Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#76 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 February 2009 - 23:40

σε 1st person με slow-motion ειναι το fear
σε 3-rd person με αρκετο πιστολιδι devil may cry 3 και ισως σαρεσει το splinter cell

#77 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 17 February 2009 - 01:33

Δοκιμασε καλυτερα το the Darkness.....ειναι πιο κοντα μαλλον σε αυτο που ψαχνεις.
Πολυ καλο και απο πλευρας σεναριου και αισθητικης και ως concept....
Παιζεις απο προοπτικη πρωτου αλλα και δευτερου προσωπου και παραλληλα χειριζεσαι εναν συμβιωτικο οργανισμο με πλοκαμια που αντλει τη δυναμη του απ'το σκοταδι....
Ειναι σειρα comix βασικα αλλα αποτελει εξαιρεση στον κανονα και η μεταφορα του σε game σπερνει.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#78 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 February 2009 - 03:27

@ Sora

To Splinter Cell είναι αργό και βαρετό σε ορισμένα σημεία. Το DMC μονότονο ύστερα από κάποιες ώρες παιχνιδιού. Το FEAR το χω τερματίσει.

@Hanzo

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις αλλά δεν έχω ούτε ps3 ούτε Xbob 360. Μόνο PC και ps2 το οποίο υπάρχει για κανά rpg μόνο. :P

#79 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 February 2009 - 19:22

@ Sora

To Splinter Cell είναι αργό και βαρετό σε ορισμένα σημεία. Το DMC μονότονο ύστερα από κάποιες ώρες παιχνιδιού. Το FEAR το χω τερματίσει.

@Hanzo

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις αλλά δεν έχω ούτε ps3 ούτε Xbob 360. Μόνο PC και ps2 το οποίο υπάρχει για κανά rpg μόνο. :P

Timeshift?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#80 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 19 February 2009 - 22:57

@Vash Zoro:Δεν ξερω αν το χεις παιξει αλλα θα σου πω ενα παιχνιδι τωρα που για μενα ειναι τοπ αλλα δεν αρεσει σε πολλους λογω της ιδιαιτεροτητας και της παραξενιας του.Αναφερομαι στο Κiller 7 που σαρεσει η οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν το τελειωσεις θα εχεις κερδισει κατι,θα το θυμασαι για καιρο...Φοβεροι χαρακτηρες,σεναριο,μουσικη,σκηνοθεσια,σκηνες.......τωρα για gameplay το συζηταμε...αν και εγω κατι παρομοιο δεν εχω ξαναδει.....

Τεσπα αν θες παντως ενα πιο συμβατικο shooter δοκιμασε το time splitters 3 για ps2 παντα.Πολυ καλο multiplayer,διασκεδαστικοτατο και με αισθηση του χιουμορ.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#81 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 18 March 2009 - 01:08

Μπορει κανεις να μου προτεινει rpg για PSP,
Δν μαρεσουν αυτα που πρεπει να προχωρας σε τετραγωνακια, οτιδηποτε αλλο στυλ μαρεσει
λοιπον εχω παιξει brave story, FF crisis core

#82 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 23 March 2009 - 18:53

Η Rockstar Games ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης το πολυαναμενόμενο Max Payne 3 και, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PS3, Xbox 360 και PC το καλοκαιρι του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία υποσχέθηκε πως το sequel αυτό θα μας παρουσιάσει έναν διαφορετικό Max, απόμακρο, πιο μεγάλο σε ηλικία αλλά και περισσότερο βίαιο. Έπειτα από τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου, η ζωή του Max έχει πάρει την κατιούσα και αυτή τη φορά βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε μία πόλη γεμάτη βία και αιματοχυσία. Αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία στην αναζήτηση της αλήθειας που τόσα χρόνια παλεύει να ανακαλύψει. Θα καταφέρει άραγε να λυτρωθεί η ψυχή του;:dazed:
Posted Image

#83 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 March 2009 - 21:47

Η Rockstar Games ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης το πολυαναμενόμενο Max Payne 3 και, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PS3, Xbox 360 και PC το καλοκαιρι του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία υποσχέθηκε πως το sequel αυτό θα μας παρουσιάσει έναν διαφορετικό Max, απόμακρο, πιο μεγάλο σε ηλικία αλλά και περισσότερο βίαιο. Έπειτα από τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου, η ζωή του Max έχει πάρει την κατιούσα και αυτή τη φορά βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε μία πόλη γεμάτη βία και αιματοχυσία. Αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία στην αναζήτηση της αλήθειας που τόσα χρόνια παλεύει να ανακαλύψει. Θα καταφέρει άραγε να λυτρωθεί η ψυχή του;:dazed:

Τον Χειμώνα είπαν οτι θα κυκλοφορήσει το παιχνιδι...

Επίσης σε αυτό το θεμα ειναι off-topic τα gaming news, δεν γίνεται να προτείνεις κατι που δεν κυκλοφορει ακομα :bike: Για αυτα υπαρχουν τα αντιστοιχα θέματα της καθε κονσολας ή αν αξιζει τοσο προσοχη κανεις νεο θέμα για το παιχνιδι.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#84 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 30 March 2009 - 03:00

μπορεί κανείς να μου προτείνει co-op offline games για το xbox 1 ? προτιμώ ξυλίκια(τύπου Ffight Streetwise) και γενικώς παιχνίδια με απλοϊκό χειρισμό.

#85 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 08 April 2009 - 13:30

Δοκιμασε το Otogi 1 και 2 καθως και το ninja gaiden.
Παντως κοντα σε αυτο που περιγραφεις ειναι και το beat down:fists of vengeance.
Posted Image

#86 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 10 April 2009 - 12:29

το Ninja Gaiden δεν είναι co-op. Τhnx για τις προτάσεις σου πάντως

#87 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 10 April 2009 - 13:03

Μπορει κανεις να μου προτεινει rpg για PSP,
Δν μαρεσουν αυτα που πρεπει να προχωρας σε τετραγωνακια, οτιδηποτε αλλο στυλ μαρεσει
λοιπον εχω παιξει brave story, FF crisis core

Γράφε::congrats:
Tales Of Eternia
Star Ocean First Departure
Star Ocean Second Evolution
Final Fantasy 1 και 2 (remakes)
Key of heaven
Tales Of a Radiant Mythology
Crimson Gem Saga
όλα αυτά τα έχω τερματίσει και στα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
τώρα αν σου αρέσουν τα mmorpg(εγώ προσωπικά δεν τα πολυπάω) δες όλα τα Monster Hunter και το Phantasy Star Portable

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#88 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 posts

Posted 10 April 2009 - 13:36

Νομιζω οτι το Shining Force EXA εχει ολα οσα θελεις
Posted Image

Σου 'βαλα και τρεις εικονες ,να παρεις μια γευση

Posted Image
Posted Image

Οοοο καλό φένεται...εγώ εχώ αρκετό καιρό να ασχολιθώ με single player games αλλά μπορώ να θυμιθώ οτί μου άρεσαν τα God of War 1&2, το shinobido και κάποια απο τα Devil May Cry που αναφέρθικαν νωρίτερα...

#89 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 April 2009 - 16:37

Ψάχνω για PC, παιχνίδι με σκάκι, με όλες τις διαβαθμίσεις από πάρα πολύ αρχάριους έως pro. Κυρίως για εκμάθηση με ενδιαφέρει και αν είναι δυνατόν να υπάρχουν επεξηγήσεις ώστε να λύνονται απορίες κλπ. Με ένα πρώτο ψάξιμο είδα κάμποσα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Να πέφτουν οι προτάσεις.

E5VV38U.jpg

#90 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 14 April 2009 - 17:41

Ψάχνω για PC, παιχνίδι με σκάκι, με όλες τις διαβαθμίσεις από πάρα πολύ αρχάριους έως pro. Κυρίως για εκμάθηση με ενδιαφέρει και αν είναι δυνατόν να υπάρχουν επεξηγήσεις ώστε να λύνονται απορίες κλπ. Με ένα πρώτο ψάξιμο είδα κάμποσα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Να πέφτουν οι προτάσεις.

Δεν τίθετε θέμα καν.

Chessmaster.

The current version, Chessmaster XI, was released on 30 October 2007 for PC (titled Chessmaster: Grandmaster Edition)

Ελιωνα παλιά με τα chessmaster.. παρα πολύ καλά φτιαγμένα. Μιλάμε για ολόκληρη σκακιστική εγγυκλοπαίδια, όχι ένα απλό σκακι για πισι.

http://www.chessmaster.com/

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear