Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 12 April 2013 - 20:42
Posted 12 April 2013 - 21:07
εμεινε τωρα το Darkstalkers, εστω και αν στις κονσολες οι περισσοτεροι παικτες ειναι απο Ιαπωνια.....
επισης εχετε σκεφτει να βιντεοσκοπησετε παιχνιδια στο GGPO σε υπολογιστη;
και αυτο γιατι υπαρχουν αρκετα παιχνιδια online που δεν υπαρχουν σε κονσολες, πχ Breaker's Revenge, Samurai Spirits 1-5, Karnov's Revenge, Last Blade, κλπ
δεν λεω να παιξετε διεξοδικα καθε παιχνιδι, απλα ενα επεισοδιο να αφιερωσετε για το χαβαλε! τουλαχιστον θα εχει καλη συνδεση. βεβαια ισως χρειαστει να φιλτραρετε τα chat logs......
η αν οχι GGPO, εστω κανα doujin fighter (Vanguard Princess, Yatagarasu, Melty Blood κλπ)
Posted 14 April 2013 - 13:34

Να και μια ορολογία που δεν ήξερα.Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ο όρος "salty" είναι μια έκφραση η οποία χρησιμοποιείται συχνά σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και ακόμα πιο πολύ στα fighters. salt = αλάτι αλλά στην περίπτωση μας χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσουμε ενα άτομο ως "απογοητευμένο με την απόδοση του"...τσαντισμένος, πονεμένος και άλλα συνώνυμα ταιρίαζουν επίσης με την περιγραφή ενός "salty" ατόμου...
Edited by Vetus, 14 April 2013 - 13:40.
Posted 15 April 2013 - 18:34
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Asrz04WTKMU[/youtube]
μεχρι τωρα τα βιντεο σας ειναι αρκετα καλα και φρεσκα για τα ελληνικα δεδομενα. επανηλθατε δριμυτεροι!
εμεινε τωρα το Darkstalkers, εστω και αν στις κονσολες οι περισσοτεροι παικτες ειναι απο Ιαπωνια.....
επισης εχετε σκεφτει να βιντεοσκοπησετε παιχνιδια στο GGPO σε υπολογιστη;
και αυτο γιατι υπαρχουν αρκετα παιχνιδια online που δεν υπαρχουν σε κονσολες, πχ Breaker's Revenge, Samurai Spirits 1-5, Karnov's Revenge, Last Blade, κλπ
δεν λεω να παιξετε διεξοδικα καθε παιχνιδι, απλα ενα επεισοδιο να αφιερωσετε για το χαβαλε! τουλαχιστον θα εχει καλη συνδεση. βεβαια ισως χρειαστει να φιλτραρετε τα chat logs......
η αν οχι GGPO, εστω κανα doujin fighter (Vanguard Princess, Yatagarasu, Melty Blood κλπ)
Ευχαριστουμε για τα καλα λογια Petran!
Darkstalkers δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε αυτη τη στιγμη αλλα τo GGPO το εχουμε σιγουρα στο radar. Το μονο θεμα που εχουμε προς το παρων ειναι χρονος, χρονος απαραιτητος ωστε να στησουμε pc με ετοιμο GGPO και συνδεση στον συγκεκριμενο χωρο οπου κανουμε τα γυρισματα. Εχουμε κανει ηδη καποια setups μεσα στο χωρο και πειραματιζομαστε.
Επισης τωρα που ανεφερες doujin fighters επιασες ενα ωραιο θεμα μιας και εχω προσωπικα ασχοληθει μαυτα πιο πολυ αποσο θα επρεπε ενα ατομο χωρις online

Posted 17 April 2013 - 16:44
Posted 19 April 2013 - 19:06
Posted 22 April 2013 - 20:23
Posted 24 April 2013 - 17:03
Posted 25 April 2013 - 11:14
δεν πιστευω το ζωντανο να πηδηξε πανω στο arcade stick την ωρα κρισιμου ματς και να επιτευχθηκε νεο ρεκορ εκ μερους σας στη....γατο-βολία
Posted 26 April 2013 - 13:34
Οχι μην ανησυχεις,απλα δεν ειχε ορεξη να μας καταδεχτει στα τελευταια επεισοδειαρε παιδια, που ειναι η αιλουροειδης μασκοτ; εχω αρχισει να ανυσηχω.
δεν πιστευω το ζωντανο να πηδηξε πανω στο arcade stick την ωρα κρισιμου ματς και να επιτευχθηκε νεο ρεκορ εκ μερους σας στη....γατο-βολία

Στο θεμα μας:
Αλλάζουμε λίγο το εβδομαδιαίο προγραμμά μας για ακόμα ένα unboxing. Αυτή τη φορά ανοίγουμε το Soul Calibur 5 Hori Arcade Stick το οποίο κερδίσαμε επίσης από την κοινότητα της Bandai Namco! Το video είναι μικρό και λιτό. Enjoy!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P7Kz_bhP714[/youtube]
Posted 27 April 2013 - 12:53
OMG τοσα χρονια!!!
Μεγαλος ψευτης!
Σας ειπε οτι ηταν παγκοσμιος πρωταθλητης η τιποτε παρομοιο?
Βρε τον Gouki, μεγαλη φιρμα...
Posted 28 April 2013 - 00:25
Ο Gouki ηταν αυτος??????????
OMG τοσα χρονια!!!
Μεγαλος ψευτης!
Σας ειπε οτι ηταν παγκοσμιος πρωταθλητης η τιποτε παρομοιο?
Βρε τον Gouki, μεγαλη φιρμα...
Πες μου σε παρακαλώ αν σοβαρολογείς ως προς το "ψεύτης" ή τι ακριβώς εννοείς με αυτό το post, γιατί κι εμένα σοβαρά δε μου φάνηκε για τέτοιου επιπέδου παίκτης. Φαίνεται ότι ξέρει το παιχνίδι και δε χάνει εύκολα αλλά χαίρω πολύ, με αυτούς τους τρεις παίκτες (οι τρεις πιο τσάτσοι του παιχνιδιού, μακράν) οποιοσδήποτε σοβαρός fighting gamer μπορεί να έχει ανάλογες και πολύ καλύτερες επιδόσεις. Ίσως δεν έπεζε σοβαρά λόγω του "χαμηλότερου" επιπέδου των παιδιών (οι οποίοι παίξανε πολύ πιο εντυπωσιακά και καλύτερα -θα έλεγα- από αυτόν, χρησιμοποιώντας μάλιστα πιο...φυσιολογικούς παίκτες), αλλιώς όμως δεν εξηγείται να μην τολμάει να αλλάξει ομάδα σε ένα επεισόδιο του οποίου σκοπός είναι η διασκέδαση και η ανάδειξη του παιχνιδιού και όχι η νίκη με κάθε κόστος.
Posted 28 April 2013 - 13:23
Γενικα ειναι γνωστος οτι λεει διαφορα που δεν εχει κανει, για παραδειγμα εαν εχει πει οτι κερδισε το οποιοδηποτε πρωταθλημα, δεν το εχει κανει.
Ετσι απλα.
Σαν παιδι ειναι καλος, εχω μεινει και στο σπιτι του και εχει ερθει και αυτος στο δικο μου και παιζαμε και Sοulcalibur μαζι και yugioh και μια χαρα, αλλα το οτι εχει αραδιασει παραμυθι ειναι αληθεια και δεν ειμαι ο μονος που το λεει, οπως αφησα να εννοηθει και πριν, ειναι μια διασημοτητα στον κυκλο ακριβως γιαυτον τον λογο.
Edited by Ground_zero, 28 April 2013 - 15:03.
Posted 28 April 2013 - 14:16
Posted 28 April 2013 - 16:41