Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2311 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 30 September 2013 - 23:49

Ωρε τι φιναλε ηταν αυτο του breaking bad??Ολη η γαματοσυνη μαζεμενη σ'ενα επεισοδιο,πιο ιδανικο δε γινοταν.

Spoiler:

Δεν εχω να πω τιποτα βασικα,ηταν αψογο.10/10 απο'μενα .

#2312 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 02 October 2013 - 03:14

Ωρε τι φιναλε ηταν αυτο του breaking bad??Ολη η γαματοσυνη μαζεμενη σ'ενα επεισοδιο,πιο ιδανικο δε γινοταν.

Spoiler:

Δεν εχω να πω τιποτα βασικα,ηταν αψογο.10/10 απο'μενα .

Spoiler:

LfNX0dh.png

#2313 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 October 2013 - 22:10

Spoiler:

Χαχαχαχαχαχα και ο αλλος στο σχολιο λεει breaking couch,πεθανα xD

#2314 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 04 October 2013 - 07:01

S.H.I.E.L.D. ep02: λιγότερο βαρετό από το 1ο. Περισσότερο ass-kickin' από περισσότερους πρωταγωνιστές και κάπως πιο "χαλαροί" οι χαρακτήρες. Αγαπώ το ντουέτο επιστημόνων!

Masters of sex ep01: I don't know what to make of this. Όλο το επεισόδιο μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά στο τέλος που

Spoiler:
με ξενέρωσε αφάνταστα. Like, seriously?

Edited by ma_foteini, 04 October 2013 - 07:01.

#2315 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 October 2013 - 14:27

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Once upon a Time in Wonderland που από ότι βλέπω του ABC είναι καί αυτό άρα είδαν ότι υπάρχει κοινό για παραμύθια και είπαν να το εκμεταλλευτούν. Σε σχέση με τον μεγάλο αδερφό του, το Wonderland είναι σαφώς πιο προχειροφτιαγμένο(αναφέρομαι κυρίως στα εφέ).

Σαν σύνολο όμως θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο, τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο.

Spoiler:

#2316 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 October 2013 - 14:45

Πρέπει να είμαστε up to date στο once upon a time για να αρχίσουμε το Once upon a time in wonderland?

#2317 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 October 2013 - 16:50

Δεν μου φάνηκε να έχουν σχέση, ενώ το once upon a time το είχα παρατήσει κάπου στα μισά του πρώτου κύκλου, ξεκινώντας να βλέπω wonderland δεν αισθάνθηκα να έχω χάσει κάτι.

Edited by 1451, 11 October 2013 - 16:50.

#2318 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 11 October 2013 - 17:20

Μόλις είδα το 1ο του Wonderland. Δεν έχει καμία σημαντική σύνδεση με το Unce Upon εκτός από ένα τμήμα σκηνής διάρκειας 3ων δευτερολέπτων, το οποίο δεν σχετίζεται με το τέλος του 2ου κύκλου του.

Τα εφέ πράγματι είναι τραγικά σε μερικά σημεία, είναι σαν τα πρώτα 2/3 του !ου κύκλου του Once Upon.

Έχω βέβαια τις απορίες μου

Spoiler:

Τέλειωσα και το Under the Dome: όπως λέει η Adele "we could've had it all". Ελάχιστο σασπένς παρότι θα μπορούσε να σε έχει στην άκρη του καθίσματος για σημαντικό μέρος της σειράς.

#2319 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 October 2013 - 11:59

Τέλειωσα την πρώτη season του Breaking Bad και μετά ανακάλυψα ότι έχει τελειώσει. Και τώρα χαίρομαι από τη μια γιατί δε θα άντεχα να βλέπω αυτή τη γαματοσύνη με το σταγονόμετρο, αλλά από την άλλη στενοχωρήθηκα λίγο που δεν θα έχω ωραία ongoing σειρά να βλέπω. :(

15fkk04.jpg

#2320 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 October 2013 - 13:19

Τέλειωσα την πρώτη season του Breaking Bad και μετά ανακάλυψα ότι έχει τελειώσει. Και τώρα χαίρομαι από τη μια γιατί δε θα άντεχα να βλέπω αυτή τη γαματοσύνη με το σταγονόμετρο, αλλά από την άλλη στενοχωρήθηκα λίγο που δεν θα έχω ωραία ongoing σειρά να βλέπω. :(

Θεωρείς την πρώτη σεζόν γαματοσύνη;Να δω τι θα πεις όταν φτάσεις στη 5η!

#2321 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 16 October 2013 - 13:47

Τελείωσα το Orphan Black. 10 επεισόδια,  παραγωγής BBCamerica. Αναμένεται 2η σεζόν του χρόνου.
Μικρή περιγραφή: αγωνιώδες sci-fi "βιολογίας" με την ορφανή πρωταγωνίστρια να ανακαλύπτει με άσχημο τρόπο ότι κυκλοφορούν και άλλες γυναίκες όμοιες με αυτήν - είναι άραγε χαμένες αδερφές; Καλογυρισμένο, με σενάριο που σε κρατάει, καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα από την πρωταγωνίστρια που φέρνει εις πέρας την απόδοση όλων αυτών των διαφορετικών γυναικών.

Once upon a time s3: ξεκινάει με καλό ρυθμό και ευτυχώς στα μέχρι στιγμής 3 επεισόδια δεν μας πετάει άπειρα ταυτόχρονα storylines. Στο επ.3 μου φαίνεται ότι

Spoiler:

Επίσης 

Spoiler: ep3 major spoiler

Edited by ma_foteini, 16 October 2013 - 18:37.

#2322 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 October 2013 - 17:18

Το tomorrow people γίνεται αφόρητα βαρετό. Αν διαρκούσε είκοσι λεπτά με το "plot" συνεπτυγμένο ίσως να βλεπόταν. Έτσι όπως είναι με τίποτα.

Σαφώς καλύτερα τα sleepy hollow και shield που χωρίς να ξεφεύγουν από την πεπατημένη θυμίζοντας φτηνές εκδοχές ταινιών που προβάλλονται σε κινηματογράφους, καταφέρνουν να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο που στέκεται από μόνο του και τραβάει τη προσοχή για αυτά τα σαράντα με πενήντα λεπτά που διαρκούν.

#2323 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 24 October 2013 - 14:06

Yπ'αρχει κάπου κάποια ΄΄ιστα με όλες τις σειρές και τις πρεμιέρες, για να διαλ΄εξουμε και μεις τι θα δούμε?

#2324 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 24 October 2013 - 15:44

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το link που βρήκα πρόχειρα. http://www.tvguide.com/special/fall-preview/new-shows.aspx

#2325 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2013 - 17:22

Ή σε αυτό.