Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#16 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 October 2012 - 11:22

Δεν κατάλαβα πως μια παράσταση από Ελληνίδα συγγραφέα που παρουσιάζει τον Αθ. Διάκο στο 2012 να έχει μετατραπεί σε Ελληνάρα συνδέεται με μια γνωστή παράσταση Αμερικανού δημιουργού που παρουσιάζει τον Ιησού ομοφυλόφιλο.
Το ένα είναι μια κακόγουστη αλληγορική παράσταση για τη βία και την αποκτήνωση, το άλλο μια παράσταση που προσπαθεί να προκαλέσει με ένα θέμα ταμπού.
Πέρα από το γεγονός ότι ενοχλεί κάτι φασιστάκια, δεν έχουν καμία σχέση. Ντου δεν έγινε στην παράσταση με τον Διάκο. Για ποιο λόγο θέλεις να γράψεις για το ντου και μιλάς για τον Αθ. Διάκο; Πού είναι η ίδια πηγή απόψεων; Ότι ενοχλεί τους ίδιους ανθρώπους; Ούτε καν! Η παράσταση που έκαναν ντου ενοχλεί πολύ περισσότερους.

Επίσης, πολύ περισσότερους ενοχλεί αυτή η υποκουλτούρα που δείχνει εφήβους να ερωτεύονται και να προβαίνουν σε βίαιες πράξεις. Είναι κινούμενα σχέδια που στόχο έχουν να αλλοτριώσουν τη νεολαία μας. Έχουν δημιουργηθεί από αλλόθρησκους σχιστομάτηδες κρυφοσατανιστές. Anime θαρρώ τα αποκαλούν.
Προτείνω να κλείσουμε άμεσα όλα τα site που προωθούν αυτήν την απειλή και να κάνουμε ντου στις συγκεντρώσεις τους, όπου πάνε ντυμένοι περίεργα και φέρονται ακόμα πιο περίεργα. Να μην μείνει τίποτα όρθιο.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#17 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 14 October 2012 - 11:25

οχι δεν θα κλεισει το θρεντ γιατι δεν βριζει κανεναν.
η τεχνη υπηρετει το ηθος δηλωνει μια σταση και αποψη.
μερικες φορες μεταδιδει ιδεες προκαλοντας σοκ ή οτιδηποτε.
οχι ομως με αυτον τον τροπο οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση.
δεν επικορτω την βια....το καλα κανανε δειχνει ακριβως την αγανακτηση που υπαρχει. κανεις δεν ασχολειται με τα ατομα αυτα που κανανε το εργο αυτο, ουτε τους πειραξε κανεις.
τους πειραξε η πιστη των αλλων δλδ; στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει οτι εχουμε την ελευθερια να πιστευουμε οτι θελουμε;
με ποιο δικαιωμα ερχεσαι ''εσυ και ο ταδε'' και κατακρινεις μια σταση και αποψη;
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#18 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 14 October 2012 - 11:27

Καραγκιοζιλίκια αυτό έχω να πω εγώ...
Σε λίγο δεν θα χουμε ένα κομμάτι ψωμί να φάμε. Και βγήκε μια μαλακία για να πλακωθούν πατριώτες και ανθρωπιστές του κώλου.
Posted Image

#19 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 14 October 2012 - 11:28

Λοιπόν βλέπω αυτό το θρεντ και σκέφτομαι οτι δε θα έβλαπτε να υπωθεί και μια άποψη που τουλάχιστον κρίνει το περιεχόμενο της παράστασης προσβλητικό και κάποιες υποτιθέμενες αντιδράσεις (όχι αυτές που έγιναν) δικαιολογημένες.
Μετά διαβάζω αυτό το ποστ και αλλάζω γνώμη.

λοιπον.....μακρυα καιρο απο τα λοιπα πεπραγμενα....
είδα αυτην την είδηση για κατι χρυσαυγιτες που επιτεθηκαν στο έργο. ένα εργο τελος πανων ....θα μιλησουμε και για αυτο.
δεν μου αρεσε το ολο σκηνικο και λεω γιατι άραγες να έγινε κατι τετοιο.
τεσπα. έμαθα και τι παράσταση ειναι.
καλα κανανε οι...χρυσαυγιτες.
και δυστηχως το μονο που με λυπει ειναι πως αυτοι μονο, κυριως για τα δικα τους συμφεροντα βεβαιαως βεβαιως...άλλωστε άπτονται σατανιστικών λατρειών-κινητοποιηθηκαν ενταντια αυτης της παραστασης-εκτρωμα που επιχορηγειται κιολας.
εντασσεται στα πλαισια βασικα παραστασεων που κοροιδευαν τον αθανασιο διακο και λοιπους.
σουβλατζης λεει ο αθανασιος ...που τον απατουσε η γυναικα του και τα σχετικα.
(δεν πεθανε στην σουβλα ο αθανασιος διακος...αλλιως πεθανε)
και λοιπον έχουμε την αριστερη κουλτουρα να υβριζει ελευθερα στο ονομα μιας τεχνης.
Τεχνη για την Τεχνη δεν υφισταται. η τεχνη πρεπει να υπηρετει τον ανθρωπο.
εχει κανεις το δικαιωμα στο ονομα αυτης να βριζει ελευθερα τα πατρωα και να εγγιζει ετσι ξεδιαντροπα τα θρησκευτικα πιστευω του αλλου σε μια χωρα ειδικα οπως η ελλαδα;
ωραια τα προχωρημενα. αλλα λιγος σεβασμος δεν βλαπτει, γιατι, αν μη τι αλλο, ωφειλεις πολλα σαυτους που σε κατεστησαν ελευθερο ...εστω κοινωνικα, οπως διατεινεται πολλαχως.
Υ.Γ. πολιτες όλου του κοσμου σαφως. και οχι της ελλαδας τουτοι...ας εκφραστους στην τουρκια για τον μουσουλμανισμο τοιουτοτροπως!


Αν η τέχνη υπηρετεί τον άνθρωπο, τότε είναι στο χέρι του ανθρώπου να την αναδείξει ως κάτι άξιο ή ανάξιο. (δε συμφωνώ μ' αυτή την άποψη, γιατι θεωρώ οτι η τέχνη απο μόνη της είναι πάνω απο τα γούστα και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων but anyway) Με το να μη δίνεται καν η ευκαιρία στην τέχνη να εκφραστεί επειδή "προσβάλλει" κάποιους παρανοϊκούς ανθρώπους που μάλλον έχουν προσβληθεί πρώτα απο θέματα πνευματικής υγείας, η τέχνη δεν υπηρετεί τον άνθρωπο, αλλά απλώς γλύφει τις μάζες (ακόμα κι αν πρόκειται για μειονότητες) σεβόμενη ό,τι πιστεύουν και ό,τι τους αρέσει.
Απο τη στιγμή που μπαίνουν όρια και καλούπια στην τέχνη, με βάση το θρήσκευμα μιας χώρας και τις ακραίες πεποιθήσεις κάποιων μειονοτήτων που ζουν σε αυτή, αυτομάτως παύει να είναι τέχνη, γιατί δεν υπηρετεί όλους τους ανθρώπους ταυτόχρονα και κολλάει σε συνθήκες και περιστάσεις που πάνε κόντρα στο διαχρονικό και πανανθρώπινο χαρακτήρα της τέχνης.

Στο θέμα της προσβολής, το γεγονός οτι άνθρωποι προσβάλλονται απο την ύπαρξη μιας παράστασης την οποία δεν είναι απο κανέναν υποχρεωμένοι να δουν, δε συνάβει με καμία λογική, παρα μόνο με προκαταλήψεις και ψυχολογίες της μάζας.
Κι εγώ είμαι χριστιανός, αλλά επειδή και τα έχω καλά με τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου σέβομαι το δικαίωμα του καλλιτέχνη να κάνει ο,τι επιθυμεί στο δικό του έργο, που αυτομάτως αναδεικνύει και το δικό του πνευματικό κόσμο, και δεν έχω καμία διάθεση να πάω και να διαμαρτυρηθώ για κάτι που δε με θίγει συναισθηματικά.
Κανένας απο αυτούς που πήγαν δεν πιστεύω οτι αισθάνθηκαν πραγματικά προσβεβλημένοι, απλά ψάχνουν αφορμές να φανατιστούν περισσότερο και να προβληθούν, γιατί βαριούνται και πνίγονται μέσα στην αθλιότητα της κατάστασής τους.

(δεν πεθανε στην σουβλα ο αθανασιος διακος...αλλιως πεθανε)

Λέγεται ανασκολοπισμός και πρόκειται για το κάθετο "παλούκωμα" που είναι στην ουσία το ίδιο με το σούβλισμα.
Εκτός κι αν φανταζόσουν οτι τον βάλανε πάνω απο τη φωτιά και τον γυρνούσανε το Πάσχα.

Σε θέματα τέτοιων ανακριβιών και πιθανών ιδιόμορφων απόψεων που είτε δεν αρμόζουν σε ιστορικά κριτήρια ή απλά σε κοινές πεποιθήσεις, ας αναφέρω απλά οτι είχα δει το "Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα" που παρουσίαζε με διάφορες ιδιομορφίες τη δίκη του Χριστού και αναφερόταν σε αυτόν ως "καλός φιλόσοφος". Ε εγώ διαφωνώ πρώτα απ' όλα στο οτι ο Χριστος μπορεί να θεωρηθεί φιλόσοφος και όχι προφίτης, απο τη στιγμή που μιλούσε δογματικά και με καθαρά μεταφυσικά κριτήρια αντί για λογική επιχειρηματολογία. Απο εκεί και πέρα το τι πιστεύω εγώ για το Χριστό δεν έχει καμία σχέση με την παράσταση, και εγώ κανένα δικαίωμα να επέμβω σε αυτή.

Edited by Kamui, 14 October 2012 - 11:29.

O6rrvsU.jpg


#20 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 14 October 2012 - 11:31

καλα φιλε μου δεν εχεις ιδεα τι γραφω.
για τον αθανασιο διακο εγραψε η κοπελα απτουσα αριστερων πεποιθησεων και αρα μη αναγνωρισης του τι εχει προσφερει επειδη ακριβως θεση της ειναι η μη αναγνωριση θεσμου κρατων κτλ κτλ. δεν θα ανφερθω ειναι χασιμο χρονου.

και στις δυο παραστασεις θιγονται ανθρωποι επειδη μιλανε παρα πολυ ασχημα για πραγματα που αφορουν πολλους ανθρωπους-κοινως δεν σεβεται ιερα και οσια καμια απο τις δυο παραστασεις. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ξερεις πως πεθανε ο αθανασιος διακος;
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#21 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 14 October 2012 - 11:36

Ο σεβασμός είναι έννοια που δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Μπορώ να πω ότι δεν με σέβεται ο Α ο Β η ο Γ για έναν δισεκατομμύριο λόγους.
Posted Image

#22 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 October 2012 - 11:38


τους πειραξε η πιστη των αλλων δλδ; στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει οτι εχουμε την ελευθερια να πιστευουμε οτι θελουμε;

με ποιο δικαιωμα ερχεσαι ''εσυ και ο ταδε'' και κατακρινεις μια σταση και αποψη;


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που έχω ως πολίτης και ως άνθρωπος να κρίνω κι όχι να αποδέχομαι αμάσητα ό,τι μου λένε;
Μου απαγορεύεις να κρίνω και να κατακρίνω; Και νομίζεις ότι δεν είναι φασισμός αυτό;

Με προσβάλλουν οι απόψεις σου. Αλλά αντί απλώς να αλλάξω thread, θέλω να μου δώσεις τη διεύθυνσή σου. Θα σου κάνω τη μούρη κιμά, θα σου σπάσω και το πληκτρολόγιο για να πάψεις να γράφεις τέτοια πράγματα για τα δικαιώματά μου. Είπαμε, αυτό δεν είναι φασισμός. Είναι αγανάκτηση. Διεύθυνση παρακαλώ και σβέλτα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#23 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 14 October 2012 - 11:41

η πιστη του ταδε σε πειραζει και σε επηρεαζει; αν ναι σε τι;
οπως εχει ο αλλος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το ΔΙΚΑΩΜΑ να το ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ετσι εχεις και εσυ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΜΗΝ το ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ.

Edited by laraska, 14 October 2012 - 11:42.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#24 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 14 October 2012 - 11:43

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα όσα ειπώθηκαν, θα πω μερικά απλά πραγματάκια.

Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Άρα, η ελευθερία κάποιου να προσβάλλεται από την παράσταση σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία κάποιου να θέλει να πάει να τη δει.
"Χαίρε ω χαίρε Λευτεριά" λέει ο Εθνικός Ύμνος. Κάτι θα έπρεπε να λέει αυτό, αλλά πέρα βρέχει.

Όποιος προσβάλλεται από την παράσταση, να μην πάει να τη δει. Δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να εμποδίσει τους άλλους να πάνε να τη δουν.
Όπως είπε και ο Ρίτσαρντ Ντώκινς, εμένα μπορεί να με προσβάλλουν οι τσίχλες, έχω δικαίωμα να απαγορεύσω από όλους να μασάνε τσίχλα;

Επίσης, είναι χαζό να καταπατάται η ελευθερία των πιστεύω ακριβώς στο όνομα κάποιου που πρακτικά έδωσε στο σταυρό τη ζωή του υπερασπιζόμενος την ελευθερία των πιστεύω.
Για να μη μιλήσουμε για άλλα σοφά του λόγια όπως "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" ή "αγαπάτε αλλήλους", που οι φανατικοί του υποστηρικτές δείχνουν να τα γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Άσε άλλα πραγματάκια που μάθαμε στην ιστορία στο σχολείο όπως για Πολυτεχνείο και "δεν συμφωνώ με όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες".

Με προσβάλλει, λοιπόν, κάτι; ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Posted Image

Edited by Kain, 14 October 2012 - 11:50.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#25 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 14 October 2012 - 13:04

... Πόσο troll και ψάρεμα αντιδράσεων παίζει να έχει πέσει σε ένα μόνο thread... Tέθηκαν πάντως κάποια πολύ ωραία ζητήματα.

Κατ' αρχάς συμφωνώ σε όλα όσα είπαν ο Kain και ο Black Kaiser. Noμίζω πως το γεγονός ότι η Τσίγκινη Δύση (Χρυσή Αυγή, συγνώμη - gasp! θα με δείρουν γι' αυτή την ασέβεια!) δεν είχε καμία μα καμία δουλειά εκεί, να κάνει ο, τι έκανε, συνάδει με τους κανόνες της κοινής λογικής και της δημοκρατίας. Πάμε παρακάτω. Η τέχνη είναι κάτι τελείως υποκειμενικό και από τη φύση της δεν μπορεί να μπει σε καλούπια, άρα, ενώ μπορώ να κρίνω ένα έργο τέχνης, δεν έχω δικαίωμα να το καταστρέψω, επειδή μπορεί να μην λειτουργεί για μένα, αλλά για κάποιον άλλο. Οκ? Οκ.

Sorry to ruin your (our) fantasy, αλλά ζούμε σε ένα κράτος όπου επικρατούσα θρησκεία είναι ο ορθόδοξος χριστιανισμός. Επομένως, υπάρχουν μηχανισμοί που προστατεύουν το συγκεκριμένο θρήσκευμα. Η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση θρησκευμάτων τιμωρούνται για να επιβληθεί η θρησκευτική ειρήνη, και άρα, αν και δεν είχε καμία δουλειά η ΧΑ, η πολιτεία θα μπορούσε να είχε επέμβει. Τώρα, το ποιος θα κρίνει σε τι συνίσταται το περιεχόμενο αυτών το δύο εγκλημάτων, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Δεν μας ενδιαφέρει εδώ επομένως η τέχνη ή η άποψη του άλλου, απ' τη στιγμή που δείχνει ασέβεια προς τη θρησκεία. Τώρα, αν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αν όντως εφαρμόζεται και τι συνέπειες προκαλεί... Ίσως δε θα έπρεπε. Το θρήσκευμα είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι θέμα του καθενός το τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει, και μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Από την άλλη, μπορεί κάποιος να θελήσει προστασία επειδή θεωρεί ότι είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του να εκφράζεται μέσα από μια θρησκεία, επομένως όταν εκείνη προσβάλλεται, προσβάλλεται κατ' επέκταση και ο ίδιος. Ψάξε βρες τη διαφορά ανάμεσα στο 'κρίνω' και 'προσβάλλω', τη στιγμή που η αρνητική κρίση σε πολλούς μεταφράζεται απευθείας ως προσβολή. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, και κανονικά το 'η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου' θα έπρεπε να το λύνει, είναι όμως δύσκολο τη στιγμή που τα όρια είναι τόσο δυσδιάκριτα. Προσωπικά πιστεύω πως είναι δικαίωμα το καθενός να εκφράζει όποια άποψη θέλει για οποιαδήποτε θρησκεία, και από εκεί και πέρα, ο πιστός κρατάει την πίστη του για τον εαυτό του. Αλλά αν το δούμε πιο γενικά, όταν με προσβάλλει κάποιος πρέπει να έχω και το δικαίωμα να αντισταθώ σε αυτή την προσβολή.

#26 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 14 October 2012 - 13:12

Nα πω τη μαυρη ( !!!! ) αληθεια , δεν διαβασα πολλα posts ( 2 loooong :P ) .......Παντως , Ο,ΤΙ εργο κι αν ειναι αυτο , απο που κι ως που επιτρεπονται στην ΧΑ τετοιες ενεργειες;!; **** τον πο***η που σκεφτηκε τη βουλευτικη ασυλια.......

PS: Εκεινος ο Καιαδας της ΧΑ , ειδα στο fb (δεν ξερω αν ισχυει) , κατι στιχους απο το συγκροτημα του για κατι μπαστ***ους θεους κτλ. Εκει η ΧΑ δεν παιρνει θεση;
Posted Image

#27 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 14 October 2012 - 13:56

Πολύ πετυχημένη σάτιρα για το θέμα.

Youtube Video

Posted Image

#28 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 October 2012 - 15:07

Παρακαλω να σταματησουν ορισμενα ποστ να αποδεικνυουν οτι ο ανθρωπος καταγεται απο τον πιθηκο. Εγω πιστευω στον Αδαμ και την Ευα

#29 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 14 October 2012 - 15:38

Παρακαλω να σταματησουν ορισμενα ποστ να αποδεικνυουν οτι ο ανθρωπος καταγεται απο τον πιθηκο. Εγω πιστευω στον Αδαμ και την Ευα


συμβολικα παντα ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=5QXxozXsDZY
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#30 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 October 2012 - 15:44

Το θεμα αυτο μου θυμιζει, την συλληψη του αγιου παστιτσιου.
Ντεμεκ προσβολη των θρησκευτικων πιστευω.
Αν αυτοι το θεωρουν προσβλητικο, προβλημα τους.

Edited by didimakia, 14 October 2012 - 15:44.


2bbd14fc.jpg