Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2296 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 19:32

Spoiler:

Spoiler:

Φολα η 8η σεζον σιγουρα,βασικα παραπανω απο φολα ηταν τραγικη.Το φιναλε ομως κατα την αποψη μου ηταν εξαιρετικο,το καλυτερο που μπορουσε να δοθει στο σημειο που ειχαν φτασει και ανταξιο της σειρας.

Το καλύτερο half-assed, without-any-closure, open ending, ναι.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 25 Σεπτέμβριος 2013 - 19:32

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2297 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 21:02

Το καλύτερο half-assed, without-any-closure, open ending, ναι.

Spoiler:

Κοιταξε κατα τη γνωμη μου το without any closure ειναι υποκειμενικο πιστευω,δλδ εγω προσωπικα πηρα οσο κλεισιμο χρειαζομουνα.Απο εκει και περα αντικειμενικα οντως υπηρχε open ending αλλα και παλι δε με χαλασε,δλδ οι πραξεις του ντεξτερ εδειξαν οτι

Spoiler:
Μελο και κλισε?Ισως.Εμενα ωστοσο δε με ενοχλησε.Κυριως απ'τη στιγμη που η 8η σεζον με ειχε κανει να συμβιβαστω με ενα επιπεδο διαρκους αθλιοτητας(δλδ τοσα plot holes μαζεμενα δυσκολα βρισκεις),οποτε ενα φιναλε με ενα τετοιο κλεισιμο για μενα δουλεψε.

#2298 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 12:05

To sleepy hollow  ειναι η απαντηση του Karma για καθε φορα που σκεφτηκα για ενα θεμα cultural appropriation " δεν φαινεται να ειναι τοσο τραγικο".

This isn't funny guys. It's painful guys. Really painful.

Και οκ μπραβο για το representation αλλα δεν νομιζω οτι το σωζει.

#2299 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 13:09

To sleepy hollow  ειναι η απαντηση του Karma για καθε φορα που σκεφτηκα για ενα θεμα cultural appropriation " δεν φαινεται να ειναι τοσο τραγικο".

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αχέμ. Ναι, αυτό. Είναι όντως περίεργο να κατατάσσουν τη μητρική σου γλώσσα ως εξωτική. (τιναπουνκαιοιγιαπωνες)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2300 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 13:32

Και οκ μπραβο για το representation αλλα δεν νομιζω οτι το σωζει.

Εγώ από την άλλη από τους πιλότους που έχω δει ως τώρα, παίζει να είναι και ο καλύτερος. 

Και από βόλτα στα social media βλέπω πως και γενικότερα αρέσει. 

#2301 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 14:02

Από πιλότους και για μένα αυτός και το Blacklist ήταν τα καλύτερα. Άντε και λίγο το Hostages αλλά αυτό δε νομίζω να συνεχίσει καλά.

#2302 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 14:48

Blacklist ψιλοαπαίσιος ο πιλότος.Αναμένω για masters of sex ~το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω προλάβει να το δω~ και είδα και Marvel's Agends of S.H.I.E.L.D. το οποίο κυμαινόταν από γελοίο μέχρι βαρετό. Trophy Wife ~μεγαλύτερη αποτυχία σε τίτλο έχει να συμβεί από το Cougar Town~ και Mom που είδα κάτι λένε πάντως. Γενικά τίποτα συγκλονιστικό από τα καινούρια αλλά ξεκινάνε homeland, elementary, parenthood και The Good Wife οπότε hooraaaaay for the new tv season!

xbJ3b2w.jpeg

#2303 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 15:15

Blacklist ψιλοαπαίσιος ο πιλότος.Αναμένω για masters of sex ~το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω προλάβει να το δω~ και είδα και Marvel's Agends of S.H.I.E.L.D. το οποίο κυμαινόταν από γελοίο μέχρι βαρετό. Trophy Wife ~μεγαλύτερη αποτυχία σε τίτλο έχει να συμβεί από το Cougar Town~ και Mom που είδα κάτι λένε πάντως. Γενικά τίποτα συγκλονιστικό από τα καινούρια αλλά ξεκινάνε homeland, elementary, parenthood και The Good Wife οπότε hooraaaaay for the new tv season!

η σχέση σου με σειρές του Whedon πως είναι (εγώ λατρευω σχεδόν όποια σειρά έχει κάνει); ειναι η πρώτη αρνητική κριτική που διαβάζω. (εγω το βρήκα μέτριο προς καλό με ναι κάποιες βαρετές σκηνές αλλά με εξαιρεση το firefly o Whedon δεν ειχε ποτε κάποιο φοβερό πιλότο)

#2304 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 15:41

Ανύπαρκτη θα την έλεγα... Νομίζω μόνο avengers έχω δει δικό του και μου άρεσε πολύ. Τέλοσπάντων το βρήκα τόσο τετριμμένο που μου πήρε κάπου δίωρο να το δω παίζοντας ενδιάμεσα candy crush. Ούτε η υπόθεση με τράβηξε ούτε το cast. Δεν το ντροπάρω απλά από δω και πέρα μάλλον θα χαμηλώσω αρκετά τις προσδοκίες.

xbJ3b2w.jpeg

#2305 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 20:06

Μόλις είδα με την παρέα ό,τι έχει βγει από Game of Thrones (και πριν από αυτό ό,τι έχει βγει από Walking Dead) και τώρα ψάχνουμε την επόμενη σειρά.

Ακούω καλά λόγια για Breaking Bad, ενώ με τρώει και η περιέργεια για Twin Peaks.

Ο λαός τι έχει να προτείνει;

Ξεκίνα σήμερα κιόλας Breaking Bad, να έχεις φτάσει up-to-date μέχρι την Δευτέρα για να κλείσεις τη σειρά με το τελευταίο επεισόδιο (σνιφ!).

Τί...?Δεν σου φτάνουν οι ώρες???

Α...και μόλις τελειώσεις το Breaking Bad, πιάνεις τα νέα επεισόδια Walking Dead...και μετά Game of Thrones...Δεν πιστεύω να σε άγχωσα?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2306 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2013 - 20:57

^^^θα σου γράψει και διαγώνισμα μετά;;;!!!;;;;;

Το SHIELD ήταν αρκετά βαρετό. Θα δω ακόμη 2-3 επεισόδια για να αποφασίσω αν θα το παρακολουθώ ή όχι.

#2307 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 00:43

guilty pleasure incoming.

Ας μην ειναι τελείως τρασιλα. *σταυρώνει δάχτυλα*

CBS DONT DISAPPOINT ME

#2308 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 07:11

ε αμάν πια, vampire diaries, originals, sleepy hollow πήξαμε στα guilty pleasures

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2309 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 09:26

Τα δύο πρώτα τα βλέπω χωρίς ενοχές πάντως :angell:

xbJ3b2w.jpeg

#2310 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 09:46

Δεν πειράζει, εδώ έχουμε απενοχοποιήσει σειρές και σειρές, εδώ θα κολλήσουμε;! :D

Δημοσιευμένη  εικόνα