Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1276 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 August 2010 - 23:32

Δεν ειναι ακριβως αυτο που με ενοχλει. Με εκνευριζει που παρουσιαζουν μια ομαδα ατομων συμφωνα με στερεοτυπα. Ειναι εξυπνοι, διαβαζουν κομικ, παιζουν βιντεοπαιχνιδια αρα δεν εχουν κοινωνικη ζωη, ραντεβου κτλπ. Κατι που συμφωνα με τα στερεοτυπα τους εντασει στην κατηγορια σπασικλας. Ρωταω. Τι ειναι ομως ο σπασικλας? Δεν θα μπορουσε να ειναι και ενας τρελος με το ποδοσφαιρο, μειωμενης νοημοσυνης κτλπ?

Και αλλωστε ακομη και τα αστεια με αναφορες τους τα βρισκω πολυ ψυχρα. Κανενα δεν με εχει κανει να γελασω.

[...]

Τελος παντων, δικη μου γνωμη ειναι οπως ειπα και προηγουμενως. Οτι αρεσει στον καθενα :thatsit:

Κοιτα δεν μπορω να πω, εχεις δικιο, αλλα εχω βαρεθει τις κωμικες σειρες που το μονο που ασχολουνται ειναι το σεξ (αντε και καθημερινα προβληματα).
Το The bing bang theory το βρηκα διαφορετικο και πιο κοντα, let's say, στις συνηθειες των ατομων στην συγχρονη εποχη.

Αλλα, οπως ειπες, οτι αρεσει στον καθενα ^^.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1277 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 18 August 2010 - 11:00

+φωνω και με Mr Brightside + με jorg

#1278 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 20 August 2010 - 11:52

Κοιτα δεν μπορω να πω, εχεις δικιο, αλλα εχω βαρεθει τις κωμικες σειρες που το μονο που ασχολουνται ειναι το σεξ (αντε και καθημερινα προβληματα).

Εχεις δικιο σε αυτο. It's all about sex now XD True Blood, Nip/Tuck etc.

Γι'αυτο βρηκα τον παραδεισο μου στο Kyle XY :P

#1279 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 August 2010 - 19:59

Παιδιά έχει δει κανένας το V??
Είναι καλό ξέρετε?Γτ μου το προτείνε ένας φίλος μου ως ωραίο sci-fi αλλά δεν ξέρω αν αξιζει...
Posted Image

#1280 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 01 September 2010 - 16:11

Γενικότερα με το HIMYM πως τα πάτε εδώ μέσα?? ΙΜΟ έχει πολύ πλάκα.. [Barney Stinson]

#1281 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 01 September 2010 - 17:30

Γενικότερα με το HIMYM πως τα πάτε εδώ μέσα?? ΙΜΟ έχει πολύ πλάκα.. [Barney Stinson]

Το ξεκίνησα... πολύ καλό φαίνεται!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1282 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 September 2010 - 00:40

Εδώ και μερικές μέρες άρχισα Gossip Girl :stubborn:
Posted Image

#1283 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 02 September 2010 - 09:21

Παιδιά έχει δει κανένας το V??
Είναι καλό ξέρετε?Γτ μου το προτείνε ένας φίλος μου ως ωραίο sci-fi αλλά δεν ξέρω αν αξιζει...

Δεν αξίζει όχι, είναι μέτρια η σειρά, όλο εφέ και από ουσία μηδέν. Ψάξε αν θες τις: Battlestar Gallactica (πρώτα δες τα prequel επεισόδια), firefly (που κόπηκε νωρίς αλλά αξίζει όπως και να'χει) και Space:1999 (που στην δεύτερη σεζόν άλλαξε πολύ προς το χειρότερο, όμως δεν παύει να αξίζει).

Στην αρχή ήταν πολύ καλό, στις τελευταίες 2 σεζόν όμως είναι απλά για κλάματα. Ψάξε αν θες τα: Scrubs, Black Books, και Arrested Development.

#1284 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 September 2010 - 12:11

Στην αρχή ήταν πολύ καλό, στις τελευταίες 2 σεζόν όμως είναι απλά για κλάματα. Ψάξε αν θες τα: Scrubs, Black Books, και Arrested Development.

+ 30Rock, It's Always Sunny in Philadelphia.
Posted Image
Posted Image

#1285 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 September 2010 - 12:13

+ Entourage...
Posted Image

#1286 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 posts

Posted 10 September 2010 - 14:08

Δεν ειναι ακριβως αυτο που με ενοχλει. Με εκνευριζει που παρουσιαζουν μια ομαδα ατομων συμφωνα με στερεοτυπα. Ειναι εξυπνοι, διαβαζουν κομικ, παιζουν βιντεοπαιχνιδια αρα δεν εχουν κοινωνικη ζωη, ραντεβου κτλπ. Κατι που συμφωνα με τα στερεοτυπα τους εντασει στην κατηγορια σπασικλας. Ρωταω. Τι ειναι ομως ο σπασικλας? Δεν θα μπορουσε να ειναι και ενας τρελος με το ποδοσφαιρο, μειωμενης νοημοσυνης κτλπ?

Και αλλωστε ακομη και τα αστεια με αναφορες τους τα βρισκω πολυ ψυχρα. Κανενα δεν με εχει κανει να γελασω.

Σε ενα επεισοδειο στην σεζον 1 η 2 παρουσιαζεται ο dave underhill ο οποιος ειναι επιτυχημενος επιστημονας,καβαλαει μηχανη,παει γυμναστηριο κ τα φτιαχνει με τν πεννυ.

Ελα τωρα,δν σε κανουν να γελασεις οι εκφρασεις του sheldon?

#1287 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 September 2010 - 14:49

Εδώ και μερικές μέρες άρχισα Gossip Girl :stubborn:

Gossip girl rules ρεεε!! Άπειρο ξεκατίνιασμα ftw!!

Είδα Hellcats, καλά αυτή η σειρά παίζει και να είναι ό,τι καλύτερο θα βγει αυτή τη σεζόν. Είναι τόσο πανάθλια και τίγκα στα κλισέ με υπερβολή στο τετράγωνο και ηθοποιία κατώτερη και από τον πιο άσχετο πρωτοετή δραματικής σχολής που απλά γίνεται ανυπέρβλητο! Και έχει και την τιμή να έχει την πιο αντιπαθητική πρωταγωνίστρια που έχω δει σε σειρά. Είναι απλά must, με το 1ο επεισόδιο είχα πεθάνει στο γέλιο! Α ρε επικό CW!!!!

Posted Image

#1288 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 September 2010 - 15:02

Ακουσα CW,
Ειχαμε επισης πρεμιερα για Vampire Diaries season 2 (again Damon rules) και Νikita

για το hellcats, παιζει να ειναι οτι χειροτερο θα βγει αυτη τη σεζον. ^^

#1289 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 September 2010 - 09:10

Και το Walking Dead ότι καλύτερο.

#1290 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2010 - 12:24

To hellcats είναι τόσο epic fail που γίνεται αυτομάτως epic win!

Είναι η αμαρτωλή απόλαυση της χρονιάς...Είναι μια ωδή στο νέο φαινόμενο που κατακλύζει την Αμερική "geek is the new cool". Blame Apatow and mtv :canthelp: Οι cheerleaders και οι jogs πλέον είναι οι outcasts believe it or not!

Εντάξει what's not to like? Εξοργισμένο νιάτο που σπουδάζει νομική με αχαλίνωτη ξανθιά μπούκλα και βαθύ μίσος για τις cheerleaders αναγκάζεται από την πτάνα τη μοίρα να το ρίξει στο μαζορετιλίκι για να σώσει την υποτροφία της, καταλήγει να γουστάρει παρέα με μια super positive ~ santa claus in disneyland high on crack getting laid positive ~ head cheerleader, με την απαραίτητη biatch να της κάνει τη ζωή δύσκολη, το μαύρο μανάρι να της την πέφτει ενώ παράλληλα μαίνεται ο σκληρός ανταγωνισμός για το ποιά θα πηδήξει...πιο ψηλά...Epicness λέμε!

xbJ3b2w.jpeg