Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Recommendations
Posted 07 June 2008 - 19:18
Posted 07 June 2008 - 19:31
Πες πιο πολλα για Burst Limit!!!Πριν λίγο έπαιξα τα Dragonball Z Burst Limit και Ninja Gaiden 2.Και τα 2 είναι πολύ καλά.Όποιος έχει 360 ας τους ρίξει μια ματιά.
Ανυπομωνο Να Παρω Ps3 Να Το Παιξω!!
Posted 17 June 2008 - 21:43
το Burst Limit ειναι γαματο αλλα κ ξενερωτικο ταυτοχρονα θα σ πω γτ... εχει χειρισμο του Budokai 3(for me just the best dragonball game) τα γραφικα του σπερνουν αλλα παει μονο ως κ τον broly...Πες πιο πολλα για Burst Limit!!!
Ανυπομωνο Να Παρω Ps3 Να Το Παιξω!!

Posted 18 June 2008 - 21:51
Η τους κοπηκε αποτομα το budget:hahaha:
Εμενα αυτο που με ξενερωνει στα παιχνιδια DBZ ειναι που δεν εχει επιλογη μαζι με τις φωνες να αλλαζει και η μουσικη στην αυθεντικη του παιχνιδιου... βαριεμαι ολη την ωρα τις κιθαριες των αμερικανων.
Και κατι ασχετο που προσεξα στο Tenkaichi Budokai 3: Ξεκλειδωσα τον Gohan απο το μελλον, και ειχε ΚΑΙ τα δυο του χερια... Αλλα στη διαρκεια της μαχης δεν χρησιμοποιει ΚΑΘΟΛΟΥ το ενα χερι σε ΚΑΜΙΑ επιθεση (ακτινες κτλ), και οταν αντιμετωπιζει τον Goku αν δεν κανω λαθος αυτος κανει ενα σχολιο τυπου "Gohan, τι επαθες;". Κατι μου λεει πως οι αμερικανοι "εδωσαν" ενα χερακι στον μελλοντικο Gohan για να μην στεναχωριουνται τα παιδακια... Στο Sagas τουλαχιστον τον αφησανε κανονικο.
Edited by Korkofilaki, 18 June 2008 - 21:58.
Posted 21 June 2008 - 00:31
-Σφαγες μεχρι οσο δεν παει.Στο τελος καθε μαχης παρατηρεις τα απομειναρια και εχει γεμισει ο διαδρομος πχ.με διαμελισμενα κορμια,χερια,ποδια,κεφαλια ποταμια αιματος και δεν συμμαζευετε......bloodbath.....its cool......
-Οπλα ρε......ΟΠΛΑΑΑ!!!!!!!! Και τι δεν εχει.......Δεν θελω να σας το χαλασω....να τα βρειτε μονοι σας.....αναφερω απλα την υπαρξη kuzarigama.....επιτελους ενα game που να το χειριζεσαι σωστα.....αμην δηλαδη......θεικο......
-Παλουκι φιλε........hell yeah.........με πωρωνει που εδω οι εχθροι ακομα και στο πιο χαμηλο επιπεδο δυσκολιας,δεν καθονται μπαστακες περιμενοντας να τους καθαρισεις....ορμανε και τα δινουν ολα....ακομα και αν χασουν καποιο ακρο προσπαθουνε ακομα με kamikaze επιθεσεις......πολυ καλο.....και με αντοχη στο χρονο........καλα να μην μιλησω για τα Bosses......
Ryu Hayabusa......τι κανει το παλικαρι ρε......καλα περα του οτι χειριζοντας τον νοιωθεις ικανος να κανεις τα παντα......δεν μιλαει.....ειναι μογγολο τελειως.....προφανως ειναι της λογικης actions speak louder than words....οποτε αφηνει τα bosses Να αρχιζουν και να τελειωνουν μονα τους τους κλασικους μονολογους και αυτος απλα τραβαει το katana και παιρνει ποζα........
Τεσπα.....απλα το προτεινω σε ολους.....ninja games never get old........

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 27 June 2008 - 01:40
Posted 27 June 2008 - 02:34

Posted 27 June 2008 - 11:57
Ο ορισμός του fanservice. Αλλά είναι καλά. Ειδικά το πρώτο έχει και story mode, και οι ιστορίες των κοριτσίων μπλέκονται μεταξύ τους. Κάπου νομίζω είδα και gameplay, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα σας απασχολήσει.
Posted 29 June 2008 - 14:16
Τι Μου Προτεινετε??
Posted 30 June 2008 - 00:01
•Devil May Cry
•God of War
•Onimusha
•Shinobido
•Way of the Samurai.
Για τον Πισή μου όμως διότι και τα 2 κοντρολερς του ΠιΕς τα έπαιξαν (ναι, ταυτόχρονα).
Posted 30 June 2008 - 01:53
Λοιπον,Αγωραζω Ps3 Και Δεν Ξερω Ποιο Παιχνιδι Να Πρωτοπαρω!?!
Τι Μου Προτεινετε??
Welcome to the Playstation family:drink: Εχουμε και λεμε: (με bold ειναι αυτα που εχω παιξει ή τα εγκρίνω χωρις 2η σκεψη)
1)Metal Gear Solid 4/Metal Gear Online [exclusive]
2)GTA 4
3)Uncharted [exclusive] (μικρή διαρκεια,αλλα πολυ καλο)
4)Assassins Creed (μικρή διαρκεια,αλλα αρκετα καλο,μπορει να σε ξενερωσει λιγο)
5) Call of Duty/Battlefield (αν σε βολεύει με το χειριστήριο)
6) Ninja Gaiden Σ
7) Soul Calibour 4 [29 July this]
8 )Motorstorm (θa βγει τον οκτωβριο το MS 2, αλλα αν θες παιχνιδι με αγωνες off-road αγωρασε το,ειναι αρκετα φθηνο κιολας

9) Devil May Cry 4
10)Resistance [exclusive]
11)Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction[exclusive]
Δεν μου ερχετε κατι αλλο αυτη τη στιγμη...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μπορεις και στο Playstation Store να κατεβάσεις Demo για να δεις κιολας αν σ'αρεσει καποιο παιχνιδι ή οχι

Να εχεις υπ'οψην σου οτι μετα το καλοκαιρι θα βγουν αρκετα καλα παιχνιδια

Posted 30 June 2008 - 02:44
1)Metal Gear Solid 4!
2)GTA IV!
3)Ninja Gaiden Sigma!
4)Devil May Cry 4!
5)Assasins Creed!
Και Επισης Dragonball Z-Burst Limit!(Ειμαι Μεγαλος Φαν,Δεν Μπορω Να Αντισταθω)
Posted 30 June 2008 - 03:25
Μαλιστα...Αrigato,Απο Αυτα που Ειπες,Θα Αγορασω Σιγουρα!
1)Metal Gear Solid 4!
2)GTA IV!
3)Ninja Gaiden Sigma!
4)Devil May Cry 4!
5)Assasins Creed!
Οσο για το Dragonball Z-Burst Limit! αν μπορεις να κρατηθεις μεχρι το επομενο παιχνιδι (ή να πεσει η τιμη του ) γιατι το παιχνιδι δεν ηταν και τόσο καλο.Μόνο 21 χαρακτηρες και ελαχιστες αρενες..Περίμενα περισσότερα. 70 € δεν αξιζει να τα δωσεις [εκτος αν το παραγγειλεις μεσω νετ που ειναι πιο φθηνο]. Βεβαια αν εισαι τοσο μεγαλος φαν κ πιστευεις οτι θα τα αξιζει τα λεφτα του,τοτε οκ

Posted 30 June 2008 - 03:36
Αrigato,Απο Αυτα που Ειπες,Θα Αγορασω Σιγουρα!
1)Metal Gear Solid 4!
2)GTA IV!
3)Ninja Gaiden Sigma!
4)Devil May Cry 4!
5)Assasins Creed!
Αν ημουν στην θεση σου θα προτιμουσα να μην παρεις το Assassins Creed.Καλυτερα να παρεις 2 φορεσ το MGS μια για σενα και μια για τα εγγονια σου.