Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Project K

Bishounen Super Power fall 2012 1x episodes Go Hands

  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 October 2012 - 03:20

K


Posted Image

Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουμε τις στιγμές μαζοχισμού μας. Άλλος μπορεί να αυτομαστιγώνεται, άλλος να ακούει τα άπαντα της Niki Minaj, εγώ έχω την μανία να βλέπω trash anime. Προσοχή δεν μιλάω για ελαφρά και ξέγνοιαστα. Μιλάω για trash. To ξέρω ότι είναι σκουπίδια, ότι κάνουν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να αυτοκτονούν ομαδικά ως άλλα Lemings, ότι πιθανότατα θα μπορούσα να αξιοποιήσω καλύτερα αυτά τα 20 λεπτά από την ζωή μου αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορώ να αντισταθώ. Το thread αυτό απευθύνεται στους συμφορουμίτες οι οποίοι έχουν ανάλογες ανάγκες. Έλεγα ότι θα το κάνει κάποιος άλλος αλλά προφανώς ντρέπεστε να παραδεχτείτε ότι το βλέπετε οπότε θα δώσω το καλό (λέμε τώρα) παράδειγμα. Για τα threads εκείνα που δεν μας αξίζουν αλλά τα έχουμε ανάγκη. Ως εκτούτου όσοι έχετε πέρα από γούστο, ευαίσθητα νεύρα, πρόβλημα επιληψίας, αλλεργία σε ηλίθιους διαλόγους και whatthefuckery απομακρυνθείτε εγκαίρως. Μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα.

Posted Image


Τι εστί K λοιπόν; Πέρα από το γράμμα της αλφαβήτου μιλάμε και για το πιο πρόσφατο πόνημα των Gora, Gohands των συντελεστών οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το εξίσου συγκλονιστικό (δεν) Mardock Scramble. Noμίζω από αυτό και μόνο καταλαβαινόμαστε. Για δεκατρία ολόκληρα επεισόδια ο σκηνοθέτης Suzuki Shingo με την βοήθεια των Kanazawa Hiromitsu και Kudou Susumu θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν μία περιπέτεια με καταιγιστική δράση και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Τον τομέα της μουσικής έχει επιμεληθεί ο Endou Mikio.


Posted Image Posted Image



Oμολογουμένως δυσκολεύομαι να εξηγήσω ακριβώς την υπόθεση του anime και αυτό γιατί ακόμη και μετά το πρώτο επεισόδιο δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είδα. Θα βάλω πολλές εικονίτσες όμως οπότε ελπίζω να αντισταθμίσει την κάπως ελλιπή περίληψη.


Σε μία εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία υπάρχουν υπερδυνάμεις 7 άτομα ξεχωρίζουν και φέρουν τον τίτλο του "Βασιλιά". Οι σχέσεις τους από ότι φαίνεται δεν είναι πάντα αρμονικές με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις να είναι διαρκείς. Άλλοι είναι με το μέρος του νόμου άλλοι παράνομοι σε yakuza like οργανώσεις και άλλοι φαίνονται να αποτελούν διακριτικές παρουσίες έτοιμες να χτυπήσουν ανα πάσα στιγμή. Στην μέση όλου αυτού του πανζουρλισμού βρίσκεται ξαφνικά ένας κατά τα φαινόμενα συνηθισμένος μαθητής ο Yashiro Isana ή αλλιώς Shiro (επειδή έχει άσπρα μαλλιά το πιάσατε?). Και γύρω του φαίνεται να ξεσπάει η κόλαση.


Posted Image

Σε ένα μόνο επεισόδιο η σειρά κατόρθωσε να χωρέσει τόσο πολλά μέσα. Υπερδυνάμεις, BL subtext, bishounen,engrish,lolis, δράση μία γυμνή τύπισσα που περιφέρεται ανέμελα και που στην πραγματικότητα είναι γάτα (wtf), sci fi, romance sublot, συνωμοσία, underworld, MPD και δεν συμμαζεύεται. Και φυσικά μετά το No.6 άλλο ένα pairing βασισμένο στο Kanda x Allen του D Grayman. Είχα αρκετό πυρετό όταν το έβλεπα και ενδεχομένως να είχα παρενέργειες από το φάρμακο για το βήχα αλλά μέχρι το τέλος του επεισοδίου πραγματικά ένιωθα ότι είχε γίνει το μυαλό μου πουρές. Πλήρης Zombiefication. Το λάτρεψα για το πόσο κακό ήταν και μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα συνεχίσει σε αυτό το στυλ. Τώρα οκ για χαρακτήρες μην με ρωτάτε πολλά. Bishonen A, Bishonen B και Bishonen C τους θυμάμαι και κανά δύο παιζει να τους μπερδεύω κιόλας επειδή μοιάζουν. Αν μη τι άλλο όμως η συνταγή φαίνεται να είχε επιτυχία γιατί από ότι διαβάζω στα nets το fandom είναι αρκετά μεγάλο.


Posted Image

Posted Image

*he freaking blushed - I kid you not*


Δύο τομείς όμως οφείλω να τους επαινέσω σε σοβαρό τόνο. Από την μία ο τεχνικός τομεας φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δεχτεί άπειρο funding με animation, character design να είναι πολύ προσεγμένα. Layers φίλτρα action sequences, τοπία,backround animation και όσα computer graphics μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους συνθέτουν μία από τις πιο στυλιζαρισμένες σειρές της χρονιάς. Eye candy από τα λίγα αν και ομολογουμένως μετά από ένα σημείο το συνεχες gradient κουράζει. Φαίνεται ότι το studio έχει επενδύσει σε αυτόν τον τομέα όπως και στον τομέα του Voice acting με το Cast να περιλαμβάνει Takahiro Sakurai, Mamoru Miyano, Daisuke Ono,Daisuke Namikawa και δεν συμμαζεύεται. Mεγάλο cast με εμπειρους voice actors κάθε ένας από τους οποίους φαίνεται να είναι hand picked για τον ρόλο του. Θα ήταν τόσο ωραίο αν οι διάλογοι δεν ήταν cringeworthy αλλά υποθέτω ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. H μουσική σε γενικό βαθμό φαίνεται να είναι ευχάριστη αν και δεν παρατήρησα κάποιο κομμάτι που να μου έμεινε ιδιαίτερα. Opening και ending φαινόντουσαν fun αλλά ως εκεί.


Τrailers


Youtube Video


Youtube Video


All in all προκειται για το αυτό το είδος anime το οποίο νομίζω ότι λίγο πολύ ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Είναι απόλυτα ειλικρινές προς τον σκοπό του απόδειξη για το οποίο αποτελεί η τρελή προώθηση την οποία φαίνεται να έχει. Ελπίζω ότι θα περάσουμε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί του και ενδεχομένως θα απολαύσουμε ωραία fanarts. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι θα το παρακολουθήσω ως το τέλος γιατί το Σύνδρομο Στοκχόλμης είναι πολύ άτιμο πράγμα. Eλπίζω να σας έπεισα και εσάς γιατί αν είναι να υποφέρω, καλό είναι να μην υποφέρω μόνη μου.


Anidb

ANN
Official Site.



#2 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 October 2012 - 11:58

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα άγγιζα τίποτα παραπάνω από screenshots, αλλά να πάρει, με πρόδωσα για χάρη μερικών εντυπωσιακών fish-eye.

Ήταν πιο κακό απ' ότι το περίμενα, σε σημείο που να με εντυπωσιάσει. Ιδού μερικά από τα επικά λωλά του πρώτου επεισοδίου που μου έφεραν νευρικό γέλιο και δάκρυα στα μάτια.

Spoiler:


Τα γραφικά ήταν απόλαυση, τα πράσινα και τα μπλε ήταν έντονα χωρίς να γίνονται υπερβολικά φασαριόζικα και το animation τρέλα. Αγαπημένη σκηνή αυτή με το κυνήγι, που είχε μόνο εικόνα, χωρίς διαλόγους, χωρίς τίποτα άλλο. Επίσης το skating. Τρομερό.
Η μουσική πάλι μου φαίνεται υπερπληθωρική. Έβαλαν πάρα πολλά αταίριαστα μεταξύ τους κομμάτια σε ένα μόνο επεισόδιο και τα αυτιά μου κουράστηκαν αντί να εντυπωσιαστούν.

Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω, γιατί θέλω να δω και το Κamisama. Αν δω ότι μπορώ να σηκώσω δυο βλακείες ταυτόχρονα δεν θα το αφήσω.

(edited γιατί είμαι ανορθόγραφη)


Edited by Vagelio, 26 May 2014 - 11:55.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#3 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 October 2012 - 19:06

Spoiler:
Έχουμε και κάτι σίγουρο πάντως. Αυτή η σειρά θα βγάλει τόνους dj.

Και ξανατονίζω αυτό που είπε και η iri, αν δεν έχετε έντονες μαζοχιστικές τάσεις και δεν θέλετε να χάσετε όλα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, ΜΑΚΡΙΑ.

Edited by Keito, 06 October 2012 - 19:06.


#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 October 2012 - 01:30

To δα κιεγω το πρώτο και σε γενικές γραμές συμφωνώ μαυτά που λέτε, πολύ γέλασα με το ποστ σου βαγκελιό, χαχ! :awww:
Spoiler:

Edited by GhostPrince, 07 October 2012 - 01:35.

フカフカ

#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2012 - 01:52

Xαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σε αυτό το forum λοιπόν. Ας μας ενώσει όλους ο μαζοχισμός. Ένας για όλους και όλοι για ένα anime το οποίο μάλλον πήγαινε για "Μπλέ ταινία" του Kieslowski και κατέληξε να είναι το Virus X (ή εναλλακτικά μάθαμε το μπλέ φίλτρο και του αλλάζουμε τον αδόξαστο) σε μορφή anime.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταφέρανε και πείσανε τους voice actors να συμμετέχουν. Απειλές για την ζωή τους, εκβιασμός με παιδικές φωτογραφίες? Ποτέ δεν θα μάθουμε. Ας ελπίσω μόνο να μην πληρώνονται με την φράση γιατί παίζει το anime να έχει και 25 σειρες διαλόγου. XD

#6 Enema

Enema

    ...με μεταλλικο νερο

  • Members
  • 45 posts

Posted 07 October 2012 - 19:57

Kαλο φολιδι φαινεται, θα συμμετεχω και γω στην ομαδα μαζοχισμου σας.

Ο εικαστικος τομεας ειναι αψογος.
Τωρα στορυ κτλ, who cares, αφου εχουμε λολια, γυμνα furries, supah powahs, beyond cool (get it? get it??) κακους και τον κλασσικο ανεμελο πρωταγωνιστη. Μια χαρα.

Απορια:
Μονο εγω εκανα pause και αναγνωριζα τα αυτοκινητα στο background? Καπου ειχε μια πρασινη enzo μαζι με μια ασημι SLR κατι που εμοιαζε με mercedes grosser.

#7 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2012 - 20:01

Νομίζω ότι οι περισσότεροι μετράγαμε bishonen, lolies και derp cats, ή είχαμε πάθει επιληψία από την εναλλαγή χρωμάτων αλλά καλή παρατήρηση.
Καλώς μας ήρθες. :D

#8 Enema

Enema

    ...με μεταλλικο νερο

  • Members
  • 45 posts

Posted 07 October 2012 - 20:07

Ευχαριστω :nod: , αν και ειμαι μελος 4 χρονια τωρα, και μπαινω τακτικα, απλα δεν γραφω .
Ισως γιαυτο μετρουσα αυτοκινητα αντι για μπισονια και γατες, δεν εχω καει εντελως :bleh:

#9 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 October 2012 - 20:10

^αυτό και μόνο δείχνει πόσο πολυδιάστατη και πολύπλευρη είναι η σειρά που λέει και η Ίρι. Τα αυτοκίνητα τα παρατήρησα, αλλά το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι κόστιζαν πάνω από 100.000 το τεμάχιο. Δεν ξέρω να τα ονομάζω.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#10 Enema

Enema

    ...με μεταλλικο νερο

  • Members
  • 45 posts

Posted 07 October 2012 - 20:22

Eιχε και ακριβα, ειχε κανονικα. Μπορω να θυμηθω alfa romeo 159, 147, nissan GTR, toyota prius, Jeep cherokee, mercedes S class, audi a8, κατι lexus και αλλα JDM κομματια.

Γενικα μου αρεσει αυτη η προσοχη στην λεπτομερεια. Και περα απο τα αυτοκινητα, τα background ηταν υπερ του δεοντως ζωντανα. Αμα το animation γινοταν και σε υψηλοτερο αριθμο frames per second θα ηταν χαρμα οφθλαμων, αλλα μαλλον ζηταω πολλα.

#11 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2012 - 21:26

Ντάξει ο μεγαλύτερος αριθμός frames πιθανότατα απαιτεί και μεγαλύτερο budget από το ήδη φουσκωμένο υπάρχον. Εγώ ελπίζω αυτό το glossy feeling να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα επεισόδια και να μην είναι μόνο το πρώτο για να ψαρώσουμε.

#12 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

    Moe Baby Jorōgumo

  • Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 08 October 2012 - 19:45

Φαίνεται απίστευτο, αλλά το καλύτερο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς μας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε: από μια σειρά που, επιφανειακά, φαινόταν σαν τίποτα παραπάνω από ένα γυαλιστερό πανηγύρι από μπίσια!

Πρώτο σημάδι πως η σειρά είναι προορισμένη για μεγάλα πράγματα: εμπιστεύεται το κοινό της, Αντί να μας πάρει από το χέρι και να μας κάνει κατανοητούς τους βασικούς κανόνες του σύμπαντός της, ή έστω να μας πει τα ονόματα των ηρώων της (Χα! Αυτό θα ήταν η εύκολη επιλογή!), μας πετάει στη μέση της δράσης κι ελπίζει να επιζήσουμε της πτώσης. Ο παρατηρητικός θεατής θα τα καταφέρει χωρίς την πατερίτσα του exposition, κατανοώντας χαρακτήρες που, στον μη μυημένο, δεν φαίνονται παρά όμορφα character designs. Δείτε τη λεπτή γλώσσα του σώματος του Mikoto, καθώς ανάβει τσιγάρο ή φτιάχνει τα μαλλιά του! Είναι προφανές πως μιλάμε για έναν αυτάρεσκο νεαρό, που κρύβει τις ανασφάλειές του πίσω από μια περίσσεια attitude. Ή δείτε το μικρό θαύμα συμβολισμού που είναι η συμπεριφορά της Anna! Η χρήση του μικρού καθρέπτη-σφαίρας υποκρύπτει την αλλόκοτη ματιά της πάνω στην απάνθρωπη μεγαλούπολη στην οποία ζουν οι χαρακτήρες, την παιδικότητα και την αθωότητα που μάλλον λείπει από μεγάλο μέρος του cast. Όσο για τον Shiro, που, παρότι ο πρωταγωνιστής της σειράς, εμφανίζεται στο μισό του επεισοδίου, η ομπρέλα που κουβαλάει συνεχώς και η γατούλα στην οποία μιλάει είναι κάτι παραπάνω από προφανείς συμβολισμοί για την προνοητικότητα και την καλή του σχέση με την Πλάση. Για να μην μιλήσουμε για την λεπτοδουλεμένη παρουσίαση της φιλενάδας του Shiro στο σχολείο! Τέτοιο καλοδουλεμένο χαρακτήρα είχαμε να δούμε στα anime από την Black Rock Shooter!

Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί το K από όλα τα υπόλοιπα anime είναι ο μινιμαλιστικός του διάλογος. Κανείς θα περίμενε πως, με τόσο βαριά ονόματα στο cast, οι παραγωγοί θα φρόντιζαν να δώσουν σε όσο περισσότερους χαρακτήρες μπορούσαν ατάκες, κάνοντας το αποτέλεσμα φλύαρο. Σε μια ιδιοφυή έμπνευση, οι ατάκες που ξεστομίζουν οι χαρακτήρες είναι οι απολύτως απαραίτητες, και γι΄ αυτό συμβάλουν τα μέγιστα στο characterisation. Από την ευτυχία του Shiro για το πόσο ωραίος είναι ο καιρός μέχρι τις βρισιές που εκστομίζουν οι urban fighters, μιλάμε για κεντήματα διαλόγου, με κάθε ατάκα κομμένη και ραμμένη για το κάθε αρχέτυπο των δευτεραγωνιστών! Όσο για τα Engrish των πρώτων λεπτών, ίσως θα ήταν σοφό να δούμε την προφανή σύγκριση με την ακαταλαβίστικη αργκό Sadsat των Droogs, για να αντλήσουμε περαιτέρω πληροφορίες γι' αυτούς του αλλόκοτους, ανεξέλεγκτους νεολαίους.

Και φυσικά δεν μπορεί κανείς παρά να εκθειάσει τη σκηνοθεσία αυτού του υπέροχου δράματος! Υπέροχα slow motion που θυμίζουν τις ταινίες του Σκορσέζε, προσεκτική εικονογραφία, αλάνθαστη αίσθηση του στυλ, ρυθμός που πολλοί live action σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Και στο κέντρο, μια ανθρώπινη ιστορία σε Χιτσοκικά μοτίβα (ο αθώος που κατηγορείται άδικα... Ή μήπως όχι;!). Κι όμως, βρήκαμε το αριστούργημα της χρονιάς!

Spoiler:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^


#13 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 09 October 2012 - 16:57

ΤSM, έγραψες πάλι! :hihi2:

Ναι, πιστεύω πως επίσημα έχουμε και το καϊδι της season, σε φάση Νο6 (αλλά πολύ πιο έντιμο). Ε ρε τι γέλια έχουμε να κάνουμε πάλι! :hehe: Δε μου μένει κάτι παραπάνω να πω, με έχετε ήδη καλύψει, πέρα από αυτό: Βρε καλοί μου συντελεστές του αριστουργήματος αυτού, δε σας έχει πει κανείς ότι είναι συνταγή σίγουρης αποτυχίας να βάλετε μέσα στο ίδιο anime fanservice και για αντρικό κοινό και για γυναικείο; Αποφασίστε τον ρημαδοπροσανατολισμό σας! Μπισόνια και yaoi υπονοούμενα δεν κολλάνε με boobie/pantsu shots, lolis και γυμνές γατογυναίκες! Όχι μόνο δεν πιάνετε και τα δυο είδη κοινού, τους τη σπάτε και σας χαιρετάνε λίαν συντόμως. Α να δούμε πόσο θ' αντέξουμε.

Shiiiizu-chaaaan~! :wooi2:You finally controlled your temper!

#14 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 October 2012 - 05:28

Μαζί και εγώ στην τρελοπαρέα.Οπτικός τομέας 10'. Υπόλοιπα 0' (όχι δεν ξέχασα το 1).Γενικώς όλα τα παραπάνω σχόλια καλύπτουν 100% την περιγραφή του πρώτου επεισοδίου.Πάμε γερά για το δεύτερο(και όποιος αντέξει :<img src=:' /> )

Posted Image


#15 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 October 2012 - 11:07

Η κατάρα του togainu no chi εξαπλώνεται.

Ok και το Mardock ήταν ένα σκουπίδι με φανσέρβις ΑΛΛΑ τουλάχιστον ήταν ωραίο σκουπίδι που ήξερε το κοινό του. Τι εννοώ: To Mardock είχε την """εξυπνάδα""" να περιορίσει το φανσέρβις του σε γυναικεία σώματα και βία. Στόχευε σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό και αυτά τα δύο στοιχεία, όπως και να το κάνουμε, τα έχουμε συνηθίσει μαζί, "ταιριάζουν".

Εδώ δεν μπόρεσα καν να καταλάβω ποιό είναι το target audience.
Έχουμε shounen ai, action, superpowers, thug life, fighting, skating, bishounen ΚΑΙ βυζιά. The what? Έπιασαν μία απ΄όλα για να είναι πιο πετυχημένοι;

Ακόμα και το Togainu είχε σκεφτεί ποιούς ανθρώπους ήθελε να προσεγγίσει (καλός λόγος για mardock & togainu, μάλλον πεθαίνω).

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο φετινό τραινάκι "ας το κοροϊδέψουμε και το ειρωνευτούμε με άπειρες ποπ αναφορές μέχρι τέλους" γιατί κάθε επεισόδιο είναι τόσο χαοτικό που πρέπει να περάσεις αιώνες σχολιάζοντας τα ντράβαλά του.

Togainu no Chi, Uta no Prince sama, Mardock Scramble, Jojo, No 6 είναι όλα καλύτερα από τούτο δω. I think I found my breaking point. Τ_Τ
Καλή επιτυχία παιδιά, θα σας διαβάζω για να γελάω, αλλά atm πραγματικά δε νομίζω ότι θα αντέξω να δω ούτε το μισό από αυτό το πράγμα. Είστε ήρωες. I salute you!

Posted Image

Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: Bishounen, Super Power, fall 2012, 1x episodes, Go Hands