Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

• This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#196 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 23 December 2012 - 22:48

Tezuka Kunimitsu

Posted Image

Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' ενδιέφερε να παραποιήσω τα λόγια σας, εσείς το δεχτήκατε έτσι. Απλά τα λόγια σας, δεν μου φαίνονται να είναι μαθηματικά αποδεδειγμένα, παραμόνο σκόρπια από εδώ και από εκεί σε αρκετά σημεία. Δεν σας λέω προφανώς να αλλάξετε την ψήφος σας, αλλά τουλάχιστον εφόσον θέλετε να προσέχουν τα λόγια σας προσέξτε και τα δικά μου. Όχι, το να βγάλετε τον πρίγκηπα μέρα θα πρόδιδε πάρα πολλά άτομα, σύμφωνα με την δική μου κρίση, γιατί ως γνωστόν ο πρίγκηπας κατηγορεί αρκετά όποιον τον κατηγορούν, από ότι έχω καταλάβει. Από την άλλη, το να τον φάνε το βράδυ τους συμφέρει περισσότερο σε κάποια φάση που ο πρίγκηπας δεν στοχεύει δολοφόνο, γιατί δεν ήταν εκείνος που πραγματικά κινούσε τα νήματα. Ο πρίγκιπας απλά βγαίνει πολύ μπροστά. Ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι για τους αθώους άραγε; Ο ένας ήδη έφυγε, εφόσον ήδη ο δολοφόνος είχε ενοχοποιηθεί. Θυσίασαν έναν δικό τους, για να βγάλουν εύκολα ένα άτομο που τους ήταν επικίνδυνο. Και όχι, πραγματικά δεν πιστεύω ότι αν σώζανε τον Hiramaru θα τους οδηγούσε σε κάτι καλό, ήταν πολύ αφελής δολοφόνος που δεν ήξερε να απαντήσει στον κύριο Jonathan (Cloud) , παραμόνο όσο πήγαινε πρόδιδε τον εαυτό του.
Και αν είναι αθώος, πάλι φαίνεται ποιοι έκαναν το γύρισμα, δεσποινίς. Δεν είναι τόσο δύσκολο για όλους εμάς. Οι διαμάχες βέβαια για εμένα θα ήταν καλύτερο να μην υπάρχουν, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε μια τέτοια κατάσταση, ανάμεσα σε δολοφόνους.
Ludwing (Fai)

#197 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 23 December 2012 - 22:56

Furuichi Takayuki

Posted Image

Rin Tezuka (Lord Leon), όμορφα και ωραία τα όσα λες και μου θυμίζουν περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα, όμως δυο πράγματα δεν μου αρέσουν καθόλου στα λόγια σου. Πρώτον ότι μου λες ότι βιάστηκα να αθωώσω τον Γκρέτελ (Black Kaiser) όταν εσύ ως τώρα έριχνες ψήφους από εδώ κι από εκεί και μάλιστα πολύ βιαστικά, πρόσεξε καλύτερα και δες ότι είπα ότι είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες από άλλους να είναι αθώος μετά τα τελευταία και ότι ότι καθώς ασχολούμαστε μαζί του δεν κοιτάμε τους υπόλοιπους. Το δεύτερο είναι ότι μόνο τώρα μπήκες στον κόπο να αναλύσεις τη σκέψη σου περισσότερο και δεν μου αρέσουν οι θεωρίες σου περί το σκεπτικό των δολοφόνων γιατί μπορεί να είναι λογικά αυτά που λες αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι οι δολοφόνοι δε θέλανε να ξεφορτωθούν τον αδύναμο κρίκο, μιας και αν πέθαινε στον προηγούμενο γύρο ο Γκρέτελ (Black Kaiser) τον Hiramaru δεν πρόκειται να τον άφηνε κανένας ήσυχο, ώστε σήμερα να έρθουν κάποιοι σαν κι εσένα να πουν αυτά που είπαν. Άλλωστε ο Himaru ήταν υπόθεση χαμένη και ΑΝ ο Γρκέτελ είναι αθώος όπως λέει, τότε ήταν τέλεια ευκαιρία να αθωωθούν κάποιοι. Μιας και σε έκοφτε τόσο γιατί κατηγορούσα άλλους και όχι τον αλαζόνα πρίγκιπα που το παίζει ακόμα μοιραίος. Με έχουν βρίσει, με έχουν χτυπήσει, το μόνο που μου έλλειπε ήταν κάποιος να μου λέει ότι δεν μπορώ να κρίνω ποιος φέρεται ύποπτα και ποιος όχι από αυτά που βλέπω! Αν δεν σου αρκούν οι κατηγορίες μου για τα άλλα άτομα και είναι τόσο αδύναμες όσο λες να τις καταρρίψεις αντί να προσπαθείς να στρέψεις τα βλέμματα μόνο σε ένα άτομο. Ή μήπως σε βολεύει να μείνει έτσι η κατάσταση; Άσε που ταυτόχρονα κρατάς και μια πισινή λέγοντας ότι θα είσαι σε δύσκολη θέση ΑΝ ο πρίγκιπας βγει αθώος, όλα τα lolies ίδια είστε!

Αλήθεια είναι ο Γκρέτελ (Black Kaiser) τόσο μεγάλος σύμμαχος ή τόσο μεγάλη απειλή όσο θέλουν να τον παρουσιάσουν; Όχι δεν είναι, πήρε απλά ψήφο εμπιστοσύνης από δύο δυνατές φωνές και επειδή ακριβώς έγιναν περίεργες κινήσεις είναι πιο λογικό να αμφιβάλλω ότι είναι δολοφόνος, ακριβώς γιατί οι κινήσεις ήταν τόσο περίεργες που τον στοχοποιούσαν. Άλλωστε βλέπω, ξεχνάς ότι αν οι δολοφόνοι θέλανε θα μοιράζανε τις ψήφους ακόμα περισσότερο ανάμεσα σε εκείνον, τον Hiramaru και την Franziska (Vagelio) που είχε ήδη ρεύμα, αντίθετα διάφοροι επέλεξαν τον Envy. Τι έχεις να μας πεις εσύ για την Franziska και πώς σου φάνηκε το ρεύμα ενάντια στον Envy(Kalamaris) μιας και σου αρέσουν οι ερωτήσεις; Δυστυχώς με τη συμπεριφορά σου με πείθεις περισσότερο ότι ο Γκρέτελ (Black Kaiser) έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αθώος παρά το αντίθετο.

ySss0UF.jpg

#198 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 December 2012 - 23:59

Ludwig Herzog von Mohn Nahe Liechtenstein

Posted Image

Ο έγκριτος πολίτης τιμά, αλλά δεν κολακεύει.(*)
Ας το έχετε αυτό στο μυαλό σας, εγωπαθή δεύτερε πρίγκηπα του θρόνου της Βρετανίας(Black Kaiser). Kάνετε μεγάλο λάθος αν θεωρείτε πως επειδή έτυχε να συμφωνήσω μαζί σας μια φορά προσπαθώ να σας πάρω με το μέρος μου. Είναι αλήθεια πως εκφράσατε μια σύμφωνη με τη δική μου γνώμη, γι αυτό δεν υπήρχε λόγος να μην πωαπλώς αυτό από το να κάθομαι και ν'αναλύω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, κάτι σαν αυτό που κάνετε εσείς μερικές φορές. Επίσης όντως είχαμε κοινούς υπόπτους ως ένα σημείο μα νομίζω διαχώρησα τη θέση μου ενώ ταυτόχρονα εξέφραζα τη γνώμη μου. Ένας από τους υπόπτους μου αποδείχθηκε δολοφόνος ενώ η άλλη δεσποσύνη έστω κι αν δεν έχει φύγει από το μάτι του κυκλώνα - που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε για την ώρα εφόσον έχουμε σημαντικότερους υπόπτους πλέον - είχε απασχολήσει όχι μόνο τη δική μου αλλά και τη γνώμη των υπολοίπων. Το να θεωρείτε πως προσπαθώ να σας προσεγγίσω είναι αστείο. Η χώρα μου με τη χώρα σας έχει συνάψει συμφωνία γι αυτό και σας ανέφερα, έπρεπε να κρατήσω τα προσχήματα. Όπως σας απεκάλεσα αγενή τότε, έτσι σας αποκαλώ κι εγωκεντρικό τώρα. Δεν γυρνάει ο ήλιος γύρω σας αγαπητέ μου...

Κύριε Τezuka(Kamen Tantei Zura) κάνετε λάθος. Ψήφισα τον γιατρό κι ομολόγησα πως έκανα λάθος. Μάλλον δεν προσέχετε επαρκώς τα δρόμενα. Είστε σίγουρος πως μπορείτε να κατηγορείτε έτσι εύκολα λοιπόν; Επίσης, με κατηγορείτε πως μπαίνω σε ρεύματα. Φταίει το γεγονός πως μιλάω αργά, μα αυτό γίνεται για το αυτονόητο: έχεις σχηματίσει σφαιροκότερη άποψη για τον καθένα από τα λεγόμενά του.

Γι αυτό και τώρα θα ψηφίσω την αλλοπρόσαλλη κοπέλα που ξαφνικά σοβάρεψε. Δε με πείθει αρκετά και μου φαίνεται αρκετά ύποπτη. Από εχθές μου τράβηξε το ενδιαφέρον, με τη βιαστική άμεση σχεδόν ψήφο της, ειδικά εφόσον έγινε τόσο πρόχειρα. Τώρα ναι μεν αναλύθηκε η σκέψη της - υπερβολικά πολύ - αλλά και μόνο τα λανθασμένα επιχειρήματά της είναι ικανά να με πείσουν. Αγαπητή Tezuka(Lord Leon), σκεφτείτε λίγο: ο επαρμένος πρίγκηπας δεν είναι τίποτα παραπάνω απ'αυτό. Κατ'εμέ, ο πρίγκηπας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας αφελής αθώος, υπέροχος αποπροσανατολιστικός παράγοντας για όσους προσπαθούν να βρουν τους δολοφόνους...κι εσύ έρχεσαι να φουντώσεις κι άλλο αυτήν τη φωτιά. Μήπως επειδή σας βολεύει εσάς και τους όμοιούς σας;

Edit: (*) Αριστοτέλης

Edited by Fallen_Mpougatsa, 23 December 2012 - 23:59.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#199 Hana Suzuki

Hana Suzuki

Bookworm Chick

• Members
  • 66 posts

Posted 24 December 2012 - 00:08

Tomoe

Posted Image

Αχ, αχ θα πρέπει να παρακοιμήθηκα από το πολύ sake γιατί δεν εξηγείτο αλλιώς να κοιμηθώ, ποιος εγώ, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για όλους μας.

Μπράβο σας πάντως μικρούληδες Θνητοί που ξεκάνατε το δολοφόνο. Δε σας το είχα. Έχετε τα σέβη μου.

Όσο για εσάς, Earl Ciel-san, τα θερμά μου συλληπητήρια. Συμπαθούσα τον Michaelis κάμποσο και λυπούμαστε όλοι από τον κόσμο μας που έφυγε...

Τώρα λοιπόν που ξεπέρασα το hangover και βλέπω τα πράγματα καθαρά...θα μιλήσω.
Διατηρώ τις υποψίες μου έναντι του Σνάιζελ ελ Μπριτάνια, της δικηγορίνας και του Hisoka.

Παρ'όλα αυτά η κυκλοθυμία της Rin Tezuka με μπερδεύει. Προς τι η συνεχόμενη αλλαγή γνώμης; Μήπως προσπαθεί να μας μπερδέψει και να το παίξει αθώα;

33djz2f.jpg

#200 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 24 December 2012 - 00:31

Ciel Phantomhive(redqueen)

Posted Image

*φωναζει και τν ακουει ολο το χωριο*

Why ??where did you go ??? Sebastiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!!!Who dared and managed to kill the butler of the Phantomhive household??WHO TELL ME???? I WANT MY SERVANT BACK!!! NOW!!!!!!!!!!!!! YOU EVIL CREATURES BRING HIM BACK! >.>
Who will make my tea,my bath,my cake,my PIES,,my bed now???Cause I don't want the explosive freak to cook....

* προσπαθει να ηρεμησει..με δυσκολια*

Σας ευχαριστω φιλτατε(?) Ξανθε απεσταλμενε της Βασιλισσας(Kaizer)...Κατι τετοιες στιγμες πενθους ειναι πυο ολοι μαζευομαστε κια πρεπει να ειμαστε ενωμενοι... Ας πιουμε ενα τσαι λοιπον... Sebaaaaaaaaaaasti----- ... Nαι τωρα πια θα πρεπει να το σταματησω αυτο... για μι στιγμη ξεχαστηκα.... Τ_Τ..ας παει καποιος νατο φτιαξει τελοσπαντων....Tomoe (Hana) make youself useful now...
Now now ...δν ξερω ποιος καταφερε και σκοτωσε τν εξωπραγματικο υπηρετη μου αλλα δν θα το αφησω να περασει ετσι.. I WILL AVENGE HIM!!!!!!!!να το θυμαστε.....κατι ηξερα εγω που δν χωνευα τα γατια και ακομα περισσοτερο αυτο το υπουλο το τελευταιο καπου το χα δει, αλλα οταν τα λεω εγω κανεις δν με ακουει... γτ δν το πατησα μια δν ξερω..ειναι που δν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου...Αλλα τωρα δν εχει σημασια ... (βασικα το θεμα ειναι οτι ψοφησε πριν εκληρωσει το συμβολαιο... τι να το κανω που σωθηκε η ψυχη μου αν δν εκπληρωθηκε ο στοχος μου.. ανιδεοι πς σκοτωνετε κοσμοσ στο ετσι ??? >ΑΙΣΧΟΣ)
Ο Sebastian ανοιχτηκε και του πα να προσεχει πς κανει τς δουλειες τς ..δν ειναι Αγγλια εδω! Αχ τν καταλαβαν κα ινα τα αποτελεσματα... τωρα θα πρεπει εγω να κανω τς δουλειες... >.> ΔΝ ΘΕΛΩ... Να σε πω wanna be Prince (Kaizer) κανας δουλος σου περισσευει μετσι προσωρινα....
Εχω ακομα νευρα με αυτο που εγινε...Δν μπορω να συγκεντρωθω στς υπολοιπους αυτη τη στιγμη παρα μονο σε αυτον που εχει κινησει πιο πολυ τα βλεμματα.. να ισως αποδειχτει λαθος οπως και με τν Shion ..αλλα δν ειμαι στην ψυχολογικη κατασταση για να υποπτευτω καποιον αλλον... εσυ φταις Rin (lord leon) ..Only you... Σε κοβω εσυ θα εχεις καλες σχεσεις με τς γατες... αν βρω εστω και μια τριχα την εβαψες!Πιτογυρο θα σε κανω οπως σε εκεινες τς χωρες... *generally throws a tantrum like a five year old *

Posted Image

Sebastiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan my bed... my tea... Holy sh-- Fine I'm leaving...

Posted Image

ΥΓ.βαθια μεσα του ο Ciel πιστευει οτι ο Sebastian ζει μονο κι μονο επειοδη δν ψοφησε πεταγωντας μαχαιροπιρουνα.. πταν γυρισει πισω θατν ξαναβρει να ψηνει κεικ... ευχαριστω ΧΔ

Edited by redqueen, 24 December 2012 - 00:33.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#201 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 24 December 2012 - 01:24

Alucard

Posted Image

Τελικά έπρεπε να το φανταστώ πως ένας τόσο άθλιος mangaka όπως ο Hiramaru θα ήταν δολοφόνος... Χάλια το Manga που μου έδωσε να διαβάσω, το παράτησα στην 3η σελίδα !!!
Κρίμα για τον μπατλερ πάντως, ήταν από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει κ κατάφεραν να κερδίσουν την συμπάθειά μου !!! Του το είχα πει κάποτε πως αυτή η μανία που είχε με αυτά τα φουντωτά τετράποδα θα του βγει κάποια μέρα σε κακό...
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, αν κ συμφωνώ πως η αλλαγή στην στάση της Rin (Lord Leon) είναι αρκετά ύποπτη, βλέπω πως πάλι αλλάζετε γνώμες σαν τα πουκάμισα...Εκεί που όλοι πέσατε χτες πάνω στον Βρετανό γαλαζοαίματο (Kaizer), τώρα όλοι σχεδόν στρέφουν αλλού την προσοχή τους...
Το κακό της όλης υπόθεσης είναι πως δεν πρόσεχα την κουβέντα σας τελευταία γιατί κάποιος προσπαθεί να με σαμποτάρει... Την μια κάποιος παίρνει το φέρετρό μου κ το τοποθετεί σε σημείο της Christmas Town που απαγορεύεται το παρκάρισμα κ κάποιο μπατσοξωτικό μου βάζει πρόστιμο κ μου παίρνει τις πινακίδες... Όλη την μέρα σχεδόν την έφαγα στο CTPD για να βγάλω άκρη !!! Επί της ευκαιρίας κυρία Clauss κάτι πρέπει να κάνετε για όλη αυτή την γραφειοκρατία στην πόλη σας !!! Για να μην αναφερθώ πως κάποιος πείραξε τα ηλεκτρολογικά του δωματίου μου κ κόπηκε το ρεύμα !!! Παραλίγο να μου χαλάσουν τα σακουλάκια με το αίμα που είχα στο ψυγείο !!!
Τέλος πάντων επειδή άκρη δεν πρόκειτε να βγει, θα επιμείνω στην χθεσινή μου γνώμη για την δικηγορίνα Franziska (Vagelio) γιατί όπως σωστά αναφέρθηκε ο Brera Sterne(Theodore), ενώ έκανε τόσο αγώνα να βγάλει τον γόνο της βασιλικής οικογένειας (Kaizer) "ξαφνικά" της άλλαξαν γνώμη επιχειρήματα άλλων !!! Κ όλα αυτά λίγο πριν το τέλος της μέρας !!!

Posted Image

Κάτι βρομάει εδώ πέρα κ δεν νομίζω να είναι απλά το άψυχο κουφάρι του Santa !!!

Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#202 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 24 December 2012 - 01:35

Prince Schneizel el Britannia

Posted Image

*epicly cool facepalm*

Ωραία. Και τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Δεσποινίς Rin Tezuka, είναι προφανές πως με φοβάστε. Από τον φόβο σας να μην την πατήσετε (όχι εσείς αλλά η περηφάνια σας) κτίσατε μια υπόθεση και έχετε εγκλωβιστεί σε αυτή και όλα τα στοιχεία σας φαίνονται πως την ενισχύουν. Θα προσπαθήσω μια και μόνο μια φορά να σας δείξω πως κάνετε λάθος. Γνωρίζω πως αυτή η ιδέα σας έχει μπει για τα καλά στο μυαλό σας και είναι δύσκολο να αλλάξετε αλλά πραγματικά δεν χάνετε τίποτα να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και να σκεφτείτε. Ασχολούμε κατα κύριο λόγο με τους κύριους άξονες της κατηγορίας σας και απαντάω εν συντομία γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.

Αν όντως ήταν αθώος οι δολοφονοι με ένα πολυ μικρο σπρωξιμο (διοτι ηταν ηδη μεγάλο το κυμα) μπορουσαν να στειλουν τον "ισχυρό συμμαχο των αθωων" στον ταφο χωρις να καρφωθουν και παρα πολύ, και να δωσουν στον hiramaru αλλη μια αντε δυο μερες ζωης παραπανω

Όχι. Κάθε ψήφος, ειδικά σε σημεία όπου κάνει την διαφορά, χτυπάει καμπανάκι. Ταμπέλα με κόκκινα βελάκια. Αυτό οι δολοφόνοι το γνώριζαν και για αυτό κιόλας κάποιοι από αυτούς ψήφισαν άσχετα στο τέλος. Με εμένα έξω και αθώο πια 100%, το "μικρό σπρώξιμο" όπως το χαρακτηρίζετε θα φαίνονταν υπερβολικά πολύ. Δεν υπάρχει "μικρό σπρώξιμο" Δεν ήταν τόσο ορμητικό το ρεύμα στο οποίο θα μπορούσαν να κρυφτούν όπως είπατε. Ενώ ξεκίνησε έτσι, με την παρέμβαση κάποιων (οπως ο κύριος Sebastian (αθώος) ή ο κύριος Joestar(Cloudy) που δείχνετε να εμπιστεύεστε), σταμάτησε. Μην ξεχνάτε την ύψιστη προτεραιότητα των δολοφόνων την ημέρα, όπου είναι το απλό: να μην κάνουν κάποιο λάθος το οποίο να τους φανερώνει. Δεν θα άξιζε με ένα "μικρό σπρώξιμο" να ρισκάρουν να με διώξουν, να σώσουν έναν συνάδελφο τους -ο οποίος είχε μια μέρα ζωής μετά- αλλά να κουνήσουν σημαίες και μετά να καταλήξουν να ψηφίζονται σαν ντόμινο;

Πιο κάτω δηλώνετε την απορία σας γιατί δεν σκότωσαν εμένα το βραδύ αν τους έκανα τέτοιο χουνέρι. Πρώτον υπερτιμάτε την αξία της νίκης των αθώων εχθές και κατα δεύτερον, ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ο καλύτερος σύμμαχος των αθώων δεν είμαι εγώ είναι ο τελευταίος μας επιθεωρητής. Πυροβόλησαν τον Sebastian για αυτόν τον λόγο και μόνο. Είναι προφανές πως κάθε ομάδα δολοφόνων αυτόν θα έψαχνε πρώτα. Εγώ υποθέσεις κάνω και δεν είμαι και αυτός που τους έκανε το "χουνέρι" όπως λέτε. Άλλοι βγήκαν και με έσωσαν.

Επιπλέον, η υπόθεση σας δεν αποδυναμώνεται από το γεγονός πως για να είμαι δολοφόνος θα έπρεπε να συνεργάζομαι με τον Hiramaru. Υποθέτω πως έχετε διαβάσει τις συνομιλίες μεταξύ μας και τις κινήσεις του ενός εναντίον του άλλου. Εσάς δηλαδή οι συνομιλίες μας σας φαίνονται "στημένες"; Η δήλωση του πως θα με ψήφιζε αν η Shion ήταν αθώα, η ηλίθια υπόθεση του με την πόρνη και όλο το ύφος των συνομιλιών μας σας φαίνεται ψεύτικο; Τι, είναι ένα σχέδιο το οποίο δουλεύαμε τρεις γύρους; Πηγαίνετε ξανά και διαβάστε τα κείμενα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να βγάζετε τέτοιο συμπέρασμα.

Και τέλος, αν ήμουν δολοφόνος δεν θα υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσω τέτοιο σχέδιο αφού έχει τρανταχτές αδυναμίες. Αποτελεί αυτοκτονία γιατί μια ομάδα ατόμων (αυτών που θα έκαναν την "φτιαχτή ανατροπή") θα βασιζόταν στην επιβίωση μου, ενός άτομου δηλαδή που έχει μαζέψει τα φώτα πάνω του και υπάρχει τρομερή πιθανότητα να έχει ελεγχθεί από τον επιθεωρητή, με κέρδος πολύ μικρό για το ρίσκο και σε ένα σημείο που δεν χρειάζεται καν κια τέτοια ενέργεια. Εσείς ο ίδιος το παραδεχτήκατε με την αποκάλυψη της ταυτότητας μου θα έπαιρνα ουσιαστικά και άλλα άτομα στον τάφο μαζί μου και μάλιστα σε ένα σημείο που το παιχνίδι θα μου πήγαινε πολύ καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο.

Και αυτό πάει στους άλλους ακόμα και αν και η ίδια η δεσποινίς Rin μπορεί να το εκλάβει ως ακόμα ένα ενοχοποιητικό στοιχείο: Η αντίδραση της, δηλαδή τα νεύρα και ο θυμός στην ειρωνεία μου, το ύφος της κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον κύριο Tezuka(Zura) αλλά και το πως έχει κτίσει ολόκληρη υπόθεση δείχνοντας πως έχει ψάξει, έχει μαζέψει και έχει αναλύσει κάποια στοιχεία, δεν αποτελούν κάτι που θα έκανε ένας δολοφόνος. Βασικά δεν περίμενα κανέναν δολοφόνο να τολμήσει να με κατηγορήσει σήμερα, πόσο μάλλον να φτιάξει μια ολόκληρη υπόθεση έστω και αδύναμα υποστηριζόμενη. Είναι κατά πάσα πιθανότητα μια αθώα η οποία κατάφερε να βάλει φωτιά στο παιχνίδι και να ανακατέψει ξανά την τράπουλα. Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι δολοφόνοι. Υπάρχουν πολλοί πιο ύποπτοι από την παραπάνω δεσποινίδα.

Αν και θεωρώ τον En(Ody) τον πιο προφανή δολοφόνο, ψηφίζω την Franziska (Vagelio) η οποία έχει ήδη δύο ψήφους και είναι από τα άτομα τα οποία θέλω να φύγουν. Επίσης ρωτάω τον Δούκα Ludwig Herzog (FAI) για τον οποίο τώρα έγινα και "αφελής" αθώος. Πως μπορούσατε να συμφωνούσατε τόση ώρα με έναν αφελή αθώο, αγαπητέ; Περίεργο πράγμα να το κάνει κάποιος intellectual σαν εσάς. Και είμαι αποπροσανατολιστικός παράγοντας; Αυτό το λέτε επειδή οι τόσες πολλές επιλογές μου στους υπόπτους που οι υποθεσεις τους έτυχαν να ξεκαθαριστούν, αποδείχθηκαν άστοχες; Ραγίζει η ωραία, ψύχραιμη μάσκα σας ή δεν βλέπω καλά;

Κύριε Ciel Phantomhive(redqueen), σας δίνω όσους υπηρέτες θέλετε, απλά σας ζητάω να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να με εμπιστευτείτε και να μην ψηφίσετε την Rin (lord leon).

#203 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 24 December 2012 - 02:02

Haiji aka Doctor

Posted Image

***εμφανίζεται αιωρούμενος και παίζοντας με διάφορα μαραφέτια** τελικά με το να ψηφίσουν κάποιοι τον Hiramaru αποδείχτηκε και πως έπραξαν σωστά και δεν έχασαν τον χρόνο τους μια και βοήθησαν να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί ένας δολοφόνος. Βέβαια και εγώ θεωρώ πως την προηγούμενη ημέρα δεν έχασα τον χρόνο μου μια και μέσα από τις εξελίξεις απαντήθηκαν κάποια από τα βασικότερα ερωτήματα που είχα θέσει, μέσα σε αυτά ήταν και τα ερωτήματα μου που αφορούσαν τον Schneizel (Black kaiser). Έχω καταλήξει λοιπόν να πιστεύω πως ο πρίγκιπας με τα πολλά ψευδώνυμα έχει έναν πολύ ιδιόμορφο και πολύπλευρο χαραχτήρα… λατρεύει να προκαλεί και να τραβάει την προσοχή επάνω του, όπως λατρεύει και να ανατρέπει από μόνος του τα ίδια τα λεγόμενα του αλλά ενώ καταφέρνει να δείχνει ένοχος στην πραγματικότητα δεν τον έχω ικανό να είναι όντως δολοφόνος. Ο βασικός λόγος που το πιστεύω αυτό είναι και η αντιπαλότητα που είχαν με τον Hiramaru γιατί πολύ απλά δεν νομίζω δυο συνεργάτες δολοφόνοι να κονταροχτυπιόντουσαν έτσι αναμεταξύ τους. Με την ελπίδα λοιπόν πως η γνώμη που έχω σχηματίσει για το πρόσωπο του Schneizel (Black kaiser) είναι σωστή θα αφήσω στην άκρη τον πρίγκιπα μας και θα δώσω περισσότερη προσοχή σε μεγαλύτερα και επικινδυνότερα φωσφοριζέ αστεράκια όπως η Von Karma (Vagelio), η Rin Tezuka (Lord Leon) και o En (Ody). Με πρώτο και καλύτερο φωσφόριζε αστεράκι την Rin Tezuka (Lord Leon) που μέσα από τις απελπισμένες της προσπάθειες να ρείξει την ενοχή πάνω στον Schneizel (Black kaiser) καταφέρνει να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως είναι ένοχη όπως είναι και τρομερά απελπισμένη να καλυφθεί. Η ψήφος μου λοιπόν όλη δικιά σου Rin.
Posted Image
Επίσης προς τιμή του αδικοχαμέχνου μπάτλερ(DoB) μας σήμερα δεν θα ζητήσω από κανέναν να γίνει το πειραματόζωο μου μια και ο Sebastian (DoB) ήταν ο πρώτος που του είχα ζητήσει να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο **αποσύρεται και πάλι στα έγκατα του εργαστηρίου του***

Με πονόλαιμο και δέκατα γιορτινές ημέρες σνίφ :(
edit: διόρθωση συνταχτικών

Edited by d.neko-angel, 24 December 2012 - 02:05.

rrmr.png

#204 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 24 December 2012 - 06:27

Jonathan Joestar.

*Περνάει ώρες σκεπτόμενος για την επομενη κίνηση.

Πρέπει να ειπωθούν παρα πολλά πράματα. Δυστυχώς λόγο τις ώρας είμαι πολύ κουρασμένος και δεν ξέρω σε ποσο καλή σειρά μπορώ να τα βάλω. Αλλα αν έχετε απορίες θα απαντήσω στο μέλλον. Θα χαρώ πολύ να το κάνω.

Ξεκινάμε:

Rin (Lord Leon): Άμοιρο κοριτσάκι. Και εγώ πιστεύω σε αυτά που είπε ο πρίγκιπας(black Kaiser). Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να είσαι δολοφόνος. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτάς που λες σε κάνουν να δείχνεις σαν να βροντοφωνάζεις "ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ?" Αλλα δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Δεν είναι δυνατόν ένας δολοφόνος να μιλάει πάντα πρώτος, και να κάνει τέτοιο σαματά χωρίς λόγο. Πραγματικά εκτος αν θέλατε να βγείτε για να κάνετε ζημια στην ομάδα σας δεν βλέπω λόγο να συμπεριφέρεστε έτσι. Και προφανώς αφού βγήκατε και απαντήσατε πολύ σοβαρά το γιατί κάνατε αυτό που κάνατε (ακόμα και αν δεν πολύ στέκει σαν λογική) το εξηγήσατε. Αυτό εμενα μου αρκεί. Μιλήσατε. Από εσάς θα βγάλω πολλά περισσότερα συμπεράσματα σε αντίθεση με άλλους σαν τον Yositsune(sponis) και την κατσίκα (tragic prince). Οποτε αν και αρκετά ύποπτος με τα στοιχεια που έχουμε το ένστικτο μου μου λέει ότι είστε αθώος.

Furuichi Takayuki (Kai): Το ότι η Rin έριξε την τελευταία ψηφώ στον Kamimaru δεν σημαίνει απόλυτος τίποτα από οποια λογική και αν το δεις. Ισα ισα που άμα την υποπτεύεσαι για δολοφόνο θα έπρεπε να ψηφίσεις τον Envy(Καλαμάρης) γιατί με αυτόν ήταν ισοβαθμία στο τέλος και αυτό έσωσε. Αν αναλογιστείς ότι ο δικαστής που είναι αθώος διάλεξε και αυτός τον Kamimaru δεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ενοχοποιείς την Rin για αυτό.

Τεζούκα Kumitsu ( Zura)

Είστε κατά 90% δολοφόνος. Σας συγχώρεσα μια φορα δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Αν είναι δυνατόν να λέτε ότι ο Εν είναι σίγουρος δολοφόνος (και να αναφέρεται άλλους 3 υποπτους) και μετά να κατηγορείται τον κύριο Ludwig(ΦΑΙ) γιατί ανέφερε εμενα και τον πρίγκιπα. Αν είναι ποτε δυνατόν. Πρέπει να τιμωρηθείτε όπως και δήποτε. Σας υπόσχομαι ότι αν μείνω ζωντανός και αυτή τι νύχτα στον επόμενο γύρο θα βγείτε 100%. Θα ξεκινήσω διαδικασίες όμως ώστε ο θάνατος σας να ακολουθήσει ακόμα και αν εγώ αποχώρησw από το παιχνίδι.Δεν γλιτώνετε.

Cyborge (Theodore)

Είναι ωραίο να λες ότι έχεις πολύ περισσότερη λογική από τους ανθρώπους αλλα καλο θα ήταν να μην μας υποτιμάς. Ειδικά όταν στον προηγούμενο γύρο παρεδεχτικες ότι δεν ψήφισες χρισιμιποιοντας την λογική (όπως έκανα εγώ) και σε αντίθεση διάλεξες έναν αθώo. Για την κατηγορια σου ως προς την Φρανζίσκα θα αναφερθώ στο τέλος. Θα sε βάλω όμως από τώρα να σκέφτεσαι. Είναι όντως λογικό η Φρανζίσκα να είναι δολοφόνος και να αλλάξει την ψήφο τις σε αυτό το σημείο?? Όχι. Συνέχισε να ακούς προσεκτικά και θα μάθεις το λόγο σε λίγο.

Πρίγκιπα Sneichel... Συγχωρέστε με για τα λόγια μου αλλα είστε απαράδεκτος σε αυτόν τον γύρο.

Αν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνετε ΕΣΕΙΣ το ποσο σημαντική ήταν η ψήφος την Φρανζίσκα και το ότι σας έσωσε την ζωή. Και σαν μην φτάνει αυτό την κατηγορείται κιόλας. Πριν την αλλαγή τις ψήφου τις ήταν το score 9-7.

"Το γεγονός είναι πως ακόμα και αν πέθαινα εγώ εχθές, ο Hiaramaru ήταν χαμένη υπόθεση έτσι και αλλιώς. Αναγνωρίσατε όμως πως υπήρχε μεγάλος κίνδυνος μετά από αυτόν να βγαίνατε εσείς. Αλλάξατε την ψήφο σας εναντίον του, έτσι ώστε ότι και να γίνει να μην υπάρχει ένα επιπλέον πάτημα για κάποιον ο οποίος μετά τον Hiaramaru θα ήθελε να ψηφίσει εσάς. Μια ώρα αργότερα έρχεται ο Ασακούρα Hao και επαναφέρει τον αριθμό των ψήφων σε 8-8. Σε αυτό το σημείο θέλω να θυμίσω πως ο ρόλος του δικαστή δεν είναι αδύνατον να πέσει σε δολοφόνο και η ισοπαλία μπορεί να είναι επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτούς. Αυτή η περίπτωση να βρίσκεται πάντα στο μυαλό σας.

Σκεφτείτε καλά αυτό που λέτε. Ποιοι είναι οι 2 παίχτες που καρφώθηκαν πιο πολύ στον προηγούμενο γύρο? Είναι ο Εn ( Odyn) και ο Ασακούρα Mao(Dead weight). Και πέθανε ένας δολοφόνος. Και οι περισσότερες υποψίες είναι πάνω στην Φρανζίσκα von Karma(Βαγγελιώ). Με αλλα λόγια θεωρητικά ΚΑΙ πρακτικά αυτό που λέτε έχει 0 επαφή με την πραγματικότητα. Αν η Φρανζίσκα ήταν δολοφόνος αυτή η κίνηση θα ήταν σαν να παίρνει ένα σφυρί και να κοπανάει με αυτό ασταμάτητα το κεφάλι τις. Δεν στέκει. Και μου φαίνεται απίστευτο ένας άνθρωπος σαν εσάς να μην βλέπει τα όσα λέω και σαν να μην έφτανε αυτό αντί να προσπαθεί να οδηγήσει τον κόσμο προς τι σωστή απόφαση να παρατάει την γνώμη του και να ακολουθεί την πλειοψηφία. Αν και έχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στοιχεια με το μέρος σας που σας καθιστούν ως αθώo αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος για το πρόσωπο σας. Τα λάθη δεν είναι ίδια για όλους τους παίχτες. Η δεσποινίς Rin παρόλα που βροντοφωνάζει ότι είναι δολοφόνος κάτι μου λέει (και εσείς συμφωνείτε μαζί μου) ότι είναι αθώωα. Είμαι άνθρωπος τις λογικής και για αυτό ακόμα συνεχίζω να πιστεύω ότι είστε αθώος. Αλλα από εκεί που ήμουν 100% σίγουρος τώρα μου δημιουργήθηκε η αμφιβολία. Σας παρακαλώ να με ξανακάνετε να είμαι 100% σίγουρος αλλάζοντας την ψηφώ στο λογικό που είναι Asakura Mao(dead weight).

Λίστα με τους υποπτους μέχρι εδώ

1) Asakura Mao
2) En
3) Tezuka kunimichu

Και οι 3 πάνος από 90% ότι είναι δολοφόνοι. Καλύτερα να φύγει ο Mao για τον απλό λόγο ότι έκανε ένα λάθος αλλα δεν μιλάει πολύ για να κάνει και αλλα. Πάντα είναι καλύτερα να φεύγει ο δολοφόνος" που δίνει τα λιγότερα στοιχεια για αρχή.

4) Rin (Lord leon)
5) Katsika (tragic prince)
6) Yoshimitsu (Sponis)

Αντικειμενικά η Rin είναι πολύ πιθανότερο να είναι δολοφόνος αλλα κάτι μου λέει ότι αθώα. Δεν μπορώ να αγνοήσω τελείως όμως όσα έχει κάνει και πει επειδή πιστεύω ότι είναι αθώα. Πρέπει να με βοηθήσει λίγο. Για του άλλους δυο είμαι αρκετά σίγουρος. Οι συμπεριφορά και των 2 στον προηγούμενο γύρο ήταν αδικαιολόγητη και αν ξεμείνουμε κάποια στιγμή από σίγουρος δολοφόνους είναι αυτοί που θα πρέπει να κάνουμε να μιλήσουν πιο πολύ από όλους.

Αύριο θα πω και αλλα πράματα αλλα για την ώρα είμαι πολύ κουρασμένος. Περιμένω παρα πολλές ερωτήσεις από όλους. Αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξουν την ψηφώ τους προς τον Ασακούρα Mao παρακαλώ να γράψουν αναλυτικά το γιατί για να μπορέσουμε να φτάσουμε όλοι μαζί σε ένα συμπέρασμα και να μην κατηγορεί ο καθένας τυχαίους αλλα να είμαστε οργανωμένοι.
Posted Image

#205 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 24 December 2012 - 06:47

Rin Tezuka

Posted Image

Ok λοιπον, δεκτό.

Παραδέχομαι τα εξης δυο πραγματα, ως σφαλματα στο συλλογισμο μου.
1) οτι αν ηταν αθωος και στοχευε δολοφονο, δεν αξιζε το ρισκο να τον βγαλουνε τη δεδομενη χρονικη στιγμη και
2) οτι δεν χρειαζονται διαμαχες μεταξυ μας. Αν και δε με εχετε πεισει τελειως για την αθωοτητα σας, δεν ειστε ουτε στις 10 πρωτες μου επιλογες οποτε αρκει για την ώρα.

Δεν μπορω να καταλάβω ομως πως γινεται να ψηφιζει δολοφονο (με βαση τη δικη σας λογικη) δηλαδή τη Franziska, αλλα τελικά η Franziska να τον σωνει απο του χαρου τα δοντια, και να σκοτωνει το συνεργο της.
Για τα υπολοιπα δεν εχω πειστει, αλλα έστω, να δεχτω την πιθανοτητα συμπτωσεων. Θα δωσω για την ωρα την ψηφο μου στην Franziska. Ετσι κι αλλιώς ηταν η τριτη - τεταρτη επιλογη μου. Ομοιως θα ακολουθησω, αν χρειαστει και ρευμα προς Fabian ή Yoshitsune - διοτι για τους άλλους δεν το βλεπω πολυ πιθανο αυτη τη στιγμη να ψηφιστουν. Αλλά προτιμώ τη Franziska διότι είναι ο μονος τροπος να ταιριαξω και τα δυο. Πρωτον εχει υποπεσει σε πολύ εντονες αντιφασεις και δευτερον, αν ειναι δολοφόνος, τοτε θα πρεπει να σκεφτω σοβαρα να αναθεωρησω για την ενοχη του schneizel.

Για τους En(Ody), Εnvy(kalamaris) και Δούκα Ludwig Herzog (FAI) όμως δεν εχω αποφασισει ακομα και δεν θα ακολουθησω, ελαφρα τη καρδια. Ειναι παντως και αυτοι αρκετα ψηλα στη λιστα μου, απλώς όχι όσο άλλοι.

Κυριε Joestar μπορειτε να διαφωνειτε μαζι μου όσο θέλετε αλλα οποιοσδηποτε έχει σωας τας φρενας του μπορει να καταλαβει οτι αποκλειεται να ειμαι ενοχη. Βεβαια, απο την άλλη , το ιδιο θα μπορουσαν να πουνε αντιστοιχα και για την εμμονη μου με τον πριγκηπα, αλλά εγώ ποτε δεν ισχυριστηκα οτι εχω σωας τας φρενας. Μαλλον το αντιθετο ακουγεται για μενα :P

stasou%2520mygdala.jpg

#206 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 24 December 2012 - 07:30

Furuichi Takayuki

Posted Image

Τζοεστάρου (Cloud) κάνεις λάθος για την περίπτωση του Envy-Kamimaru και θα σου εξηγήσω με το δαιμόνιο αστυνομικό μου μυαλό γιατί μου φαίνεται περίεργο. Πριν ψηφίσει η Rin Tezuka (Lord Leon), ο Envy (Kalamaris) και ο Kamimaru είχαν από δύο ψήφους, τώρα διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η Rin Tezuka ήταν η τελευταία που ψήφισε τον Kamimaru και θα τον έστελνε απευθείας στον τάφο αν ο ίδιος ο Kamimaru δεν άλλαζε την ψήφο του στον Envy (Kalamaris) προσπαθώντας να γλιτώσει. Πιθανόν η τελευταία κίνηση να φάνηκε ύποπτη σε αυτόν που επέλεξε να βάλει τέλος σε αυτό. Οπότε, ποιος μου λέει ότι η Tezuka (Lord Leon) δεν επέλεξε αρχικά ποιος θα ήταν πιο επικίνδυνος αντίπαλος στη συνέχεια και έριξε την ψήφο της εκεί αντί στον Envy ή στη Shion; Πρόσεξε ότι οι δύο από τους τρεις ήταν αθώοι και ότι δεν είναι απίθανο οι δολοφόνοι να φρόντισαν να και τα τρία να μην στοχοποιήσουν κανέναν δικό τους. Επίσης με προβληματίζει ότι στο άλλο ρεύμα ενάντια στον Envy ήταν και το κατσίκι (Taro) που θεωρώ ότι έχει ύποπτη συμπεριφορά. Αλήθεια από πότε απέκτησαν δικαίωμα ψήφου κατσίκια και κότες; Από την άλλη ο Envy (Kalamaris) ήταν από τα λίγα άτομα που προέβαλαν επιχειρήματα απέναντι στον Hiramaru και βοήθησε περισσότερο από άλλους που θέλουν να δείχνουν ότι βοηθάνε. Οπότε με άλλα λόγια, μπορεί να μην έχω τρόπο να το εξακριβώσω και θα ήθελα να σε εμπιστευτώ γιατί στον προηγούμενο γύρο είχες καλό ένστικτο, αλλά η συμπεριφορά της Tezuka (Lord Leon) προκαλεί και δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Δούκα Λουντουντίχ (FAI) θα σταματήσεις να επικαλείσαι δαίμονες εδώ μέσα; Ποιος είναι πάλι αυτός ο Αριστοφέλης;

ySss0UF.jpg

#207 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 December 2012 - 09:46

Ludwig Herzog von Mohn Nahe Liechtenstein

Posted Image

Oι πιο αληθινοί σύμμαχοι της άγνοιας είναι η ματαιοδοξία, η περηφάνεια και η αλαζονεία. (*)

Δεύτερε πρίγκηπα Schneizel (Black Kaiser) νομίζω αυτό είναι το πραγματικ΄πρόβλημά σας...πιαστήκατε από μία λέξη μου ως προς το άτομό σας για να με κατηγορήσετε ξανά κι έναν χαρακτηρισμό μου, που είναι καθαρά υποκειμενικές απόψεις που άλλοαντίκτυπο δεν έχουν εκτός της προσωπικής μου εκτίμησης. Ειλικρινά πιστεύω πως είστε ένας χαμένος άνθρωπος που εφόσον έβγαλε τον δολοφόνο, που δεν ήταν καν ο αρχικός του στόχος, τώρα προσπαθεί ν'αδράξει και το παραμικρό για να φανεί εξυπνότερος στους άλλους ενώ επιστρέφει στην πρώτη του εμμονή τη δίδα Franziska(Vagelio). Φυσικά είστε αφελής ή μάλλον θα έπρεπε να πω ορθότερα κουτοπόνηρος στους συλλογισμούς σας. Όσο περνάνε οι μέρες και γνωρίζω τους ανθρώπους εδώ μέσα καλύτερα έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Αυτός είναι κι ο λόγος ο οποίος σταδιακά άρχισα να απομακρύνομαι από εσάς. Όσο πρίγκηπας και να είστε, αν δε βοηθάτε δεν έχετε χρήση. Επιμένετε και με τις εμμονές σας και τους μεγάλους κουραστκούς λόγους σας μας κρατάτε μακριά από την ουσία του σκοπού μας, να βρούμε κι άλλο δολοφόνο.

Εξάλλου, τον κύριο Hiramaru (Specialistas) τον βρήκαμε αποκλειστικά χάριν του εξορισμένου μπάτλερ και του ένθερμου κύριου Joestar (Cloud) που φαίνεται πολύ σίγουρος στις επιλογές του. Εσείς δε βοηθήσατε πουθενά. Εκείνοι με έπεισαν. Εσείς δεν κάνατε τίποτα γι αυτό. Εξού και το αποπροσανατολιστικός. Αποπροσανατολιστικός εφόσον μας πιπιλίζεται το μυαλό κι αναποτελεσματικός γιατί δε μας έχετε οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα. Γιατί με αμφισβητείτε όταν έχω δίκιο;

Furuichi Takayuki (Kai) είναι πραγματικά κρίμα που δεν ξέρετε τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη, ενώ δεν πρέπει να είστε δύο χρόνια μικρότερός μου.

Η ψήφος παραμένει στην δίδα Rin Tezuka (Lord Leon).

(*) Samuel Butler 1835-1902, συγγραφέας

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#208 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 24 December 2012 - 10:00

Prince Schneizel el Britannia

Posted Image

Κύριε Jonathan Joestar (Cloudy) δεν έχω κανέναν λόγο να μην σας ακολουθήσω. Επιδείξατε πολύ πιο καθαρό μυαλό απο εμένα και καλύτερα επιχειρήματα. Αποσύρω λοιπόν την ψήφο μου από την Franziska(Vagelio) και αναγνωρίζω το λάθος μου. Έπεσα στην ίδια παγίδα για την οποία κατηγόρησα την κυρία Rin Tezuka (lord leon), ειρωνικό δεν είναι; Δούκα Ludwig Herzog, δυστυχώς για εμένα, τελικά δεν έχετε και πολύ άδικο σε αυτά που λέτε. Αλλά αυτή η ξεκάθαρη σας άποψη πάντως, δίχως το κοσμοπολίτικο υφάκι σας πάει περισσότερο.

Asakura Mao(Dead Weight), λοιπόν.

#209 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 24 December 2012 - 10:16

Ασπρούλα

Posted Image

Μπεεεε... Μας παραπλάνησε με τα λόγια του ο Himamaru (specialistas4) αλλά αυτού που θα επρεπε να φοβίζει τους πάντες είναι ότι ένα άτομο πήγε να ψάξει

να βρει την αλήθεια (DoB) και αμέσως το βγάλανε από τη μέση δίχως δυσταγμό... μήπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι πίσω για το καλό μας... ή...-μπεεε-

θα έπρεπε να βρουμε την αιτία του κακού *κοιτάει τον Ριν τεζουκα (λορντ λεον) και τον Ενβι(καλαμαρη)* και να την ξεπαστρέψουμε αποδίδοντας δικαιοσύνη

προκειμένου να αναπαφθουν οι ψυχές των αδικοχαμένων....;

Posted Image

#210 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 December 2012 - 11:32

Yoshitsune

Posted Image

Κύριε Jonathan Joestar (Cloudy) φαίνεται ότι έχετε πάρει στις πλάτες σας την "ομάδα" και λειτουργείτε εν είδη "αρχηγού".
Να γνωρίζετε όμως ότι κάποια στιγμή κ κάποιες ψήφοι "στον αέρα" έχουν τη χρησιμότητα τους. Μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα για το μέλλον, χωρίς να σημαίνει ότι αυτός που τους ρίχνει είναι αυτόματα ένοχος.
Σε αυτό το γύρο θα σας ακολουθήσω, ότι κ αν σημαίνει αυτό.

Asakura Mao(Dead Weight)

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot