Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

• This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#121 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 25 October 2012 - 16:26

Andrianna Griffiths

Posted Image

Bασίλισσα άκουσα; Ποιος με φώναξε;

Ώστε ο κύριος Farenheit ήταν τελικά όντως δολοφόνος... Δεν υπήρχαν και πολλές αμφιβολίες επ' αυτού, αφού το είπε η Βασίλισσα, η Βασίλισσα δεν κάνει ποτέ λάθος! *έχει υπερδιπλασιαστεί το εγώ της* Αυτό σαφώς και θα μας βοηθήσει να βρούμε συνεργούς του. Πιστεύω ότι ο Kittybomb είναι άμεσα ύποπτος, μην ξεχνάτε ότι ο Farenheit φαινόταν πως ήθελε να ξεπαστρέψει και αυτόν μαζί μ' εμένα και επιχειρηματολόγησε αρκετά εναντίον του, αλλά όταν είδε ότι κινδύνευσαν τα πράγματα, πήρε έμμεση αμυντική στάση υπέρ του. Δεν τον ψήφισε ποτέ, και θα μπορούσε κάλλιστα αυτό ήταν κόλπο των δολοφόνων για να δημιουργήσουν ασυλία σ' ένα συνεργό την ώρα που ο άλλος πέθαινε. Παραδέχομαι ότι δεν έχω ακόμα αρκετά στοιχεία για να πω με σιγουριά κάτι τέτοιο, αλλά αν ισχύει, θα είναι καλή μπλόφα. Μήπως όμως δε θα ήταν εξαρχής επικίνδυνο να στρέψει την προσοχή πάνω του; Η Βασίλισσα προβληματίζεται... Αλλά επιλέγει τον Kittybomb (Theodore) για να πάρει κι αυτή τη ρημάδα τη γούνα... Εξάλλου όλη του η συμπεριφορά, και το ανοιχτό μέτωπο με τον Zeus και την Irene, βρομάει από δέκα χιλιόμετρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον ένας απ' αυτούς είναι δολοφόνος...

Ύποπτη και η συμπεριφορά της Φαντασμοπριγκίπισσας, που άλλαξε την ψήφο της στο τέλος, και ακόμα πιο ύποπτη η συμπεριφορά του Unknown. Η Βασίλισσα ορκίζεται να προσέχει τις κινήσεις τους. Όσο για το ξωτικό (Μark Daemon) το αφήνω ήσυχο για την ώρα, εκτός αν χρειαστεί να επανέλθω... Ανθρωπομούρα;;; ΠΟΙΑΝ ΕΙΠΕΣ... Wait... *βραχυκυκλώνει γιατί δεν ξέρει αν θα έπρεπε να προσβληθεί ή όχι*

#122 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 October 2012 - 16:40

Snevar Fo Redrum
Posted Image

"Καθώς ο μαυροντυμένος άντρας καθόταν στην πολυθρόνα το βλέμα του κινούταν μέσα στην αίθουσα.Η μάσκα του επαγγέλματος του έκρυβε οποιαδήποτε σκέψη η συναίσθημα που ενδεχομένως να φανερονόταν στο πρόσωπο του.Όμως το τρεμάμενο χέρι που έσφιγγε το χερούλι της πολυθρόνας φανέροναι πως μετά από τόσο καιρό το κοράκι του θανάτου ένιωθε ένα διαφορετικό συναίσθημα από τον ενθουσιασμό του για τη μάχη ενάντια στην ασθένια.Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ο snevar fo redrum ένιωθε οργή."

Farenheit σιχαμένο γουρούνι!Πως τόλμησες να προδώσεις την επιστήμη κατά αυτόν τον τρόπο?Πως τολμάς να εμποδίζεις τον αγώνα για την πραγματοποίηση του ένδοξου έργου μου?Οοο μακάρι να ήσουν ζωντανός και να ένιωθες την δύναμη του εχθρού που με εμποδίσεις από το να αντιμετοπίσω.Πως θα απολάμβανα να σε έβλεπα να υποφέρεις.Προς το παρών το πτώμα σου θα είναι αρκετό.Έχω την άδεια από τον αρχηγό να πάρω το σώμα σου στο εργαστήρι μου.Έχω μία νέα φόρμουλα στο μυαλό μου και ένα νεκρό πειραματόζωο ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν.

Στα δικά μας τώρα.Ο επιθεωρητής ήταν ένα ρομπότ.Πολύ έξυπνο.Ακόμα και εγώ μπορώ να αναγνωρίσω τις ικανότητες τους και την εξαίρετη χρήση της λογικής που διαθέτουν.Έξαιρετική επιλογή για τον πράκτορα που θα εντοπίσει τους ανόητους που πήραν μακριά από τον κόσμο ένα τόσο σημαντικό εφόδιο όσο εκείνον τον γραμματέα.Τουλάχιστον από άποψη δυνατοτήτων γιατί στο κομμάτι του καμουφλάζ ήταν μάπα το ρομποτάκι αν από την πρώτη ημέρα το πιάσαν.Όσο δευτεράτζας και αν αποδείχτηκε ο farenheit τουλάχιστον είχε τη σοβαρότητα να μην πάρει άλλα ανθρώπινα όντα στον άδη.Βλέπετε ο φόνος είναι μεγάλη αμαρτία (!!!)

Συγχαίρω τον πατέρα theodoric που αναφέρει πως πλέον δεν έχουμε λόγο να χρησιμοποιούμε την ταυτότητα του ενός και του άλλου ως στοιχίου.Για αυτό αποσύρω τις κατηγορίες ενάντια στην βασίλισσα της δεκάρας προς το παρών.

Από κει και πέρα Edgar αυτές τις 2 μέρες έχεις τραβήξε ιδιαίτερη προσοχή από τον κόσμο.Δεν λέω πως αυτό είναι απόδειξη της ενοχής σου(εξ'αλλου και εμένα με κατηγορούσαν ότι έσπειρα την πανούκλα σε ένα χωριουδάκι μόνο και μόνο επειδή δεν τους άρεσε η μάσκα μου.Πόσες φορές έπρεπε να τους εξηγήσω ότι εγώ ήμουν στα βουνά και μείωνα λιγουλάκι την ποικιλία της τοπικής πανίδας όταν έγινε...)αλλά οι δικές μου σκέψεις δεν έχουν φτάσει ακόμα σε συγκεκριμένο πρόσωπο όπως του πατερ.Εάν έχω δίκιο θα μάθεις πως υπάρχει τουλάχιστον ένα ζώο τόσο μα τόσο ανώτερο από τις γάτες.Και θα το μάθεις από πρώτο χέρι.

Προς το παρών αγνοώ το ότι ο μπάτσος κατηγόρησε τον irene γατος λόγω της δυσκολίας μου να δεχτώ πως πέτυχε δολοφόνο με την πρώτη.

Χαιρετώ κύριοι.Πάω να ετοιμάσω τον εκοπλισμό για όταν πιάσουμε τον επόμενο.Μην είμαι απροετοίμασοτς όπως με τον κομπογιανήτη από πριν...

sc5bab.jpg

#123 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 October 2012 - 18:30

Edgar F. Kittybomb
Posted Image

*συγκλονισμένος αλλά με κουρασμένη έκφραση, σηκώνεται από το καλαθάκι του*

Αχ, άνθρωποι. Αν ήμουνα μια πιο ήρεμη φυσιογνωμία, με χαμηλό προφίλ και δίχως όνειρα, ίσως να σιωπούσα και να προσπαθούσα λίγο περισσότερο να σας αλλάξω γνώμη αλλά φαίνεται ότι έχετε πάρει φόρα εναντίον μου. Ο ρόλος μου εδώ είναι διπλός, αλλά για να εκπληρωθεί ο δεύτερός μου ρόλος, θα πρέπει να αφήσω στην άκρη τα όνειρά μου.
Αυτό είναι μια προειδοποίηση προς και τις δύο πλευρές. Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι εδώ πέρα με ποιόν τα βάζετε. Μην ξεχάσετε ποτέ λοιπόν ότι είμαι ένας Kittybomb και δεν λογαριάζω τίποτα όταν κρίνεται η μοίρα των σχεδίων μου και φυσικά, η ίδια η δική μου.

Αυτή είναι η τελευταία προσπάθειά μου να σας δείξω την αλήθεια. Υπάρχει ακόμη χρόνος να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Zeus...

#124 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 25 October 2012 - 18:44

Holden McGrowing

Posted Image

(after a very tiring sex slaving day :P)

Ωχ θεεε μου ...ποσο γρηφγορα πεθαινει κοσμος εδω μεσα???? εχω αρχισει να φοβαμαι οτι θα αποδεκατιστουμε πριν μαθω τιποτα για τν υπουλη την αφεντρα μου (μην πω τιποτα με κανει να την λεω κι ετσι >.>..εχε χαρη μανταμ) και απραγος θα γυρισω στους συντροφους μου... μητε πληροφοριες ...μητε φυλακισμενους θα μπορεσω να ελευθερωσω....OH THE TRAGEDY!!!( και ενα manly tear κυλησε στο μαγουλο του)...

κυριε Kelvin(keito) να πω οτι λυπαμαι θα ειναι ψεμματα ..... εμ ειχατε φαντασιωσεις με τς νεκρους ,ναι τον ακουγα καθε βραδυ μιας κι ηταν στο παραδιπλα δωματιο.....,εμ μας αφησε τα ζομπι........ με θες να λεγεσαι και γιατρος ...ου!!!! (ασε που τωρα ειμαι το μοναδικο Bishie .......λες να με βαλουν στο στοχαστρο για να σε εκδικηθουν??)...οκ ας σοβαρευτουμε ....ειναι ευχαριστο το γεγονος οτι ενας σπιουνος και υπουλος βγηκε απο τη μεση αυτο κανει το εργο των υπολοιπων παρευρισκομενων ,οι οποιοι θα ηθελαν να γυρισουν στον αρχικο τους σκοπο πλζ,να βρουν τς δολοφονους ...βεβαια θα μου πειτε χασαμε κι εναν επιθεωρητη αλλα πρωσοπικα το καμηενο το ρομποτ δν το χα προσεξει... shame on me αλλα με ειχε ξεθεωσει η αλλη ... τελοσπαντων του ευχομαι να αναπαυθει το whatever-εχει-για-καρδια και να μην ξαναχουμε απωλεια .....

Κι ας επιστρεψουμε..... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!.. αυτες οι γατες ειναι παντου .....θα με πιασει καμια αλλεργια απο το τριχωμα της παλιογατας(theodore) και θα αρχισω να φτερνιζομαι... ασε που με τοση hello kitty απο τν Zeus(Κai) θα επηρεαστουμε και ψυχολογικα και θα λεμε ''Nyaaaaahhhhh'' απο εδω και περα Τ___Τ ...The Terror!!!στο καλο προς γκρεμος α.κ.α γατες και πισω ρεμα α.κ.α. την manipulative bitch... αμαν!!!!!!!!απ οτην αρχη αυτης της συρραξης γινεται αυτο το πραμα!!
Τουλαχιστον αν κλεισουμε τν στρουμπουλογατο σε κανα κλουβι θα γλυτωσουμε και το καθαρισμα ... think about it ....

Κ ιτωρα σας αφηνω παω να επισκεφτω τη μασερ μου γτ εχω ενα φριχτο πονο στο ............. δν σας λεω....ΧΔ

επισης ειναι ιδεα μου η κατι μυριζει.... λετε να ειναι η Irene(Mpougatsa) .. ζομπι ειναι.... αποσυνθεση..... ή υπαρχει πουθενα και κανας αλος στρατος με ζομπι??

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#125 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 26 October 2012 - 01:18

Posted Image
Mark Daemon(Babba)

Να λοιπόν που ο πρώτος προδότης ήταν άνθρωπος αυτού του κόσμου. Τυχαίο; Σαφώς και όχι. Σας το είπα ότι αυτή η φάρα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

[

Σιγουριά

] : Χα! Δεν με ξεγελά η εμφάνισή σου,

ω κυριολεκτικά βρωμερό πλάσμα

Fallen_Mpougatsa | Irene Γάτος

, γιατί τί είναι χειρότερο από τα σακιά κρέατος που με περιτριγυρίζουν; Μα ένα σάπιο σακί κρέατος!

Έτσι είπε ο ερευνητής. Οι πιθανότητες να είχε ανακαλύψει όντως κάποιον από τους προδότες είναι ικανοποιητική, τηρουμένων των αναλογιών.
Μην ξεχνάμε ότι ως ρομπότ, επεξεργαζόταν με μεγάλη ταχύτητα τα στοιχεία. Η ανωτερότητά του σε αποτελεσματικότητα σε σχέση με τους ανόητους ανθρώπους δεν είναι ο λόγος που ανέλαβε αυτόν τον άχαρο ρόλο; Αν ήμουν στη θέση του, πιθανόν να είχα στραφεί κι εγώ στο ζόμπι, που φαίνεται να έχει πολλές εμπειρίες. Δεν το αποκλείω καθόλου αυτό το "σιγουριά" στα τελευταία του λόγια να ήταν όντως σιγουριά. Αυτό φαντάζομαι ήταν που απεκάλυψε στους δολοφόνους την ταυτότητά του.

Την προσοχή μου την έχει τραβήξει ούτως ή άλλως, καθώς ενώ μας συστήθηκε ως κήρυκας ιδεών, σιωπά σαν να βαριέται, ή να έχει κάτι να κρύψει. Το ανέφερα και χτες. Το τι από τα δύο ισχύει, ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε. Να το αναγκάσουμε να ομολογήσει. Κρίμα που διάλεξε λάθος στρατόπεδο, διότι ένας αθάνατος πολεμιστής είναι πάντα χρήσιμος.

Ωστόσο, θέλησα να αφήσω τη μέρα να κυλήσει και να δω ποιος θα το αναφέρει και ποιοι θα το αγνοήσουν. Περιέργως, μόνο το κοράκι έδειξε να ασχολείται. Εντυπωσιακό.
Συμφωνώ με όλα όσα είπε το κοράκι και μπαίνει στη λίστα των έμπιστων, μαζί με βασίλισσα και μερικούς άλλους τους οποίους δεν έχει νόημα να αναφέρω.
Προσωπικά, από τις κινήσεις του άλλου γατιού, του αυθεντικού, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν είναι κοινός θνητός και πιθανότατα πρόκειται για ένα "αφηρημένο" γατί που συμπαθεί τους δολοφόνους και φιλοδοξεί να γίνει ένας από αυτούς μελλοντικά. Επομένως, αν το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι το βράδυ, θα φροντίσω να νιώσει και το δικό μου τσεκούρι, διότι αν και δεν είναι εχθρός μου τώρα, οι προθέσεις του δεν είναι αγνές.

Επίσης, θέλω να δηλώσω τη δυσαρέσκειά μου. Έθεσα το τσεκούρι μου στην υπηρεσία της επανάστασης. Ανέχτηκα άνθρωπο οργανωτή και ανθρώπους συμπολεμιστές, μόνο και μόνο διότι θα μπορούσα να γευτώ ανθρώπινο αίμα, εκείνο των εξουσιαστών. Αντ' αυτού, κάθομαι και ασχολούμαι με νεκρά γατιά, πονηρά γατιά, κατεστραμένα ρομπότ και ύποπτα ζόμπι. Με βάζετε και στη λογική να αναζητήσω τους δολοφόνους ενός ανθρώπου! Φροντίστε να κάνουμε το πρώτο μας χτύπημα σύντομα, διαφορετικά θα χάσω το ενδιαφέρον μου και θα τραβήξω τον δρόμο μου. Δεν ήρθα εδώ γα κουβέντες, ήρθα για αίμα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#126 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 26 October 2012 - 09:19

Father Theodoric Cane

Posted Image

Νεαρό Half-Orc (Babba) μπορώ να σου εξηγήσω για ποιον λόγο δεν ψήφισα την προφανή επιλογή της Irene Γάτος (Fallen_Mpougatsa) και προτίμησα τον αίλουρο Kittybomb (Theodore). Δες τα πρακτικά της προηγούμενης ημέρας. Όταν πρωτοψήφισε ο Edgar, η Andriana Griffiths (DoB) είχε δύο ψήφους, ο Edgar μία, ο μακαρίτης Alcide μία, η Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince) μία και η Irene Γάτος (Fallen_Mpougatsa) δύο. Συγκεκριμένα η σειρά των ψήφων μέχρι πριν να ψηφίσει ο Edgar είχε ως εξής:

Edgar F. Kittybomb (Theodore)

Andriana Griffiths (DoB)

Andriana Grifiths (DoB)

Alcide Fahreneit (Keito)

Irene Γάτος (Fallen_mpougatsa)

Unknown (John Crabs)

Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince)

Ο παίκτης που "φαινόταν" παραπάνω σε εκείνο το σημείο της ημέρας, ίσως εξαιτίας και της πρώτης μέρας, ήταν η Griffiths (DoB). Έπειτα έρχεται από κάτω και ψηφίζει ο Edgar την Irene Γάτος. Λογικά, αυτό θα ήταν φυσιολογικό αν ο Edgar ήταν αθώος. Το να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα ρεύμα είναι επίφοβο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ρεύμα κατά ενός συναδέλφου δολοφόνου, της Irene Γάτος, αλλά είτε πίστευε ότι σε εκείνο το σημείο δεν θα είχε σημασία γιατί όλοι θα ψήφιζαν την Griffiths και τον βασιλικό τσαμπουκά της και τόσο εκείνος όσο και η Irene θα ήταν ασφαλείς. 'Επειτα, λίγες ψήφους πιο κάτω, έρχεται ο Hades Sarencara (Zura) και ψηφίζει επίσης την Irene Γάτος. Οι ψήφοι σε εκείνο το σημείο είχαν ως εξής:

Edgar F. Kittybomb (Theodore)

Andriana Griffiths (DoB)

Andriana Grifiths (DoB)

Alcide Fahreneit (Keito)

Unknown (John Crabs)

Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince)

(Edgar's) Irene Γάτος (Fallen_Mpougatsa)

Edgar F. Kittybomb

Irene Γάτος (Fallen_Mpougatsa)

Unkown (Theodore)

Alcide Fahreneit (Keito)

Σε αυτό το σημείο η Irene έχει τέσσερις ψήφους μετά την ψήφο του Hades και ο Alcide δύο. Ο Edgar αλλάζει έπειτα την ψήφο του σε κάτι άσχετο ρίχνοντας της Irene στις τρεις. Όταν είδε δηλαδή ότι, παρ'όλα τα γυαλιστερά αντικείμενα που υπήρχαν στον δωμάτιο (DoB, Keito) ρεύμα πήγαινε να δημιουργηθεί εναντίον κάποιου που δεν τον σύμφερε να πεθάνει αλλά τον είχε ψηφίσει για ξεκάρφωμα, άλλαξε την ψήφο του σε κάτι ασφαλές.

Επίσης, τον θεωρώ ύποπτο επειδή ο πλέον επαναπρογραμματισμένος RVL-1451 αποδείχθηκε επιθεωρητής και ο Edgar F. Kittybomb (Theodore) στην αρχή της τωρινής μέρας βιάστηκε να ψηφίσει την Irene Γάτος (Fallen_Mpougatsa) επειδή την είχε ψηφίσει ο επιθεωρητής και ίσως επειδή πίστευε ότι θα την ψηφίζαμε όλοι. Τέλος, όταν είδε ότι δημιουργήθηκε ρεύμα εναντίον του σε αυτόν τον γύρο άλλαξε ξανά την ψήφο του. Τέτοια σχέση αγάπης/μίσους με το ζόμπι δηλαδή ή κάτι άλλο;

Το γεγονός ότι η Irene Γάτος (Fallen _Mpougatsa) είναι ύποπτη κάνει και τον Edgar (Theodore) ύποπτο στα μάτια μου. Δεν ψήφισα, δηλαδή, τον Edgar επειδή ξέχασα την Irene. Ψήφισα τον Edgar γιατί θεωρώ ένοχη την Irene αλλά, για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ να το ρισκάρω και να πεθάνω στον επόμενο επειδή θα με θεωρούν όλοι δολοφόνο μετά από αυτά που μόλις είπα, παρά να σκοτώσω την πιο πρoφανή επιλογή της Irene και να ξεμείνουν οι αθώοι από στοιχεία.

#127 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 October 2012 - 09:54

Irene Γάτος

Δεν ξέρω τι στο καλό λέτε εσείς, αλλά εγώ έχω να πω πως το μόνο πράγμα που έχω να κανω δεν είναι να έρχομαι εδώ και να μιλάω μαζί σας! Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω! Δε μπορείτε να με κατηγορείται επειδή λείπω! Έχω να ετοιμάσω καινούργιες φόρμουλες για τις κολόνιες μου, έχω να γράψω μανιφέστα από την αρχή, πρέπει να μη μάθει κανείς για τις τρέλες του Farenheit ειδικά στην χώρα μου, ώστε να πουν πάλι ότι τα ζόμπι φταίνε για όλα και έχω και σας να μου λέτε πω η μόνη μου έννοια είναι να ασχολούμαι με σας!

Με όσα βλέπω αυτήν την ημέρα, τι να πω, εμένα με πείθει ο πάτερ. Τόσο που θα πιστέψω ότι είμαι κι ένοχη στο τέλος!

(Η ψήφος μου παραμένει ως έχει στον κύριο Zeus.)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#128 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 26 October 2012 - 12:30

Posted Image
Mark Daemon(Babba)

Ιερέα(osama), όλα αυτά που είπες καλά είναι και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Το ότι o edgar δεν είναι κοινός θνητός είναι εξαιρετικά πιθανό. Διατηρώ επιφυλάξεις, ωστόσο, για το αν είναι προδότης, αν σκοπεύει να ενταχθεί στους προδότες αργότερα, ή αν είναι κάτι άλλο, περίεργο. Προσωπικά, τάσσομαι με το δεύτερο.
Ωστόσο, το half-orc ένστικτό μου με προειδοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά με σένα. Πέρα από την ανθρώπινη βρώμα, έχεις και τη μυρωδιά του ζόμπι επάνω σου!

Fallen_Mpougatsa | Irene Γάτος

out of character:
Δεν υπάρχει τρόπος να το αναλύσω μέσω του χαρακτήρα μου, οπότε θα το προσθέσω σε σχόλια και όσοι το πιάσουν το έπιασαν.
Osama, αδυνατώ να πιστέψω ότι ενώ ως GM δεν κρατούσες λίστα, αυτή τη φορά όχι μόνο κρατάς και μάλιστα πολύ αναλυτική, αλλά παρακολουθείς και τη σειρά των ψήφων.
Και το πιο ύποπτο απ' όλα;
Εντελώς τυχαία, η λίστα που κρατάς έχει τη μορφή των λιστών που συνήθως κρατάει η Fallen.
Ο χαρακτήρας μου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω πέρα από το να μιλήσει για ένστικτο που σας συνδέει, αλλά σας το ξεκαθαρίζω. Αν η fallen είναι δολοφόνος, τότε σίγουρα είναι και ο osama. Σε αυτό θα αναφέρομαι όταν μιλώ για ένστικτο. Παρακαλώ, οι on the game απαντήσεις να αφορούν το ένστικτο ότι σχετίζεστε μεταξύ σας. Αν έχετε κάτι να πείτε πάνω στα off character σχόλιά μου, κάντε το με τον ίδιο τρόπο.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#129 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 26 October 2012 - 14:55

Father Theodoric Cane

Posted Image

out of character:

Και ακριβώς επειδή δεν κρατούσα λίστες το καλοκαίρι, δεν είδα τις ισοβαθμίες και κόντεψα να χαλάσω το παιχνίδι, όχι μία αλλά δυο φορές. Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, όμως, έχω βοηθήσει στην διοργάνωση δυο Παλέρμο, στο ένα από τα οποία, μάλιστα, βοηθούσα στην αρχή τον GM να μετρήσει τις ψήφους. Από την στιγμή που θα διοργανώσω το επόμενο, δεν με παίρνει να μην μπω στην νοοτροπία των λιστών γιατί το ίδιο λάθος ξανά δεν συγχωρείτε. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν η μορφή που δίνω στις λίστες μου είναι ή δεν είναι παρόμοια με αυτή της Fallen ή οποιουδήποτε άλλου. Δεν θα σου πω τι να πιστέψεις ή ποιον να υποπτευθείς αλλά μην χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα το "εδώ δεν έκανε λίστες σαν GΜ άρα κάτι βρωμάει επειδή τις κάνεις τώρα" γιατί το γεγονός ότι έκανα λάθος στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω στο παρόν ή στο μέλλον. Θέλεις να με θεωρήσεις ένοχο αν αποδειχθεί η Fallen ένοχη; Με θεωρείς περισσότερο ένοχο επειδή προσπάθησα να εξηγήσω out of character; Fair enough, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Παιχνίδι είναι και κυλάει. Απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω λίγο το όλο θέμα.

Edit: Δεν τα γράφω όλα αυτά για να δικαιολογηθώ αλλά για να εξηγήσω κάποια πράγματα στον Babba. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με ενοχλεί αν θα με ψηφίσετε ή όχι, αν θα με θεωρήσετε περισσότερο ή λιγότερο ένοχο, αν θα βγω από το παιχνίδι ή αν θα μείνω, ανεξαρτήτως του ρόλου που μπορεί να έχω ή να μην έχω και επαναλαμβάνω ότι δεν τα έγραψα αυτά για να επιχειρηματολογήσω κατά όσων είπε ο Babba ώστε να σωθώ ingame. Ότι έγραψα το έγραψα για να του εξηγήσω κάποια πράγματα.

Edited by Osama Bin Laden, 26 October 2012 - 15:39.

#130 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 26 October 2012 - 16:06

Nita Nakashima

Posted Image

μμμμμ μάλιστα το θετικό ένας δολοφόνος εκτός, το πολύ αρνητικό το ότι έχουμε και έναν αδικοχαμένο επιθεωρητή... λοιπόν να ζητήσω και συγγνώμη που χάθηκα τόσες ώρες. Μετά από την ζομπομάχη που προηγήθηκε έπρεπε επείγοντος να αφοσιωθώ στην καθαριότητα του σπαθιού μου. Τέλος πάντων στο θέμα μας λοιπόν για αρχή με προβληματίζουν όσοι ψήφισαν προς το τέλος της προηγούμενης ημέρας. Ειδικά οι Ken Masters (Mike The Great) και ο Axel T. Gredo (DemonicMC). Από εκεί και πέρα με προβληματίζουν κάπως και τα λόγια του Father Theodoric Cane (Osama) γιατί ναι μεν παρουσίασε τις υποψίες του ενάντια στην Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince) και στον Δον Αγράμπελο (Dead Weight) αλλά επιμελώς ξέχασε να αναφέρει τον Axel T. Gredo (DemonicMC) ο οποιος ήταν και ο τελευταίος που ψήφισε τον δολοφόνας μας τον Keito. Τέλος πάντων επειδή υπάρχουν άτομα πολύ πιο ένοχα από τον Cane (Osama) για αυτό για την ώρα επιλέγω να ελπίζω για το άτομο του ότι αυτό το μικρό λάθος του αποτελεί απλός μια απροσεξία του!
Όσο για τους πιο ενόχους που έλεγα έχουμε τους Edgar F. Kittybomb (Theodore) και Zeus-σιδηρόδρομος (Kai) οι οποίοι χτυπιούντε αναμεταξύ με τον ίδιο διασκεδαστικό αλλά και ταυτόχρονα βρομερό τρόπο που αλλιλοχτυπιόντουσαν και ο Keito με την Griffiths (DoB) και ωωωω ναι οι πράξεις τους με ικανοποιούν ιδιαίτερα και μου προσφέρουν μια καλή πηγή διασκέδασης αλλά και πάλι δεν μπορώ να μην παραδεχτώ και ότι φωνάζουν από χιλόμετρα ότι ανάμεσα στους δυο τους Edgar+Zeus(Theodore+Κai) κατά μεγάλη πιθανότητα έχουμε πάλι έναν δολοφόνο!
Όσο για την προηγούμενη ημέρα έκλεινα προς τον mr. Zeus (Kai) αλλα τώρα βλέποντας ότι έχει πιο ψύχρεμες αντιδράσεις σε σχέση με τον Edgar (Theodore) γι'αυτό και καταλήγω στην αξιαγάπητη χνουδωτή γκρίζα γατοπαρουσία μας (Theodore). Και ναι mr Edgar δεν μασάω καθόλου τα ψεύτικα δράματα με την μαμά σας και τα αγαθιάρικα νιαουρίσματα σας. Και πραγματικά η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες να κανεις γατούλη μου είμαι το να προσπαθήσεις να μας συγκινήσεις μέσα από φθηνά συναισθηματικά κολπάκια...

~off game~
1) sorry για το πρόχειρο κ βιαστικό post. Δεν έχω πολύ free time τις τελευταίες ημέρες
αλλά μόλις ευκαιρήσω θα ασχοληθώ περισσότερο με το game.
2) τελικά palermo χωρίς μια διαφωνία δεν γίνετε τι να πω αν δεν βάλουμε λίγο αλατοπίπερο φαίνεται πως δεν μπορούμε αλλά και πάλι παιδιά χαλαρώστε ένα απλό παιχνίδι παίζουμε!!!

edit: χρωματάκια

Edited by d.neko-angel, 26 October 2012 - 16:09.

rrmr.png

#131 Dead Weight

Dead Weight

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 26 October 2012 - 16:18

Posted Image

Δον Αγραμπέλο

Aγαπητοί φίλοι και συναγωνισταί,με όλο το συμπάθειο,ξεστραβωθείτε:

Edgar F. Kittybomb
Μην ξεχνάτε πως με λένε, άνθρωποι, μην το ξεχνάτε.

Μην το ξεχνάτε...

Δεν το βλέπετε πως ο γατούλης μας λέει πως κουβαλάει μια βόμβα? Από αυτές που όταν ήμουν νεαρός έβαζα κάτω από αμάξια.Μόνο που αυτός την έχει εγκατεστημένη στα σπλάχνα του.
Συνυπολογίστε και το ότι αλλάζει τις ψήφους του σαν τα πουκάμισα, ποιος δολοφόνος θα έκανε κάτι τέτοιο? Αν ήταν δολοφόνος γιατί να κάνει αντεπίθεση στον Zeus(Kai)? Εμ θα έστρεφε πάνω του τα βλέμματα, εμ θα έσωζε το ζόμπι. 'Οπως και έγινε.
Ξεκαθαρίζω πως δίνω και μια μικρή πιθανότητα να μπλοφάρει. 'Ομως πολύ μικρή.

Προς το παρόν εγώ θα συμφωνήσω με τον Μark Daemon(Babba). O επιθεωρητής μας πρέπει να είχε πετύχει διάνα, κρίνοντας από την λέξη σιγουριά. Εκτός αυτού παρακολουθήστε ότι η Irene_Γάτος(Fallen_Mpougatsa), δεν ψηφίζει το γατί, δεν έκανε καμιά κατηγορία εναντίον του,αντίθετα τείνει περισσότερο να πιστεύει στην αθωότητα του.
'Ισως διότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πως είναι αθώο, και δεν θέλει να επιβαρύνει περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη θέση της, ψηφίζοντας έναν αθώο.
Σκοτεινό ορκ, κάποτε θα σoυ ζητούσα να μπεις στην φαμίλια μου. Πλέον όμως η οικογένεια έχει ισχυροποιηθεί απίστευτα. Δεν χρειάζομαι tough guys πια. Xρειάζομαι δικηγόρους.

Edited by Dead Weight, 26 October 2012 - 16:20.

#132 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 October 2012 - 18:02

Edgar F. Kittybomb

Posted Image

*απελπισμένος, νιαουρίζει ασταμάτητα*

ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Ήμαρτον! Γιατί δεν καταλαβαίνετε; Είμαι ένας γάτος που θα έκανε τα πάντα για να φτάσει στο τέλος, θα εξαπατούσα τους πάντες, θα κατέστρεφα τους πάντες, θα έκανα ό,τι περνάει από την πατούσα μου για να σωθώ και να φύγω από αυτό το μέρος με δυνατούς συντρόφους στο πλευρό μου. Γιατί όμως να ΣΚΟΤΩΣΩ κιόλας; Αυτό δεν με βοηθάει, δεν προσφέρει τίποτα σε 'μένα. Είναι το λιγότερο ΚΡΙΜΑ να ξεπαστρέψω τέτοια λαμπρά μυαλά που βρίσκονται εδώ· ασχέτως αν δεν μου έδιναν την βοήθειά που τους ζητάω! Είδα με τα ίδια μου τα μάτια, καθισμένος σε μια γωνία του φρεατίου, την μητέρα μου να σφάζεται από σκυλιά και όσο και αν κάποιους δεν τους πείθει το ιερότερο πράγμα που μπορεί να έχει μια γάτα, δηλαδή η μητρική αγάπη, θα ήθελα να κατανοήσετε την θέση μου και την όλη συμπεριφορά μου.
Νόμιζα ήμουν ατρόμητος, αλλά μπροστά στον θάνατο, μέχρι και εγώ καταρρέω, σπάω, μηδενίζομαι.
Ακούστε άνθρωποι και λοιπά όντα, υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά σας που θέλουν το κακό όλων και δεν είμαι εγώ ένας από αυτούς. Δεν είστε ούτε γάτες, ούτε σκύλοι!!! Βάλτε το έρμο το μυαλό σας να δουλέψει, αν είναι δυνατόν τέτοια ανοησία! Έχω πέσει στην παγίδα κάποιου, σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις όλων ώστε να καταλάβετε.

Εδώ αφήνω το τελευταίο μου μήνυμα από ό,τι φαίνεται, για πάντα. Δεν ελπίζω πλέον σε κάτι να αλλάξει, αφού είστε όλοι τόσο ανόητοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που και στη μούρη να σας το έτριβα, δεν θα καταλαβαίνατε. Καταδικάστε λοιπόν μια φιλόδοξη αλλά αθώα γάτα και σκάψτε μόνοι σας παράλληλα και τον δικό σας λάκο!

Δεν γνωρίζω ποιός υποσκάπτει τα πάντα εδώ, αλλά η εμμονή του τρελού Zeus είναι η μόνη κλωστή από την οποία πιάνομαι. έστω μάταια.

Είμαι ο Edgar F. Kittybomb και σας χαιρετώ.

Edited by Theodore :D, 26 October 2012 - 18:02.

#133 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 26 October 2012 - 18:19

Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft

Posted Image

Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε άλλες συμπεριφορές, αλλά κ. Edgar (Theodore) η δικιά σας καταντάει αηδία. Την εμμονή, όπως σας συμφέρει να την ονομάζετε, την ενισχύσατε ο ίδιος. Για να μην πω ότι αναφέρετε συνέχεια το όνομα αυτής της πανάρχαιας θεάς που ζηλεύει τη Hello Kitty μπροστά μου. Θα μπορούσα να συμφωνήσω με τη θεωρεία του Δον Αγράμπελου (DeadWeight), αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω ούτε στο ελάχιστο την απελπισία σας. Ακόμα και αν έχετε μια βόμβα μέσα σας όπως υπαινίσσεστε, τι νόημα θα είχε να υπερασπιστείτε το άτομό σας με αυτόν τον τρόπο αφού έτσι αυτόματα δεν πρόκειται να σας χτυπούσε κανένας δολοφόνος; Θα το τραβήξω πιο μακριά και θα πω... Μήπως για να μπορείτε να δικαιολογηθείτε αργότερα όταν δεν θα σας τρώει κανένας τη νύχτα; Μετά από αυτή τη στάση σας αδιαφορώ πλέον για το αν κάνω λάθος, και βόμβα να είσαστε όπως λέτε (πολύ βολικό το όνομα σας), χρήσιμος δεν πρόκειται να φανείτε για τον ρόλο σας, το τομάρι σας κοιτάτε να σώσετε για να μη γίνετε γούνα. Πολλοί βρήκανε τη στάση σας ύποπτη αλλά εσείς έχετε κολλήσει μαζί μου. Και μετά κατηγορείτε εμένα για εμμονές.

ySss0UF.jpg

#134 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 October 2012 - 18:51

Edgar F. Kittybomb

Posted Image

*φανερά θυμωμένος και με φουντωτή ουρά, πηδάει και γρατζουνάει το πρόσωπο του Zeus*

Πόση βλακεία μπορεί να χωρέσει το κεφάλι σου, ανόητε άνθρωπε, αλήθεια, πόση; Αν μου επιτεθούν οι δολοφόνοι θα πεθάνω. Είπα πιο πριν ότι έχω διπλό ρόλο και για να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος, θα πρέπει να ξεχάσω την εκπλήρωση των σχεδίων μου. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, θέλω να πραγματοποιήσω τα σχέδιά μου, πρέπει να είμαι ζωντάνος για να γίνει αυτό. Και δεν είπα ποτέ ακριβώς τι είμαι, προσπάθησα απλώς να καταστήσω σχεδόν σαφές ότι δεν είμαι ένας απλός γάτος.
Και η Bastet βοήθησε την Hello Kitty να σταθεί στα πόδια της, μην λέμε και ό,τι θέλουμε για την μεγάλη θεά.

Θέλω να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν οι δολοφόνοι όπως θέλω να ξέρετε και εσείς οι υπόλοιποι. Μόνο το τομάρι μου με νοιάζει τώρα, αν και μελλοντικά θα φανώ πιο χρήσιμος από ό,τι αν χαθώ τώρα, με δική σας ευθύνη. Αν πεθάνω, έχασα. Αλλά εγώ θέλω να κερδίσω και για αυτό παλεύω να ζήσω. Όπως φαίνεται αυτό όλο είναι μάταιο πλέον, αλλά θα έρθει η σειρά σου. Και μην μου μιλάτε πλέον, είπα πως δεν θα ασχοληθώ άλλο, το αφήνω στην μοίρα.

*φεύγει ξανά, αφήνοντας τον Zeus ματωμένο*

#135 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 October 2012 - 19:29

Φαντασμοπριγκίπισα

Posted Image

*ενώ παρατηρούσε με ενδιαφέρον τη κατάσταση και είχε αρχίσει να λυνεται στα γέλια, αποφασίζει να μιλήσει*

ΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟοχοχοχΟΧ! κοίτάχτε τον, κοιτάχτε τον!

τι αξυολύπητό γατάκι(theodore)! Μπορεί κατακρίνει τους ανθρώπους για ανόητους και αξιολύπητους, αλλα ο τρόπος που προσπαθεί να "αμυνθεί" ειναι πραγματικά τραγικός! Είμαι πλέον σίγουρη πως είστε δολοφώνος! Κάλα μου είχε κάτσει απο τη πρώτη στιγμή που σας είδα! *χμφχ*

Δε θα πετύχει το σχέδιό σου, σιχαμένη τριχόμπαλα, θα σε σταματήσουμε εδώ!

Έτσι να αδιάζει το μέρος απο αυτούς που θέλουν να χαλάσουν την επανάσταση! Είχα που τους είχα τους ανθρώπους για γελείους σ'αυτό το θέμα, μας εμφανίζωνται κιαλα πλάσματα τώρα όπου φέρονται με ακτιβώς τον ίδιο χαζό τρόπο.

*τσσ, τσσ - μακριά*

*πέρνει μια βαθιά ανάσα, ξεφυσάει και στρέφεται προς όλους*

ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ!

*γυρνά ξανα προς τον γάτο μας, τον κοιτάζει για λύγη ώρα στο πρόσωπο. *gee~* αλλα δεν άντεξε για ώρα, ως αποτέλεσμα πέφτει κάτω στο πάτωμα και αρχίζει να χτυπιέται απ'τα γέλια φωνάζωντας "KAWAIIIIIIIII"*

フカフカ

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost