με τόσο εύλογο τρόπο αλλά και πονηρό πείθει τον πρίγκιπα ότι μπορεί να είναι αθώος και στην συνέχεια τον περιφρονεί, μέχρι ο En (Ody) να κάνει την εμφάνισή του η ψήφος μου θα μείνει εκεί όσο ύποπτο και να σας φαίνεται αυτό.

Λοιπόν, όταν ο άμοιρος αυτός κόσμος με αποχαιρετίσει, οι δολοφόνοι θα γελάνε πάρα πολύ μαζί σας. Με στενοχωρεί αυτό, αλλά εφόσον το μυαλό σας έχει κολλήσει εκεί θα το αποδεχτώ.

Και δεν κατάφερα ούτε καριέρα στην Γερμανία να κάνω.

edit: άλλαξα ένα που και ένα μας σε μου και σας. απροσεξίες -_-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 24 Δεκέμβριος 2012 - 16:30

#219 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 16:41

Jojo
Posted Image

Δεν καταλαβαίνω που μπερδευτήκατε. Εγώ απλά επανέλαβα τα λόγια σας. Το χειρότερο είναι ότι μου λέτε ότι σας κατηγορώ επειδή δεν ψηφίσατε τον Hiramaru. Από όλα όσα είπα εσείς πραγματικά αυτό καταλάβατε? Μπορεί ένας τρίτος να πει τι γνώμη του πάνω στο θέμα? Γιατί εδώ ο κύριος Τεζούκα (zura) δεν μιλάει με τι λογική και διαστρέφει τελείως τα λόγια μου και τις απαντήσεις που δίνει.

Ερώτηση για όλους τους υπολοιπους. Υπάρχει κανεις που πιστεύει ότι η τελευτές 2 απαντήσεις του Captain Τεζούκα είναι πλήρεις και αληθείς? Δεν βλέπει κανεις κενά? Δεν βλέπει κανεις τα λάθη που έχει κάνει? Παρακαλώ πείτε τι γνώμη σας.

Asakura Mao(Dead weight)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 17:01

Τεζούκα Κουνιμίτσου

Posted Image

Jonathan (Cloudy)

Τουλάχιστον μιλήστε πιο καθαρά. Προφανώς, η συμπεριφορά μου σας φαίνεται περίεργη γιατί δεν ακολουθώ τα ρεύματα που δημιουργούνται και ψηφίζω ένα άτομο το οποίο δεν έχετε στους υπόπτους σας και όχι δεύτερο άτομο το οποίο πιστεύω και εγώ ότι είναι ένοχο όπως και εσείς. Εφόσον δεν θέλετε να μπερδεύω τα λόγια σας, μην πετάτε αόριστες κατηγορίες μέσα στα επιχειρήματά σας εναντίον του προσώπου μου.

Έχω μάθει ότι το καλύτερο για εμένα είναι να στοχεύουμε σε άτομα τα οποία φαίνονται έξυπνα και δυνατά στις κινήσεις του και μιλάνε πολύ. Αναρωτιέμαι εφόσον εσείς πιστεύετε ότι ο En (Ody) είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ψηφίζετε; Η κύριος μετράει πολύ τα λόγια του και ακόμη και αν βγήκε μπροστά φαίνεται ότι έχει μυαλό σε σχέση με τους υπόλοιπους συντρόφους του. Αν θέλετε να σας εξηγήσω το σκεπτικό μου, ανάμεσα στα άτομα τα οποία αναφέρετε εσείς στην λίστα σας βγάζω το δικό μου όνομα (βέβαια που εσείς ποτέ δεν θα το αφαιρέσετε) και βάζω το όνομα του Ludwig. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα άτομα, είναι από τους λίγους που προσέχει τα λόγια του, μιλάει την κατάλληλη στιγμή, απαντάει με απόλυτη ηρεμία και πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα ειρωνικό χαμόγελο που προσπαθεί να μας ξεγελάσει όλους. Όπως έχω πιστέψει ότι εσείς είστε αθώος, έτσι έχω πειστεί και για άλλα άτομα εδώ μέσα. Οι δολοφόνοι από μέσα είναι 8 άτομα, μεγάλος αριθμός δεν θα λέγατε; Εσάς σας φαίνεται πιο λογικό να γυρίσετε τα βλέμματα σας σε άτομα όπως τον Hao (DeadWeight) ή την κατσίκα (Taro) και όχι σε άτομα όπως ο En (Ody); Μπορείτε να διαφωνείτε με την λογική μου, αλλά πιστεύω ότι για να σωθούμε πρέπει πρώτα να φύγουν άτομα που βγαίνουν μπροστά και οδηγούν τους δολοφόνους, άτομα που φαίνονται ότι είναι έξυπνα και όχι που ακολουθούν το ρεύμα μόνο για να το ακολουθούν και να μην φανούν. Άτομα που διαθέτουν πονηριά και εξυπνάδα.

Όσο για τα λάθη μου θα ήθελα πολύ να τ' ακούσω. Αναρωτιέμαι αν μέσα σ' αυτά τα άτομα που θα σου απαντήσουν θα υπάρχουν και δολοφόνοι.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι είμαι δολοφόνος και με την κίνησή σας μπορείτε να ρίξετε και τα βλέμματα των δολοφόνων πάνω μου. Δεν ξέρω αν θα είναι έξυπνοι αν το εκμεταλλευτούν ή έξυπνοι αν δεν το εκμεταλλευτούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γελάνε γιατί η κατάσταση στην οποία μας έχετε φέρει τους βολεύει. Ένας αθώος εναντίον άλλου edit: αθώου.

Ludwig (FAI).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 24 Δεκέμβριος 2012 - 17:03

#221 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 17:20

fabian

Kot kot kot kot kot Αsakura Hao(dead weight)

#222 Dead Weight

Dead Weight

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 17:38

Asakura Hao
Posted Image

Ανόητοι θνητοί.
Με κατηγορείτε όλοι ότι προσπάθησα να προστατεύσω τον "συνεργό" μου Hiramaru, ψηφίζοντας τον δήθεν πρίγκιπα(Black Kaiser). Ξεχνάτε όμως ότι εξ'αρχής τον υποπτευόμουν, πολύ πριν αρχίσει να κινδυνεύει ο "συνεργός" μου. Και συνεχίζω να τον θεωρώ ύποπτο.
Επίσης πολλοί λέτε ότι περίμενα μέχρι το τέλος της μέρας για να διαλέξω πλευρά. Και πάλι ξεχνάτε ότι ως μελλοντικός shaman king (aka θεός αυτού του κόσμου), έχω κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολύ πιο σημαντικές από τις κοκορομαχίες στις οποίες αναλώνεστε εδώ και 3 μέρες. Παρόλο που το σώμα μου είναι εδώ, το πνεύμα μου περιφέρεται στα πέρατα του κόσμου. Έχω μάθει μυστικά και σκευωρίες που δεν χωράει ο νους σας.
Αλλά επειδή η κατάσταση στον βόρειο πόλο δεν είναι παντελώς ασήμαντη και βλέπω ότι δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, σας υποδεικνύω την Tezuka (Lord Leon). Αν θέλετε στοιχεία είναι το ότι ψηφίζει τυχαία από δω και από κει και παρόλο που προσπάθισε να αποπροσανατολίσει ψηφίζοντας τον φίλο και συνάδελφό της Scheizel, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Ας ελπίσουμε να με ακούσετε, μπας και μειώσουμε τους δολοφόνους στο 7.

#223 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 17:48

Takanashi Rikka

Posted Image

ohh~!

Τελικά ο φίλος ο Hiramaru μας βγήκε όντος δολοφώνος!!

*κοιτάζει τρυγύρω*

Η ψήφος μυ πάει στην Rin Tezuka, αν και υποπτέυομαι αρκετούς εδώ μέσα,

συνεχίστε σύνεχίστε να τρώγεστε και σε λίγο θα είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι ποιος!

buhuhu~

*χαιδέυει για λίγο το κάλυπτρο στο μάτι της και σωπάζει*

フカフカ

#224 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 18:29

Brera Sterne

Posted Image

*προσγειώνεται αθόρυβα*

Μάλιστα. Σας άκουσα Jonathan Joestar, δεν θα αρνηθώ ότι δεν ήταν λογικό αυτό που έκανα στον προηγούμενο γύρο, αλλά ανέφερα πως για αυτήν την μία φορά θα ακολουθήσω την κοινή γνώμη, μήπως καταφέρω κάτι παραπάνω, καθώς μέχρι τώρα ελάχιστοι έχουν την ίδια γνώμη με εμένα... και κακώς για αυτούς, όπως είδαμε.

Eν πάση περιπτώσει άνθρωπε, όσα αναφέρατε για την δικηγόρο με το μαστίγιο τα ανέφερα και εγώ ο ίδιος, όχι τόσο αναλυτικά βεβαίως. Είπα πως αντιλαμβάνομαι και τις δύο όψεις της κατάστασής της και ενώ κανονικά δεν θα την κατηγορούσα, ωστόσο κολλάω... κολλάω στην πραγματικά περίεργη προσπάθειά της να αποφεύγει να μου μιλήσει και να εξηγήσει ευθεώς γιατί και πώς, να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που έχω εναντίον της τέλος πάντων! Αλλά δεν το κάνει! Αυτό με φέρνει σε σημείο να εκνευρίζομαι και όσο δεν θα μου απαντάει, τόσο θα επιμένω.
Πέραν αυτού, φαίνεται να γνωρίζετε εις βάθος για τι μιλάτε και να σας διακατέχει μια... έντονη σιγουριά( ; ), παρόλαυτα, αναρωτιέμαι κατά πόσο ισχύουν όσα θέσατε κατά του Asakura Mao.

Πάνω σε αυτό, θα αναρωτηθώ αν το μήνυμά μου σας ώθησε να «βγείτε στο προσκήνιο» εν τούτοις... Ελπίζω να καταλαβαίνω σωστά και επαρκώς.
Όμως, προς αποφυγή πλήρης εξαπάτησης ακολουθώντας σας ακριβώς, δηλαδή ψηφίζοντας τον Asakura Mao, τον οποίο φυσικά και ο ίδιος θεωρώ ύποπτο, αν μη τι άλλο, θα κινηθώ προς τον άλλο άνθρωπο που θεωρούσατε ύποπτο κατά 90% αλλά πλέον θεωρείτε 110%(!) και επίσης την ίδια γνώμη έχουν οι περισσότεροι όπως είδα και η ζυγαριά γέρνει προς αυτόν... Rin Tezuka.

Η τελική μου απόφαση.

...αλλά θέλω να επισημάνω κάτι στην δεσπονίς Franziska von Karma:

1) Είστε μια πραγματικά περιττή ύπαρξη εδώ, καθώς αποδειχθήκατε τελείως άχρηστη σαν δικηγόρος.
2) Σας μίλησα με μετριότητα και ίσως λίγη εμφανή ευγένεια, παρόλη την αγανάκτησή μου που δεν απαντάτε σωστά, ΩΣΤΟΣΟ έλαβα μόνο άσχημη γλώσσα από εσάς.
3) Έχω δώσει επιχειρήματα, οπότε είτε είστε τελείως καθυστερημένη και δεν το αντιλαμβάνεστε είτε είστε τόσο ένοχη όσο φαίνεστε και απλώς συνεχίζετε να μην απαντάτε στις κατηγορίες μου εναντίον σας.

Για να δούμε.

*κλείνει τα μάτια, φοράει τα ακουστικά του και χάνεται στις μελωδίες της Ranka*

Oρθογραφικό!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 24 Δεκέμβριος 2012 - 18:31

#225 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 18:49

Posted Image

En

Χαίρομαι πάρα πολύ, κύριε JJ. Όπως σας είπα και χθες, είστε ένας από τους λίγους που μπορώ να συνεννοηθώ.

Με κατηγορήσατε για την ουδέτερη ψήφο μου. Καταλαβαίνω τις κατηγορίες σας. Επιμένω όμως πως έχω ψηφίσει κατά συνείδησιν, και το γεγονός πως δεν ενδιαφέρομαι και πολύ για την τύχη του Schnitzel συνεχίζει να ισχύει. Ειδικά μετά τις 3 διαφορετικές ψήφους του πρίγκιπα-ανεμοδούρα σήμερα. Ας τον πάρει ο διάολος.

Posted Image

Αν πιστεύετε πως η ουδέτερη ψήφος μου ήταν προσπάθεια να μείνω έξω από τον χορό, θα ήταν ίσως ό,τι χειρότερο θα μπορούσα να κάνω. Αν ήμουν δολοφόνος θα μπορούσα να ρισκάρω να σώσω τον σύντροφό μου, δίνοντάς του μια μέρα ζωής και καθυστερώντας τους αθώους, ή, γνωρίζοντας την ενοχή του, θα μπορούσα να τον καννιβαλίσω εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό άλλοθι, μια κρίσιμη ψήφο εναντίον του. Επέλεξα όμως πως δεν ενδιαφερόμουν για τη ζωή κανενός από τους 2 με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει η απόφασή μου πολλά βλέμματα.

Χαίρομαι πάρα πολύ επίσης που στρέφεστε εναντίον του Asakura. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την τελευταία, ατυχή απόπειρα σωτηρίας του Hiramaru.

μέχρι ο En (Ody) να κάνει την εμφάνισή του η ψήφος μου θα μείνει εκεί όσο ύποπτο και να σας φαίνεται αυτό.

Kunimitsu, θα έπρεπε ν' ανησυχώ για τη δαμόκλειο σπάθη που κρεμάς πάνω από το λαιμό μου; Η απειλή σου είναι τουλάχιστον γελοία. Αν και ακόμα πιο γελοία, ανθρωπάριο, είναι η προσπάθειά σου να πείσεις τον JJ να με κατηγορήσει.

Αναρωτιέμαι εφόσον εσείς πιστεύετε ότι ο En (Ody) είναι δολοφόνος γιατί δεν τον ψηφίζετε;

Όσο και να εκτιμώ τη γνώμη του JJ, είναι από χθες μάλιστα ο πιο σφοδρός κατήγορός μου. Χωρίς αυτόν πολύ αμφιβάλλω αν το όνομά μου θα είχε λερωθεί τόσο.

Σε περιπτώσει που αποχωρήσω και εγώ και ο πρίγκιπας αυτός είναι ο βαθμός επικινδυνότητας μέχρι τώρα.

1) Hiramaru
2) Ασακούρα
3) Εν

4) Kirito
5) Τεζούκα
6) Yoshimitsu
7) Fabian

1)Ασακούρα Mao (Dead weight)
2)Εν (Odyn)
3)Τεζούκα Kunimichu (Zane)
4) Kirito (jorg)

Ξαναλέω πάντως καλύτερα να χτυπήσουμε τους 100% σίγουρος δολοφόνους παρα να ρισκάρουμε να βρούμε τους πιο δύσκολους. Όσο πιο λίγοι μένουν μέσα τόσο πιο πολύ θα αγχώνονται τόσα πιο πολλά λάθη θα κάνουν. Επικεντρωθείτε στους Ασακούρα , Τεζούκα και Εν στους επόμενους γύρους. Είναι και οι 3 σίγουροι δολοφόνοι. Μην τους αγνοείται έτσι

Είμαι και πιο πάνω ακόμα και στις λίστες του JJ, Kunimitsu. Με έχει κυνηγήσει περισσότερο από κάθε άλλο εδώ μέσα, πόσο μάλλον από εσένα που απλά αναφέρεις τ' όνομά μου και με περιμένεις, αντί να με κατηγορήσεις στα ίσια.

JJ, είμαι πολύ χαρούμενος που έχεις πάρει την υπόθεση πάνω σου. Συμφωνώ 100% για τον Asakura, συμμερίζομαι τις υποψίες για τον Kunimitsu, μετά τους τελευταίους σας διαξιφισμούς. Όσον αφορά τις κατηγορίες σας προς εμένα, μόνο παράλογες δεν είναι. Ελπίζω τα επιχειρήματά μου να σας έπεισαν, αν όχι, σίγουρα περιμένω μια κατηγορία με λογική και βάση, όπως όλες οι υπόλοιπες.

Rin, με έχει κερδίσει όχι μόνο η ζωγραφική σου, αλλά και η ειλικρίνεια, το θάρρος της γνώμης σου και η αναγνώριση του λάθους σου. Ακόμα κι αν σε σκοτώσουν, θα σε πάρω μαζί μου φεύγοντας στον κόσμο μου για να σε ξαναζωντανέψει η Kikurage μου. Και να σου δώσουν πίσω και τα χέρια σου.

Posted Image

Edit γιατί ο text editor μου κάνει ζόρια με τη στοίχιση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 24 Δεκέμβριος 2012 - 18:53

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot