Andrianna Griffiths

Έχετε δίκιο κύριε
Green Vega, δε μ' αρέσει η σιωπή και δεν μου ταιριάζει κιόλας. Μια Βασίλισσα ποτέ δεν πρέπει να σιωπά μπροστά στις αδικίες. Δυστυχώς όμως, η Βασίλισσα δεν πρόλαβε να μιλήσει αρκετά την προηγούμενη ημέρα, ενώ το ήθελε και όπως είδατε, το προσπάθησε. Η Βασίλισσα έχει πολλές θεωρίες στο μυαλό της, η μία εκ των οποίων καταρρίφθηκε με την αποκάλυψη του Zeus ως δολοφόνου. (Τι καμικάζι ήταν αυτός...Υπερβολικά φανερός για να αποδειχθεί όντως δολοφόνος... κάτι κρύβεται πίσω από εδώ. Η Βασίλισσα μυρίζεται δολοπλοκία!) Μιλάω φυσικά για την κατηγορία μου προς την κυρία Ζόμπι,
Irene. Να με συμπαθάτε, φίλτατη. Η Βασίλισσα θα αποσύρει τις κατηγορίες προς το μέρος σας προς το παρόν... αλλά μόνο προς το παρόν, γιατί αυτός ο τόσο εύκολος θάνατος δολοφόνου δε μου γεμίζει και τόσο το μάτι.
Θέλετε να βρούμε τους δολοφόνους λοιπόν, κύριε
Green Vega? Ψάξτε σ' αυτούς που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρεύμα κατά του πάτερ
Cane, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, όπως είπα και πριν, είναι αθώος, και υπάρχουν αρκετά στοιχεία που στηρίζουν κάτι τέτοιο. Αν δε σας έφταναν όλα τα υπόλοιπα, κοιτάξτε την ταυτότητα του Zeus για να βεβαιωθείτε. Κατά τη γνώμη μου, ο
Cane και ο/η/το
Kuzunoha είναι αθώοι. Όλες τους οι ψήφοι ήρθαν εναντίον δολοφόνων και σε κρίσιμες στιγμές. Ύποπτοι;
Cretakis,
Zee Captain,
Φαντασμοπριγκίπισσα και
Unknown... και ούτε η
Irene βγαίνει απ' τη λίστα. Για την
Φαντασμοπριγκίπισσα και το
Unknow, μόνο ένας απ' αυτούς τους δυο είναι δολοφόνος. Δεν μπορώ να αγνοήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της
μπανάνας, που έχει μείνει έξω από κάθε σημαντική ψηφοφορία, αλλά ούτε της
Φαντασμοπριγκίπισσας, που κρύβεται πίσω απ' τον
Τοκασόνι εδώ και κάτι γύρους αφού έκανε ένα θεαματικό πισωγύρισμα εναντίον του Alcide την πρώτη ημέρα. Δεν ψηφίζω κανέναν απ' τους δυο μέχρι να τους δω να απαντούν στις σημερινές κατηγορίες.
Όσο για τους άλλους δύο... Ελάτε, κύριε
Cretakis, για πείτε μας, με ποιο σκεπτικό θεωρείτε τον πάτερ ένοχο, αφού δεν ασχοληθήκατε να το εξηγήσετε όπως ο κύριος
Snevar, και με ποιο σκεπτικό επίσης δε σας γέμισαν το μάτι οι κινήσεις μου; Πέτυχα διάνα συνεργούς σας και ενοχληθήκατε; Κρίμα, θα έπρεπε να είχατε μάθει απ' τον συνεργό σας τον Alcide να μην καίτε ετσι τα χέρια σας... Γι' αυτό δε σας ψηφίζω, για μια ελάχιστη αμφιβολία... ακόμα.
Αντιθέτως, θα ψηφίσω τον κύριο
Zee Captain(Νozomu). Φίλτατε, ούτε μια ψήφος σου δεν πήγε εναντίον δολοφόνου, και ούτε μια δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη. Δέχεσαι να μας εξηγήσεις τη συμπεριφορά σου; Στη Βασίλισσα βρομάει περισσότερο από κάθε άλλου εδώ μέσα.
Kύριε
Green Vega, είδατε τις απόψεις μου. Μέχρι τώρα για μένα κινήστε σε γκρίζα ζώνη. Η Βασίλισσα μίλησε. Το αν θα με πιστέψετε είναι θέμα δικό σας, αγαπητοί συνάδελφοι επαναστάτες. Η Βασίλισσα έχει την τιμή της και δεν θα διστάσει να πεθάνει αν χρειαστεί να βοηθήσει στο να βρεθούν οι δολοφόνοι. Τα συμπεράσματα δικά σας.