Andrianna Griffiths
Bασίλισσα άκουσα; Ποιος με φώναξε;
Ώστε ο κύριος Farenheit ήταν τελικά όντως δολοφόνος... Δεν υπήρχαν και πολλές αμφιβολίες επ' αυτού, αφού το είπε η Βασίλισσα, η Βασίλισσα δεν κάνει ποτέ λάθος! *έχει υπερδιπλασιαστεί το εγώ της* Αυτό σαφώς και θα μας βοηθήσει να βρούμε συνεργούς του. Πιστεύω ότι ο Kittybomb είναι άμεσα ύποπτος, μην ξεχνάτε ότι ο Farenheit φαινόταν πως ήθελε να ξεπαστρέψει και αυτόν μαζί μ' εμένα και επιχειρηματολόγησε αρκετά εναντίον του, αλλά όταν είδε ότι κινδύνευσαν τα πράγματα, πήρε έμμεση αμυντική στάση υπέρ του. Δεν τον ψήφισε ποτέ, και θα μπορούσε κάλλιστα αυτό ήταν κόλπο των δολοφόνων για να δημιουργήσουν ασυλία σ' ένα συνεργό την ώρα που ο άλλος πέθαινε. Παραδέχομαι ότι δεν έχω ακόμα αρκετά στοιχεία για να πω με σιγουριά κάτι τέτοιο, αλλά αν ισχύει, θα είναι καλή μπλόφα. Μήπως όμως δε θα ήταν εξαρχής επικίνδυνο να στρέψει την προσοχή πάνω του; Η Βασίλισσα προβληματίζεται... Αλλά επιλέγει τον Kittybomb (Theodore) για να πάρει κι αυτή τη ρημάδα τη γούνα... Εξάλλου όλη του η συμπεριφορά, και το ανοιχτό μέτωπο με τον Zeus και την Irene, βρομάει από δέκα χιλιόμετρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον ένας απ' αυτούς είναι δολοφόνος...
Ύποπτη και η συμπεριφορά της Φαντασμοπριγκίπισσας, που άλλαξε την ψήφο της στο τέλος, και ακόμα πιο ύποπτη η συμπεριφορά του Unknown. Η Βασίλισσα ορκίζεται να προσέχει τις κινήσεις τους. Όσο για το ξωτικό (Μark Daemon) το αφήνω ήσυχο για την ώρα, εκτός αν χρειαστεί να επανέλθω... Ανθρωπομούρα;;; ΠΟΙΑΝ ΕΙΠΕΣ... Wait... *βραχυκυκλώνει γιατί δεν ξέρει αν θα έπρεπε να προσβληθεί ή όχι*