Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2041 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 27 June 2012 - 11:14

το Breaking Bad το έχω δει και περιμένω για τις 15 ιουλίου,ενώ τις υπόλοιπες σειρές,εκτός απο το Mildred Pierce,τις έχω ακουστά και απλώς ερχόντουσαν μετά από αυτές που ανέφερα πιο πάνω.
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου,και σίγουρα κάποια στιγμή θα τις ακολουθήσω :P

Posted Image

#2042 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 June 2012 - 12:39

Ενώ το breaking bad είναι γαμάτο σε όλους τους τομείς και σιγά το άρμεγμα 3 επεισόδια παραπάνω λολ... μετά από σκέψη κατέληξα στο ότι είναι σχετικά υπερεκτιμημένη σειρά... γιατί ουσιαστικά η ιστορία δεν διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο βάθος και κάπου την έχουμε ξαναδεί. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν άψογο μαθητή των γκανγκστερικών ταινιών, του Scorcese, του Tarantino, των Sopranos, του The Shield, του There Will Be Blood κτλ...Πρόκειται για την ιστορία της κτηνοποίησης ενός πρωταγωνιστή...που εθίζεται στο κακό και καταπατά τους ηθικούς του φραγμούς.
Και δεν λέω είναι άψογα σκηνοθετημένη, άψογες ερμηνείες, φοβερό στυλ... αλλά δεν προσφέρει κάτι νέο στο τραπέζι.
Με όλο τον σεβασμό στους φαν... κατά την γνώμη μου η σειρά δεν είναι στα επίπεδα του the wire ή του twin peaks.
Εννοείται πάντως πως θα κάτσω να δω την τελευταία σεζόν...
Posted Image

#2043 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 June 2012 - 12:40

Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι στο επίπεδο του Wire

Bunheads και Newsroom για καλοκαίρι

#2044 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 27 June 2012 - 13:42

Επειδή πρέπει να'ναι κάτι πρωτότυπο για να είναι ωραίο...

Για το Newsroom πιστεύω θα συμφωνήσω μόλις το δω.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#2045 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 June 2012 - 15:48

bunheads πρώτο επεισόδιο δεν τρελάθηκα αλλά τώρα έχω ψιλοκολήσει. Είναι μια φρεσκάδα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Περιμένω να αρχίσει και το louie και το awkward να χω κάτι να βλέπω μέσα στο καλοκαίρι...

xbJ3b2w.jpeg

#2046 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 July 2012 - 00:00

Το αγαπάω το Bunheads, αλλά συνεχίζω να βλέπω Lorelai & Rori στις πρωταγωνίστριές του.
Ο πιλότος του newsroom με ενθουσίασε περισσότερο από κάθε άλλο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς.
Περιμένω Copper γιατί μου αρέσει το setting, αν και δεν ελπίζω σε πολλά. Άντε και τη 2η σεζόν του Awkward (και ίσως Glee project -πότε βγαίνει αυτό;- ) για την teen comedy δόση μου.

Γενικά από ongoing για καλοκαιράκι δε νομίζω να πιάσω κάτι άλλο. Ίσως δοκιμάσω και το Longmire, του οποίου η περιγραφή μου άρεσε αλλά το τρέιλερ μου έκανε αρκετά άσχημη εντύπωση. Το έχει τσεκάρει κανείς να πει γνώμη;

Posted Image

#2047 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 10 July 2012 - 06:29

omg who ever mentioned black books thank you!!(i think anelis?)
why i didn't know about this show before :love:
σπανια γελάω με σειρές.
νομίζω θα γίνει μια από τις top αγαπημένες μου σειρές

#2048 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 July 2012 - 12:51

Δεν έχω ιδέα ποιός το πρωτοανέφερε, αλλά χαίρομαι που το βλέπουν κ άλλοι. :D

So far την έχω δει 2,5 φορές.
Φαβ επεισόδιο, αυτό με τα κρασιά (ε...δηλαδή το κελάρι του πλουσίου) και τις αναφορές στο Δράκουλα.

Btw Longmire drop στο 13ο λεπτό και Glee Project 2 έχουν βγει 5 επεισόδια. ΦΑΚ ΓΙΕΑ!
Bunheads why y no episode this week? >_<

Posted Image

#2049 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 11 July 2012 - 13:04

δεν μπορούσα να βρω τοπικ για το spartacus και το βαζω εδω
οσοι εχουν συγγενει η αγαπημενο προσωπο που εχει καρκινο
ασ μην το δουν καλυτερα ισως ειναι λιγο σκληρο για αυτους
(σινεσθιματικα) λεω ισως...

Youtube Video

Edited by ...xXx..., 11 July 2012 - 13:06.

Posted Image

#2050 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 11 July 2012 - 13:18

Έχει δει κανείς τo Continuum ?? Είναι νέα σειρά με ενδιαφέρον σενάριο... Αξίζει??

I would likePosted Image for a pet...

#2051 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 July 2012 - 20:24

Τέλος δυστυχώς το Eureka... :cry5:
(time for a rewatch)

On the bright side, ξαναξεκίνησε το White Collar! :kill4u:
Posted Image
Posted Image

#2052 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 August 2012 - 01:12

Πόσο ΤΕΛΕΙΟ παίζει να είναι το modern family?!
Είμαι στη μέση της 2ης σεζόν και μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο και από το Cougar Town. Έφαγα σκάλωμα.

Posted Image

#2053 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 06 August 2012 - 14:49

Εκνευριστική η καινούρια σεζόν του Breaking Bad. Πάντα υπήρχε το "fuck yeah dude, awesome xD" mentality αλλά το έχουν παρακάνει πλέον. Ο γερμανός δοκιμάζει τσιπς και σάλτσες αλλά είναι πολύ γαμάτος για να μιλήσει. Μετά βαλιτσάκι και έμφραγμα στο μπάνιο. ΕΝΤΑΞΕΙ. Τουλάχιστον οι καγκουριές παλιά ήταν σε context.

Γενικά υπάρχει μια αυτοπεποίθηση πλέον που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Μου θυμίζει το Community σε αυτό. Καλές και σε στιγμές πολύ καλές σειρές, αλλά ας σταματήσουν να πιστεύουν ότι έπιασαν τον πάπα από τα @@

#2054 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 August 2012 - 16:07

Για αυτό ντρόπαρα και το community.. in other news ξεκίνησα τα πρώτα 8 mad men και είναι εξαιρετική σειρά με πολλά νοήματα και λογοτεχνική γραφή, περιμένω μόνο να γίνει λίγο πιο συναρπαστική στυλ σοπράνος, the wire... όχι πως δεν είναι σούπερ ως τώρα.
Posted Image

#2055 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 09 August 2012 - 13:54

Βλέπω με ευχαρίστηση πως το hype για τα Breaking bad και community επιτέλους έχει καταλαγιάσει λίγο.

Το news room είναι ωραία σειρούλα, θυμίζει λίγο την ταινία network. Όμως πρέπει να πω πως έχω την εντύπωση πως έχει κάνει μια μικρή κοιλιά η σειρούλα στα τελευταία δύο επεισόδια. Το τελευταίο επεισόδιο για'μενα ήταν μακράν το χειρότερο, πολύ χαρά για τον θάνατο του Μπιν Λαντεν από ανθρώπους που δήθεν θέλουν να παρουσιάζουν τα γεγονότα με κάποια αντικειμενικότητα παρουσιάζοντας όλες τις πτυχές τους κλπ κλπ.

Κατα τ'αλλα αρκετά συμπαθητικό το Bunheads, και το Louie έχω την εντύπωση πως χειροτερεύει αλλά κρατάει ακόμα. Το continuum είναι απλοϊκό, προβλέψιμο κλπ κλπ όμως δεν είναι άσχημο.