Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2206 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2013 - 19:22

Mε ανησυχει απιστευτα το γεγονος οτι μετα από καθε επεισοδιο του Hannibal με πιανει λιγουρα. :nanteee:

#2207 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 April 2013 - 20:07

Mε ανησυχει απιστευτα το γεγονος οτι μετα από καθε επεισοδιο του Hannibal με πιανει λιγουρα. :nanteee:

pizza με μανιταρια.

#2208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2013 - 20:10

Πιο πολυ αναφερομαι σε εκείνο το φιλετακι με την σαλτσα που εφτιαχνε ο dr. Εμοιαζε τοσο δελεαστικό. (*¬*)

Καλα ναι εννοειται οτι στο πνευμα του επεισοδιου αναρωτιομουν αν λιγο μανιταρακι θα του ταιριαζε.

#2209 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 14 April 2013 - 20:11

Το DW7x08: Cold War ήταν φιλότιμη προσπάθεια. Μ' άρεσε.
Θα δούλευε καλύτερα σαν two-parter. Τόσος χρόνος στο στήσιμο και μετά επίλυση μέσα σε 3 λεπτά δεν λέει.
Η φόρμουλα του επεισοδίου δούλεψε πολύ καλά στα διπλά Impossible Planet/Satan's Pit (DW2) και Hungry Earth/Cold Blood (DW5).

#2210 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 14 April 2013 - 20:20

Και μένα με πιάνει αυτή η λιγούρα.
Αλλά και κατά τη διάρκεια και πριν το δω το επεισόδιο.
Και βασικά όχι μόνο με το Hannibal.
Και βασικά όχι μόνο όταν βλέπω κάτι.
Αλλά δεν ανησυχώ. Οπότε μην ανησυχείς και εσύ.

#2211 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 April 2013 - 16:01

Και μένα με πιάνει αυτή η λιγούρα.
Αλλά και κατά τη διάρκεια και πριν το δω το επεισόδιο.
Και βασικά όχι μόνο με το Hannibal.
Και βασικά όχι μόνο όταν βλέπω κάτι.
Αλλά δεν ανησυχώ. Οπότε μην ανησυχείς και εσύ.

Αναλόγως πόσο αντέχει η ζυγαριά....

#2212 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 21 April 2013 - 05:58

Το DW7:Hide ήταν πολύ καλό. Τολμώ να πω καλύτερο από το προηγούμενο, γιατί αυτή την φορά πέτυχαν το pacing.
Για να μην λέτε ότι είμαι προκατειλημμένος :P

#2213 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 April 2013 - 15:54

Youtube Video

Το θέλω τώρα! :if:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2214 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 26 April 2013 - 12:13

^ Η δεύτερη σεζόν με κούρασε λίγο, αλλά με τέτοιο cast μπορώ να πω όχι; :P

6dqFccT.gif

#2215 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 April 2013 - 11:00

Ξεκίνησα να βλέπω το Defiance. Δυο επεισόδια μέχρι τώρα και μου θυμίζει λίγο western σε sci-fi background. Δεν είναι κακό αλλά δεν με ξετρέλανε κιόλας. Το έχει ξεκινήσει κανένας άλλος?
Είδα επίσης και το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του continuum. Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι παραπάνω, ειδικά μετά το πολύ καλό τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Ίδωμεν.

Also έχει παρακολουθήσει κανείς το The Americans? :hmmm: Έχει πάρει το αυτί μου από εδώ και από εκεί πολύ καλά λόγια.

#2216 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 28 April 2013 - 13:00

^ Η δεύτερη σεζόν με κούρασε λίγο, αλλά με τέτοιο cast μπορώ να πω όχι; :P

Η δεύτερη season ήταν όντως λίγο κουραστική σε ορισμένα σημεία και κάπως διαφορετική απο την πρώτη αλλά, και πάλι, ήταν πολύ καλή, κατα τη γνώμη μου.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2217 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 April 2013 - 18:33

DW7x10: Τραγικό.

#2218 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 11 May 2013 - 20:14

Το Hannibal συνεχίζει για μένα πολύ δυνατά, δεν ξέρω τι είναι αλλά με κρατάει άνετα. Κρίμα που έχει κάποια θέματα με τις θεαματικότητες, μακάρι να μην το κόψουν. Εν αντιθέσει, είδα το πρώτο επεισόδιο Hemlock Grove και το ντρόπαρα με τη μια, δεν μου άρεσε καθόλου...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2219 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 11 May 2013 - 20:55

Youtube Video

#2220 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 May 2013 - 21:19

Είδα το 1ο επεισόδιο του off pitch. Τραγικά απαίσιο μέχρι κατάθλιψης, οι φανς της σαπίλας, του σαπουνιού και της Πάνιας θα το λατρέψουν. Ντοκυμαντερίστικο ύφος, ακολουθούμε τις οντισιόν μιας και καλά επιτυχημένης (έτσι πιστεύουν, και όχι δεν είναι scripted, they really think they are awesome) ομάδας τύπου glee club αλλά από ενήλικες (οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον παράφωνοι, χαζούλιδες, μεγαλομανείς κτλ κτλ).

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το πράγμα που βίωσα. Να δίνουν "παράσταση" σε εξωτερικό χώρο με 20 νοματέους να τους κοιτάζουν αδιάφορα, να νομίζουν ότι δίνουν την ερμηνεία της ζωής τους και να ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ όταν φοβούνται ότι θα τους κόψουν.
I can't. I CAN'T!

[youtube]http://youtu.be/nqWA_i1kv34[/youtube]

On another note:

Πέρα από το 30 Rock, που μου άρεσε αλλά το βαριέμαι, έχει να μου προτείνει κανείς παρόμοιες σειρές;
Δηλαδή κάτι με 20λεπτα επεισόδια, που να είναι αστείο και που να μην έχει άπειρες σεζόν.

Μην μου προτείνετε τα παρακάτω γιατί τα έχω δει: Community, Cougar Town, Office, Scrubs, 30 Rock, Awkward, How I met your mother (drop στο 4ο επεισόδιο, απλά όχι), Big Bang Theory (OXI), IT Crowd, Black Books, Spaced, Coupling (also dropped), J-Pod (dropped), New Girl, Suburgatory, 2 Broke Girls, I hate my teenage daughter, Arrested Development (BEST SERIES EVER), Kath & Kim ( <3 ), Southpark/Familly Guy, East Bound and Down, Archer, My name is Earl ( <3 ).

Μετά από πόσους μήνες ξαναγυρνάω με την ίδια παράκληση, μόνο που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει καθώς είδα πλέον και τα Modern Family, Happy Endings, Don't trust the Bitch in Apartment 23.
Πλιζ χαλπ!

Posted Image