Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Recommendations
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:40
σε 3-rd person με αρκετο πιστολιδι devil may cry 3 και ισως σαρεσει το splinter cell
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 01:33
Πολυ καλο και απο πλευρας σεναριου και αισθητικης και ως concept....
Παιζεις απο προοπτικη πρωτου αλλα και δευτερου προσωπου και παραλληλα χειριζεσαι εναν συμβιωτικο οργανισμο με πλοκαμια που αντλει τη δυναμη του απ'το σκοταδι....
Ειναι σειρα comix βασικα αλλα αποτελει εξαιρεση στον κανονα και η μεταφορα του σε game σπερνει.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 03:27
To Splinter Cell είναι αργό και βαρετό σε ορισμένα σημεία. Το DMC μονότονο ύστερα από κάποιες ώρες παιχνιδιού. Το FEAR το χω τερματίσει.
@Hanzo
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις αλλά δεν έχω ούτε ps3 ούτε Xbob 360. Μόνο PC και ps2 το οποίο υπάρχει για κανά rpg μόνο.

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 19:22
@ Sora
To Splinter Cell είναι αργό και βαρετό σε ορισμένα σημεία. Το DMC μονότονο ύστερα από κάποιες ώρες παιχνιδιού. Το FEAR το χω τερματίσει.
@Hanzo
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις αλλά δεν έχω ούτε ps3 ούτε Xbob 360. Μόνο PC και ps2 το οποίο υπάρχει για κανά rpg μόνο.
Timeshift?
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 22:57
Τεσπα αν θες παντως ενα πιο συμβατικο shooter δοκιμασε το time splitters 3 για ps2 παντα.Πολυ καλο multiplayer,διασκεδαστικοτατο και με αισθηση του χιουμορ.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 01:08
Δν μαρεσουν αυτα που πρεπει να προχωρας σε τετραγωνακια, οτιδηποτε αλλο στυλ μαρεσει
λοιπον εχω παιξει brave story, FF crisis core
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 18:53

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 21:47
Η Rockstar Games ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης το πολυαναμενόμενο Max Payne 3 και, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PS3, Xbox 360 και PC το καλοκαιρι του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία υποσχέθηκε πως το sequel αυτό θα μας παρουσιάσει έναν διαφορετικό Max, απόμακρο, πιο μεγάλο σε ηλικία αλλά και περισσότερο βίαιο. Έπειτα από τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου, η ζωή του Max έχει πάρει την κατιούσα και αυτή τη φορά βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε μία πόλη γεμάτη βία και αιματοχυσία. Αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία στην αναζήτηση της αλήθειας που τόσα χρόνια παλεύει να ανακαλύψει. Θα καταφέρει άραγε να λυτρωθεί η ψυχή του;
Τον Χειμώνα είπαν οτι θα κυκλοφορήσει το παιχνιδι...
Επίσης σε αυτό το θεμα ειναι off-topic τα gaming news, δεν γίνεται να προτείνεις κατι που δεν κυκλοφορει ακομα

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 03:00
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 13:30
Παντως κοντα σε αυτο που περιγραφεις ειναι και το beat down:fists of vengeance.

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:29
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:03
Γράφε:Μπορει κανεις να μου προτεινει rpg για PSP,
Δν μαρεσουν αυτα που πρεπει να προχωρας σε τετραγωνακια, οτιδηποτε αλλο στυλ μαρεσει
λοιπον εχω παιξει brave story, FF crisis core

Tales Of Eternia
Star Ocean First Departure
Star Ocean Second Evolution
Final Fantasy 1 και 2 (remakes)
Key of heaven
Tales Of a Radiant Mythology
Crimson Gem Saga
όλα αυτά τα έχω τερματίσει και στα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
τώρα αν σου αρέσουν τα mmorpg(εγώ προσωπικά δεν τα πολυπάω) δες όλα τα Monster Hunter και το Phantasy Star Portable
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:36
Νομιζω οτι το Shining Force EXA εχει ολα οσα θελεις
Σου 'βαλα και τρεις εικονες ,να παρεις μια γευση
Οοοο καλό φένεται...εγώ εχώ αρκετό καιρό να ασχολιθώ με single player games αλλά μπορώ να θυμιθώ οτί μου άρεσαν τα God of War 1&2, το shinobido και κάποια απο τα Devil May Cry που αναφέρθικαν νωρίτερα...
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 16:37
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 17:41
Ψάχνω για PC, παιχνίδι με σκάκι, με όλες τις διαβαθμίσεις από πάρα πολύ αρχάριους έως pro. Κυρίως για εκμάθηση με ενδιαφέρει και αν είναι δυνατόν να υπάρχουν επεξηγήσεις ώστε να λύνονται απορίες κλπ. Με ένα πρώτο ψάξιμο είδα κάμποσα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Να πέφτουν οι προτάσεις.
Δεν τίθετε θέμα καν.
Chessmaster.
The current version, Chessmaster XI, was released on 30 October 2007 for PC (titled Chessmaster: Grandmaster Edition)
Ελιωνα παλιά με τα chessmaster.. παρα πολύ καλά φτιαγμένα. Μιλάμε για ολόκληρη σκακιστική εγγυκλοπαίδια, όχι ένα απλό σκακι για πισι.
http://www.chessmaster.com/
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear