Prince Schneizel el Britannia

*epicly cool facepalm*
Ωραία. Και τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.
Δεσποινίς
Rin Tezuka, είναι προφανές πως με φοβάστε. Από τον φόβο σας να μην την πατήσετε (όχι εσείς αλλά η περηφάνια σας) κτίσατε μια υπόθεση και έχετε εγκλωβιστεί σε αυτή και όλα τα στοιχεία σας φαίνονται πως την ενισχύουν. Θα προσπαθήσω μια και μόνο μια φορά να σας δείξω πως κάνετε λάθος. Γνωρίζω πως αυτή η ιδέα σας έχει μπει για τα καλά στο μυαλό σας και είναι δύσκολο να αλλάξετε αλλά πραγματικά δεν χάνετε τίποτα να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και να σκεφτείτε. Ασχολούμε κατα κύριο λόγο με τους κύριους άξονες της κατηγορίας σας και απαντάω εν συντομία γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.
Αν όντως ήταν αθώος οι δολοφονοι με ένα πολυ μικρο σπρωξιμο (διοτι ηταν ηδη μεγάλο το κυμα) μπορουσαν να στειλουν τον "ισχυρό συμμαχο των αθωων" στον ταφο χωρις να καρφωθουν και παρα πολύ, και να δωσουν στον hiramaru αλλη μια αντε δυο μερες ζωης παραπανω
Όχι. Κάθε ψήφος, ειδικά σε σημεία όπου κάνει την διαφορά, χτυπάει καμπανάκι. Ταμπέλα με κόκκινα βελάκια. Αυτό οι δολοφόνοι το γνώριζαν και για αυτό κιόλας κάποιοι από αυτούς ψήφισαν άσχετα στο τέλος. Με εμένα έξω και αθώο πια 100%, το "μικρό σπρώξιμο" όπως το χαρακτηρίζετε θα φαίνονταν υπερβολικά πολύ. Δεν υπάρχει "μικρό σπρώξιμο" Δεν ήταν τόσο ορμητικό το ρεύμα στο οποίο θα μπορούσαν να κρυφτούν όπως είπατε. Ενώ ξεκίνησε έτσι, με την παρέμβαση κάποιων (οπως ο κύριος Sebastian (αθώος) ή ο κύριος
Joestar(Cloudy) που δείχνετε να εμπιστεύεστε), σταμάτησε. Μην ξεχνάτε την ύψιστη προτεραιότητα των δολοφόνων την ημέρα, όπου είναι το απλό: να μην κάνουν κάποιο λάθος το οποίο να τους φανερώνει. Δεν θα άξιζε με ένα "μικρό σπρώξιμο" να ρισκάρουν να με διώξουν, να σώσουν έναν συνάδελφο τους -ο οποίος είχε μια μέρα ζωής μετά- αλλά να κουνήσουν σημαίες και μετά να καταλήξουν να ψηφίζονται σαν ντόμινο;
Πιο κάτω δηλώνετε την απορία σας γιατί δεν σκότωσαν εμένα το βραδύ αν τους έκανα τέτοιο χουνέρι. Πρώτον υπερτιμάτε την αξία της νίκης των αθώων εχθές και κατα δεύτερον, ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ο καλύτερος σύμμαχος των αθώων δεν είμαι εγώ είναι ο τελευταίος μας επιθεωρητής. Πυροβόλησαν τον Sebastian για αυτόν τον λόγο και μόνο. Είναι προφανές πως κάθε ομάδα δολοφόνων αυτόν θα έψαχνε πρώτα. Εγώ υποθέσεις κάνω και δεν είμαι και αυτός που τους έκανε το "χουνέρι" όπως λέτε. Άλλοι βγήκαν και με έσωσαν.
Επιπλέον, η υπόθεση σας δεν αποδυναμώνεται από το γεγονός πως για να είμαι δολοφόνος θα έπρεπε να συνεργάζομαι με τον Hiramaru. Υποθέτω πως έχετε διαβάσει τις συνομιλίες μεταξύ μας και τις κινήσεις του ενός εναντίον του άλλου. Εσάς δηλαδή οι συνομιλίες μας σας φαίνονται "στημένες"; Η δήλωση του πως θα με ψήφιζε αν η Shion ήταν αθώα, η ηλίθια υπόθεση του με την πόρνη και όλο το ύφος των συνομιλιών μας σας φαίνεται ψεύτικο; Τι, είναι ένα σχέδιο το οποίο δουλεύαμε τρεις γύρους; Πηγαίνετε ξανά και διαβάστε τα κείμενα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να βγάζετε τέτοιο συμπέρασμα.
Και τέλος, αν ήμουν δολοφόνος δεν θα υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσω τέτοιο σχέδιο αφού έχει τρανταχτές αδυναμίες. Αποτελεί αυτοκτονία γιατί μια ομάδα ατόμων (αυτών που θα έκαναν την "φτιαχτή ανατροπή") θα βασιζόταν στην επιβίωση μου, ενός άτομου δηλαδή που έχει μαζέψει τα φώτα πάνω του και υπάρχει τρομερή πιθανότητα να έχει ελεγχθεί από τον επιθεωρητή, με κέρδος πολύ μικρό για το ρίσκο και σε ένα σημείο που δεν χρειάζεται καν κια τέτοια ενέργεια. Εσείς ο ίδιος το παραδεχτήκατε με την αποκάλυψη της ταυτότητας μου θα έπαιρνα ουσιαστικά και άλλα άτομα στον τάφο μαζί μου και μάλιστα σε ένα σημείο που το παιχνίδι θα μου πήγαινε πολύ καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο.
Και αυτό πάει στους άλλους ακόμα και αν και η ίδια η δεσποινίς Rin μπορεί να το εκλάβει ως ακόμα ένα ενοχοποιητικό στοιχείο:
Η αντίδραση της, δηλαδή τα νεύρα και ο θυμός στην ειρωνεία μου, το ύφος της κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον κύριο Tezuka(Zura) αλλά και το πως έχει κτίσει ολόκληρη υπόθεση δείχνοντας πως έχει ψάξει, έχει μαζέψει και έχει αναλύσει κάποια στοιχεία, δεν αποτελούν κάτι που θα έκανε ένας δολοφόνος. Βασικά δεν περίμενα κανέναν δολοφόνο να τολμήσει να με κατηγορήσει σήμερα, πόσο μάλλον να φτιάξει μια ολόκληρη υπόθεση έστω και αδύναμα υποστηριζόμενη. Είναι κατά πάσα πιθανότητα μια αθώα η οποία κατάφερε να βάλει φωτιά στο παιχνίδι και να ανακατέψει ξανά την τράπουλα. Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι δολοφόνοι. Υπάρχουν πολλοί πιο ύποπτοι από την παραπάνω δεσποινίδα.
Αν και θεωρώ τον
En(Ody) τον πιο προφανή δολοφόνο, ψηφίζω την
Franziska (Vagelio) η οποία έχει ήδη δύο ψήφους και είναι από τα άτομα τα οποία θέλω να φύγουν. Επίσης ρωτάω τον
Δούκα Ludwig Herzog (FAI) για τον οποίο τώρα έγινα και "αφελής" αθώος. Πως μπορούσατε να συμφωνούσατε τόση ώρα με έναν αφελή αθώο, αγαπητέ; Περίεργο πράγμα να το κάνει κάποιος intellectual σαν εσάς. Και είμαι αποπροσανατολιστικός παράγοντας; Αυτό το λέτε επειδή οι τόσες πολλές επιλογές μου στους υπόπτους που οι υποθεσεις τους έτυχαν να ξεκαθαριστούν, αποδείχθηκαν άστοχες; Ραγίζει η ωραία, ψύχραιμη μάσκα σας ή δεν βλέπω καλά;
Κύριε
Ciel Phantomhive(redqueen), σας δίνω όσους υπηρέτες θέλετε, απλά σας ζητάω να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να με εμπιστευτείτε και να μην ψηφίσετε την
Rin (lord leon).