Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 4 votes

Arrow


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#16 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 27 January 2014 - 18:22

Το βλέπει κανένας αυτό ακόμα, μπρε;

 

Συμφωνώ με τα άτομα που το έθαβαν πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως τα επεισόδια εκείνα ήταν τα χειρότερα της σειράς. Από εκεί και πέρα μόνο καλύτερα πήγε imo, ιδιαίτερα η δεύτερη σεζόν της σειράς είναι πολύ καλύτερη. Η κεντρική ιστορία είναι πολύ πιο συνεκτική και πιο captivative -ιδιαίτερα εκείνη πίσω στο νησί- και οι χαρακτήρες που εμφανίζονται (διάφοροι "γνωστοί" από το DC universe) πολύ πιο ενδιαφέροντες. Μέχρι και ο πρωταγωνιστής φαίνεται να είναι λιγότερο ρόμποκοπ από ότι... (καλά screw that, he still is o_o all the time).

 

Season 2- episode 11 spoiler

Spoiler:


#17 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 27 January 2014 - 20:47

Βασικά όλοι οι ηθοποιοί είναι έτσι σε αυτή τη σειρά, απλώς ο πρωταγωνιστής περισσότερο.

 

Πάντως μέχρι το 9ο ήταν κομπλέ. Στο 10ο με πήρε 3-4 φορές ο ύπνος :P 11 δεν έχω φτάσει ακόμα.



#18 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 27 January 2014 - 21:02

Το πρώτο μισό της δεύτερης σεζον ήταν ωραίο ,

Spoiler:
.

 

Spoiler: episode 10-11



#19 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 January 2014 - 21:17

Σταματήστε να ποστάρετε, θα με κάνετε να το συνεχίσω και μόλις το παράτησα.

 

Μετά την 5η φορά που προσπάθησα να δω το S02E10 αποφάσισα ότι δεν αξίζει.

 

Spoiler:

 

Ισχύει όμως ότι η δεύτερη σεζόν είναι ΣΚΑΛΕΣ ανώτερη από την πρώτη, και το ότι πηγαίνει πιο γρήγορα είναι στα υπέρ της.

Θα περιμένω μέχρι να φτάσει στα 15 και αν έχουν καλυτερέψει ίσως το συνεχίσω. Για τον Μπάρι ρε γαμώτο, να μπορώ να δω άνετα το σπίνοφ.


Posted Image


#20 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 28 January 2014 - 03:05

^ nah, μην κάνεις τον κόπο. Εδώ το Arrow δεν μπορεί να στρώσει δικό του continuity, σιγά μην έχει με το Flash. Και afaik, ο Barry δεν θα εμφανιστεί σε άλλο επεισόδιο, πρέπει να περιμένουμε το spin-off.

 

Τα αρχικά επεισόδια της δεύτερης σεζόν είναι σαφώς βελτιωμένα (όχι ότι αυτό λέει και πολλά όταν η πρώτη ήταν σκέτο trainwreck) και μέχρι και τα επεισόδια με τον Barry (ουάου, ένας έξυπνος, συμπαθητικός χαρακτήρας στο Arrow!) είχα ελπίδες ότι θα συνέχιζε έτσι αλλά τα τελευταία δύο είναι πίσω στα χάλια της πρώτης σεζόν.

Κάνω υπομονή γιατί η πλοκή γίνεται ενδιαφέρουσα άμα θέλει αλλά οι τύποι δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να βελτιώσουν τα αδύναμα σημεία της σειράς (ή να ψάξουν 5 λεπτά στο Google πράγματα που δεν ξέρουν), τόσο που αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να πληρώνονται ως επαγγελματίες σεναριογράφοι.

Ερμηνείες και διάλογοι είναι σταθερά στα χάλια του CW, χαρακτήρες και sub-plots εμφανίζονται για 1-2 επεισόδια και μετά εξαφανίζονται

Spoiler:
τα κίνητρα του Ollie εξακολουθούν να μη βγάζουν νόημα imo
Spoiler:
και οι περισσότεροι δευτερεύοντες χαρακτήρες, αν δεν είναι εξαφανισμένοι, είναι μονοδιάστατοι ή/και εκνευριστικοί (Laurel, Thea και ω θεοί, o Roy Harper).

 

Eπίσης, δεν αντέχω άλλα island flashbacks (και αυτοί θέλουν να το τραβήξουν μέχρι την πέμπτη σεζόν) ούτε μ' εμπνέουν οι villains εκτός απ' τον Slade (ποιος Brother Blood; ποιοι super soldiers; ποιος Ivo; και γιατί το καράβι με τα πειραματόζωά του λέγεται Amazo; nvm, δε με νοιάζει).

 

ΥΓ. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφέρω και τα καλά όμως: επιτέλους φόρεσε μάσκα αντί να μουτζουρώνεται με πράσινη σκιά, bless.


6dqFccT.gif


#21 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 January 2014 - 00:21

Κάπου στο 22 επεισόδιο θα έχει Barry απλά δεν θα κάνουν backdoor pilot για το flash όπως σκόπευαν για να έχουν την ευκαιρεία να δουλέψουν τον πιλότο με μεγαλύτερο budget. Τουλάχιστον τελευταία φορά που τσέκαρα αυτό ήταν το πρόγραμμα.

 

Ο Amell σίγουρα δεν είναι το αγγούρι που ήταν αλλά εξακολουθεί να είναι αστείος ~πώς σκατά μπορεί να μιλάει με τα χέρια κολλημένα στο σώμα του ποτέ δεν θα καταλάβω~ H σειρά για μένα είναι τόσο απολαυστικά διασκεδαστική ~όταν δεν εμφανίζεται στην οθόνη ο σκέλετορ η Λόρελ~ που δεν πολυδίνω σημασία στα προβληματικά στοιχεία της και πρέπει να πω ότι απλά αγαπώ τη Φελίσιτυ <3


xbJ3b2w.jpeg


#22 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 January 2014 - 01:04

Skeletor, hahahahaha i 'm crying!
Also, Vote Felicity and Barry for President! Μακράν οι καλύτεροι εκεί μέσα. Απολαυστικότατη η 2η σεζόν με ωραία πικς.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#23 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 January 2014 - 01:07

To ξεκινησα τελη περσινης χρονιας με σκοπο απλα να καιγομαι χωρις να σκεφτομαι και μεχρι στιγμης όλα κομπλε. Αρκετές αλλαγες σε σχεση με το κομικ, αλλα αναμενομενο. Και οχι σε ενοχλητικο βαθμο κατ' εμε, αλλα από την αλλη δεν υπηρξα  και ποτέ φανατικος του G.A.

 

Υπερ κλασσικη αμερικανια με ηθοποιους που ο ενας ειναι πιο ωραιος απο τον αλλον και ψαχνεις υποκριτικο ταλεντο με το μικροσκοπιο. Οι αντρες με ζυγωματικα που κοβουν διπλο τζαμι και οι γυναικες με πατηκωμενα βυζα που κοιτανε παντα ευθεια, δεν πα να κανουν 48 κωλοτουμπες τολουπ και αξελ μαζι. Οι διαλογοι θελουν αλλες δυο προαγωγες για να γινουν τσηζυ και πρετενσιους, αλλα η αληθεια ειναι οτι το συναισθηματικοψυχολογικο καμια φορα τους βγαινει, αλλα συχνοτερα καταληγει σε υπερβολες.

Ενας απο τους λογους που κολησα ειναι οτι χρησιμοποιουν την αγαπημενη μου πολεμικη τεχνη στη σειρα, και ομολογω το εχω φχαριστηθει αυτο το κομματι: οι χορογραφιες ειναι πολυ καλες. Εεεεχουμε κατι υπερβολες που και που βέβαια: όταν πχ. χρησιμοποιει το τοξο για 1vs1 κλωτσομπουνιδια ποναει η καρδια μου ομολογω. Α, και στο S2E1 που η αλλη πεταγε τα καραμπιτ (φεγγαρομαχαιρα επι το λαικοτερον) σα να ναι σουρικεν, εκλαιγα απο τα γελια. Θα μου πεις οι νομοι της φυσικης πανε περιπατο σχεδον σε καθε επεισοδιο, εσυ εκει κολησες; Ε, με επιασε απροετοιμαστο.

Γενικως για χαλαρο καψιματακι με χαλαρο φανσερβις και που και που καμια αντικειμενικα καλη στιγμη, ειναι οτι πρεπει. Αυτο, και το Tomorrow people φετος τα πιασαν τα λεφτα τους. Για αμερικανιες του κιλου, μπορω να πω οτι βγηκαν κα λιγο καλυτερα απο οτι περιμενα. Οποτε τις κυριακες τις εχουμε καθιερωσει τις προβολες με σκεπαστη μεριδα γυρο και λιτρο κοκα κολα. Οτι πρεπει.

 

Αγαπημενοι χαρακτηρες slade και felicity. Ξεχωριζουν σα τις μυγες στο γαλα εκει μεσα, και οχι τυχαια.


stasou%2520mygdala.jpg


#24 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 29 January 2014 - 01:50

Κάπου στο 22 επεισόδιο θα έχει Barry απλά δεν θα κάνουν backdoor pilot για το flash όπως σκόπευαν για να έχουν την ευκαιρεία να δουλέψουν τον πιλότο με μεγαλύτερο budget. Τουλάχιστον τελευταία φορά που τσέκαρα αυτό ήταν το πρόγραμμα.

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά...

 

Will Barry Allen still appear in Episode 20?

KREISBERG:  We’re still trying to figure that out now.  Episode 20 will just be an episode of Arrow.

idk tho, απ' όσο το έψαξα, δεν δίνουν και σαφή απάντηση οπότε δεν αποκλείεται κιόλας.

 

(πάμε ρε Team Felicity <3)


6dqFccT.gif


#25 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 29 January 2014 - 10:19

λοιπον 2-3 πραγματακια για την σειρα που την ειδα εποχη που δεν ειχα τι αλλο να δω...

να πω οτι ως παλιος κομιξας οτι το συμπαν dc και marvel γενικοτερα τα ειχα σκισει..(πολλα λεφτα απο το χαρτζιλικι μου)

 

1ον.για τα κινητρα του Ολι..πιστευω οτι οποιοσδηποτε απο εμας αν ειχατε τα εξης..καλη ζωη-πλουτο-αφελεια-εναν πατερα που ηταν τρελο back up σας-που τιναζει τα μυαλα του στον αερα -που σας ορκιζει να διορθωσετε τις λαλακιες του,+ train τρελο σε ενα νησι με πολεμικες τεχνες οπλα τοξα και τα σχετικα...εεε πιστευω οτι στο γυρνα ολοι θα το παιζαμε σουπερ ηρωες...και αφου θα τρωγαμε την σφαλιαρα οτι ολα ηταν ψεματα..εεε αμα εχεις γλυκαθει με το θεμα θα αφηναμε κακο για κακο στην πολη μετα?εγω οχι.....μπορει το στορυ του πατερα να ηταν φουσκα αλλα η πολιτες μου θα με χρειαζονταν........!!!!

 

2ον.για τους vilians.εχοντας διαβασει το story του arrow μαρεσει που τους βλεπω ετσι παρα οπως ειναι original στα comics...τοτε θα μιλαγαμε για καρικατουρες και ενα ματσο απο freak show...φαντασου να ηθελες εν ετη 2014 να δωσεις σοβαροτητα σε ενα seiries με υπερηρωες και να μου εβαζες τον arrow με  tight collan και το καπελακι τυροπιτα με το φτερο

Spoiler:

3ον το plot μερικες φορες μπαζει οντως αλλα δεν με απασχολει και πολυ...ενα superhero seires ειναι....δεν περιμενω και οσκαρ σεναριου....

 

γενικα το βλεπω πολυ ευχαριστα και μερικες φορες με αφηνει και με το στομα ανοιχτο που ειναι καλο για μενα σε μια σειρα οταν την βλεπω...δεν ειναι και got αλλα....

 

γενικα εχει πολυ καλα στοιχεια καλο cast αν εξερεσουμε την lorel που εχει καταντησει στο κλαμα χειροτερη απο την αλικη βουγιουκλακη...

οσοι ξερετε την ιστορια του arrow απο τα comics ο roy δεν ειναι αυτο που βλεπετε και ειναι αρκετα καλος ρολος στην συνεχεια αλλωστε τα σποιλερακια του τα εχει κανει η ιδια η σειρα εδω και καιρο....

ο σλειντ γουσταρω που ειναι ετσι τωρα..του παει....φωνη-φατσα και motivation...τριπτυχο επιτυχιας....


Edited by vectrapearl, 29 January 2014 - 10:21.

                                                                       


#26 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 31 March 2014 - 17:48

Τελικά δεν άντεξα και το ξανάρχισα. Μέσα σε όλα είδα ότι σχεδόν εμφανίζεται η Χάρλευ και είπα ότι δεν μπορώ να το χάσω αυτό αν κάνουν λετζίτ Suicide Squad στο Arrow. Άσε που αρχίσαμε να ακούμε και τα σχετικά με Μπερτινέλι σπιν-οφ, δεν υπάρχει σωτηρία πια για 'μένα.

 

Η σειρά; Ναι, παραμένει το ίδιο κακή.


Posted Image


#27 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 31 March 2014 - 18:12

oh noes, το έκανες αυτό στον εαυτό σου για την Harley;

Spoiler:

 

Περίμενα Suicide Squad και Birds of Prey μπας και δω κάτι καλούτσικο, απογοητεύτηκα. Πέρα απ' το ότι δεν μ' ενδιαφέρουν οι Arrow-fied χαρακτήρες (ποιος είναι αυτός ο Deadshot; ποια είναι αυτή η Amanda Waller; τι στο διάολο κάνει η Huntress, etc) το γράψιμο έχει τα ίδια χάλια ακριβώς. Κι εφ' όσον τους δώσανε και τρίτη σεζόν, δε νομίζω να διορθώσουν και τίποτα.

 

PS: I'm going to go out on a limb and say this Huntress spin-off has a snowball's chance in hell. Also, οι showrunners του Arrow όλο υπόσχονται και σπανίως πραγματοποιούν. (Where's my Nightwing and Question? ...nvm, leave them alone.) Και αν το Gotham παίζεται παράλληλα απ' του χρόνου, ίσως να υπάρξει και κάποιος περιορισμός στη χρήση Bat-related χαρακτήρων στις άλλες σειρές.


6dqFccT.gif


#28 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 31 March 2014 - 18:25

That I did και φαντάσου ότι είχα δει από πριν το βίντεο με την εμφάνισή της.

 

Μιας και χρησιμοποίησαν τη squad νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να τη δούμε στο μέλλον, και μόνο η προοπτική αυτού μου φέρνει ελπίδες.

 

Deadshot δεν ξέρω πολλά, οπότε μην ξέροντας πώς είναι κανονικά μου άρεσε πολύ που τον χρησιμοποίησαν παραπάνω, ήταν ευχάριστη εμφάνιση. Η Huntress δεν είναι η Huntress, αλλά πάλι έχω ελπίδες πως θα γίνει (πολλές ελπίδες έχω μου φαίνεται). Και ο ίδιος ο Arrow άργησε να γίνει Arrow, γενικά κάτι τέτοια τα προχωράει πολύ αργά η σειρά. Νομίζω πως σκοπεύουν να κάνουν κάτι καλύτερο με την Helena στο μέλλον.

 

Το Gotham θα είναι κάτι παραπάνω από tv-movie? Στο imdb δε βρήκα κάτι για σειρά (θα έχει μέσα λέει χαρακτήρα "Betty Kane" πάντως! )

 

~Γουάτ, είχαν πει για Question? Which one?


Posted Image


#29 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 31 March 2014 - 18:44

^ δεν προσδιόρισαν για ποιον ακριβώς μιλούσαν (υποθέτω Vic Sage), σε κάποια συνέντευξη είχαν πει κάτι σε στυλ "θα θέλαμε πολύ να μπει στη σειρά, μιλάμε με τη DC, θα δούμε" και τέτοια. Αυτά στα τέλη της πρώτης/αρχές δεύτερης σεζόν, γι' αυτό δεν τους πολυπιστεύω.

(Ollie και Vic Sage έχουν ξανασυναντηθεί στα κόμικς οπότε ποτέ δεν ξέρεις, I guess, αλλά λίγο χλωμό imo.)

 

Spoiler: Huntress

 

(Δεν έχεις ακούσει για το Smallville, but for Batman Gotham; Νεαρός Jim Gordon έρχεται στη Gotham, 12χρονος Bruce Wayne etc; Incidentally, εκεί θα έχουμε Renee Montoya <3)


6dqFccT.gif


#30 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 31 March 2014 - 19:06

Το Gotham ταινία δεν θα 'ναι;