Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Roof Fighters

RoofFighters Roof Fighters

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#46 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 15:28

Ναι αν επαιζες fighting games μονο για να βλεπεις τα ending videos το καταλαβαινω αυτο που λες.
Aπο την αλλη το Soulcalibur 3 ηταν ακριβως ετσι με ωραια endings κτλ κτλ.
Απο την αλλη τα Soul 4 και 5 ειχαν πολυ ωραια single player challenges με πολυ καλο character customisation που ενυσχιε το single palyer
Απο την αλλη τα ποιο καινουρια της σειρας ειναι πολυ ποιο ισοροπημενα με καλυτερο gameplay.Ι
Aπο την αλλη το online mode ποτε δεν ηταν το Focus γιατι πολυ απλα online = lag.

Eπειδή αρχίζουμε να ξεφεύγουμε, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μεταφερθούν τα τελευταία posts στο θρεντ για το soul calibur, αν μάλιστα συνεχιστεί κι άλλο η συζήτηση.

1.Φυσικά και δεν έπαιζα μόνο για τα endings, έπαιζα όμως ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι που πληρεί τις προϋποθέσεις σε όλους τους τομείς του, και μπορούσε να με κρατήσει απασχολημένο και ψυχαγωγούμενο είτε όταν έπαιζα μόνος είτε με παρέα.
2.Γι' αυτό και πριν απο κάλεσα το 3 "μεγαλείο", ήταν κατά τη γνώμη μου μακράν το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Το 2 ήταν απλά classic.
3.Τα challenges ήταν μονότονα, και απο ένα σημείο δυσκόλευαν σε σημείο που εμένα τουλάχιστον μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Αυτό δε μετράει αρνητικά του παιχνιδιού βέβαια, και αν το 4 είχε κάτι καλό ήταν το customization και τα challenges. Έχω αφιερώσει πραγματικά πολλές ώρες εκεί. Απλά το 3 όχι μόνο είχε challenges, αλλά υπήρχαν extra movesets που έδιναν νόημα στους φτιαχτούς χαρακτήρες, (βέβαια αν θυμάμαι καλά το 4 είχε πιο πλούσιο customization) και κυριότερα είχε το extra mode με στοιχεία στρατηγικής.
4.Ισορροπημένα απο πια άποψη; Σε σχέση με τα πόσα modes έχουν και το πόσο βάρος δίνουν σ' αυτά σίγουρα όχι. Το gameplay απλώς καλυτέρευσε γιατί τα χρόνια πέρασαν και επεβάλλετο να υπάρχουν σταδιακές αναβαθμίσεις. Σημαντικές αλλαγές πάντως δεν έγιναν, γιατί απλά δε χρειαζόταν.
5.Το οnline μοιάζει να είναι το focus σε όσους δεν έχουμε σύνδεση και βλέπουμε ένα καινούργιο παιχνίδι με ελλείψεις. Μας δίνει την ψευδαίσθηση οτι το online αξίζει περισσότερο. Μέχρι να δοκιμάσουμε το online...
Anyway το focus στο online mode παρατηρείται γενικότερα σε παιχνίδια της τωρινής γεννιάς, καθώς και η έντονη παρουσία της μοντέρνας ιαπωνικής αισθητικής που συχνά δεν ταιριάζει με το αρχικό ύφος και το setting του παιχνιδιού.
Καλύτερο παράδειγμα για το τελευταίο δεν υπάρχει απο το dynasty warriors 6, τα είδαμε αυτά και ευφράνθηκε η καρδιά μας, πάλι καλά που έκανε χαμηλές πωλήσεις δηλαδη.
Τις πωλήσεις των τελευταίων soul calibur δε τις έχω τσεκάρει, υποθέτω οτι θα λιγοστεύουν καθώς η σειρά γίνεται όλο και λιγότερο γνωστή. Εξ ου και η νέκρα στο διαδίκτυο.

O6rrvsU.jpg

#47 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 15:50

Για την νεκρα στο διαδικτυο μπορω να πω καθαρα οτι ειναι θεμα lag, κανεις καλος παιχτης δεν παιζει online σοβαρα (αν παιζει γενικα λεμε).
Εχουν γινει σημαντικες αλλαγες στο gameplay και μαλιστα προς το καλυτερο, δεν θα κατσω να αναλυσω προφανως, εχω βαρεθει να παρεξηγουν τα ποστ μου.
Δεν με νοιαζει το dynasty warriors, ουτε οποιοδηποτε online mode που δεν δουλευει αψογα χωρις να χανει frame, το ειπα και πριν, δεν με νοιαζει για ποιο Fighting game μιλαμε, για μενα τα modes ειναι 2, VS και practice.
Δεν χρειαζεται να μεταφερθει τιποτε, εξαλου τελειωσαμε οτι ειχαμε να πουμε, απλως επαναλαμβανομαστε, εγω θα σταματησω.
Δεν ειχα ποτε προβλημα με το αν αρεσει η οχι σε καποιον το 5 η το 2 η κτλ κτλ, απλως δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που αυτο παρουσιαστηκε στο βιντεο και ο λογος για τον οποιο εγινε.
Αν επαιζαν απο την αρχη Soul 2 Θα ειμουν ενταξει, αλλα οχι και να καταργουμε το offline mode ενος παιχνιδιου επειδη δεν βρισκουμε αντιπαλους online και παμε να παιξουμε το offline mode ενος αλλου παιχνιδιου που δεν εχει καν online (και κανεις πλεον δεν το παιζει ουτε offline)...
Περναει h ιδεα οτι το Soul 5 μονο online mode εχει και αρα ουσιαστικα δεν μπορεις να παιξεις καθολου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ground_zero: 01 Δεκέμβριος 2012 - 15:50

#48 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 17:23

Spoiler:

Συνεχίστε

HnH5aB0.jpg

#49 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 18:11

Spoiler:

#50 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2012 - 17:48

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με καινούργιο επεισόδιο! Αυτή τη φορά δοκιμάζουμε το Dragonball Raging Blast 2. Θέλαμε εδώ και καιρό να παίξουμε κάτι απο την δίασημη anime σειρα. Και μιας και η πολυαγαπημένη Bandai-Namco αποφάσισε να μην βάλει netcode στο Budokai HD Collection δεν είχαμε άλλη διαθέσιμη επιλογή.

"Εντάξει μωρέ συνέχεια του Tenkaichi είναι, ξέρουμε πως παίζει..."

Μετά από λίγα λεπτά in-game θέλαμε να φάμε την γλώσσα μας.

Youtube Video

header.jpg?t=1485907896

#51 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 16:16

Μας κυνηγάει η γκαντεμία αποτι φαίνεται. Για ακόμα μια φορά αναγκαστήκαμε να κάνουμε μοντάζ σε μερικά σημεία του επεισοδίου εξαιτίας ανεξήγητων αποτυχίων του Laptop. Δεν πτοούμαστε όμως και το σουλουπώσαμε αρκετά καλά ώστε να βγεί στην ώρα του.

DBZRG2 για ακόμα μια φορά...η μήπως...?

Youtube Video

#52 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2012 - 12:45

Να πω και εγω τη γνωμη μου:
Συνεχιστε ρε παιδια! Τα σπατε! Μ αρεσει παρα πολυ αυτο που κανετε κυριως γιατι βλεπω πως εσεις περνατε καλα και αυτο σε βγαινει θετικα σε αυτον που τον βλεπει! Στα τελυταια episodes εχετε φαει πολυ ξυλο βεβαια αλλα ξερω πως δοκιμαζετε παιχνιδια που δεν ξερετε. Δεν πειραζει Καλη καρδια! :P
Keep up the good work! :riiight:

#53 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2012 - 15:37

Σαββατοκύριακο, ένα δύημερο ξεκούρασης και χαλάρωσης νεύρων από την καθημερινότητα. Τι πιο ταιριαστό από ένα μεσημεράκι με τσαγάκι, σομπίτσα(δεν πιστεύω να χετε ανοίχτη θέρμανση παλιο-προνομοίουχοι! <3 ) και ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ROOF FIGHTERS! Ορίστε λοιπόν για να ολοκλήρωθει η μέρα σας.

Youtube Video

Ο λόγος που το επεισόδιο βγήκε Σαββάτο είναι επειδή θα υπάρξει και 2ο την αμέσως επόμενη μέρα για να ολοκληρώσετε αρμονικά το Σ/Κ σας. Hope you like it!

header.jpg?t=1485907896

#54 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2012 - 17:56

πολυ ωραιο, ισως το καλυτερο απο αποψης μονταζ.

αλλα καντε και κανενα tandem attack, εχουν πολυ φαση ιδιως οταν γινονται ταυτοχρονα!

εγω παιζω που και που στο GGPΟ, με Ιggy και Midler. αλλα δεν τα παω και πολυ καλα μιας και οι περισσοτεροι εκει ειναι εμπειροι.

#55 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2012 - 04:31

πολυ ωραιο, ισως το καλυτερο απο αποψης μονταζ.

αλλα καντε και κανενα tandem attack, εχουν πολυ φαση ιδιως οταν γινονται ταυτοχρονα!

εγω παιζω που και που στο GGPΟ, με Ιggy και Midler. αλλα δεν τα παω και πολυ καλα μιας και οι περισσοτεροι εκει ειναι εμπειροι.

Δυστυχως δεν εχω ακομα αποκτησει τετοια οικιοτητα με το παιχνιδι που να μπορω να βγαλω tandem attack που να μην ειναι: low punch + low punch + low punch + low punch + low punch + etc...οποτε δεν ηθελα να ξοδεψω τη μπαρα...ο Τασος με τον παιχτη του δεν τις πολυεχει αναγκη. Πριν γινουν τα γυρισματα επισης δεν ξεραμε για τα ταυτοχρονα tandems, γαμωτο...

#56 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2012 - 17:44

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με το 2ο μέρος του special επεισοδίου JoJo!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το παρακάτω video περιέχει επικύνδυνες ποσότητες Dio! Μην λέτε οτι δεν σας προειδοποίησαμε!

Youtube Video

Επίσης ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Missing_Score για την φωνάρα του στον ρόλο του σπαθίου!

Επόμενο επεισόδιο κλείνει την σεζον μας μαζί με το νεο έτος!

#57 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 16:59

10 επεισόδια. Μπορεί για καποιούς να είναι λίγα αλλά για εμάς που μόλις ξεκινήσαμε πρίν κάτι μήνες σημαίνει πολλά. Σε αυτό το επεισόδιο παίζουμε ενα κλασσικό τίτλο και επιστρέφουμε στις παλιές εποχές που σαν μικρά νιανιαρα καταστρέφαμε τα μάτια μας σε αυτές τις τόσο νοσταλγικές οθόνες των κερματο-φάγων.

Youtube Video

Επίσης μέσα στο video έχουμε μια ανακοίνωση για εσάς που βλέπετε τα επεισόδια μας. Παρακαλώ δείτε το μέχρι το τέλος.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και σύντομα καλή χρονία με υγεία και άφθονο video gaming ξυλίκι!!!

header.jpg?t=1485907896

#58 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 18:48

και γω που νομιζα πως θα παιζατε τιποτα Barbarian στον υπολογιστη....θα ταν πολυ καλυτερο απο αυτο το πραγμα που αναγκαστηκα να δω και να ακουσω!
τεσπα, σας ευχομαι να επανελθετε καλυτεροι τη νεα χρονια!

#59 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2013 - 16:57

Πως περνάει ο καιρός έτσι γρήγορα, σαν χτες ήταν που κλείσαμε τη δεκάδα...όχι οτι πάει τόσος καιρός αλλά έτσι να υπάρχει σασπενς...

Αρχίσαμε λοιπόν να οργανωνόμαστε ξανά. Το video αυτό δεν έχει καμία σχέση με μας να παίζουμε video games αλλά θέλαμε πολύ να το κάνουμε. Enjoy!

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 02 Μάρτιος 2013 - 16:57

header.jpg?t=1485907896

#60 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2013 - 17:30

Είμαι σίγουρος ότι κάθε ένας από τους φίλους σας φυλάει στο σπίτι του ένα πτώμα ή κάτι τέτοιο...

O6rrvsU.jpg