Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

• This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#76 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 October 2012 - 19:06

Edgar F. Kittybomb

Δημοσιευμένη  εικόνα

*τεντώνει την ουρά και τα μουστάκια του*

Εντάξει... σοβαρά τώρα, άνθρωποι; Αλίμονο! Κάθομαι εγώ όμορφα και καλά στο καλαθάκι μου (το οποίο είναι ευγενική χορηγία της Wiskas) και ξαφνικά βλέπω δάκτυλα στραμμένα πάνω μου; Kai, εσείς, γιατί; Δεν θα διακινδύνευα την θέση μου σκοτώνοντας κάποιον. Έχω μεγάλο και ιερό σκοπό. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Hello Kitty καταστάσεις, είμαι γάτος, πόσο χαζός θα πρέπει να είμαι για να σκοτώσω κάποιον που σχετίζεται άμεσα με γάτες... Κάτι πιο εμφανές;! Ήμαρτον. Λίγη λογική άνθρωποι, λίγη θέλει. Έχετε περισσότερη από μια γάτα και όμως δεν την αξιοποιείτε σωστά. Οι υποψίες σας προτείνω να στραφούνε σε άλλα, λιγότερο εμφανή από 'μένα μέλη, κύριε Alcide.

Πάμε παρακάτω:

Εγώ έχω την κριτική ικανότητα μιας γάτας, θέλω πολλή σκέψη και υπομονή για να βγάλω συμπεράσματα, δυστυχώς, οπότε θα ψηφίσω με βάση την μυρωδιά...

*σνιφ σνιφ σνιφ*

*μυρίζει τους πάντες*

*σνιφ σνιφ σνιφ*

ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ! ΧΝΙΑΑΑΑΡ. Τι είναι αυτή η μπόχα... Irini Γάτος,

που δεν μπορώ να εξηγήσω το «Γάτος» στο όνομά σου... ΧΝΙΑΡ! Βοήθησέ μας όλους, ω μεγάλη Bastet.

Edited by Theodore :D, 20 October 2012 - 19:07.

#77 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 20 October 2012 - 19:29

Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft

Δημοσιευμένη  εικόνα

Κιαχαχαχα-χα, τωόντι, κύριε Edgar (Theodore), τα επιχειρήματά σας στέκουν και δεν μπορώ να το αρνηθώ, αλλά παραμένουν αδύναμα για την ώρα γιατί το πάθος - Ω! ΤΟ ΠΑΘΟΣ!- γίνεται οδηγός και δεν ακούει λογική. Εξάλλου, το γεγονός ότι είσαστε και ο ίδιος γάτος αποτελεί εξαιρετικό άλλοθι, γιατί πράγματι είναι σαν να προδίδεται ο ίδιος τον εαυτό σας, άρα θα ήταν εύκολο να οδηγήσετε τους πάντες στην ίδια λογική και τρίβοντας την χνουδωτή σας γούνα, -που Ω! Ειναι τόσο άψογη και κανονικά δεν θα έπρεπε να επιθυμώ να τη χαϊδέψω- και να τους πείσετε ότι είσαστε αθώος! Για να μην αναφέρω το ύποπτο γεγονός ότι κάνετε αναφορές σε άγνωστα ονόματα!! Ποιος είναι αυτός/ή ο/η Kai; Δεν πιστεύω να είναι από αυτούς τους ιερόσυλους που θέλουν το κακό της Hello Kitty!

Όμως Irene ΓΑΤΟΣ(Fallen_Mpougatsa), δεν σας είχα προσέξει λεπτομερώς παρόλο που με την άθλια μυρωδιά σας περνάτε δύσκολα απαρατήρητη. Ω, μη τι άθλιο σώμα! Είναι άξιο θαυμασμού! Θα έλεγα πως είσαστε η ιδανική γυναίκ- Όχι, δεν παρασύρομαι! Απαιτώ εξηγήσεις! Τι πάει να πει Irene ΓΑΤΟΣ! Εγώ, ο Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft, στο όνομα της Hello Kitty, δεν θα ηρεμήσω μέχρι να λυθεί η υπόθεση!

Veeeega(OdyMonaxos)! Πώς τολμάς; Μόνο ένας ήχος θα ακούγεται εδώ μέσα!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKYH8EhJJno[/youtube]

ySss0UF.jpg

#78 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 20 October 2012 - 20:41

Hades Šarengaća

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ~; *τρέχει γύρω γύρω τραβώντας τα μαλλιά του*

Κλείστε το! Κλείστε το! Όχι άλλο κάρβουνο! Κλείστε την μουσική που θα φέρει την καταστροφή σας, σας το λέω, είναι δαιμονικό! Θέλει να ελέγξει τα μυαλά σας, αυτό το πλάσμα που δεν θέλω καν να αναφέρω το όνομά του! Η ξέρετε ποια!

Edgar (Theodore), τα λόγια σας δεν με πείθουν! Τρίχες, θα έλεγα εγώ, εγώ ο Hades Sarengaca, δεν πιστεύω τα λόγια που βγαίνουν από το γατήσιο στόμα σας. Δεν θέλω καν να σας κοιτάω, κύριε, ή και εγώ δεν ξέρω και εγώ τι είστε. Μισώ τις γάτες που μιλάνε! Αναρωτιέμαι αν σας έχει γίνει κάποιο πείραμα. Η αλήθεια είναι ότι ο Zeus έχει ένα επιχείρημα εναντίον σας, το είδος σας δίνει άλλοθι, άρα ίσως είστε και καλός.

Και τι είναι αυτό το πράγμα που κινείται γύρω μου (John Crabs); Αηδιαστικό θα έλεγα *κοιτάζει με απαξιωτικό βλέμμα την κινούμενη μπανάνα*

Παρόλα αυτά, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η μαζική κατηγορία εναντίον αυτού του αηδιαστικού πλάσματος. Τι είναι αυτό το πράγμα που στάζει από πάνω σας, δεσποινίς; Γλίτσα; *την αγγίζει* Ιου~ *τινάζει τα γάντια του* Η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό που βλέπουν τα υπέροχα μπιρμπιλωτά μου μάτια εδώ μπροστά μου. Το επίθετο σας μου φαίνεται επίσης ύποπτο, έχετε κάποια σχέση με την Ξέρετε ποια; Θα ήθελα να ακούσω και εγώ τα επιχειρήματά σας, Irene Γάτος (Mpougatsa).

#79 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 October 2012 - 21:48

Φαντασμοπριγκίπισα

Δημοσιευμένη  εικόνα

*ακούγεται ξαφνικά ενας κρότος και σκάνε αμέτριτα particles του Rukh δύνοντας ύλη στη φατασμοπριγκίπισα*

muaahahahahha...Να με λοιπον! λίγος έλειψα και ήρθε η καταστροφη βλέπω *blush* blush*

τι τρομερά πράματα που συμβαίνουν! αχ! κύριε ΑΓΝΩΣΤΕ απο το πλανήτη των μπανανοανθρώπων και των ακτινιδίων, ή απ'οπού είστε τελος πάντον, δε ξέρετε ποσο με συγκινήτε, εγω δολοφώνος? *blush*

wait, ITS NOT LIke im happy about it, you knOW~!

θα σας απογοητεύσω όμως, όσο καιρο εσεις αναλύατε το θέμα έγω κοιμόμουνα πάνω απο τον Edgar F. kittybomb, αχ! τι ωραίο όμορφο χνουδοτό ζωάκι, ότι πρέπει για να σε χαλαρώσει μέτα απο ένα συναρπαστικό γεύμα ΥΠΕΡΟΧΩΝ γλυκών! subarashii! DELICIOUS! *αχ*

*making an epic pose while blushing, σα τη Boa hancock ένα πράμα*

βέβαια όταν ξύπνησα δε τον βρήκα, πολύ παράξενο αυτό! είχε φύγει το παλιόζωο! και βρεθηκα να κοιμάμαι στο ΠΑΤΩΜΑ, δε ντρέπεται, να φαίρεται έτσι σε μια ΠΡΙΓΚΪΠΙΣΣΑ? φτου του! τον ορίζω ΕΝΟΧΟ! ΝΑ Κάει! αυτός είναι ο δολοφώνος! αν τον ξαναδώ μπορστά μου θα τον αναγκάσω να δει ερωτικές ιστορίες με σκυλους για ένα 2μηνο!

*προσπαθεί να καλμάρει τον εαυτό της*

χαίρωμα πουσ ας ξαναβλέπω, κυρίες και κύριοι συνεργάτες και καλός σας βράδι! Α! και κύριε γιατρέ(Keito), ακόμα περιμένω λεπτομέριες για το "πείραμα" το οποίο αναφέρατε προιηγουμένως!

フカフカ

#80 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 20 October 2012 - 23:16

Father Theodoric Cane

Δημοσιευμένη  εικόνα

(με την Βίβλο στο χέρι αρχίζει να διαβάζει τον νεκρό)

Ο Θεὸς τῶν πνευμάτων καὶ πάσης σαρκός, ὁ τὸν θάνατον καταπατήσας, τὸν δὲ διάβολον καταργήσας, καὶ ζωὴν τῷ κόσμῳ σου δωρησάμενος, αυτός, Κύριε, ἀνάπαυσον τὴν ψυχὴν τοῦ κεκοιμημένου δούλου σου Ρεβόλ Ράιτερ , ἐν τόπῳ φωτεινῷ, ἐν τόπῳ χλοερῷ, ἐν τόπῳ ἀναψύξεως, ἔνθα ἀπέδρα ὀδύνη, λύπη καὶ στεναγμός. Πᾶν ἁμάρτημα τὸ παρ’ αὐτοῦ πραχθὲν ἐν λόγῳ ἢ ἔργῳ ἢ διανοίᾳ, ὡς ἀγαθὸς καὶ φιλάνθρωπος Θεός, συγχώρησον· ὅτι οὐκ ἔστιν ἄνθρωπος, ὃς ζήσεται καὶ οὐχ ἁμαρτήσει· σὺ γὰρ μόνος ἐκτὸς ἁμαρτίας ὑπάρχεις, ἡ δικαιοσύνη σου δικαιοσύνη εἰς τὸν αἰῶνα, καὶ ὁ νόμος σου ἀλήθεια.

Τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν...

(κλείνει την Βίβλο και κάνει τον σταυρό του)

Έτσι θα κάνουμε επανάσταση; Βγάζοντας ο ένας τα μάτια του άλλου; Κύριε Alcide Farenheit (Keito), θα σας παρακαλούσα να δείξετε λίγο σεβασμό προς τους νεκρούς.

#81 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 October 2012 - 23:18

Edgar F. Kittybomb

Δημοσιευμένη  εικόνα

*γλείφτει τις πατούσες του και κοιτάει την Φαντασμοπρίγκιπισσα με βλέμα γεμάτο περιφρόνηση*

...τι είναι αυτή ξαφνική λύσσα προς το άτομό μου, δεσποινίς;

«τον ορίζω ΕΝΟΧΟ! ΝΑ Κάει! αυτός είναι ο δολοφόνος!»

Είναι δυνατόν να ομιλεί κάποιος έτσι για κάποιον που δεν γνωρίζει καλά-καλά; Με βάση τι είστε σίγουρη ότι εγώ σκότωσα τους έρμους τους ανθρώπους, τους οποίους ΤΟΣΟ χρειάζομαι για τα σχέδια μου... Να σκότωνα κάτι από τα λοιπά όντα πιο πολύ νόημα θα έβγαζε. Πραγματικά, αποκαλύπτεστε μόνη σας με αυτόν τον μονόλογό και όλοι μπορούν να το δουν, αν μη τι άλλο, εγώ που είμαι γάτος το είδα!

Θα έρθει η σειρά σας, για την ώρα θα επιμείνω κατά του... Zeus.

*ψεκάζεται με ροδόνερο και ξαπλώνει στο αναπαυτικό Whiskas καλαθάκι του*

Edited by Theodore :D, 20 October 2012 - 23:21.

#82 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 October 2012 - 00:00

Kuzunoha Shinoda (Kitsune - Fox spirit)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Υγεία σε εσάς, τους προγόνους και τους απογόνους σας, αγαπητοί θνητοί. Ήρθα εδώ από τη limbo των αρχαίων πνευμάτων για κάποιο λόγο. Κάποιος έπρεπε να επέμβει. Υπάρχουν ορισμένοι εδώ μέσα που μιλούν με σύνεση, άλλοι πάλι κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Κάποιοι το θέλουν, κάποιοι όχι.

Θα συμφωνήσω με τον κύριο που έχει αυτήν την περίεργη πνευματικότητα. Alcide Farenheit (Keito), όσο οι πράξεις σου κι εσύ ο ίδιος βρωμάνε, άλλο τόσο σαθρά είναι τα επιχειρήματά σου. Διστάζετε στο λόγος σας, κομπιάζετε. Είναι φανερός πως ο εγκέφαλός σας λειτουργεί διαφορετικά, π.χ. από τους άλλους θνητούς εδώ... Επιθυμώ απαντήσεις!

Δημοσιευμένη  εικόνα

May you all have my blessings!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#83 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 21 October 2012 - 00:19

Alcide Farehneit

Δημοσιευμένη  εικόνα
Χιχιιχ~

Μισό λεπτό να καταλάβω Πάτερ (Τρομοκράτης), με κατηγορείτε γιατί ζήτησα να κάνω την αυτοψία; Γιατί σε αντίθεση με την κυρά-Griffiths (DoB) δεν έδειξα καμία επιθετική συμπεριφορά.

Σεβασμό προς του ψόφ...νεκρούς δείχνω. Απλά προθυμοποιήθηκα να σας βοηθήσω εξετάζοντας τα πτώματα. Μα για όνομα, τι αχάριστοι που 'στε όλοι σας. Χαχαχαχ~

Δεν καταλαβαίνω το κακό του να συνδιάσω την γνώση μου και πάθος μου (όπως λέει και ο κύριος Zeus σιδηρόδρομος(Και)) για το κοινό καλό.

Αντιθέτως κυρά-Griffiths(DoB) , γιατί τόσα νεύρα αγαπητή; (είδατε; Εγώ σας λέω αγαπητή και εσείς ανώμαλο) Ήσασταν συγχισμένη από την αρχή αν θυμάμαι καλά. Μήπως λόγο του ότι σκοπεύατε να διαπράξετε αυτόν τον φόνο;; Χαχαχαχαχαχαχααχααχ. Άλλωστε γιατί πιέζετε τον κακομοίρη τον edgar (Θόδωρ) να μιλήσει; Αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα όποτε θέλει. Ή μήπως δεν σας συμφέρει αυτό εσάς;

Αγαπητέ/ό/ή μου Kuzunoha Shinoda (Kitsune - Fox spirit)(ΝWS) τι απαντήσεις επιθυμείτε; Δεν καταλαβαίνω. Κάντε το λίγο πιο λιανά αν δεν σας πειράζε και ευχαρίστως να σας απαντήσω. Χεχεχεχ~

Ο εγκέφαλος μου (τον οποίο η κυρία Griffiths είχε πει πως ήθελε να χυθεί στο πάτωμα) δεν ξέρω αν λειτουργεί διαφορετικά, αλλά σίγουρα είναι κάπως σαστισμένος με αυτήν την ξανά-πρωτόγνωρη εμπειρία του να μιλάω και να αλληλεπιδρώ με κόσμο. Κομπιάζω καμιά φορά γιατί έχω να μιλήσω 2 χρόνια! Πόσο πιο λογικό θα σας φαινόταν άμα άρχιζα να ξαναμιλώ με την ευχέρια που μίλαγα παλιότερα; Όσο για τα επιχειρήματα μου, ποιο απ΄όλα δεν σας φάνηκε λογικό;

#84 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 21 October 2012 - 01:03

Δημοσιευμένη  εικόνα
Mark Daemon(Babba)

Alcide Farenheit(keito), είσαι ενοχλητικός. Με εκνευρίζει ο τρόπος που μιλάς, με εκνευρίζει ο τρόπος που σκέφτεσαι, με εκνευρίζει ακόμα και η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξή σου.
{αυτό σημαίνει πως κάνεις πολύ καλό rp, μπράβο σου}
Με ενοχλεί ιδιαιτέρως που για ώρα θεωρούσες τον γάτο με τις διασυνδέσεις ύποπτο και τώρα ζητάς να τον αφήσουν ήσυχο.

Στη φυλή μου, ένας σοφός γέροντας έλεγε:
"Ένα κλασικό λάθος των ενόχων είναι να υπερασπίζονται έναν αθώο ενάντια στις κατηγορίες ενός άλλου αθώου για το έγκλημα που οι ίδιοι έχουν κάνει".
Με απλά λόγια, "ο δικηγόρος το έκανε".
Αμφιβάλλω ότι θα υπερασπιζόσουν κάποιον δίχως να είσαι βέβαιος για την αθωότητά του.
Δεν είμαστε πλάσματα που χαρίζουν τις υπηρεσίες τους. Θα βοηθούσες κάποιον σίγουρος για την αθωότητά του μόνο αν ήξερες με βεβαιότητα ότι δεν είναι συνεργός σου.
Και αυτό σε κάνει #1 ύποπτο.
Ωστόσο, το ότι πέθανε ένας γραφιάς κι ένα αιλουροειδές εμένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα.
Αν μάλιστα παραδεχτείς το έγκλημά σου, καταδόσεις τους συνεργούς σου και αποκαλύψεις τις προθέσεις σας, είμαι πρόθυμος να σε δεχτώ ξανά ανάμεσά μας και να σε ανεχτώ, για το καλό της επανάστασης. Μόνο έτσι θα μπορέσεις έπειτα από όσα έκανες να εξιλεωθείς και να δηλώσεις εμπράκτως πίστη και αφοσίωση στον κοινό μας σκοπό.

Για να πω την αλήθεια, χαίρομαι που οι πιο πολλοί εδώ μέσα δείχνουν να λυπούνται περισσότερο για το γατί.
Αυτό που με ανησυχεί, όμως, είναι ότι ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι που δε συμμερίζονται τις ιδέες της επανάστασης. Αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί άμεσα και αποφασιστικά.

Προς το παρόν, περιμένω ακόμα μία δήλωση πίστης και αφοσίωσης στην επανάσταση από τον Ken Masters(Mike), τον τύπο που βάφει τα μαλλιά του, που δηλώνει πως δεν κάνει τρομοκρατικά χτυπήματα αλλά τα πολεμάει και που κυκλοφορεί με σπορ αμάξια, σαν κλασικό τσιράκι της άρχουσας τάξεως του πλανήτη.
Από την απάντησή του θα κριθεί αν θα τον δεχτώ ως ευκαιριακό σύμμαχο, ή θα ακονίσω το τσεκούρι μου για να του πάρω το κεφάλι.

Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ακουστεί ακόμα.
Η στάση μου αναμένεται να αλλάξει, ανάλογα με τις απόψεις που θα εκφράσουν.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#85 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 21 October 2012 - 01:14

Alcide Farehneit

Δημοσιευμένη  εικόνα

Χοχοχο.

Μα κύριε Mark Daemon(Babba) φυσικά και δεν απενοχοποίησα τον κύριο Edgar(Θόδωρο). Ίσα ίσα, τον κατηγόρησα πως ξέρει κάτι παραπάνω για την δολοφονία και για αυτό τον πίεσε η συνεργός του η κυρά-Griffiths(DoB). Ζήτησα να μιλήσει ο γάτος για να πει ό,τι θέλει, όποτε θέλει χωρίς την πίεση της Griffiths, η οποία πολύ πιθανόν να τον πιέζει γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της και τον έχει ανακατέψει και αυτόν. Φυσικά και ακόμα τους θεωρώ και τους δύο ενόχους.

Μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε τους υπολοίπους αγαπητέ. *ειρωνικό χαμόγελο*

#86 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 21 October 2012 - 03:16

Edgar F. Kittybomb

Δημοσιευμένη  εικόνα

*ανεβαίνει στο περβάζι και κοιτάει με υγρά μάτια τον ουρανό*

Μητέρα... Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε έναν χώρο με τόσα λαμπρά μυαλά κάθε λογής και να συνομιλήσω μαζί τους. Αλλά μητέρα, κάτι πήγε λάθος.
Γιατί τόση υψηλή νοημοσύνη να συγκεντρώνεται σε ένα μέρος και να χάνεται άδικα; Γάτος είμαι, πόση επιρροή μπορώ να ασκήσω στους ανθρώπους; Μεγάλη θα έλεγες, μητέρα· πάντα πίστευες ότι εμείς οι γάτες μπορούμε να παίζουμε τους ανθρώπους που μας αγαπάνε στα δάχτυλά μας. Αλλά εδώ ποιός, πότε και γιατί, μητέρα;

*γυρίζει το κεφάλι προς τους υπόλοιπους και το βλέμμα του βαραίνει*

Zeus, εσύ, τρελέ άνθρωπε και εσύ, τρελή της κακιάς ώρας, Φαντασμοπριγκίπισσα, είστε εμπόδιο. Η θεά Bastet, δοξασμένο το όνομά της, ξέρει την αλήθεια. Ας λάμψει, λοιπόν, πριν είναι αργά.

*στέκεται στα δύο πόδια, σαν ίσος προς τους ανθρώπους*

Ορκίζομαι στα κόκκαλα της μάνας μου ότι όποιος γίνει η αιτία να μην φέρω εις πέρας τα σχέδιά μου θα αναστηθώ και θα του κάνω την ζωή γατομαρτύριο.

Edited by Theodore :D, 21 October 2012 - 03:17.

#87 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 October 2012 - 10:30

Andrianna Griffiths

Δημοσιευμένη  εικόνα

Farenheit (Keito) βλέπω συνεχίζεις να μου πατάς τον κάλο χωρίς λόγο. Έχει καλώς, αφού χάρη στην κίνησή σου αυτή, βγήκαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Η Βασίλισσα θα καταδεχτεί να σου παρουσιάσει τις απόψεις της επί του θέματος. *Ισιώνει το στέμμα της και βάζει το σπαθί στη θήκη του.*

Έρχεται πρώτη η ψήφος του Σnevar Fo Redrum (Μεγαλοδύναμε, τι σκεφτόσουν όταν τον έφτιαχνες;) και ο κύριος Farenheit τρέχει να πηδήξει και να κατηγορήσει εμένα ξανά αλλά εμμέσως και τον κύριο Kittybomb, τον οποίο είχε κατηγορήσει πρώτος ο Zeus. Όταν του ζητά εξηγήσεις ο κύριος Νασουσίρω, απευθείας ξαναπαντά για να δικαιολογηθεί, με τόσο στέρεα επιχειρήματα όσο αυτά που κατηγόρησε. Αφού η ύποπτη συμπεριφορά του δεν πέρασε απαρατήρητη, άρχισε να κάνει τεμενάδες στον Kittybomb, τον οποίο πριν κατηγορούσε. Ειλικρινά, το επιχείρημά σας εναντίον μου είναι ότι πίεσα τον Kittybomb να μιλήσει; Ασφαλώς και θα τον πιέσω κύριε Farenheit, πώς αλλιώς θα δω αν είναι ένοχος ή όχι; Η δικιά σας κοσμοθεωρία είναι να μην πιέζουμε τους πιθανούς δολοφόνους, τι βολικό! Σε αντίθεση με σένα, εγώ δεν εμπιστεύομαι ακόμα κανέναν εδώ μέσα. Δηλαδή υποστηρίζεις πως, αν ήμουν συνεργός του Kittybomb, θα γύρναγα να τον φάω για να σωθώ; Δηλαδή, για να μην πεθάνει ένας, ας θαφτούν δύο στην ομάδα; Λογική επιπέδου Μπανάνας! Μου φαίνεται αρχίζεις και βγάζεις επιχειρήματα που δεν έχουν νόημα τώρα που στριμώχτηκες. Έσκαβες το λάκκο μου κι έπεσες ο ίδιος μέσα. Διασκεδάζεις τη Βασίλισσα έτσι όπως χτυπιέσαι τώρα να σωθείς, αλλά κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου όλο και πιο ύποπτος φαίνεσαι.

Αλλά δεν θα τελειώσουμε εδώ ασφαλώς. Κύριε Mark Daemon, και η δική σας η συμπεριφορά είναι πολύ ύποπτη. Ουσιαστικά θάβετε τον Farenheit αλλά ψηφίζετε άλλον; Τι ωραία που βγάζετε έξω την ξωτικίσια σας ουρίτσα! Δηλαδή αν ο κύριος Farenheit αποδειχθεί ένοχος, θα γυρίσετε και θα πείτε "εγώ σας το έλεγα", ενώ αν είναι αθώος, "μα δεν ψήφισα εγώ αυτόν". Seriously. Για εξηγηθείτε καλύτερα. Μπορεί ν' αλλάξετε την ψήφο σας αργότερα λέτε...Πότε; Όταν θα βολεύει;

*Σκύβει και ψιθυρίζει στο αυτί του Farenheit* Αντίο κύριε Farenheit (Keito). Κρίμα, αν ξέρατε να ερμηνεύσετε τη στάση ενός tsundere *κοκκινίζει ελαφρώς* θα τα πηγαίναμε καλύτερα.

#88 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 21 October 2012 - 11:18

Δημοσιευμένη  εικόνα
Mark Daemon(Babba)

Ανθρωπομούρα(DoB), δηλαδή για να είσαι ικανοποιημένη πρέπει σώνει και καλά να επιλέξω εδώ και τώρα εκείνον που θέλεις εσύ;
Ναι, έγραψα τις σκέψεις μου για τον εκνευριστικό ψυχοπαθή(keito) και κρατώ στάση αναμονής μέχρι να απαντήσει το τσιράκι του καπιταλισμού, ο Ken Masters(Mike).
Οι μισοί εδώ μέσα δεν έχουν αρθρώσει λέξη. Θες σώνει και καλά να σου δώσω τώρα μια τελική απάντηση για την επιλογή μου, πριν τους ακούσω; Ή μήπως θα προτιμούσες να αλλάζω την επιλογή μου κάθε τρεις και λίγο; Όχι, προτιμώ να τσιγκλίσω για απαντήσεις και να επιλέξω στο τέλος, έχοντας όλα τα στοιχεία που χρειάζομαι, ποιον θα γευτεί το τσεκούρι μου. Περιμένω για παράδειγμα να ακούσω τι έχει να πει και το ζόμπι, που είναι απρόσμενα σιωπηλό για κήρυκας ιδεών, αν και είχε αρκετές ευκαιρίες να εκφραστεί.

Οπότε ναι, θα δώσω την τελική μου επιλογή όταν με βολεύει και δε θα σου δώσω και λογαριασμό.
Φαίνεται πως εκτός από τη φάτσα, έχεις και τη λογική των ανθρώπων, η οποία είναι ασυμβίβαστη με την κοινή λογική. Ελπίζω τουλάχιστον να πολεμάς καλά, διότι κι άλλους ανίκανους πολεμιστές σε αυτήν την επανάσταση δε χρειαζόμαστε. Έχουμε πήξει στους "επιστήμονες". Και μη με εκνευρίζεις άλλο, διότι η υπομονή στο είδος μου είναι πολύ περιορισμένη.
{bad tempered chaotic evil half orc barbarian με απωθημένα για τους ανθρώπους... προβλέπω πως θα τσακωθώ άγρια με όλους σας μέσα σε τρεις μέρες}

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#89 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 October 2012 - 12:01

Irene Γάτος

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ωωωωωω θεέ μου! Εκεί που καθόμουν και μάθαινα αυτό το DnD που έλεγε ο πάτερ(τρομοκράτης) για να μη μένω έξω από τα μοντέρνα τεκτενόμενα της νεολαίας - εξάλλου έχω πάνω από σαράντα χρόνια σαν ζόμπι - γυρίζω για να δω αυτό το χάος;;;; Δύο νεκροί: μια γάτα κι ένας άνθρωπος και κατηγορίες εις βάρος μου και κατηγορίες δεξιά κι αριστερά! Τι γίνεται μέσα σ'ένα βράδυ...

Μα τι κακοί που είστε! Επειδή μυρίζω, τους σκότωσα;! Τι είδους λογική είναι αυτή; Λανθασμένη από πάνω ως κάτω! Το γεγονός πως είμαι νεκρή δε και μυρίζω σαν τον θάνατο πράγμα απολύτως λογικό, δε σημαίνει πως εγώ τους σκότωσα! Είστε ρατσιστές να με κατηγορείτε επειδή μυρίζω! Είναι δυστυχώς η φυσική μου κατάσταση...αλλά προσπαθώ να το καταπολεμήσω! Μα κανείς δε διάβασε στην εφημερίδα πως έχω ανακαλύψει τν τέλεια κολόνια; Μόνο χρηματοδότηση χρειάζομαι για να τη βάλω σε παραγωγή!

Μα ας περάσουμε στο δεύτερο σκέλος...ο γάτος(theodore) μου φαίνεται εκδικητικός και βίαιος, άνθρωπος του υποκόσμου. Κι αν πήγε να την πέσει στην γάτα και του είπε όχι κι αυτός τη σκότωσε; Απ'την άλλη όμως μπορεί αυτός που το έκανε να σκότωσε επίτηδες τη γάτα έτσι ώστε να πέσουν οι υποψίες πάνω στην άλλη γάτα είτε γιατί θα νομίζαμε πως τη ζήλευε ή της την έπεσε ή ήθελε να είναι η μόνη τριχόμπαλα. Όχι, μου φαίνεται πολύ εύκολο να το έχει κάνει ο Edgar...ποτέ δεν ξέρει κανείς βέβαια...

Οι υποψίες μου προσωπικά πέφτουν πάνω και στη γάτα βεβαίως, αλλά όπως είπα μου φαίνεται υπερβολικά εύκολο, μα και στον κύριο Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft(Kai). Μπορεί να μην είναι τυχαίο που βρέθηκε η γάτα νεκρή! Δεν ήταν μόνο μια μασκότ για σας, αλλά πολλά παραπάνω, σωστά; Ήταν ένα άβαταρ της Hello Kitty της νέας σας θεάς. Κι αν για να υπάρξει αυτή η θεά, χρειάζονται λίγες γατοθυσίες σύμφωνα με το διεστραμμένο μυαλό σας; Μήπως εσείς σκοτώσατε τον γραμματέα για τους σκοτεινούς σας σκοπούς και μετά, με βαριά καρδιά, σκοτώσατε τη γάτα για ξεκάρφωμα;

Κύριε γάτε, αν κάνω λάθος για τον κύριο Ζευς τοτε εσείς είστε ο αμέσως επόμενος, ότι άλλες υποψίες κι αν έχω για άλλους εδώ μέσα. Στο μυαλό μου είστε ο δεύτερος σημαντικότερος...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#90 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 21 October 2012 - 12:36

Alcide Farehneit

Δημοσιευμένη  εικόνα
Χεχεμ~ *απαντάει όλο το αποκάτω έχοντας ένα χαμόγελο έως τα αυτιά*

Αγαπητή Griffiths(DoB) τεμενάδες δεν έκανα πουθενά. Σε αντίθεση με εσάς που καλοπιάνατε τον γάτο (Θόδωρο) από την αρχή. Όσο για την λογική μου, είτε σας αρέσει είτε όχι, με έκανε να κρίνω ύποπτο το ότι τον πιέσατε να μιλήσει με τέτοιο τρόπο. Χιχιχιχι. *cough cough*

Και ας πιάσουμε την δικιά σας λογική. Λέτε δηλαδή πως είναι καλό να αφήνω αναπάντητα τα ερωτήματα που θέτονται εναντίων μου; Φυσικά και όταν κάποιος με κατηγορήσει θα πάω να δικαιολογηθώ. Δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη σας; Χιχιχι.

Τώρα όσον αφορά τις ψήφους μου. Κατά την άποψη σας, επειδή η ψήφος μου συνέπεσε μαζί με τις ψήφους των δύο προηγουμένων με κάνει ύποπτο.

Σας πληροφορώ, πως έχω αρκετά ικανό μυαλό για να ψηφίσω αυτούς που εγώ θεωρώ υπόπτους.

Και πάλι όμως. Τον Edgar τον θεώρησα ύποπτο (όχι ένοχο, ύποπτο) γιατί ήταν συνέχεια μαζί σας, που επίσης θεώρησα περισσότερο ύποπτη γιατί είχατε νεύρα και είχατε δηλώσει ικανή να λιντσάρετε όποιον θέλετε, όποτε θέλετε. Άλλωστε όλοι υποθέσεις κάνουμε, έτσι δεν είναι κυρά-Griffiths; Χαχαχαχαχα.

Τώρα αν βλέπατε, μίλουσα την ίδια ώρα που μίλαγε ο Snevar Fo Redrum(Kalamaris) οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να τον αντιγράψω. Απλά έτυχε να μιλάμε την ίδια ώρα και εσείς να ακούσετε εμένα μετά από αυτόν.

Και δεν θυμάμαι να εμπιστεύτηκα κανέναν.

Και τώρα με συγχωρείτε, αλλά η όλη υπέρενταση και φασαρία, μετά από 2 χρόνια που δεν έκανα τίποτα, με έχει κουράσει. Θα αποσυρθώ στο δωμάτιο μου και θα ξαναέρθω μόνο εάν χρειαστεί (α και όταν απαντήσει το αγαπητό πνεύμα αλεπούς (NWS)). Άλλωστε πιστεύω πως μίλησα αρκετά. Χεχεχεχεχεχε *cough cough cough cough* *βγαζει ενα aerolin και κανει μερικές εισπνοές, και μετά απομακρύνεται σιγοτραγουδώντας*.

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost