Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#31 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 October 2012 - 16:08

συμβολικα παντα ετσι?


Οχι. Κυριολεκτικα μιλαω

#32 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 14 October 2012 - 16:15

Αυτό το θρεντ φέρνει στον νου...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I[/youtube]

ενω τα πασοκ-νδ-δημαρ να εφαρμοζουν μια ...ακραια και βιαιη πολιτικη αλλα να μην ειναι ακρα!

Kαλά αυτό δεν είναι κ κάτι καινούργιο.Η διανόηση περί άκρων υπήρχε ανέκαθεν,κ συνήθως αποκαλείται έτσι όποια μορφή πολιτικής αντιπαράθεσης μετουσιώνεται σε φυσική βία.Γιατί βέβαια σκληρότερες και διαρκέστερες μορφές βίας σε εδαφικά τεράστια κλίμακα,όπως η πολιτισμική βία,η οικονομική κ.ά(όχι πως εδώ δεν έχουμε κ από φυσική δηλαδή,βλ. Δένδια),είναι κλάιν μάιν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εξτρεμιστικές.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#33 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 14 October 2012 - 17:10

abc στην περιπτωση μ παρενηγησες. για μενα πασοκ ειναι περιπου το ιδιο με την τσικινη δυση(μ αρεσε θα το υιοθετησω) κεντρο ειναι κατι σαν το λεβεντη π ανκαποιος ξαναδει σημερα τι ελεγε τοτε ο τρελος θα παθει πλακα σεποσα πραφματα ειχε πεσει μεσα

stasou%2520mygdala.jpg


#34 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 October 2012 - 18:42

Έχουμε thread για την τέχνη (τι είναι, τα όριά της κτλ κτλ) και ίσως θα πρέπει να έχουμε και ένα για την ελευθερία της έκφρασης (που νομίζω πως δεν έχουμε αν και έχουμε ένα για το ΕΣΡ και τη λογοκρισία) αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το κατάλληλο thread για να συζητηθεί αυτό καθώς, δεν τέθηκε με τις σωστές βάσεις.
Μιλάμε για μια βίαιη και παράνομη συμπεριφορά από νεοναζιστές που αποσκοπούσε σε μια λογοκρισία βασισμένη στις υποκειμενικές κρίσεις/απόψεις της παραπάνω συγκεκριμένης ομάδας ατόμων. Κουλουβάχατο δηλαδή, ποιό θέμα να πιάσεις πρώτο.

Εάν ενδιαφέρεστε για την τέχνη σας παραπέμπω στο ανάλογο thread.
Εάν θέλετε να συζητήσετε για τα anime και τη λογοκρισία υπάρχει ήδη thread.

Οπότε Λούκι Λουκ. :lockulocku:

On another note, χαίρομαι που έγινε συζήτηση και δεν εκτροχιάστηκε το thread. You go aNiMe//gr!!

Posted Image