Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#136 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 26 October 2012 - 19:49

Helena Maria Smith

Posted Image



Βλέπω όλοι βιάζεστε να κατηγορήσετε τον γάτο. Επίσης φαίνετε οτι κάποιοι (οι περισότεροι θα έλεγα) ξεχάσατε οτι η κυρία Φαντασμοπριγκίσα( GhostPrince) τα είχε κάνει πλακάκια με τον άλλο τον αποτρελαμένο (Κeito). Οταν αποδείχθεικε η ένοχη του.. τσουυππ... έβγαλε την ουρά της απ έξω... Και μόνο που χασκογελάς τόση ώρα μου φτάνει για να αμφιβάλλω για το ποιόν σου.. κι αστα αυτά τα "Θα τους βρούμε φίλοι μου" και αηδίες...


Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#137 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 26 October 2012 - 21:56

Alex S. Cretakis


Posted Image

Τελικά αρχίζουμε να ελλατωνόμαστε σιγά σιγά. Οι προδότες δυστυχώς κάνουν καλά την δουλειά τους... Κ μάλλον έχουν απλώσει τον ιστό τους σε υψηλές θέσεις κ έχουν στα χέρια τους απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωσή μας. Πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι βγάλανε από την μέση τόσο γρήγορα έναν από τους μυστικούς επιθεωρητές του Johan που έψαχναν γι'αυτούς !!! Επειδή βλέπω πως αυτή η μέρα θα εξελιχθεί σε γατοκαυγά κ θέλοντας να τιμήσω την μνήμη του συναγωνιστή RVL-1451, πιστεύω πως για όλα αυτά πρέπει να φταίει ο Μπουγατσόγατος (Irene Γάτος).


Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#138 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 26 October 2012 - 22:59

Ken Masters
Posted Image

Γυριζοντας στο δωματιο μου μετα την καθημερινη 2ωρη προπονηση μου συναντησα τον Snevar Fo Redrum(Kalamaris)
Απο εσενα περιμενα πιο καθαρα και εξηγημενα λογια.Μου αφησες καμποσες αποριες ακομα και γι'αυτον το λογο για εμενα παραμενεις νουμερο ενα υποπτος.
Father Theodoric Cane(Osama Bin Laden)συμφωνω εν μερη μαζι σου για το παρελθον καποιου.Απο την αλλη μερια,αν ψαξεις το παρελθον καποιου μπορεις να βρεις χρισιμες πληροφοριες για τον πραγματικο σκοπο που ηρθε στην επανασταση.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#139 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 27 October 2012 - 01:35

The Forsaken

Irene Γατος, η παριυσια σου εδω περα βρωμαει απο μακρια. (και δεν ειναι λογο αποσυνθεσης...)

#140 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 27 October 2012 - 02:53

Spoiler: Μουσικό θέμα 2

Posted Image



Rick Vega


Καθόμουν όλη μέρα και σας άκουγα να καυγαδίζετε. Πήγα στην τουαλέτα να κάτσω μπας και βρω την ηρεμία μου, κι εσείς να πάτε να κόψετε το λαιμό σας .Διάολε, ακόμα κι εκεί ακουγόσασταν!!! Καλά που βγήκα όμως, είχα ξεχάσει το πιστόλι στην κουζίνα.

Πιστόλι... Άλλο ανέκδοτο κι αυτό. 5 τζιτζιφιόγκους πρέπει ακόμα να τακτοποιήσουμε; Με τον άλλο τον χαζοβιόλη τον Fahrenheit 6 σύνολο; Γαμώτο, πρέπει να μας δίνουν καραμπίνες για τέτοιες δουλειές. Αν είναι να γίνονται καλά, να μας δίνουν καραμπίνες... Εδώ η άλλη η τρελή η Helena έφερε ολόκληρο τανκ!!! Έπρεπε να μας δίνουν γαμημένες καραμπίνες!!!


Kittybomb, (όνομα και πράμα), σου 'χω νέα. Και ξέρεις τι είναι αυτά; Είσαι νεκρός σα γατοτροφή. Πες τις προσευχές σου.

Δεν είναι προσωπικό, μην νομίζεις. Επαγγελματίας είμαι. Και δεν σε σκοτώνω γιατί πιστεύω πως είσαι ένοχος. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω ιδέα. Διάολε, μ' όλο αυτό τον καυγά σας δεν ξέρω καλά καλά τι μου γίνεται!!! Αλλά για την απέθαντη Irene έχουμε τα στοιχεία που μας άφησε ο ξεγάνωτος ο ντενεκές, και τίποτ' άλλο. Ενώ εσύ, ηλίθια τριχόμπαλα, είτε θα μας πας κατευθείαν στους συνεργάτες σου, είτε στους δήμιούς σου. Και δε μιλάω μόνο για τον Zeus, αλλά και για κάτι άλλους παλιάτσους που θέλουν ν' ανάψω καμιά σφαίρα στον κώλο σου.

BAM!!!

Μάλλον δε θέλω ούτε πιστόλι ούτε καραμπίνα μαζί σου, Πριγκίπισσα-φάντασμα. Ηλεκτρική σκούπα θέλω. Δεν μπορώ να σε κάνω κόσκινο, τουλάχιστον θα σε ρουφήξω μες στη βρώμα μέχρι να σκάσεις. Ενώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ όλη την ώρα κάθεσαι και χαχανίζεις. Και δεν μας τα λες καλά ούτε για τον Kittybomb ούτε για το τζέρτζελο τον Fahrenheit.
Κι εσύ, Svenar fo Redrum, δώσε κι εσύ καμιά εξήγηση της προκοπής ή θα σου κάνω piercing στη μυτόγκα σου!!! Και θα 'ναι πολλά, γαμώτο!!!

Zeus, για πες μας. Αν όλη η υπόθεση καταλήξει σε φιάσκο, πως το δικαιολογείς; Και, Irene, μην τον κατηγορείς όσο είναι ασφαλής,καρφώνεσαι. Γιατί ξέρεις, Zeus, παραείσαι κουλ όταν σε κατηγορεί. Και μου αρέσουν οι κουλ τύποι. Κι εγώ κουλ είμαι. Είμαστε όλοι τόσο ψύχραιμοι όσο ο γαμημένος βόρειος πόλος. Μόνο που το δικό μου τομάρι δεν το κατηγορεί κανένας. Γιατί είσαι τόσο κουλ;
Και σκέψου, σου χρωστάει χάρη από χτες, που είχε αρχίσει να στριμώχνεται. Τότε άρχισες εσύ τη φασαρία με τον χοντρομπαλά τον Edgar. Καλά για την Irene που έκανε τα τσαφ του ο ηλίθιος κλόουν ο Fahrenheit κι έσωσε το σαπισμένο σκαλπ της.

Απλά και καλά Edgar. Μου ΄χεις σπάσει τα καρύδια, δεν έχω τίποτα να κερδίσω σώζοντας το τομάρι σου. Από την άλλη όλο και κάτι βρίσκω όταν τινάξεις τα πέταλα. So, good fuckin bye.


/off character. Οι χαρακτηρισμοί και τα γαλλικά δεν απευθύνονται σ' εσάς, είναι τμήμα του χαρακτήρα που παίζω. All good, nothing personal. Pm αν τυχόν ενόχλησα κάποιον.

Edited by OdyMonaxos, 27 October 2012 - 02:56.


#141 Sakura!!!

Sakura!!!

    tu turuuuu!!

  • Members
  • 226 posts

Posted 27 October 2012 - 05:03

Posted Image


Amerie or Merie


φφφου.. *συναρμολογώντας το Sniper Rifle της*


Πολλά μαλιοτραβήγματα βλέπω, πολλές κακίες και αρκετές σπόντες στον αέρα διασκορπισμένες..
Μ αρέσειιι.. χμμμχαχαχα.

*κλικ ταπ- κλικ ταπ!...παίζει με τον αναπτήρα*


Πολλοί δεν μου έχετε γεμίσει το μάτι, από τις λίγες φορές που μπορώ και παρακολουθώ τις κατηγρ...σσσυζητήσεις σας έχει δημιουργηθεί ένα μικρό χάος ανάμεσά μας, που σύντομα θα ξεκαθαρίσει και θα εμφανιστούν τα αληθεινά πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από τις μάσκες.

Έχω καταγράψει την κάθε σας κίνηση, την κάθε φράση με την οποία έχετε κατηγορήσει ο ένας τον άλλον, έχω την Λίστα με τους υποπτους εδώ δίπλα μου

*ταπ ταπ, χτυπώντας το χαρτί με τον χρυσό αναπτύρα*


Φαντασμοπριγκίπισσα, μην επαναπαύεστε! οι υποψίες μου ακόμα υπάρχουν για σας.. απλώς ,απλώς δεν μ’ αρέσετε...
Τέλος για να μην μακρυγορώ γιατί άργησα κιόλας για το ραντεβού μου, λέω να στρέψω το πιστόλι μου στον γατούλι , γατο , γατούλα πολλές γάτες πέσανε..Ιrene Γάτος say meww to Bastet from me~

Edited by Sakura!!!, 27 October 2012 - 05:04.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#142 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 27 October 2012 - 12:06

Ερμής Κοντράδος Οπολοσόντος Κοκορόσος (or Zee Captein)

Posted Image

Ωωωω! Αυτο το μερος ειναι τοσο περιεργο.... Και το κινουμενο Bananaphone (John Crabs) ακομα να ερθει να δοκιμασω να το ρουφηξω... Κριμα κριμα... Επισης γιατι πειραζουμε τον γκατουλη? ο.Ο Θα εκανε ωραια σουπα τωρα που το ξανασκεφτομαι... Om nom nom... Hello Kitty μωροοοοοοο μουουουου~ Εχω αλλα σχεδια τωρα για εμας~~

Posted Image

Spoiler:


#143 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 27 October 2012 - 13:39

ΝΥΧΤΑ ΙΙΙ


'' Η κατάσταση στον οίκο γινόταν όλο και πιο μακάβρια. Ο καθένας σκεφτόταν καλά πριν μιλήσει, αφού μία λέξη του θα μπορούσε να σημάνει τον αφανισμό του. ''


'' Ο Johan Zan Time δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν τόσο εκνευρισμένος και ανήσυχος. Ο Εδουάρδος προσπαθούσε να τον συγκρατήσει αλλά απέτυχε και ο Johan ξέσπασε στους επαναστάτες. ''


Posted Image


-(Johan) Μα είναι δυνατόν; Υποτίθεται πως είσαστε οι καλύτεροι σε ολόκληρο τον κόσμο και σας δουλεύουν μερικά πουλημένα άτομα; Όχι μόνο χάθηκε ένας από τους επιθεωρητές μου αλλά τώρα αποφασίσατε χωρίς την έγκρισή μου να σκοτώσετε τον πιστό μου γάτο Edgar.



-(Εδουάρδος) Κύριε δώστε μου δύο λεπτά να εξηγήσω σε όσους δεν γνωρίζουν τι συνέβη.

Οκτώ άτομα από εσάς πήραν τον νόμο στα χέρια τους, θεωρώντας τον Edgar δολοφόνο και του έδωσαν να φάει φόλα μαζί με τα friskies του. Συνεχίστε αγαπητέ Johan.


-(Johan) Ας παραλείψω ότι αντιδράσατε χωρίς την άδειά μου αλλά δεν μπορεί να είστε τόσο ηλίθιοι. Γιατί νομίζετε ονομαζόταν Kittybomb = ΒΟΜΒΑ; Είχε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό που αντιδράει σε πιθανή δολοφονία. Αλλά εσείς όχι μόνο, σκοτώσατε την απειλή των δολοφόνων αλλά και με φόλα, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός.


Σας χαιρετώ κύριοι και σας εγγυώμαι ότι αύριο δεν θα πεθάνει κανένας.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΨΗΦΩΝ

Spoiler:

Η ημέρα θα έρθει Δευτέρα στις 9( 2 βράδυ για Αμερική). Περιμένω π.μ από τους ρόλους.

Στον επόμενο γύρο δεν θα πεθάνει κανείς-θα σας ενημερώσω σύντομα για το 1ο event-


Edited by Johan Zan Time, 27 October 2012 - 13:42.

Posted Image

#144 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 29 October 2012 - 16:02

EVENT I


Posted Image


-(Johan) Kαλημέρα φίλοι μου. Καιρός να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να στραφούμε στον αγώνα μας. Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει διαφορετικά από τις προηγούμενες, γι αυτό σας παρακαλώ να με ακούσετε με προσοχή.


-(Johan) Τέσσερις επαναστάτες, οι οποίοι επιλέχθηκαν τυχαία θα μας παρουσιάσουν, αν θέλουν, ιδέες για το πρώτο μας τρομοκρατικό χτύπημα. Στην συνέχεια θα ψηφίσετε αυτό που θεωρείται το καλύτερο για τον αγώνα μας. Αυτό που θα επικρατήσει θα επιλεγεί για το σχέδιό μας και ο επαναστάτης που το παρουσίασε θα έχει ένα προσωρινό προνόμιο, το οποίο θα ανακοινωθεί στο τέλος για να μην σας επηρεάσει στην ψηφοφορία.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποστς επιτρέπονται στους Nozomu, Kai, Mike the great, Fallen_Mpougatsa που επιλέχθηκαν από την κλήρωση και έχουν λάβει οδηγίες για την διαδικασία. Αύριο στις 11 με ποστ μου θα αρχίσει η ψηφοφορία για όλους τους παίκτες. Όποιος από τους τέσσερις δεν έχει ποστάρει έως τότε, δεν θα μετρήσει το ''σχεδιό'' του αλλά μπορεί να ψηφίσει φυσικά. Κι οι 4 επιλεχθέντες ψηφίζουν αλλά όχι το δικό τους. Η συμμετοχή είναι προαιρετική. Περισσότερες οδηγίες, αύριο στις 11 το πρωί( 4 πρωί για Αμερική).


Edited by Johan Zan Time, 29 October 2012 - 16:05.

Posted Image

#145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 29 October 2012 - 16:14

Μέρος: Εργοστάσια τις Ουρουγουάης
Λεπτομέρειες για το χτύπημα: Πρέπει να επιτεθούμε στα εν λόγω εργοστάσια με πολλά εκρηκτικά και πολλή μαεστρία. Πρέπει να το κάνει δικός μας άνθρωπος, δηλαδή ένας από μας σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Juan Carlos, γνωστό από την αντικαθεστωτική του δράση. Με αυτό το χτύπημα θα προκληθεί ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα, το οποίο και θέλουμε!
Στόχοι χτυπήματος: Να αποκαλυφθούν όλα τα βρώμικα μυστικά του ιδιοκτήτη Jorje Kastillio για εμπόριο λευκής σαρκός.Οι καλές συνθήκες που επικρατούν στο εργοστάσιό είναι για να πουλάει "εμπόρευμα" σε εξαίρετη ποιότητα. Τον προτιμούν πολλοί δυστυχώς. Όταν τον ξεμπροστιάσουμε θ'αρχίσει να ξετυλίγεται και το παγκόσμιο δίκτυο στο οποίο υπάγεται.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#146 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2012 - 17:01

Μέρος: Φυλακές, Παλέρμο, Σικελία
Λεπτομέρειες για το χτύπημα: Στόχος θα είναι η απελευθέρωση μόνο μεγάλων ονομάτων της σικελικής μαφίας, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Θα χρειαστούμε τα σχέδια των φυλακών, εκρηκτικά και μερικούς εθελοντές. Θα ήταν καλύτερα να τοποθετήσουμε μέσα μερικούς δικούς μας, αρχικά για να μάθουμε το πρόγραμμα των φυλακισμένων, ενώ αργότερα μπορούν να λειτουργήσουν ως ενισχύσεις ή ως αντιπερισπασμός. Επίσης μερικά πυροτεχνήματα για εντυπωσιακή έξοδο.
Στόχοι χτυπήματα: Να δείξουμε την ανικανότητα των αρχών της κυβέρνησης στους πολίτες. Να ανοίξουμε ρήγμα στις σχέσεις της σικελικής μαφίας με την κυβέρνηση και να επαναφέρουμε την επιρροή που είχε η μαφία στους πολίτες, η οποία αυτή τη φορά θα είναι κάτω από τον έλεγχό μας. Αφού τα πετύχουμε όλα αυτά, θα χτίσουμε τον πρώτο επίσημο ναό λατρείας της Hello Kitty, κατά προτίμηση σε αρχιτεκτονική μπαρόκ, και θα ελέγξουμε ακόμα περισσότερο τη γνώμη και τα πιστεύω των πολιτών μέσω της μίας και αληθινής θρησκείας.

(;¬д¬)

ySss0UF.jpg


#147 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 29 October 2012 - 20:33

Μέρος:Ρωμαική Αυτοκρατορία,Γαλατία,Γαλατικό χωριό
Λεπτομέρειες για το χτύπημα:Στόχος η κατάκτηση του Χωριού.Θα χρειαστούμε την στράτευση των 3 ηρωών της εποχής.Ζήνα και Ηρακλής και ο γιός τους ο Κόναν.Οι 2 πρώτοι τα έχουν βάλει με θεούς,δαίμονες,τον ίδιο τον Σατανά,με ορδές στρατιωτών.Θα κολλήσουν σε 2 ψωρόΓαλάτες και άλλούς 30 παρατρέχαμμενους?(τον Αστερίξ και τον Οβελίξ).Δε νομίζω
Στόχοι χτυπήματα:Την επείδηξη απόλυτης δυναμης και εξουσίας.Μπροστά στον Ιούλιο Καίσαρα όλοι είναι αδύναμοι.

Edited by Mike The Great, 29 October 2012 - 20:33.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#148 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 29 October 2012 - 21:36

Μέρος: Λονδίνο
Λεπτομέρειες για το χτύπημα: Κάνουμε μια μεγάλη επίθεση, η οποία μπορεί να φανεί εξωγήινη για καλύτερα αποτελέσματα και στοχοποιούμε Torchwood και Donna Noble.
Στόχοι χτυπήματος: Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε τον Doctor να εμφανιστεί και να του πάρουμε το TARDIS. If we control time we can do anything~

Posted Image

Spoiler:


#149 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 30 October 2012 - 09:35

Posted Image


-(JOHAN) Οι συνεργάτες σας εργάστηκαν σκληρά για να σας παρουσιάσουν την ιδέα τους για το πρώτο μεγάλο μας τρομοκρατικό χτύπημα. Ποιο θα επικρατήσει εξαρτάται από την δική σας στήριξη στην ψηφοφορία. Σας υπενθυμίζω να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας διαφορές και να ψηφίσετε το χτύπημα που θεωρείτε καλύτερο. Μην μπλέκουμε τον αγώνα μας για την ελευθερία με προσωπικές μας έχθρες.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάμε νωρίτερα μιας και έχουμε τις συμμετοχές.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


1- Ψηφίζουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο, επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα σχέδια. Αυτό μπορεί να γίνει με απλό ποστ, χρησιμοποιώντας rp δικαιολογώντας για πιο λόγο στηρίζουμε αυτό το σχέδιο και τι περιμένουμε από αυτό.

2- ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ σε αυτόν τον γύρο. Ο σκοπός δεν είναι να καταδειχθεί κάποιος ένοχος ή αθώος, απλά να δοθεί στήριξη στο καλύτερο σχέδιο, από αυτά που παρουσιάστηκαν.

3- Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, Τετάρτη στις 10 το βράδυ( 3 μεσημέρι Αμερικής), θα ανακοινωθεί ο νικητής, ο οποίος θα κερδίσει ένα προσωρινό προνόμιο που θα ανακοινωθεί στο τέλος της διαδικασίας. Στην συνέχεια, προχωρούμε κανονικά με τον επόμενο νεκρό από τους δολοφόνους και την έναρξη της μέρας.

4- Η συμμετοχή στο event δεν είναι υποχρεωτική. Η αδράνεια δεν θα προστεθεί στις δύο φορές που μπορεί κάποιος να μην ψηφίσει, αλλιώς αυτοκτονεί.

5- Ψηφίζουν και οι τέσσερις συμμετέχοντες μαζί με τους παίκτες, αλλά όχι το δικό τους σχέδιο.

Για άλλες διευκρινήσεις ποστάρετε στην γενική συζήτηση. Παρακαλώ ακολουθήστε τους κανόνες για να μην διορθώνουμε μετά ένα ένα τα ποστς.

Edited by Johan Zan Time, 30 October 2012 - 09:39.

Posted Image

#150 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 30 October 2012 - 13:51

Posted Image
Mark Daemon(Babba)

Επιτέλους, ήρθε η ώρa νa κάνουμε κάτι εδώ μέσa!

Έχουμε κaι λέμε:

Σχέδιο: Irene(Fallen)
Νa χτυπήσουμε ένaν τύπο που εμπορεύετaι aνθρώπους ως δούλους, κοινώς, όπως τους aξίζει;
Aπορρίπτετaι.

Σχέδιο: Zeus(Kai)
Νa aπελευθερώσουμε aνθρώπους, τσιράκιa της εξουσίaς του υποκόσμου, που στόχο έχουν νa γίνουν εξουσίa στη θέση της υπάρχουσaς εξουσίaς κaι που σε κάποιες περιοχές έχουν ήδη τον έλεγχο, μέσω διεφθaρμένων πολιτικών, aστυνομικών κaι δικaστών; Γιaτί; Γιa νa έχουμε περισσότερους που θa πρέπει νa ξεφορτωθούμε στον δρόμο γιa ένaν άνaρχο κόσμο;
Aπορρίπτετaι.

Σχέδιο: Ken(Mike)
Νa εξaλείψουμε τους γνήσιους aγωνιστές του γaλaτικού χωριού, bοηθώντaς το κaτεστημένο των Ρωμaίων; Δεν είμaστε όλοι τσιράκιa της άρχουσaς τάξης, σaν μερικούς μερικούς...
Aπορρίπτετaι.

Σχέδιο: Zee Captein(Nozomu)
Είχa ήδη επιλέξει νa aκολουθήσω το σχέδιο aυτό, πριν κaν το aκούσω. Είχa ήδη aπορρίψει τa άλλa τρίa που aκούστηκaν νωρίτερa.
Εδώ όμως έχουμε νa κάνουμε κaι με ένa κaλό σχέδιο!
Stealth επίθεση σε μυστική οργάνωση aνθρώπων που μάχοντaι υπερφυσικά πλάσμaτa όπως είνaι πολλοί aπό εμάς! Έχουμε ήδη εξωγήινους στις τάξεις μaς γιa νa πετύχει.
Ότaν θa γίνουμε ευρύτερa γνωστοί, οι στόχοι μaς σίγουρa θa μaς aντιμετωπίσουν. Aς χτυπήσουμε πρώτοι!
Κaι το tardis είνaι εξaιρετικό έπaθλο, aν μaς κάτσει.
Σε κάθε περίπτωση, aντιμετωπίζουμε ένaν φυσικό μaς εχθρό με μιa ισχυρή κaι aιφνιδιaστική επίθεση.
Δηλώνω aπό τώρa πως θέλω νa είμaι στην ομάδa κρούσης. Διaθέτω τη δύνaμη κaι την ευκινησίa που aπaιτείτaι γιa ένa aιφνιδιaστικό χτύπημa κaι μάχες σώμa με σώμa.
Εγκρίνετaι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost