Rick Vega
Καθόμουν όλη μέρα και σας άκουγα να καυγαδίζ
ετε. Πήγα στην τουαλέτα να κάτσω μπας και βρω την ηρεμία μου, κι εσείς να πάτε να κόψετε το λαιμό σας .Διάολε, ακόμα κι εκεί ακουγόσασταν!!! Καλά που βγήκα όμως, είχα ξεχάσει το πιστόλι στην κουζίνα.
Πιστόλι... Άλλο ανέκδοτο κι αυτό. 5 τζιτζιφιόγκους πρέπει ακόμα να τακτοποιήσουμε; Με τον άλλο τον χαζοβιόλη τον
Fahrenheit 6 σύνολο; Γαμώτο, πρέπει να μας δίνουν καραμπίνες για τέτοιες δουλειές. Αν είναι να γίνονται καλά, να μας δίνουν καραμπίνες... Εδώ η άλλη η τρελή η
Helena έφερε ολόκληρο τανκ!!! Έπρεπε να μας δίνουν γαμημένες καραμπίνες!!!
Kittybomb, (όνομα και πράμα), σου 'χω νέα. Και ξέρεις τι είναι αυτά; Είσαι νεκρός σα γατοτροφή. Πες τις προσευχές σου.
Δεν είναι προσωπικό, μην νομίζεις. Επαγγελματίας είμαι. Και δεν σε σκοτώνω γιατί πιστεύω πως είσαι ένοχος. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω ιδέα. Διάολε, μ' όλο αυτό τον καυγά σας δεν ξέρω καλά καλά τι μου γίνεται!!! Αλλά για την απέθαντη
Irene έχουμε τα στοιχεία που μας άφησε
ο ξεγάνωτος ο ντενεκές, και τίποτ' άλλο. Ενώ εσύ, ηλίθια τριχόμπαλα, είτε θα μας πας κατευθείαν στους συνεργάτες σου, είτε στους δήμιούς σου. Και δε μιλάω μόνο για τον
Zeus, αλλά και για κάτι άλλους παλιάτσους που θέλουν ν' ανάψω καμιά σφαίρα στον κώλο σου.
BAM!!!
Μάλλον δε θέλω ούτε πιστόλι ούτε καραμπίνα μαζί σου,
Πριγκίπισσα-φάντασμα. Ηλεκτρική σκούπα θέλω. Δεν μπορώ να σε κάνω κόσκινο, τουλάχιστον θα σε ρουφήξω μες στη βρώμα μέχρι να σκάσεις. Ενώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ όλη την ώρα κάθεσαι και χαχανίζεις. Και δεν μας τα λες καλά ούτε για τον
Kittybomb ούτε για το τζέρτζελο τον
Fahrenheit.
Κι εσύ,
Svenar fo Redrum, δώσε κι εσύ καμιά εξήγηση της προκοπής ή θα σου κάνω piercing στη μυτόγκα σου!!! Και θα 'ναι πολλά, γαμώτο!!!
Zeus, για πες μας. Αν όλη η υπόθεση καταλήξει σε φιάσκο, πως το δικαιολογείς; Και,
Irene, μην τον κατηγορείς όσο είναι ασφαλής,καρφώνεσαι. Γιατί ξέρεις,
Zeus, παραείσαι κουλ όταν σε κατηγορεί. Και μου αρέσουν οι κουλ τύποι. Κι εγώ κουλ είμαι. Είμαστε όλοι τόσο ψύχραιμοι όσο ο γαμημένος βόρειος πόλος. Μόνο που το δικό μου τομάρι δεν το κατηγορεί κανένας. Γιατί είσαι τόσο κουλ;
Και σκέψου, σου χρωστάει χάρη από χτες, που είχε αρχίσει να στριμώχνεται. Τότε άρχισες εσύ τη φασαρία με τον χοντρομπαλά τον
Edgar. Καλά για την
Irene που έκανε τα τσαφ του ο ηλίθιος κλόουν ο
Fahrenheit κι έσωσε το σαπισμένο σκαλπ της.
Απλά και καλά
Edgar. Μου ΄χεις σπάσει τα καρύδια, δεν έχω τίποτα να κερδίσω σώζοντας το τομάρι σου. Από την άλλη όλο και κάτι βρίσκω όταν τινάξεις τα πέταλα. So, good fuckin bye.
/off character. Οι χαρακτηρισμοί και τα γαλλικά δεν απευθύνονται σ' εσάς, είναι τμήμα του χαρακτήρα που παίζω. All good, nothing personal. Pm αν τυχόν ενόχλησα κάποιον.
Edited by OdyMonaxos, 27 October 2012 - 02:56.