Νταξει ψιλοαναμενομενο στην αρχη αφου το χαν πει οτι θα μπουν στον σχολειο... Αλλα πολυ στυλ και χαρη... εκρηξεις απο εδω μπουμ απο εκει με το Mikoto σε σπεσιαλ εμφανισεις με φουξ φλογες (γτ το ροζ εγινα μαινστρεαμ).... Αλλα ναι θα συμφωνησω με τν Vagelio οτι αυτο με τν πυργο/Big Ben ηταν αθλιο!!! ΤΟ θεμα ειναι οτι ενω μπαινει ο Kusanagi με βγαζει το overly fabuluos μεγαφωνο ,παλι κοκκινου χρωματος παρακαλω για μην ξεφευγουμε, παιζει την κακια πεθερα'' Μν κανετε αυοτ ,μν κανετε εκεινο '' και πετα πεταει και ενα '' Μν αγχωνεστε ολα καλαθα πανε μονο αν μας βοηθησετε..'' αφου εχουν κατστρεψει και εχουν βαλει φωτια σε ενα μερος του σοχλειου ,που να μην ηθελαν να τραμαυτιστει καποιος xD...Γενικα ειναι και το μονο επ πυο μιλησε ο Shizu-chan τοσο πολυ... συγκινηθηκα πραγματικα....
Εντωμεταξυ ολη η αρμαδα των Κοκκινων να κανει raid στο σχολειο ''εμεςι οι μαματοι yeaah'' ..LOL...δν ειστε!!Καλα το λολιτα ετρεχε απ οπισω απο το Μικοτο σαν συνηθησμενη overly attached sister...καλα μαρη δν θα στο φαμε πωωπ... ΕΠισης απο οτι εχω καταλαβει ο Kusanagi ειναι το ''σκυλακι '' του Μικοτο με την εννοια οτι ο αλλςο μονιμως καθεται κ ιαυτος βγαζει ολη τη δουλεια,σαν την Ξανθια απο τς μπλε ενα πραμα..ΑΑ ξανθος -ξανθια.... θελουν να δειξουν οτι ειναι εξυπνοι τωρα καταλαβαααα!
Εκει που γελασα ηταν οταν καλεσε ο Ξανθος τν Σκειτα και οντως ηταν σε στυλ''Αζορ ελα δω'' + δν γινετια να μην ειναι χαζος αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του !!
ΠΑνω σε αυτη τη συζητηση εχω να πω ...........
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!! Η ΣΧΕΣΗ MIsaki-Fushimi ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ... οχι δν εκαναν πουλακια τα αυτια μου ... μα κοιταξτε τι ειπωθηκε
Κusanagi: You especially get overxcited when Fushimi's involved.Well can't blame you sicne you used to be partners back in the day''=Hint 1
Misaki:''bla bla bla ...Besides he was the who betrayed ME first =Hint 2
ADADADADAD for extra confirmation
Μας δειχουν και το Fushimi που τν τρωει σοβαρα να μπει μεσα ξυνοντας και το παλιο του σημαδι.. αφου θελει να δει το Μισκαι γτ τν κρατατε...
Σαν να μην εφτανε αυτο το flashback ηταν ακρως ενημερωτικο...ζηλευε ο Fushimi τη σχεση του Σκειτα με τν Κοκκινο Βασιλια.. τα πηρε στο κρανιο και λεει'' θα σηκωθω να φυγω ,να παω στς μπλε ~αλλα κουκλια απο εκει~ και θα σου δειξω εγω ''
Οταν μιλουσαν πισω στο στενο δε ητνα το αποκυρωφωμα .. ''γτ χωριζουμε'' ? - ''γτ ειναι ηλιθιο,κοιτα τι θα γινω '' -θα σε σκοτωσω'' σχεση μισου-παθους ΟΝ!!!! ( να και μου βεβηλωσατε το μεγκανε με την ηλιθια φατσα πυο εκανε>.>)
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ γυρναμε στο παρον οπου ο Κουσαναγκι εκθιαζει το Μικοτο και μπλα μπλα μπλα.. κανα κρυφο love interest??? εδω του λεει''Εισαι ο Κλαυτερος..... Βασιλιας ..που θα μπορουσα να εχω'' αχαχ ... απιρνει τη λολιτα και φευγουν και ο Μικοτο παει αν συναντησει το Αμορε...
Μα ποσο το αγαπω αυτο το ζευγαρι ... μα πρεπει να ειναι μαζι ASAP?? πφφφφ
(Συναντηση ..χιονι ..ειδυλλιακο ρομαντικο τοπιο -ναος.. τσιγαρα και σεχυ αναμμα απο Μικοτο.... (πολυ τσιγαρο σε αυτο το επ!).. Για να πω την αληθεια ζουσα για αυτη τη σκηνη...την περιμενα μια βδομαδα!!! )ΤΙ μαθαινουμε? Οτι ο αλλος ειναι ετοιμος να πεθανει κι ο Μθνακατα που τν αγαπει το πουλακι μου πολυ του δινει την ευκαιρια και να σωθει και να πεθανει ο δολοφονος.. Οχι ομως ο Μικοτο ξαπλωμενος στο χιονι(γτ ποιος νιωθει κρυο αν εχιε φλογες) ..λεει οχι στην προταση και αποφασιζει να πολεμησει μονο του... με παιρνουν τα ζουμια.... ''Ειναι δικια μου δουλεια'' λεει ... ταπ αιρνει κι ο Μunakata τν βαζει κατω ..ΚΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα!!! δαμν ιτ τιπτοα δν εγινε

.. αλλα μην σηκωνεσαι κρατα τον κατω.. το ζητα το φανγκιρλ.... !!!! Τελικα ειχαμε μια σομπ σομπ στιγμη και λεει ο μικοτο'' εσυ δν συμπεριφερεσαι ετσι, μονο για τς δουλειες σουτ νδ ενδιαφερεσαι?'' και απναταει το μεγκανε.'' Ηθελαν ασωσω ενα φιλο... δν μπορω νασε πεισω ε?/?''' ΖΑΤΙΙΙΙ!!!!ΖΑΤΙ??? ΚΑντου βρε τη χαρη και κλεφτειτε να τελειωνουμε ..και ετσι αδοξα εληξε η σχεση τους...
ΚΑΙ εκει που το επ. πηγαινε καλα ΤΣΟΥΠ κι οι πρωταγωνιστες... μα για τι να τς βαλεις να χαλασεις το επ... ε??? μαι χαρα ητα ναι χωρις τη Νεκο να γκρινιαζει ,και χωρις το once again flustered face od Shiro,ουτε την αποφαση του Του Σκυλιου... πφφφ αμαν τοση ατμοσφαιρα πριν και μας τς βαλατε...
το μονο που δν θελω εινα ινα πεθανει ο Μικοτο !!! επισης κατι μαθαμε για τα σπαθια αλλα παλι δν το πολυπιασα ητα νστη στιγμη με τν ομιλια του ζευγους και δν μπορουσα να συκγεντρωθω...
ακούω τον Σούγκιτα να λέει τι παπαριές και στο μυαλό μου έρχεται ο Γκίντοκι να πετάει πονηρά υπονοούμενα!
ΑΥΤΟ... δν πα να λετε κατι για τν weissman and swords or whatever.. σε λαθος στιγμη τ βαλατε!!
ΥΓ ξερω οτι οτ παρακανα λιγο αλλα δν μπορω να κρατηθω εχει πολυ γελιο !!!
screenshot later... xD