Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1291 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 September 2010 - 12:39

Eτσι οπως τα λες θα με κάνεις να ξαναδω το πρώτο επεισόδιο μήπως εκτιμησω αυτα που λες.

Ειναι μια σειρα που πέρα απο το τεραστιο fail που βγάζει και τα κλισέ που εχουμε δει σε άπειρες αντιστοιχες αμερικανικες ταινίες δεν προσφέρει τιποτα.
Καθαρα μπορεις να πεις ειναι guilty pleasure που βλεπουμε για να γελάμε με τις ******** που συμβαίνουν και να θαβουμε την χάλια ηθοποιία.
Τα ιδια λεμε στην ουσια απλα εγω ουτε σαν χαζομάρα μπορω να το δω...^^

#1292 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2010 - 12:45

Ειχαμε επισης πρεμιερα για Vampire Diaries season 2 (again Damon rules)

:awww::awww::awww:

Spoiler:

#1293 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2010 - 12:58

Τι να πω, μου αρέσει να βλέπω μπούρδες για να τις κράζω μετά :hihi2:

Το ξέρω ότι έχω πρόβλημα...:emptyonexg1:

xbJ3b2w.jpeg

#1294 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 September 2010 - 13:07

Παρε και μια σειρα που σιγουρα θα δουμε και απο τα ονοματα των συντελεστων προβλεπεται epic win...
παιζει να ειναι τοσο epic win που θα κανει τα αλλα να φαινονται epic fail ... xD

Youtube Video

Pilot Directed by Martin Scorsese

Edited by Strange Loop, 11 September 2010 - 13:26.

#1295 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2010 - 13:20

Χμμμμ...Δημιουργό των sopranos βλέπω, Steve Buscemi βλέπω, Michael~absolutely adore him~ Pitt βλέπω, so why not? Do want! Thnx 4 info :3333333

xbJ3b2w.jpeg

#1296 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 September 2010 - 15:10

Rubicon είδε κανένας; Μου κίνησε την περιέργεια.

#1297 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 12 September 2010 - 15:32

Tιποτα το ιδιαιτερο, λιγο βαρετο στα πρωτα επεισοδια, μετα ανεβαζει στροφες..
Αν εχεις χρονο δες το..

#1298 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 September 2010 - 15:39

Γενικά κάθε χρόνο δεν βλέπω ποτέ παραπάνω από 2 σειρές γιατί δεν έχω τόσο χρόνο.Επειδή ξέρω ότι φέτος η μια σειρά που θα δω οπωσδήποτε θα είναι το walking dead αναγκαστικά ψάχνω ποιά θα είναι η άλλη.Και σκεφτόμουν το rubicon...

Πείτε καμιά άλλη φετινή που ίσως να αξίζει.Απαραίτητα προϋπόθεση να ΜΗΝ είναι κωμική.Θα προτιμούσα κάτι σε αγωνία/thriller αλλά αυτό είναι προεραιτικό.

#1299 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 12 September 2010 - 15:43

Rubicon παρακολουθώ κι εγώ. ΔΕΝ είναι σειρά δράσης, είναι σειρά κατασκοπίας με αρκετό ρεαλισμό. Για να καταλάβεις τι γίνεται θέλει απόλυτη συγκέντρωση, δε βλέπεται στα πεταχτά γιατι απλά δε καταλαβαίνεις τίποτα! Όσοι έχουν διαβάσει βιβλία του John le Carre θα τους αρέσει.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1300 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 12 September 2010 - 16:29

H season φιλε zade τωρα αρχιζει και απο οτι καταλαβα θες καινουρια φετινη σειρα. Χωρις να εχουμε δει εστω και τον πιλοτο ειναι δυσκολο να πεις αυτη θα ειναι καλη.
Τωρα απο τα λιγα που εχω κοιταξει, περα απο την σειρα που προτεινω λιγο πιο πανω λογο μεγαλων ονοματων που συμμετεχουν και HBO, μαλλον θα παρακολουθησω και αυτες εδω:
The Event
Terra Nova
The Cape
Nikita
No ordinary Family

#1301 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 12 September 2010 - 16:41

Για το νεο Nikita ακούστηκε οτι είναι μεγάλη μάπα, κάτι σαν υβρίδιο μεταξύ Dollhouse και Alias και πολυ πιο cheesy. Το Terra Nova θα το δω, για τα άλλα δε ξέρω ακόμα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1302 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 12 September 2010 - 17:11

Για το νεο Nikita ακούστηκε οτι είναι μεγάλη μάπα, κάτι σαν υβρίδιο μεταξύ Dollhouse και Alias και πολυ πιο cheesy. Το Terra Nova θα το δω, για τα άλλα δε ξέρω ακόμα.

Ε... CW είναι :P

Την ίδια μέρα με το Hellcats έκανε πρεμιέρα και μια άλλη σειρά, στο FX, το Terriers. Αρκετά light-hearted ντετεκτιβικό μέχρι το τέλος που πήρε μια στροφή προς το πιο σοβαρό. Δεν ήταν εντυπωσιακό το επεισόδιο, αλλά ευχάριστο, και το τέλος υπόσχεται πολλά.

Από τις καινούριες σειρές περιμένω περισσότερο το Boardwalk Empire.

Το Event φαίνεται να προσπαθεί υπερβολικά να γίνει το νέο LOST, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

The series is a thriller, love story, and mystery with an element of science fiction.[22] Producers promised timely answers to mysteries, with some answers provided as early as the second episode.[22][23] Executive producer Evan Katz stated that "everything is designed to answer questions so you're not frustrated or feeling like we're making it up as we go along" and the writers intend to keep the viewers guessing in a "fair way."[23]

Got it.

#1303 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 September 2010 - 18:09

Βασικά ναι γα φετινές σειρές έλεγα.Αυτές σας οι προτάσεις μου ακούστηκαν καλές.Θα δω με ποιά θα ασχοληθώ.Συνεχίστε τις προτάσεις όμως.

#1304 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 12 September 2010 - 18:34

Αυτές που σίγουρα θα δω το πρώτο τους επεισόδιο είναι οι:

Undercovers
Nikita
The Cape
$#*! My Dad Says
No Ordinary Family

Τις 2 πρώτες δεν ξέρω αν θα τις συνεχίσω. Οι άλλες μάλλον θα μ' αρέσουν.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1305 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 13 September 2010 - 21:35

Mας τελειωσαν για φετος τα True Blood και Entourage. Mετριες σεζον και για τα 2.
Μετα το τελος της δευτερης του true blood ανυπομονουσα για την τριτη , τωρα τιποτα.. Πιαστηκε με πολλα θεματα και κανενα δεν αξιζε ουτε αναπτυχθηκε σωστα. Ελπιζω να σωθει η κατασταση του χρόνου