Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hiatus (ελληνικό manga fanzine)
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 15:56

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 20:17

Να πω και από εδώ πως το δεύτερο τεύχος του Hiatus είναι σε πολύ καλό στάδιο όσων αφορά την ολοκλήρωση του, και θα είναι διαθέσιμο με το καλό στον τρίτο όροφο (fanzine) της Comicdom καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου!
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση: http://www.comicdom-con.gr/
Έχουμε μερικά προβληματάκια και μας κυνηγάει ο χρόνος, κυρίως λόγο του μεγέθους του comic (φτάνει τις 50 σελίδες !) αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την τιμή χαμηλά οπότε θα δούμε μήπως το συμπυκνώσουμε.
Να αναφέρω επίσης πως φέτος στην ομάδα μας έχουμε και ένα πολύ ταλαντούχο άτομο για βοήθεια, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάνει τρομαχτικά καλή δουλειά και την ευχαριστούμε γι' αυτό~
Έχω την εντύπωση πως κατάφερα να κρατήσω το λόγο μου, καθώς το δεύτερο τεύχος είναι αρκετά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Ελπίζουμε να το δείτε και να σας αρέσει! (και να προλάβουμε

little crappy teaser pic:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 08 Απρίλιος 2013 - 20:33
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 20:38

μόνο 50 ;;;;; We want mooooooooooooore !!!
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 20:38
Κατα τ'άλλα το χρώμα είναι φανταστικό, μπράβο σας, και το σχέδιο σας είναι πολύ ωραίο επίσης :3 Ανυπομονώ να δω το κομικ σας στο Comcdom.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 01:05
Second chapter !!!
μόνο 50 ;;;;; We want mooooooooooooore !!!
Μία λέξη μόνο: AARGHHH

Πολύ ωραία η εικόνα, αν και μου φαίνεται πως κάτι λίγο δε πάει καλά με το χέρι <_< Ίσως αν το μπράτσο ήταν λίγο μεγαλύτερο, μου φαίνεται πως θα ήταν λίγο πιο καλό.
Κατα τ'άλλα το χρώμα είναι φανταστικό, μπράβο σας, και το σχέδιο σας είναι πολύ ωραίο επίσης :3 Ανυπομονώ να δω το κομικ σας στο Comcdom.
Well, that's why I said crappy : D
Thanks you peeps~ ^^ Γενικά προχωράει καλά, έχουμε όλες τις σελίδες και είμαστε στην φάση του toning. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς λογικά θα προλάβουμε και θα έχουμε και ένα ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα. Πρώτα o Mazinkaiser, θα τα πούμε στην comicdom!

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 15:36
Το σχόλιο σου μίστερ μου προκάλεσε instant τενοντίτιδαμόνο 50 ;;;;; We want mooooooooooooore !!!

Ευχαριστώ για την επίκληση στην ομάδα SWA, ήθελα να χαρώ την εμπειρία του να πουλάς αυτοέκδοση σε πάγκο στο ComicdomCon και η πρόταση σου ήταν μια καλή ευκαιρία. Now, let's tone this bitch!
Κέιτο σε περιμένουμε, θα σου κάνω όοοοοτι σχεδιάκι θέλεις με την αγορά :3
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 15:45
Κέιτο σε περιμένουμε, θα σου κάνω όοοοοτι σχεδιάκι θέλεις με την αγορά :3
Ναι, λες και δεν ξέρεις τι θέλω! XD
Πόσο θα το πουλάτε περίπου; :3
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 19:45
Πόσο θα το πουλάτε περίπου; :3
Θα θέλαμε να κρατήσουμε την τιμή χαμηλά οπότε θα προσπαθήσουμε για 3 euro- βέβαια αυτό θα κριθεί και από τις τιμές που θα μας κάνει το κατάστημα στο οποίο θα τα εκτυπώσουμε... ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:13
Το σχόλιο σου μίστερ μου προκάλεσε instant τενοντίτιδα
Μια κρητικιά (αν θυμάμαι καλά) δεν μασάει με κάτι τέτοια... Τι 50, τι 80, τι 100 !!!
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 17:22
1.Σκεφτεστε να ξαναπουλισετε (για κάποιους που ίσως δεν το έχουν) το 1 τεύχος ???
2. Θέλω να κάνω reservation ενα τεμάχιο από τώρα

I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 20:55
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Umi no Ossan: 12 Απρίλιος 2013 - 20:56
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 22:51
Δυο πραγματα κ απο εμενα:
1.Σκεφτεστε να ξαναπουλισετε (για κάποιους που ίσως δεν το έχουν) το 1 τεύχος ???
2. Θέλω να κάνω reservation ενα τεμάχιο από τώραπέρσι το πρόλαβα τελευταία στιγμή...
1. Yep! Το πρώτο τεύχος θα είναι διαθέσιμο σε "επανέκδοση" απλά σε πιο περιορισμένα αντίτυπα

2. done~~
Αν παίξει κάτι τέτοιο με το 1ο, θέλω κ γω !!!
~~and done!
thanks for the support guys

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2013 - 03:36
Πέρυσι, το πρώτο τευχάκι ως δοκιμαστικό, γνώρισε απρόσμενη επιτυχία και εξαντλήθηκε από την Παρασκευή μεσημέρι. Τα παιδιά δεν βρήκαν κάποιο φωτοτυπάδικο για να βγάλουν άλλα, επομένως το ακόλουθο Σαββατοκύριακο απλά κάθονταν στον πάγκο τους. Φέτος εκτός από την επανέκδοση του πρώτου τεύχους, έβγαλαν και τη συνέχεια, στην οποία επιστράτευσαν ένα επιπλέον άτομο για τα backgrounds, την Vagelio.
Οι τιμές παίζουν ως εξής.
1ο τεύχος: ~20 σελίδες στα 2€
2ο τεύχος: 52 σελίδες στα 3,5€
και τα δύο τεύχη στα 5€
Θα πω μόνο ένα πράγμα. Έχω δει επαγγελματικά manga με χειρότερο σχέδιο και σενάριο από το Hiatus. Για όσους ενδιαφέρονται, τα παιδιά είναι στην αρχή του ορόφου με τα φανζίν. Με το που ανεβαίνετε τη σκάλα, τους βλέπετε μπροστά σας. Αν σας αρέσει το σχέδιο, τα 5€ αξίζουν με τα χίλια. Δεν θα απογοητευτείτε.
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 18:45

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 20:00

Να στε καλα παιδες, ευχομαι σε μια ακομα καλυτερη συνεχεια και μολις ξανατυπωθει το πρωτο σφυριξτε μου.
Also tagged with one or more of these keywords: hiatusmanga, greek, fanzine, comicdom, magic, supernatural, read online, hunterxhunter
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Kimetsu no YaibaStarted by 1451 , 28 Μάι 2019 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Devil's Line {Series}Started by Erisadesu , 15 Οκτ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →