Θέλω ωστόσο να πιστεύω ότι όποιος διάβασε ολόκληρη τη συζήτηση να κατανοήσε ότι το σχόλιο μου αφενός δεν ήταν προσβλητικό αφετέρου ήταν παραπάνω απο εμφανές ότι ήταν χιουμοριστικό. Επίσης τόνισα εξ άρχής ότι δεν βαδίζω με τη λογική my taste is better than your etc.
Απο εκεί και πέρα κάποιες τελευταίες επισημάνσεις για να λήξει το θέμα οριστικά:
- Διαφωνώ κάθετα με ανοήτα σχόλια που θίγουν ανθρώπόυς , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γελοίες υποθέσεις σχετικά με τις εμπειρίες κάποιου άγνωστου προσώπου και το πως προκύτει μια άποψη που δεν μας αρέσει.
- Για πολλοστή φορά η άποψη περι ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν προέκυψε τυχαία... μην ξεχνάμε όμως οτι εδώ γίνεται διάλογος και δεν πρέπει να παίρνουμε επι προσωπικού οτιδήποτε, το λέω με όλη την καλή διάθεση στον φίλο warchief .
- To ΒΒ για το οποίο έγινε η σύγκριση δεν είναι καν στο top 5 μου... λάθος έγινε εκεί η εστίαση αφού η αναφορά μου ήταν στη φράση ΄΄χαμηλότερου επιπέδου΄΄ .
- Φυσικά και το Mad Men είναι μια εξαιρετική σειρά, του ίδιου διαμετρήματος ( κατα τη γνώμη μου) με το GoT, και BB.
- Όχι δεν μισώ τις γυναίκες, τους ομοφιλόφυλους , τους νέους , τους γέρους, τους ροκάδες , τους σκυλάδες ... you get the point .
- To Game of Thrones είναι η αρτιότερη μεταφορά βιβλίων που έχω δεί σε τηλεοπτική σειρά και πέραν αυτού, πρόκειται για μια άψογη παραγωγή . Αν ωστόσο τα στοιχεία που ξεχωρίζει κάποιος είναι το αίμα και το σεξ μαλλον βλέπει λάθος σειρά....