
Εσένα προδότη Ερμή Κοντράδος Οπολοσόντος Κοκορόσο(Nozomu), που περίμενες να πέσει η νύχτα για να αποπλανήσεις την άσπιλη Hello Kitty, αναίσχυντε, όχι μόνο δεν θα σε ψηφίσω αλλά θα σε αφορίσω κι από πάνω! Προδότη! Τόσους αγώνες δώσαμε μαζί στη Sunshine και τι πας και κάνεις; Σε επηρέασε κι εσένα αυτός ο ξεβράκωτος ο Hades(Kamen-Tantei_Zura)! Άλλωστε το Tardis δεν πιάνει μία μπροστά στην χρονομηχανή μου.
Το σχέδιο της Irene (Mpougatsa) μου φαίνεται αδιάφορο, δεν θυμίζει καθόλου υπερπαραγωγή. Αίσχος.
Αντίθετα του Ken Masters (Mike the Great) είναι το κάτι άλλο. Δεν μιλάμε απλά για μια απλή επανάσταση, αλλά για τη μάχη του αιώνα, με Ζήνα, Ηρακλή και Κόναν εναντίων των Γαλατών! Όχι μόνο θα φέρει 3 δυνατά άτομα στο πλευρό μας, αλλά θα θα σταματήσουμε και τη διακίνηση των αναβολικών που γίνεται στο γαλατικό χωριό και θα φροντίσουμε να μην φτάσει ποτέ στα χέρια των Ρωμαίων! Επίσης έχει πάμπολα ψεγάδια, το λατρεύω.
Mark Daemon (babba) αφορεσμένε, κολλάς στις ασήμαντες λεπτομέρειες και προσπερνάς τον ιερό σκοπό της ανέγερσης του οίκου λατρείας της Hello Kitty; Νασουσίρω Τοκασόνι (Mimisman), φύλαξε λίγο τον πάγκο με τα αντικείμενα λατρείας, να πάω να φέρω την ηλεκτρονική μου λίστα με όλους όσους έχω αφορίσει, να ανεβάσω τα νέα και στο facebook.
Τώρα βάζουμε πράσινο για να δείξουμε ποιον ψηφίζουμε;