Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#361 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 20:42

Δηλαδη ρε συ Kenny Family Guy και Αmerican Dad δεν βλεπεις?

Family Guy sucks. One random joke after another. :bahhh:

American Dad δεν έχω δει ακόμα. :nosey:

Επίσης, έβλεπα Simpsons, αλλά στις τελευταίες seasons έχει πέσει η ποιότητα. :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#362 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 18:38

Family Guy sucks. One random joke after another. :bahhh:

:oo::oo::oo::oo: W H A T !!!!

παντως για να σε σωσω απο το κοπο μην δεις American Dad γιατι ειναι στο ιδιο μοτιβο...

... but seriously what's the matter with you man!

p.s. Πλακα κανω ε... ο καθενας εχει τα γουστα του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#363 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 19:24

Ειδα πριν μερικες μερες την ελληνικη version tou csi και καταλαβα οτι μαλλον ειμαστε αρκετα πισω στο 8εμα σειρων...βεβαια αν δεν εβλεπα csi ισως και να μου αρεσαν τα "Ιχνη" ....αλλα απο την στιγμη που μπορουμε να δουμε χαρις στο ιντερνετ οποιαδηποτε αμερικανικη σειρα τα κριτηρια για την παρακουλουθηση σειρων εχουν ανεβει.....

#364 thyella

thyella

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 19:30

Ειδα πριν μερικες μερες την ελληνικη version tou csi και καταλαβα οτι μαλλον ειμαστε αρκετα πισω στο 8εμα σειρων...βεβαια αν δεν εβλεπα csi ισως και να μου αρεσαν τα "Ιχνη" ....αλλα απο την στιγμη που μπορουμε να δουμε χαρις στο ιντερνετ οποιαδηποτε αμερικανικη σειρα τα κριτηρια για την παρακουλουθηση σειρων εχουν ανεβει.....

Ελληνικη εκδοχη του CSI :oo:
Αυτο το εχασα.....
ποιος παιζει?
Λεει τιποτα?

EDIT:
Πολυ υπνοτικο το sig σου :blurah5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 19:59

Λοιπον συμφωνα με το πρωτο επεισοδιο που ειδα αν ειχε καλυτερες ερμηνειες 8α ηταν μια παρα πολυ καλη ελληνικη σειρα...για τα ελληνικα standard πιστευω ειναι πολυ καλη με καλη σκηνο8εσια και φωτογραφια...αξιζει μια ευκαιρια...
Σημερα εχει το δευτερο επεισοδιο

οριστε info
MEGA

#366 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 06:13

για όσους παρακολουθούν αρκετά ξένα tv series δεν αξίζει τον κόπο.

#367 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 04:44

Για τα ελληνικα δεδομενα μια χαρα ειναι το Iχνη εγω θα συνεχισω να το βλεπω :P

#368 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 08:26

Αυτή η έκδοση, ήταν έτοιμη ακόμη απο την προηγουμενη σαιζόν αλλά τελικά βγήκε στον Αέρα. Η επιλογή των ηθοποιών είναι καλή (αν εξαιρέσεις τις γυναίκες ηθοποιούς), το όλο καστ θυμίζει CSI New York. Πραγματικά τον Ζουγανέλη θα τον ήθελα να βάλει περισσότερη τρέλα στον ρόλο του σαν Ιατροδικαστής.

για να γυρίσω στο θέμα είδα το 3 επεισόδιο του Heroes μπορώ να καταλάβω γιατί πωρωθήκατε, αλλά έχω τόσες ερωτήσεις, πιο πολύ επειδή βιάζομαι να το τελειώσω και δεν έχω χρόνο.. .

#369 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 08:38

Τι ωρα, μερα, και σε πιο καναλι παιζει το "Heroes" για να το βλεπω?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#370 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 10:00

το Heroes παίζεται κάθε Τετάρτη στο Alter στις 21:00
και αυτή την τετάρτη θα παίξει το 3ο επεισόδιο.
(εγώ τα έχω κατεβάσει, δηλαδή η Matsu μου τα έδωσε)

#371 thyella

thyella

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 16:22

Και γω τοχω κατεβασει.
Ειμαι ειδη στο 18ο επ. του πρωτου κυκλου.
Μου ειαπνε οτι το τελευταιο επ ειναι πολυ χαλια, αλλα μεχρι τωρα μου ειναι λιγο δυσκολο να το πιστεψω.

Γινονται πολλες ανατροπες παντος. Εκει που λες, αυτος ειναι ετσι, αυτος ειναι ετσι...στα αλαζουν ολα!

btw....love your new ava, Erisabetsu

Δημοσιευμένη  εικόνα

#372 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2007 - 18:49

Από αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη στις 00.15 θα δείχνει στο ΣΚΑΙ το Band of Brothers με τον τίτλο ''Στην πρώτη γραμμή''.:wooi2:
Όπως έχω ξαναπεί πρόκειται για την πιο αριστουργηματική παραγωγή με θέμα τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο!:nod:
Αποτελείτε από 10 επεισόδια και αν δεν το έχετε δει βάλτε το βίντεο ή το dvd recorder να το γράψει γιατί η ώρα είναι κάπως προχωρημένη για κάποιους και αν σκεφτείς ότι το κάθε επεισόδιο είναι περίπου διάρκειας 1 ώρας θα τραβάει μέχρι τις 1.30 - 2 παρά με τις διαφημίσεις μάλλον.
Εναλλακτικά υπάρχει στο blue-white για όσους θέλουν να το κατεβάσουν και να το δουν όλο μαζί και όχι ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2007 - 20:15

To Heroes είναι πολύ ωραίο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω χώρο για να το κατεβάσω. :emptyonexg1:
Επίσης, από άλλες ξένες σειρές βλέπω: LOST, Γιατρό House (FTW!!!!) και Νοικοκυρές σε απόγνωση. Περιστασιακά, βλέπω και καμία στο χαζόκουτο (Grey's Anatomy, "California Teens" και μια άλλη βλακεία που δείχνει πριν τον Χάουζ τα Σάββατα).
Από ελληνικές δεν βλέπω καμία, επειδή βλέπω πολλές ξένες! :hahaha:

#374 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 00:15

Η σειρές made in usa που βλέπω είναι παρα πολλές!
Έχουμε κ λέμε:

1. 24 ( τρελένομαι!:))
2. Ηeroes (απίθανη σειρά κατέβασα την 1 σεζόν κ κατεβάζω την 2! Ο χαρακτήρας sular είναι όλα τα λεφτά!;):love:)

3.Lost ( πολύ μυστήριο καλέ!)
4.Νοικοκυρές :rofl:
5.House ( τον θέλω για γιατρό μου:D)
6.Friends :rofl:
7.Boston Legal

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#375 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 00:33

Μιας και δεν εχω πει ακομα ποιες βλεπω εγω...

Οσες εχω δει ολες τις season μεχρι τωρα και οι οποιες ειναι ongoing in usa:
24
CSI
lost
heroes
supernatural
smallville
dexter
prison break
jericho
house
criminal minds