Ωρε τι φιναλε ηταν αυτο του breaking bad??Ολη η γαματοσυνη μαζεμενη σ'ενα επεισοδιο,πιο ιδανικο δε γινοταν.
Δεν εχω να πω τιποτα βασικα,ηταν αψογο.10/10 απο'μενα .
Posted 30 September 2013 - 23:49
Ωρε τι φιναλε ηταν αυτο του breaking bad??Ολη η γαματοσυνη μαζεμενη σ'ενα επεισοδιο,πιο ιδανικο δε γινοταν.
Posted 02 October 2013 - 03:14
Spoiler:
Posted 02 October 2013 - 22:10
Spoiler:
Χαχαχαχαχαχα και ο αλλος στο σχολιο λεει breaking couch,πεθανα xD
Posted 04 October 2013 - 07:01
S.H.I.E.L.D. ep02: λιγότερο βαρετό από το 1ο. Περισσότερο ass-kickin' από περισσότερους πρωταγωνιστές και κάπως πιο "χαλαροί" οι χαρακτήρες. Αγαπώ το ντουέτο επιστημόνων!
Masters of sex ep01: I don't know what to make of this. Όλο το επεισόδιο μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά στο τέλος που
Edited by ma_foteini, 04 October 2013 - 07:01.
Posted 11 October 2013 - 14:27
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Once upon a Time in Wonderland που από ότι βλέπω του ABC είναι καί αυτό άρα είδαν ότι υπάρχει κοινό για παραμύθια και είπαν να το εκμεταλλευτούν. Σε σχέση με τον μεγάλο αδερφό του, το Wonderland είναι σαφώς πιο προχειροφτιαγμένο(αναφέρομαι κυρίως στα εφέ).
Σαν σύνολο όμως θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο, τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο.
Posted 11 October 2013 - 14:45
Πρέπει να είμαστε up to date στο once upon a time για να αρχίσουμε το Once upon a time in wonderland?
Posted 11 October 2013 - 16:50
Δεν μου φάνηκε να έχουν σχέση, ενώ το once upon a time το είχα παρατήσει κάπου στα μισά του πρώτου κύκλου, ξεκινώντας να βλέπω wonderland δεν αισθάνθηκα να έχω χάσει κάτι.
Edited by 1451, 11 October 2013 - 16:50.
Posted 11 October 2013 - 17:20
Μόλις είδα το 1ο του Wonderland. Δεν έχει καμία σημαντική σύνδεση με το Unce Upon εκτός από ένα τμήμα σκηνής διάρκειας 3ων δευτερολέπτων, το οποίο δεν σχετίζεται με το τέλος του 2ου κύκλου του.
Τα εφέ πράγματι είναι τραγικά σε μερικά σημεία, είναι σαν τα πρώτα 2/3 του !ου κύκλου του Once Upon.
Έχω βέβαια τις απορίες μου
Τέλειωσα και το Under the Dome: όπως λέει η Adele "we could've had it all". Ελάχιστο σασπένς παρότι θα μπορούσε να σε έχει στην άκρη του καθίσματος για σημαντικό μέρος της σειράς.
Posted 16 October 2013 - 11:59
Τέλειωσα την πρώτη season του Breaking Bad και μετά ανακάλυψα ότι έχει τελειώσει. Και τώρα χαίρομαι από τη μια γιατί δε θα άντεχα να βλέπω αυτή τη γαματοσύνη με το σταγονόμετρο, αλλά από την άλλη στενοχωρήθηκα λίγο που δεν θα έχω ωραία ongoing σειρά να βλέπω.
Posted 16 October 2013 - 13:19
Τέλειωσα την πρώτη season του Breaking Bad και μετά ανακάλυψα ότι έχει τελειώσει. Και τώρα χαίρομαι από τη μια γιατί δε θα άντεχα να βλέπω αυτή τη γαματοσύνη με το σταγονόμετρο, αλλά από την άλλη στενοχωρήθηκα λίγο που δεν θα έχω ωραία ongoing σειρά να βλέπω.
Θεωρείς την πρώτη σεζόν γαματοσύνη;Να δω τι θα πεις όταν φτάσεις στη 5η!
Posted 16 October 2013 - 13:47
Τελείωσα το Orphan Black. 10 επεισόδια, παραγωγής BBCamerica. Αναμένεται 2η σεζόν του χρόνου.
Μικρή περιγραφή: αγωνιώδες sci-fi "βιολογίας" με την ορφανή πρωταγωνίστρια να ανακαλύπτει με άσχημο τρόπο ότι κυκλοφορούν και άλλες γυναίκες όμοιες με αυτήν - είναι άραγε χαμένες αδερφές; Καλογυρισμένο, με σενάριο που σε κρατάει, καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα από την πρωταγωνίστρια που φέρνει εις πέρας την απόδοση όλων αυτών των διαφορετικών γυναικών.
Once upon a time s3: ξεκινάει με καλό ρυθμό και ευτυχώς στα μέχρι στιγμής 3 επεισόδια δεν μας πετάει άπειρα ταυτόχρονα storylines. Στο επ.3 μου φαίνεται ότι
Επίσης
Edited by ma_foteini, 16 October 2013 - 18:37.
Posted 18 October 2013 - 17:18
Το tomorrow people γίνεται αφόρητα βαρετό. Αν διαρκούσε είκοσι λεπτά με το "plot" συνεπτυγμένο ίσως να βλεπόταν. Έτσι όπως είναι με τίποτα.
Σαφώς καλύτερα τα sleepy hollow και shield που χωρίς να ξεφεύγουν από την πεπατημένη θυμίζοντας φτηνές εκδοχές ταινιών που προβάλλονται σε κινηματογράφους, καταφέρνουν να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο που στέκεται από μόνο του και τραβάει τη προσοχή για αυτά τα σαράντα με πενήντα λεπτά που διαρκούν.
Posted 24 October 2013 - 14:06
Yπ'αρχει κάπου κάποια ΄΄ιστα με όλες τις σειρές και τις πρεμιέρες, για να διαλ΄εξουμε και μεις τι θα δούμε?
Posted 24 October 2013 - 15:44
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το link που βρήκα πρόχειρα. http://www.tvguide.com/special/fall-preview/new-shows.aspx