Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2176 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 28 February 2013 - 21:16

Πω-πω τι μου θυμησατε με το carnivale. Μαζι με το dollhouse και το firefly, oι πιο αδικοχαμενες σειρες ever. Ηθελα να ηξερα τι σκεφτοταν το HBO οταν το εκοβε... Απο τις πιο πρωτοτυπες σειρες που εχω δει στη ζωη μου, με εξαιρετικα σκηνικα και ιδεες σεναριου. Κριμα-κριμα-κριμα πραγματικα. Η ιδεα ενος περιπλανωμενου τσιρκου, σε μια Αμερικη θρησκολαγνειας και υπερφυσικων δυναμεων -οχι ομως των συνηθισμενων- δημιουργουσε ενα εκρηκτικο μειγμα ψυχαγωγιας, που κατα προσωπικη αποψη, ξεπερνα τους μεγαλους αστερες της εποχης μας πχ. GoT και Walking Dead, τα οποια και παρακολουθω φανατικα, μη γελιεστε. Απλα ειναι μια γλυκοπικρη νοσταλγια το carnivale, ενας ευσεβης ποθος αν θελετε. Ακομα κι αν κοπηκε το προτεινω ασυζητητι, ανεπιφυλακτα, διακαως. Δεν ειναι χασιμο χρονου.
Posted Image

#2177 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 February 2013 - 21:33

Δεν είναι καθόλου χάσιμο χρόνου αλλά στο τέλος μένεις με την όρεξη. Από τις σειρές που έχω δει είναι η πιο αδικοχαμένη.

#2178 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 28 February 2013 - 21:42

Btw κοιταζα προ ολιγων λεπτων τι νεο ετοιμαζει ο δημιουργος του και απ' οτι φαινεται το Σεπτεμβρη του 2013 το Nbc θα βγαλει τη σειρα Dracula, με σεναριογραφο αυτόν. Διαβασα λιγο την περιληψη της σειρας και, ή θα είναι πατάτα ολκής ή εξαιρετικα ενδιαφέρουσα.
Posted Image

#2179 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 February 2013 - 22:01

Εμένα το Dark Shadows μου ήρθε όταν το διάβασα.

#2180 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 March 2013 - 00:02

Το Justified το βλέπει κανείς? Αξίζει?
Και πως είναι? Έχει ένα bg story ή από τα κλασσικά επεισόδιο και υπόθεση?

#2181 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 March 2013 - 04:24

Φαν των αστυνομικών ντράμα, δείτε αμέσως το Broadchurch του ITV. Το πρώτο επεισόδιο έπαιξε τις 4 του Μάρτη.
Σενάριο Chris Chibnall (από τις καλύτερες τηλεοπτικές πένες της Βρετανίας), πρωταγωνιστεί ο David Tennant.

#2182 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 06 March 2013 - 13:19

^ τα παραλες ρε γλυκούλη με το "απο τις καλυτερες τηλεοπτικες πενες της Βρετανίας"

το πρώτο επεισόδιο της σειράς όμως ήταν καλό.

#2183 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 March 2013 - 14:08

Ο τύπος έγραψε πάνω από το μισό Torchwood. Αυτό και μόνο.
Και δεν μου αρέσουν τα υποκοριστικά.

#2184 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 April 2013 - 17:03

House of cards.. γαμεί και δέρνει... spacey θεός.. fincher σκηνοθετεί 2 επεισόδια γενικώς τα σπάει....
Posted Image

#2185 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 06 April 2013 - 12:19

Mου είχε λείψει απίστευτα ο Bryan Fuller. Εξαιρετικός ο πιλότος του Hannibal. Serial killer tv serie done right.
Kαι παίζει και η Caroline Dhavernas του Wonderfalls <3.

(απο νούμερα πήγε χάλια βέβαια. αλλά λόγω international deals ελπίζω σε δεύτερη σεζόν ( θα δουμε μαλλον και Lee Pace απ ότι είπε ο ιδιος ο Fuller σε tweet).

Edited by Strange Loop, 06 April 2013 - 12:20.

#2186 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 April 2013 - 16:09

( θα δουμε μαλλον και Lee Pace απ ότι είπε ο ιδιος ο Fuller σε tweet).

!!!!
ugh, yes please! T^Tb

yes στο πρωτο επεισοδιο! αν και ηταν λιγο αργο στην αρχη,το εσωσε με τα visuals αλλα και την ατμοσφαιρα. δεν ειχα παραπονα για το δευτερο μισο and can't wait for more! :3 the season trailer definitely made me excited~~

also

Φαν των αστυνομικών ντράμα, δείτε αμέσως το Broadchurch του ITV.

this. best thing I've watched as of late.

#2187 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 April 2013 - 21:30

( θα δουμε μαλλον και Lee Pace

Sole reason I'll be watching this.

Έχω κολλήσει άσχημα με Parks and Recreation. Αρχίζω την πέμπτη σεζόν, ελπίζω να συνεχίσει να είναι τόσο καλό. Τρίτη και τέταρτη μου πέταξαν τα πέταλα.

Doctor Who, ένα μετριότατο και ένα κακό επεισόδιο για αρχή. Μα γιατί κύριε Μόφατ;

Δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να βλέπω Suburgatory και 2 Broke Girls. Πάλι καλά που μόλις τελείωσε το Girls άρχισε το Mad Men γιατί αλλιώς θα ξέμενα από πχοιότητα.

Posted Image

#2188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 April 2013 - 21:51

Ξεκινησε νεα σειρα το Hannibal και ξεκινησε δυναμικα. Πολυ ωραιες ερμηνειες και πολυ ωραιο στησιμο. :D

#2189 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 08 April 2013 - 22:51

Ξεκινησε νεα σειρα το Hannibal και ξεκινησε δυναμικα. Πολυ ωραιες ερμηνειες και πολυ ωραιο στησιμο. :D

+1 πολύ καλό το πρώτο ep Hannibal, o Mads Mikkelsen εκπληκτικός όπως και ο Hugh Dancy που υποδύεται τον Will Graham.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2190 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2013 - 00:20

Mad Men. Αυτό.