Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#646 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 15:41

what are the first 2 things?:P
i only downloaded the s4e01 thing :P

θα σε κανω copy paste απο κει που τα κατεβασα.

Lost: The Missing Pieces

Lost: Missing Pieces are 13 two- to three-minute stories of compelling, new, never-before-seen moments from the hit television show LOST. These newly-created scenes (not deleted scenes from previous episodes) reveal answers and new details about your favorite characters. For each story, we leave it up to the fans to figure out where these pieces fit into the overall mythology. The new stories are from the same creative team responsible for the series and feature the show's main actors in stories that have all the compelling values that make LOST one of the most popular dramas on television around the world.

Lost: S04E00 - Past, Present and Future

A clip show recapping the first three seasons and exploring mysteries on and off the island in preparation for the fourth-season opener.

Posted Image

#647 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 01 February 2008 - 16:24

Πω τοσα χρονια τωρα εχω βαρεθει να ακουω για το lost! Μια ειναι θεικο, μια αθλιο, μια βαρετο απορω τι αλλο μπορουν να κανουν 30 κοπανοι σε ενα νησι

ναι μιας και το Prison Break ειναι τοσο δυσευρετο οσο το πτωμα του Τζιμι Χωφα.

Posted Image
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#648 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 01 February 2008 - 19:01

Μιας και θεατης περισσοτερο κωμωδιων (ενταξει τα δεδομενα Journeyman, Heroes, Burn Notice, Terminator κλπ δεν παραβλεπονται απο την προσοχη μου) ειδα προσφατως ενα αλλο βρετανικο θησαυρο, ονοματι Black Books

Μπορειτε να παρετε μια γευση βλεποντας τα πρωτα 8 λεπτα του πρωτου επεισοδιου
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JIvnz73Zsws[/youtube]

Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους (κυριως σε ατομα ανω των 17 ετων, λογω κυριως σουρεαλιστικου υφους στη σειρα)

Μερικα info:

"Black Books" (2000)

Black Books TV Show - Black Books Television Show - TV.com

Δεν νομιζω να υπαρχει στα ελληνικα videoclub, οποτε μπορειτε να την κατεβασετε ανετα (18 επεισοδια στο συνολο)
Black Books Complete Collection Series 1 - 3 [physixmaster] (download torrent) - TPB

Υποτιτλοι για οσους δεν τα πανε και πολυ καλα με την αγγλικη προφορα
Subtitles: "Black Books" subtitles

Οποτε αλλη μια βρετανικη κωμωδια (μαζι με The Office, Spaced, Green Wing, Monty Pythons) προστεθηκε στα αγαπημενα μου. Σας το προτεινω με κλειστα τα ματια ^^

#649 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 01 February 2008 - 21:49

θα σε κανω copy paste απο κει που τα κατεβασα.

I see...that "Missing Pieces" seems interesting...will give it a download :3
anyhow...ep1 of season 4 was so full of ''what''s and ''why''s,I kinda loved it X3
τελικα τωρα θα παιζει καθε πεμπτη ή καθε τεταρτη οπως η προηγουμενη season?

#650 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 February 2008 - 23:45

Ναι έχει κυκλοφορήσει. Πήγαινε στο EZTV - TV Torrents Online (eztvefnet.org is now eztv.it) και θα το βρείς.

Thanks.

#651 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 23:49

73. Confirmed Dead

First aired: 2/7/2008

lost's second ep.

Posted Image

#652 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 February 2008 - 05:02

Ντάξ με έχει κουράσει αρκετά το lost αλλά τα φλάς φόργουορντ τώρα είναι καλή μλκια για να σε κρατάνε σκαλωμένο.. Τρισάθλιοι παραγωγοί... :P

Για τον hatebreed έχω να πώ αυτό

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#653 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 02 February 2008 - 05:36

Για τον hatebreed έχω να πώ αυτό

εχω δει λιγα επ. που με κερασε ο φιλος λε(μ)ωνιδας κ τα σπαει

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#654 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 02 February 2008 - 21:12

Το ήξερα πως θα χρησιμοποιούσαν flashforward!!! :hahaha:
Είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μπορεί να αποδειχθεί υπέρ του θεατή...(μπας και έχει κανά clue παρά πάνω τι στο καλό γίνεται σε αυτό το νησί)

#655 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 03 February 2008 - 13:18

Οντως, η πρωτη σεζον του IT Crowd (το ειχα πρωτοαναφερει θυμαμαι στο ιδιο thread πιο παλια), τα εσπαγε κανονικοτατα.

Ακομη και η εισοδος του διασημου βρετανου ηθοποιου Noel Fielding (
Spoiler:
), στο ρολο του γκοθα, ηταν ξεκαρδιστικη.

Δεν θα ξεχασω που ειχα μαζεψει καμια 10ρια ατομα απο το τμημα μου (σε τομεα πληροφορικης), στο γραφειο, για να δουνε το πρωτο επεισοδιο. Ειχαν πεθανει ολοι, απο το πρωτο κιολας διαλογο ^_^
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C_ekQ-YpD-M[/youtube]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GkiDaU0CBRs[/YOUTUBE]
Δυστυχως η δευτερη σεζον δεν ειχε τα αναλογα σκετσακια.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα προτεινω και την αμερικανικη σειρα Life, αστυνομικη, αλλα περισσοτερο προς το δραμα. Διαφερει κατα πολυ σε δραση απο το επικο The Shield, oμως εχει ομορφη σκηνοθεσια και ειναι πολυ πιο "κομψο".

Info: Life TV Show - Life Television Show - TV.com

#656 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 04 February 2008 - 12:24

Οντως, η πρωτη σεζον του IT Crowd (το ειχα πρωτοαναφερει θυμαμαι στο ιδιο thread πιο παλια), τα εσπαγε κανονικοτατα.

Ακομη και η εισοδος του διασημου βρετανου ηθοποιου Noel Fielding (

Spoiler:
), στο ρολο του γκοθα, ηταν ξεκαρδιστικη.

Δεν θα ξεχασω που ειχα μαζεψει καμια 10ρια ατομα απο το τμημα μου (σε τομεα πληροφορικης), στο γραφειο, για να δουνε το πρωτο επεισοδιο. Ειχαν πεθανει ολοι, απο το πρωτο κιολας διαλογο ^_^
Youtube Video

Youtube Video

Δυστυχως η δευτερη σεζον δεν ειχε τα αναλογα σκετσακια.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα προτεινω και την αμερικανικη σειρα Life, αστυνομικη, αλλα περισσοτερο προς το δραμα. Διαφερει κατα πολυ σε δραση απο το επικο The Shield, oμως εχει ομορφη σκηνοθεσια και ειναι πολυ πιο "κομψο".

Info: Life TV Show - Life Television Show - TV.com

εισαι λαθος και το ξερεις.
το IT Crowd season 2 ηταν εξισου καλο με το 1ο!
εμενα μου αρεσε πολυ που βγηκαν εκτος γραφειου οπως και ο νεος διευθυντης/γιος του Ντενομ.
Καλα ο γκοθας ειναι θεουληc.

in other news.

New House is on the house.
no exitement?

Posted Image

#657 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2008 - 13:12

Πάντως εγώ ένα έχω να πώ από αυτά που παρακολουθώ τελευταία:

Primeval Πως η Αγγλία έχει βάλει τα γυαλιά στο Hollywood, σε όσον αφορά σειρές δράσης.

Η πρώτη σαιζόν είχε 6 επεισόδια και μέσα σε αυτά τα έξι επεισόδια μας έδειξε ότι μπορεί να δείξει μία αμερικάνικη σειρά σε 20+ επεισόδια. Η δεύτερη σαιζόν βρίσκεται στο 4ο επεισόδιο, Παίζεται κάθε Σάββατο στο αγγλικό ITV.

Η υπόθεση: Πύλες στο παρελθόν και μέλλον της Γης ανοίγουν, και περνάνε από τις πύλες αυτές διάφορα όμοσρφα ζωάκια, όπως δεινόσαυροι, άγνωστα πλάσματα από το παρελθόν και το μέλλον, και φυσικά δεν είναι όλα γατάκια για χάϊδεμα. Μία ομάδα λοιπόν από έναν καθηγητή παλαιοντολογίας, τον βοηθό του, έναν φοιτητή του, και μία ζωολόγο ειδικευμένη στα ερπετά αναλαμβάνει την εκκαθάριση των διαφόρων πλασμάτων...

#658 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 04 February 2008 - 16:41

Μιας κ τελειωσα σημερα το IT Crowd, εχω να μου οτι το 1ο επεισοδειο της 2ης σεζον ηταν επικο!
Γενικως κ οι 2 σεζον μου φανηκαν εξισου πολυ καλες

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#659 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 04 February 2008 - 22:21

New House is on the house.
no exitement?

gief moar house-wilson διαλόγους και σκηνές!!! Δεν μπορώ να χορτάσω 35+ χρονών γιατρούς να κάνουν σαν 20αρηδες συγκάτοικοι! Αχ μου λείπουν τα επισόδεια που έμενε στο σπίτι του house ο wilson:cry5:

#660 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 18:34

gief moar house-wilson διαλόγους και σκηνές!!! Δεν μπορώ να χορτάσω 35+ χρονών γιατρούς να κάνουν σαν 20αρηδες συγκάτοικοι! Αχ μου λείπουν τα επισόδεια που έμενε στο σπίτι του house ο wilson:cry5:

Megemele απο οτι καταλαβαινω βλεπεις House.Ποιες οτι απο τις 4 season σου αρεσε περισσοτερο?