Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2236 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 22 June 2013 - 12:20

Μόλις πρόσεξα ότι την Δευτέρα ξεκινάει η σειρά Under the Dome που είναι μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King. Είναι κανείς άλλος που θα του ρίξει καμιά ματιά? Φαίνεται ενδιαφέρον αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο να πω στα σίγουρα. Ελπίζω να είναι από τα αξιόλογα βιβλία του Στέφανου.

Youtube Video

#2237 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 June 2013 - 12:30

Είναι κανείς άλλος που θα του ρίξει καμιά ματιά? [/youtube]

Εγώ. Την περίμενα αυτή τη σειρά από την στιγμή που ανακοινώθηκε.

#2238 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2013 - 12:39

Ούτε εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά σκοπεύω να την τσεκάρω τη σειρά. Καλά από ηθοποιούς δεν βλέπω και σπουδαία πράγματα αλλά ένα sci fi να περνάει η ώρα το καλοκαίρι είναι ταμάμ!

xbJ3b2w.jpeg

#2239 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 22 June 2013 - 13:29

Φαίνεται ενδιαφέρον αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο να πω στα σίγουρα. Ελπίζω να είναι από τα αξιόλογα βιβλία του Στέφανου.

Eίναι. Πίστεψέ με, είναι. Τα κάνει λίγο σαλάτα στο τέλος αλλά αυτό δεν αρκεί για να υποβαθμίσει το απίστευτο ταξίδι και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η φάση είναι ότι όταν το διάβαζα έλεγα: "Πωωω, αυτό θα γινόταν ένα γαμάτο anime/ταινία/σειρά." Και τώρα γίνεται. Ελπίζω να μην φάει πολύ censorship και να μην αλλάξει το βασικό story, γιατί ναι, είναι πάρα πολύ hardcore αλλά η αλλαγή δεν πιστεύω να το ωφελήσει... Από το trailer βλέπω ήδη ότι προσπάθησαν να το αλλάξουν σημαντικά.

#2240 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 22 June 2013 - 14:04

Ωω nice, από ότι βλέπω έχει ψηθεί κόσμος. :)

Eίναι. Πίστεψέ με, είναι. Τα κάνει λίγο σαλάτα στο τέλος αλλά αυτό δεν αρκεί για να υποβαθμίσει το απίστευτο ταξίδι και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η φάση είναι ότι όταν το διάβαζα έλεγα: "Πωωω, αυτό θα γινόταν ένα γαμάτο anime/ταινία/σειρά." Και τώρα γίνεται. Ελπίζω να μην φάει πολύ censorship και να μην αλλάξει το βασικό story, γιατί ναι, είναι πάρα πολύ hardcore αλλά η αλλαγή δεν πιστεύω να το ωφελήσει... Από το trailer βλέπω ήδη ότι προσπάθησαν να το αλλάξουν σημαντικά.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το αλλάξουν πολύ. Από ότι βλέπω συμμετέχει και ο Στέφανος στην παραγωγή οπότε νομίζω πως ότι αλλαγές θα κάνουνε δεν θα είναι πολύ extreme ή τέλος πάντων θα είναι σωστά μονταρισμένες! Δεν πιστεύω ότι θα "καταστρέψει" το ίδιο του το βιβλίο. Εξάλλου σειρά γυρνάνε και όχι ταινία οπότε έχουνε τον χρόνο να δείξουν τα πράγματα σωστά και όχι επί τροχάδην.
Όπως και να έχει εσύ που έχεις διαβάσει και το βιβλίο θα κρίνεις καλύτερα και θα μας πεις μετά τα πρώτα επεισόδια. :)

#2241 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 June 2013 - 23:03

Καθόλου άσχημο το πιλοτικό επεισόδιο του under the dome.
Spoiler:

#2242 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 June 2013 - 23:15

Nαι και εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Στα υπόλοιπα πανω κατω συμφωνω αλλα εγω εχω θεματακι και μμε την ηθοποιο που κανει την Angie. Την ειχα δει και στο Secret Circle και ορκιζομαι οτι γινεται ακομη πιο αντιπαθητικη όσο περναει ο καιρος.

Και καθως ειναι καλοκαιρι και σφιγγουν οι ζεστες για καποιον ακατανοητο λογο ( στερητικο συνδρομο απο το VD) επιασα True Blood. Ειναι τοσο απαισιο που κατανταει εθιστικο. Το Vampire diaries μπροστα του παιρνει προαγωγη από guilty pleasure και παει για Οσκαρ. Και όχι δεν γινεται καλυτερο με τον καιρό dont let it fool you. Stockholme Syndrome λεγεται αυτο οχι βελτιωση. Τους μισω ολους εκει μεσα ισως με τελειως υποκειμενικη προσωπική εξαιρεση για τον Northman (cause he is a viking get it? Κοπηκα απο το edgyness λεμε). Που και που δηλαδη.
Spoiler:

Δηλαδη οk την πρωταγωνιστρια την βγαλανε Sookie. Νομιζω αυτο τα λεει ολα. Sookie δεν θα εβγαζα το υποθετικό κανις μου, ποσο μαλλον ηρωιδα σε σειρα.

#2243 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 03 July 2013 - 22:33

Είδα και εγώ τα δύο πρώτα επεισόδια του under the dome.

Spoiler:

#2244 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 July 2013 - 22:56

Πάντως η σειρά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ακολουθήσει πιστά το βιβλίο. Ενώ στην αρχή θα ήταν mini series αποφασίστηκε να είναι 13 επεισόδια με ανοιχτό τέλος έτσι ώστε αν έχει επιτυχία να το συνεχίσουν παρεκκλίνοντας από το βιβλίο.

xbJ3b2w.jpeg

#2245 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 July 2013 - 22:58

milking that cow to space right? :S

#2246 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 July 2013 - 23:34

^Η αρχή πάνω στην οποία λειτουργεί κάθε στούντιο και τηλεοπτικό δίκτυο ever.

Εν προκειμένω βέβαια δεν ξέρω αν έχουμε καν αγελάδα για να αρμεχθεί. Δηλαδή πρώτα πρέπει να τα πάει καλά η πρώτη σαιζόν έτσι ώστε να συνεχιστεί. Τώρα αυτό μπορεί να είναι πολύ κακό, αδιάφορο ή και πολύ καλό. Το δεύτερο επεισόδιο δεν με ενθουσίασε μετά από μία αρκετά καλή πρεμιέρα οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Δεν έχω διαβάσει και το βιβλίο... Πάντως το ίδιο έχει γίνει και με άλλα βιβλία του King που έφτασαν αρκετές σαιζόν.

xbJ3b2w.jpeg

#2247 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 July 2013 - 04:55

On a sidenote.

Hemlock Grove. => Instandrop. Nough Said. (το γεγονος οτι λεω αυτα εχοντας αντεξει 6 season true blood και συνεχιζω ακαθεκτη πιστευω τα λεει ολα).

#2248 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 05 July 2013 - 15:24

Μολις τελειωσα το twin peaks.Γι'αυτη τη σειρα ειχα ακουσει ενα σωρο πραγματα κ ενω το κλιμα παραλογισμου κ η ολη ατμοσφαιρα του μου αρεσε,εκνευριστηκα απο το τελος.
Spoiler:

Οχι οτι δεν ειχε θετικα βεβαια,100 θετικα ειχε αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα στο τελος,μονο τα αρνητικα μπορεσα να κρατησω.

#2249 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 July 2013 - 18:05

Dexter is back! :kill4u:

Και με Charlotte Rampling στο cast θα έχουμε πολύ δυνατή τελευταία season.
Posted Image
Posted Image

#2250 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 July 2013 - 16:57

On a sidenote.

Hemlock Grove. => Instandrop. Nough Said. (το γεγονος οτι λεω αυτα εχοντας αντεξει 6 season true blood και συνεχιζω ακαθεκτη πιστευω τα λεει ολα).

Συμφωνώ και επαυξάνω, είδα 1 επεισόδιο και δε μ'αρεσε καθόλου μα καθόλου. Υπερφίαλο και με μηδενική ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό με σειρά. Και γω εξακολουθώ να βλέπω True Blood και όχι μόνο (σκέφτομαι να αρχίσω μέχρι και το knight rider)...

Edited by Chasapos, 07 July 2013 - 16:59.

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us