Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2191 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 05:30

Doctor Who, ένα μετριότατο και ένα κακό επεισόδιο για αρχή. Μα γιατί κύριε Μόφατ;

Μετά τις Καμπάνες του Άη Γιάννη, δεν έχω καν όρεξη να δω το επεισόδιο του Σαββάτου. Περιμένω να κατέβει το Broadchurch.

this. best thing I've watched as of late.

Good :kill4u:
Της περασμένης δευτέρας δεν μου άρεσε όμως. Αυτή η σχεδόν-αγιογραφία του περιπτερά ήταν bad taste.

#2192 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2013 - 11:22

^ ναι ρε μην ασχολειστε με τις βλακείες του Moffat, long live the RTD <3
(γελάει ο κόσμος)

Εμενα μου άρεσαν και τα δυο του Doctor Who, αν και γενικότερα μέχρι στιγμής η 7η είναι λιγότερο αγαπημένη μου από τις 3 του Moffat+Smith. Βεβαια η αλλαγη companion ηταν παραπανω απο αναγκαια για να παρει ξανα μπρος η σειρα.

#2193 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2013 - 11:31

Μετά τις Καμπάνες του Άη Γιάννη, δεν έχω καν όρεξη να δω το επεισόδιο

This.

Και είχα μεγάλες προσδοκίες για τη νέα... συντρόφισσα.

Posted Image

#2194 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 11:54

^ ναι ρε μην ασχολειστε με τις βλακείες του Moffat, long live the RTD <3

Chris H Bidmead, Robert Holmes, Chris Chibnall, Niel Gaiman και ναι, Russel T Davies ;)

This.

Το είδα τελικά. Και δεν κατάλαβα Χριστό. Πότε θα παίξει το επεισόδιο του Gaiman είπαμε;

#2195 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2013 - 11:58

Ο Gaiman δεν εχει γραψει επεισοδιο στην rtd era, σε εκεινη αναφερομαι, οχι σε οσα εχει γραψει αποκλειστικα αυτος.

#2196 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 12:07

Και πάλι, υπήρχαν πολλά καλά επεισόδια επί RTD (και από τον Moffat τότε), αλλά ελάχιστα τις τελευταίες 3 σεζόν επί Μόφατ. Από μνήμης θυμάμαι: The Beast Below (Moffat), το 2-parter με τους Silurian (Chibnall), The Doctor's Wife (Gaiman), και το Dinosaurs on a Spaceship (Chibnall).

#2197 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2013 - 14:47

με εξαιρεση του Gaiman, τα 2 του chibnail τα θεωρω απο τα χειροτερα της σειρας και το αλλο μέτριο.
Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και πως εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απο τη σειρα.

#2198 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 14:55

Μόνο εσύ το πήρες διαφορετικά :P
Για τις δικές μου προτιμήσεις μιλούσα all along ;)

#2199 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2013 - 15:06

προφανως και ο καθενας μιλαει παντα για τον εαυτο του. δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στις προτιμησεις και ο διαλογος γινεται πανω στη διαφορετικοτητα αυτων. αν δεν υπαρχει πουθενα κατι κοινο να πιαστουμε, τοτε καταληγουμε στο συμπερασμα που ειπα πιο πανω. cheers

(το επομενο επεισοδιο ειδα αρεσει σε αρκετους και θυμιζει τα impossible planet και 42, οποτε ισως εχει κατι για σενα εδω η σειρα)

#2200 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2013 - 15:13

Το είδα τελικά. Και δεν κατάλαβα Χριστό. Πότε θα παίξει το επεισόδιο του Gaiman είπαμε;

Δεν υπηρχε κάτι να μην καταλάβεις. Απλά το σενάριο δεν είχε καμία επαφή με τη σκηνοθεσία ~που και τα δύο ήταν κάτω του μετρίου~...με αποτέλεσμα όλο το επεισόδιο να σε μπερδεύει ανελέητα. Τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ. Το 2ο ήταν από τα χειρότερα επεισόδια του Δόκτορα που έχω δει, και είμαι και Μόφατ φανγκερλ τρομάρα μου. Ελπίζω στον Gaiman.

Posted Image

#2201 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 15:17

Εγώ λυπάμαι για τον Ματ. Πλέον έχει γίνει τόσο καλός που μπόρει να παίξει τον Δόκτορ και στον ύπνο του, αλλά δεν του γράφουν τα επεισόδια που του αξίζουν. Μέχρι και ο Έκελστον είχε καλύτερη τύχη.

#2202 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2013 - 15:30

Πολύ σωστό αυτό για τον Σμιθ, το παρατήρησα κ εγώ πρόσφατα. Έχει εξοικειωθεί πλήρως με το ρόλο, μέχρι που με δυσκολεύει να θυμηθώ τον Τέναντ.

Καλύτερη τύχη είχε γιατί τον επέλεξαν για το ριβάηβαλ της σειράς και έκανε εξαιρετική δουλειά. Δε βρίσκω ιδιαίτερα κακά τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, ίσα ίσα που απόλαυσα δεόντως το campy feeling που ήταν έντονο τότε ~και το οποίο πλέον μάλλον προσπαθούν να εξαλείψουν;~

Posted Image

#2203 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 15:46

Ναι, εννοώ ο Εκελστον είχε μια σεζόν μόνο και είχε φανταστικό run. Όλα τα επεισόδια ήταν καλά, και τουλάχιστον τα μισά ήταν πολύ καλά ως εξαιρετικά. Βέβαια τώρα είναι εντελώς tsun-tsun και δεν επιστρέφει πίσω ούτε για τα 50 ούτε για audio dramas και νιώθω προδομένος :P

#2204 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2013 - 15:48

Ναι αλλά διαφωνεί ιδεολογικά. Τουλάχιστον έχει καλή δικαιολογία! XD

Posted Image

#2205 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 09 April 2013 - 15:50

Ελπίζω σε 30 χρόνια να μην ακούσουμε ότι γινόταν ό,τι γινόταν και το 70 επί JNT...