Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Recommendations
Posted 01 February 2011 - 16:11
Football Superstars η διαδικτυακή αναβίωση του θρυλικού Libero Grande.
Become A Legend mode του Fifa 11 όπου μπορείς να παίξεις 11 vs 11(μέχρι και τερματοφύλακας γίνεσαι). Όλα αυτά στις εκδόσεις PS3/X360.
Posted 01 February 2011 - 16:14

Προς το παρον κατεβασω το football superstars [media]http://www.youtube.com/watch?v=dQZvw8x4y6I[/media]
Αν ξερετε κανα καλυτερο, πετε μου ^^
Posted 05 February 2011 - 17:04
παιδια μπορει κανεις να μου προτεινει κανενα καλο FPS/RPG game για X-box 360/PS3/PC που να παιζει και on-line ;
Try : Vampire the masquerade : bloodlines

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Posted 06 February 2011 - 10:55
ΤΟ ξέρω πως είναι παλιό,αλλά πιστεύω πως είναι το καλύτερο της σειράς
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 06 February 2011 - 14:09
Επειδή είμαι αρκετά άσχετος, για πείτε μου. Αν πάρω MAC υπάρχουν παιχνίδια που δε θα παίζουν, που είναι δηλαδή μόνο για Windows? Και δε μιλάω για παιχνίδια που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους αλλά για δημοφιλείς τίτλους των τελευταίων ετών.

Posted 06 February 2011 - 14:24
Ναι στα mac είσαι πάρα πολύ περιορισμένος όσο αφορά gaming. Και ακόμη κάποια παιχνίδια που είναι διαθέσιμα cracked για free download σε mac version δεν είναι 100% stable.Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει ακριβώς με game recom αλλά ήταν το πιο σχετικό thread νομίζω.
Επειδή είμαι αρκετά άσχετος, για πείτε μου. Αν πάρω MAC υπάρχουν παιχνίδια που δε θα παίζουν, που είναι δηλαδή μόνο για Windows? Και δε μιλάω για παιχνίδια που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους αλλά για δημοφιλείς τίτλους των τελευταίων ετών.
Μπορεις όμως να εγκαταστήσεις windows στο mac σου (Ναι! Γίνεται αλλά έχει κάποιο ρίσκο)
Η μπορείς μέσω του προγράμματος parallels να τρέχεις τα windows μέσα σε παράθυρο ταυτοχρονα με τα mac.
Aυτό όμως σου κάνει τόσο τα mac όσο και τα windows αρκετά αργά, ανάλογα με το πως θα μοιράσεις τους πυρήνες και την Ram.
Posted 06 February 2011 - 15:11
Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει ακριβώς με game recom αλλά ήταν το πιο σχετικό thread νομίζω.
το καλυτερο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη, ειναι να μπεις στο Steam και να δεις ποιοι τιτλοι κυκλοφορουν και για Mac. σιγουρα να μην περιμενεις τεραστια ποικιλια αλλα δεν ειναι και ασχημα ενω μεγαλωνει αργα και σταθερα.
Posted 15 February 2011 - 12:56
Posted 16 February 2011 - 01:26
Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει ακριβώς με game recom αλλά ήταν το πιο σχετικό thread νομίζω.
Τα πολύ γνωστά νομίζω παίζουν (έχω δει σε ενα γνωστό μου Pro 11 κλπ) . Τώρα για τα υπόλοιπα μπορείς να δοκιμάσεις ή με προσομοιωτή ή με partition ta Windows όπως είπαν παραπάνω αλλά θα πρέπει να αφήσεις πολύ χώρο απο το σκληρό αφού το θες για παιχνίδια και δεν νομίζω να είναι ότι το καλύτερο .
Posted 17 February 2011 - 20:55
Αν έχετε εμπειρία πάνω σε τέτοια games, μπορείτε να προτείνετε με πιο να αρχίσω?
Υπόψιν ότι δεν έχω παίξει ποτέ ξανά οπότε θα ήθελα κάποιο καλό του είδους και αν γίνετε να μην είναι από τα πολύ γνωστά που έχουν γυριστεί και anime.
Posted 17 February 2011 - 21:59
Καλησπέρα παιδεία. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να αρχίσω κάποιο visual novel αλλά είμαι παντελώς άσχετος με το είδος.
Αν έχετε εμπειρία πάνω σε τέτοια games, μπορείτε να προτείνετε με πιο να αρχίσω?
Υπόψιν ότι δεν έχω παίξει ποτέ ξανά οπότε θα ήθελα κάποιο καλό του είδους και αν γίνετε να μην είναι από τα πολύ γνωστά που έχουν γυριστεί και anime.
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4133
Posted 24 February 2011 - 19:52

Posted 24 February 2011 - 19:59
Posted 24 February 2011 - 20:00
Sengoku Basara.Eχετε να προτεινετε κατι σαν bayonetta,devil may cry,ninja gaiden sigma 2 και afro samurai για ps3 ή psp?
Posted 24 February 2011 - 20:06
Eχετε να προτεινετε κατι σαν bayonetta,devil may cry,ninja gaiden sigma 2 και afro samurai για ps3 ή psp?Το resonance of fate ειναι καλο?Ευχαριστω προκαταβολικα.
Kατα τις 11 Μαρτιου βγαινει το Warriors: Legends of Troy της Koei.
Eπισης μια καλη επιλογη θα ηταν και το Fist of the north star:Ken's Rage, επισης της Koei.
Και φυσικα ας μην ξεχναμε το Dynasty warriors 7 που περιμενω πως και πως.
Μετα απο το disgrace του DW6, πιστευω πως ηρθε ο καιρος ο θριαμβος της αγαπημενης μου εταιριας να ξαναγινει πραγματικοτητα.

Το Resonance of fate δεν το εχω παιξει, αλλα σιγουρα πρεπει να ειναι τουλαχιστον καλο.
Θα το επαιρνα με μια καλη ευκαιρια.