Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#286 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 01 March 2011 - 17:42

Έχετε να προτείνετε κανά καλό RPG από το 2006 και μετά; Είμαι πιο πολύ του στυλ Diablo, Dungeons Siege, Titan Quest κτλ και καθόλου του Oblivion, Vampires: Maquarade κτλ...:borednn9:
Posted Image

#287 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 March 2011 - 17:50

Torchlight. φετος ερχονται και sequel σε Dungeon Siege, Diablo αλλα και στο Torchlight.
αυτα ειναι hacknslash ομως, οχι rpg :P

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#288 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 March 2011 - 18:08

Έχετε να προτείνετε κανά καλό RPG από το 2006 και μετά; Είμαι πιο πολύ του στυλ Diablo, Dungeons Siege, Titan Quest κτλ και καθόλου του Oblivion, Vampires: Maquarade κτλ...:borednn9:

Torchlight και Magicka.
Posted Image
Posted Image

#289 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 March 2011 - 18:18

με καλύψανε οι αποπάνω :)

#290 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 March 2011 - 23:52

Παίξε Witcher the enhanced edition, και άσε τα ξερά hack n slash. Τουλάχιστον εκεί θα δεις πολύ παραπάνω πράγματα πέρα απ' τις σφαγές. Εχει και mature content σε you know what και αρκετά ενδιαφέροντα κόσμο και plot.

Για πιο hack n slash έχουν πει ήδη τα παιδιά...

Torchlight και magicka indeed. (ειδικά το 2ο, που αν και πρωτοποριακό δυστυχώς είναι μικρό)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#291 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 02 March 2011 - 00:34

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αναμένεται το νέο λαπτόπι και έχει να γίνει χαμός:dazed:
Posted Image

#292 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 04 March 2011 - 17:10

Παιδιά δεν έχω παίξει ποτέ μου Final Fantasy και ούτε Zelda έχετε να προτείνετε από που ν' αρχίσω?

Posted Image

#293 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 04 March 2011 - 17:15

Τι επιλογές από κονσόλες έχεις;

#294 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 04 March 2011 - 17:22

Ahh right... δεν είμαι και πολύ τις κονσόλας οποτε μάλλον θα αρκεστώ σε παλιά games που δουλεύουν με emulators.

Posted Image

#295 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 March 2011 - 00:31

Aπο final fantasy το top θεωρειται το 7 κε μετα το 8 αλλα αμα θες κατι λιγο πιο ετσι μαγεια, παλατια, πριγκιπες, ιστοριες τοτε παιξε η το 6 η το 1.Οσο για zelda τα top ειναι το ocarina of time(3d) και το a link to the past(2d).Αν θες κατι λιγο πιο σκοτεινο δοκιμασε majora's mask!!!!

sc5bab.jpg

#296 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 March 2011 - 12:56

Παιδιά δεν έχω παίξει ποτέ μου Final Fantasy και ούτε Zelda έχετε να προτείνετε από που ν' αρχίσω?

Eγω παντως, κι ας ειχα παιξει FF10 στο παρελθον, ξεκινησα απο το πρωτο Final Fantasy (f-yeah).Eπειδη ομως αυτο στο NES emulator μαλλον θα σου βγαλει την πιστη εστω και με save slots, αν ειχες καμια φορητη κονσολα θα ηταν μια καλυτερη επιλογη.

Παντως, μην κολλας μονο στα Zelda και Final Fantasy.
Υπαρχουν πολλα ισαξια παιχνιδια του ειδους.
Ενα απο τα αγαπημενα μου RPG για παραδειγμα ειναι το Breath of Fire, που θεωρω καλυτερο απο FF.Πολυ καλο RPG επισης ειναι και το Arc the lad.

O6rrvsU.jpg

#297 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 March 2011 - 13:11

το Zelda ποτε δεν ηταν γνησιο rpg ετσι και αλλιως. περισσοτερο στη δραση εστιαζοταν. καμια σχεση με FF.

και εγω ειχα δοκιμασει τα Chrono Trigger και Final Fantasy 6. και τα δυο τα παρατησα γιατι ενω ξεκινουσαν αριστα, μετα καταντουσαν βαρετα και ηταν και τεραστια.

Το ιδιο και με το Eien no Filena.

για αυτα του ΝΕS τα ηξερα οταν πρωτοβγηκαν αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα. Μαλιστα επειδη ημουν μελος του γερμανικου club Nintendo μας εστελναν δωρεαν ενα περιοδικο που ειχε λυσεις και πληροφοριες παιχνιδιων με κορυφαια ποιοτητα εκτυπωσης και σελιδοποιησης. Ενα απο αυτα ηταν και το FF για το ΝΕS.

#298 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 21 March 2011 - 15:57

Ξέρει κανείς να προτείνει κανά καλό Pirate Game? Ξέρω ότι δεν είναι genre αλλα οτιδήποτε μου κάνει. Έχω παίξει το Pirates!, το Sid Meyer's Pirates (καλό αλλά πολύ μικρό), το Pirates of the Caribean το χα ξεκινήσει όταν πρωτοβγήκε αλλά το παρατησα γιατί μου την έσπαγε το gameplay αν θυμάμαι καλά. Να το ξαναπιάσω; Αξίζει; Και φυσικά τα monkey Islans αλλά δεν είναι του είδους που ψάχνω.
Posted Image

#299 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 March 2011 - 16:23

Pirates of the burning sea?

To pirates of the carribean το ειχα παιξει και εγω και ηταν χαλια XD

Παρε και το review απ τον φιλος μας τον Omer :)
Youtube Video

Ειναι Free to play now

2bbd14fc.jpg

#300 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 24 March 2011 - 10:33

Μηπως γνωριζεται απο που ειναι αυτο το game?

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
Posted Image
Spoiler: