Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#331 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 27 September 2007 - 23:24

Να ρωτησω κατι?Το House M.D το δειχνει οπως και στην Ελλαδα,δηαλδη μια φορα την εβδομαδα?Ευχαριστω.

#332 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 28 September 2007 - 12:19

Ναι, μια φορά την εβδομάδα. Απλά στην Ελλάδα παίζεται ο πρώτος κύκλος, ενώ στην Αμερική μόλις άρχισε ο τέταρτος.

Btw, είναι μόνιμο ότι έφυγαν αυτοί οι τρεις??

#333 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 September 2007 - 12:36

Στην Ελλάδα παίξανε και τον δεύτερο κύκλο, και στην Αμερική μόλις άρχισε ο τέταρτος κύκλος.

#334 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 September 2007 - 12:43

Ναι, μια φορά την εβδομάδα. Απλά στην Ελλάδα παίζεται ο πρώτος κύκλος, ενώ στην Αμερική μόλις άρχισε ο τρίτος.

Btw, είναι μόνιμο ότι έφυγαν αυτοί οι τρεις??

you mean the 4th started in America :P

dunno,maybe no,maybe yes :P παντως ανακοινωσαν οτι θα υπαρχει νεο μονιμο cast..
Spoiler:

#335 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 September 2007 - 12:53

Ναι οι τρείς έφυγαν, και ετοιμαζόμαστε για νέα "θύματα"

#336 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 28 September 2007 - 13:16

Ναι, τέταρτος ήθελα να γράψω :P Δεν ήξερα ότι προβλήθηκε και η δεύτερη season όμως στην Ελλάδα...

Spoiler:

#337 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 September 2007 - 14:43

Ναι διότι είναι ενημερωμένο μέχρι τον τρίτο κύκλο. Ακόμα και στο επίσημο site δεν έχουν δείξει ποιοί θα είναι οι νέοι συμπρωταγωνιστές ακόμα. Περιμένουν να παιχτούν τα επεισόδια πρώτα και μετά.

#338 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 28 September 2007 - 14:50

Εγω 8ελω τους 3 προηγουμενους.

#339 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 September 2007 - 16:29

Εγώ νομίζω ότι ο House χρειάζεται νέα "θύματα". Κάποιοι που δνε ξέρουν τον χαρακτήρα του και θα είναι ενδιαφέρουσες οι κόντρες με τον House ή να προσπαθούν να τον εντυπωσιάσουν ή κάτι.
Νομίζω ότι οι παλιοί δώσανε ότι ήταν να δώσουνε. Ήδη στην τρίτη σαιζόν δεν είχες να εκπλαγείς με κάποιον από τους χαρακτήρες (εκτός βέβαια από τον ίδιο τον House). Νομίζω ότι εαν το χειριστούνε σωστά θα έχουμε ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

#340 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 29 September 2007 - 02:42

Prison Break for the WIN.
Ειδικά το πρώτο της 3ης σεαζόν ήταν!!!

#341 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 01 October 2007 - 16:32

Prison Break κατ'εμε επρεπε να ειχε τελειωσει στο δευτερο κυκλο.
Ταχα μου ειχαν προκαθορισει οτι θα εμπαινε καποια στιγμη ο gay Scofield στην Sona... να χαμε να λεγαμε.

Το τραβηξαν απο τα φρυδια (τα μαλια ειχαν τελειωσει στο μισο του δευτερου κυκλου, εκει με τις καταδιωξεις αλα dukes), και ολα αυτα για τι αλλο;
Για τα δολλαροπουλα φυσικα.

Απεναντειας, η αλλη σειρα που κατεχει το #1 σε τηλεθεαση, το Heroes, ξεκινησε μια χαρα (αν και περιμενα πεισσοτερα εφφε για season premiere).

Παντως guys, μια σειρα εχω να προτεινω: Trailer Park Boys (Οι Τροχοσπιταδες ας πουμε για ελευθερη μεταφραση).
Ειχα πρωτοδει την ταινια πριν κανα χρονο, και μολις προσφατα εμαθα οτι προηγειτο η σειρα, η οποια ακομη συνεχιζεται.

Τετοιο γελιο δεν προκειται να ξαναριξετε, σας το εγγυωμαι.

Δειτε αν θελετε πρωτα την ταινια για να παρετε μια γευση.

Info: Trailer Park Boys: The Movie (2006)

Torrent: http://www.fulldls.com/torrent-movies-89549.html

Subs: Subs4U.gr :: English subtitle for Trailer park boys: The movie {ENG} [DVDrip-ViTE]

Επειτα, αν ξετρελαθειτε με την ταινια, να ξερετε οτι η σειρα θα σας ξεκουφανει πληρως.

Info: Trailer Park Boys TV Show - Trailer Park Boys Television Show - TV.com

Torrent: Trailer Park Boys - Trailer Park Boys Torrent - btjunkie

Παντως, λογω του οτι το πολυαγαπημενο demonoid ειναι πεσμενο εδω και καμποσες μερες λογω καταδιωξεων απο τις αρχες προστασιας πνευματικων δικαιωματων ( περισσοτερα στο torrentfreak μπορειτε να διαβασετε) να ξερετε οτι θα ειναι λιγακι δυσκολο να την κατεβασετε ολοκληρη τη σειρα. Θελει υπομονη ομως, μιας και το αποτελεσμα θα σας ανταμοιψει και με το παραπανω :nod:

#342 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 02 October 2007 - 09:47

Μια σειρά που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το Carnivale το στύλ και η υπόθεση βρίσκονται κάπου μεταξύ twin peaks και βιβλίου του stephen king και ξεφεύγει πολύ από τις συνηθισμένες σειρές.

#343 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 October 2007 - 09:50

Όντως πολύ καλή σειρά αν και μας άφησε ολίγον τι στην μέση. Το τέλος της δεύτερης σαιζόν ήταν σαν να έκλεινε απλά το πρώτο μέρος όλης της ιστορίας. Άφησε αρκετά πράγματα ανοιχτά.

#344 Gonzo

Gonzo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 02 October 2007 - 16:55

Πέρα ότι το τέλος σ΄ αφήνει εντελώς έτσι :oo: :blurah5: :hmmm: :wis: :OMG3: :kill4u: :hihi2: :erk: :oo: υπήρχε και η καινούργια τροπή που έπαιρναν τα πράγματα και ήσουν 101 % σίγουρος πως κάτι παραπάνω από εξαιρετικό θα ακολουθούσε στην συνέχια :clap: :thumbup: :kakashithumbup: :head: .
Posted Image

#345 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 October 2007 - 19:45

Ξεκίνησα χθες το βράδυ να βλέπω Heroes. Τώρα μόλις τελείωσα το 6ο επεισόδιο.
Έχω :burningbe3:!!!
Και θα είχα δει άλλα τόσα αν δεν δούλευα:sadist:
Σήμερα στη δουλειά σκεφτόμουν πότε θα έρθει η ώρα να πάω σπίτι να δω κανένα επεισόδιο!και αύριο το ίδιο θα σκέφτομαι...:deadga6:
Ένα ακόμα πρόβλημα βέβαια είναι ότι έπεσε το ratio μου στο blue-white από όπου και τα κατεβάζω:nanteee:
Μέχρι στιγμής ενδιαφέρουσα πλοκή και θέλω να δω που το πάει...
Αλλά δεν μου κάθισε καλά στην αρχή κάποιων επεισοδίων που ο αφηγητής λέει:''ήρωες διάσπαρτοι σε όλη την υφήλιο''...ποια υφήλιο;Στην Αμερική είναι όλοι, και ένας που είναι Ιάπωνας(και έχει και πολύ πλάκα:D) πήγε κι αυτός στην Αμερική....:sigh2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image