Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1381 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 22:51

Θα δούμε SPARTACUS Gods of The Arena.

ΤΕΛΟΣ

oh the epicness... Αν και δε θέλω να δω μετα την συνέχεια του χωρις τον Whitfield.
Aλλα αυτο θα το τιμήσω.

Τελειωσε το Walking Dead. To τελευταιο επεισοδιο το σταματησα στο 34' γιατι δεν την παλευα αλλο..
βαρετο μέχρι αηδίας..

#1382 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 01:30

δεν ξερω αν ειναι αυτο το καταλληλο τοπικ, αν δεν ειναι μην με σκοτωσετε, ειχα βρει το καλοκαιρι στη νετ μια σειρα αμερικανικη οπου ηταν ενας που ηταν στρατιωτικος και γυριζε ολο τον κοσμο και εδειχνε τα οπλα, πως πολεμουσαν κλπ στα πιο παλια χρονια...το ειχα ξαναπετυχει πριν 2-3 βδομαδες που ειχε δειξει για τους ιαπωνες τους σαμουραι τα οπλα τους και εναν πολεμο που ειχε γινει...αν ξερει κανεις ονομα της σειρας ας μου πει:blingeye2::blingeye2::blingeye2:PLZ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1383 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2010 - 17:33

MISFITS και δεν είμαστε καλά....
Αυτες είναι σειρές....

#1384 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 02:37

MISFITS και δεν είμαστε καλά....
Αυτες είναι σειρές....

Μπορώ να μη συμφωνήσω; Δεν μπορώ... αφού με κόλλησε για τα καλά ο gentleman από πάνω.

PS. Simon ρε!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1385 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 10:22

καλα ρε παιδια την πιο epic σειρα ever(lost αλλιως)κανεις δεν την εχει δει??

γμτ κ το buffy,το angel ακομα καλυτερο μονο που το δευτερο τελειωνει στ πιο γμτ σημειο ολης της σειρας,εκει που'ναι να αρχισει το καλο.....κατι πηγε να κανει ο wheadon με τα comics αλλα τπτ ουσιαστικο.....παρα πολυ καλες σειρες παντως και οι 2 και θα'ταν ακομα πιο θεικες αμα με τα series finales τους τελειωναν οριστικα και δεν εβγαιναν μετα comics and sh*t....

Γενικά ποιά σαιζόν Buffy θεωρείται καλυτερη; No spoilers please... μέχρι τώρα μου άρεσαν και οι 3 πρώτες αλλά η 2η

Spoiler:

3η και 7η για μενα....ολες τους ομως τα σπαγαν!!!!!

#1386 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 04:03

Οι αγαπημένες μου σειρές για το 2010. ^^
http://strangeloop.tumblr.com/

#1387 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 10:25

Πείτε μου ότι το Misfits θα έχει και άλλα επεισόδια τα οποία θα προβληθούν πριν τον Οκτώβριο του 2011..
Το Special βγήκε;

#1388 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 11:01

Πείτε μου ότι το Misfits θα έχει και άλλα επεισόδια τα οποία θα προβληθούν πριν τον Οκτώβριο του 2011..
Το Special βγήκε;

INB4 Strange Loop.

Ναι, βγήκε, και ναι, θα υπάρξει και 3η season. Τώρα το πότε θα προβληθεί αυτή, no idea.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1389 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 13:37

Eίδα και το special.
Πόσο πιο επικά καράβλαχος μπορεί να είναι ο Nathan;
Spoiler:

#1390 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 14:59

καλουτσικα ξεκινησε το V....αντε να δουμε αν θα φαει drop η οχι.....

#1391 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 15:10

Βασικα η σειρά που περιμένω περισσότερο αυτη τη midseason είναι το Game of Thrones.
Χωρις να έχω διαβάσει τα βιβλία A Song of Ice and Fire είμαι αρκετά excited λόγω HBO.

Ξεκίνησε επιτέλους και η 4η σεζον Californication , μου είχε λείψει ο Hank Moody. Ωραία τα 2 πρώτα επεισόδια.
Αρχισέ και το The Cape το οποίο βλέπεται μόνο σαν ενα superhero parody. Oχι ιδιαίτερα σοβαρό.

Επίσης post μου για το ποιες σειρές με απογοητευσαν το 2010
http://strangeloop.tumblr.com/post/2713398672/tv-disappointments-of-2010

#1392 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 15:15

Βασικα η σειρά που περιμένω περισσότερο αυτη τη midseason είναι το Game of Thrones.
Χωρις να έχω διαβάσει τα βιβλία A Song of Ice and Fire είμαι αρκετά excited λόγω HBO.

Ξεκίνησε επιτέλους και η 4η σεζον Californication , μου είχε λείψει ο Hank Moody. Ωραία τα 2 πρώτα επεισόδια.
Αρχισέ και το The Cape το οποίο βλέπεται μόνο σαν ενα superhero parody. Oχι ιδιαίτερα σοβαρό.

Επίσης post μου για το ποιες σειρές με απογοητευσαν το 2010
http://strangeloop.tumblr.com/post/2713398672/tv-disappointments-of-2010

αααααχ lost....

το true blood σ'αρεσε δηλαδη??(εκτος και αν δεν το'χεις δει)

#1393 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:42

Ακόμα δεν είδατε το 1ο ep του Spartacus: Gods of the Arena?!?!?

Τί να πει κανείς για αυτή τη σειρά... Αίμα και σπέρμα.. Τσόντα και κσύλο...
Όπως το κοινό της αρένας, είσαι κολλημένος στην οθόνη και στη πρώτη θέα του αίματος εκστασιάζεσαι βγάζοντας άναρθρες κραυγές...
Το μεγαλύτερο budget έχει κάνει τη διαφορά σε σχέση με την original season.
Κρίμα που θα είναι μόνο 6 επεισόδια.
Most epic thing on TV since pr0n .-
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1394 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:44

NAAAIIIIIIIII ΓΚΟΝΤΣ ΟΦ ΔΕ ΑΡΕΝΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!1111

Μιλάμε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ξεπερνούσε το προηγούμενο ], όμως είναι τρομακτικά καλύτερο.Δηλαδή η δεύτερη σεζόν του ΜΠΛΑΝΤ ΚΑΙ ΣΑΝΤ ,λογικά θα είναι ότι καλύτερο εμφανίστηκε ποτέ στην τηλιόραση.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1395 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:48

ΑΥΤΟ.
Επίσης τελικα κατάλαβα οτι το concept της σειράς και το setting ξεπερνα κατα πολυ την παρουσια του Spartacus, οπότε και ας αλλαξε ο πρωταγωνιστης (μακάρι να γίνει κάλα το παιδί και να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση) εγώ θα την δω γιατί ειναι υπερβολικά γαμάτη.

Ενω ξέρεις βασικά την ιστορία των χαρακτήρων του prequel και πως θα καταλήξουν, αυτο δεν σε εμποδίζει να κολλήσες μαζί της.