Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1861 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 23:35

Το Αλκατράζ έχει τους χειρότερους διαλόγους που γίνεται να έχει μια σειρά. Είδα το πρώτο, windowed το δεύτερο και δεν έχω κουράγιο να το συνεχίσω. Όταν τελειώσει η σεζόν, και αν διαβάσω για σημαντικές βελτιώσεις, το ξανασκέφτομαι.

Το χθεσινό Good Wife ήταν από τα πιο απολαυστικά της σειράς. Με έκανε να χοροπηδάω στην καρέκλα μου.

Είδα τα πρώτα τρία από το House of Lies. Ποδολαγνείες, μικροφαλλίες και τρανσέξουαλς για να είναι edgy, αλλά αρκετά συμπαθητική σειρά με δυνατό καστ. Έχει προοπτικές.

Το πρώτο από την έκτη σεζόν Skins ήταν χαώδες. Κατέστρεψαν τη Franky. To δεύτερο ήταν πιο εστιασμένο, όπως όλα τα καλά επεισόδια του Skins, και αρκετά καλύτερο.
Αρνητικά ρεκόρ κάνει δυστυχώς στα νούμερα, οπότε ίσως είναι η τελευταία γενιά. Αν και τα πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν ήταν πολύ καλά, κάπου στην πορεία ίσως να το έχασαν λίγο. Παραμένει διασκεδαστικό.

Από βδομάδα βγαίνει το δεύτερο Luck και θα μας αναγκάσει να μελετήσουμε ιπποδρομίες.

#1862 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 23:41

windowed το δεύτερο

Όχι ότι έχω να προσφέρω κάτι στη συζήτηση, αλλά αυτό το windowed που λες και ξαναλές όταν δε σου αρέσει μια σειρά μου φαίνεται περίεργο που το χρησιμοποιείς σαν, ξέρω 'γω, quality status. Εγώ αν δεν είναι windowed δεν μπορώ να το δω. XD

To 2o Sherlock παίζει να είναι στο τοπ 3 καλύτερων σειρών της χρονιάς. Μου έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα γιατί είχε μεσολαβήσει και ένας χρόνος από την 1η σεζόν και δε θυμόμουν πόσο καλό είναι. Μόλις το έκανα rewatch. It gets better every time!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1863 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 23:48

To The Good Wife ας πούμε, είναι αδύνατο να το δω windowed, επειδή κάθε επεισόδιο έχει άπειρη πλοκή, και... είναι πολύ καλό. Όλες οι σκηνές έχουν ενδιαφέρον. Δεν κοιτάω καν πόση ώρα έχει μείνει στο συγκεκριμένο, ή κοιτάω για να στεναχωρηθώ επειδή έχει μείνει λίγη :(

#1864 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 23:57

Καλα ξεκινησε 6η σεζον skins και δεν το πηρα πρεφα????????

Fucking wiki,κοιτουσα τις προαλλες και δεν ελεγε ημερομηνια,ορμαω για download!!!!!

#1865 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 00:15

Το Alcatraz ναι δεν πάει τόσο καλά. Δεν είναι μόνο θέμα διαλόγων δυστυχώς. Η όλη πλοκή εξελίσσεται σε κάτι πολύ meh. Υπάρχουν πράγματα που πολύ απλά δεν βγάζουν νόημα μέσα στην σειρά. Αν στα πρώτα δύο ήμουν σε "έτσι και έτσι" φάση, το τρίτο την χαντάκωσε. Πολύ κρίμα γιατί περίμενα πράγματα από το συγκεκριμένο.

Νομίζω θα έβγαινε και άλλο ένα πολυαναμενόμενο κάπου εδώ κοντά κάνω λάθος;

#1866 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 00:26

Το The River λογικά θα ξεκινήσει κάποια στιγμή, στο οποίο έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για μια τρομακτική σειρά.

#1867 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 00:28

ΩΩΩ Thank you :D ΓΙα 7 Φεβρουαρίου λένε. Seems really nice.

#1868 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 01:10

Από mid-season, περιμένουμε και air date για το Awake, που θα δω σίγουρα γιατί μου θυμίζει λίγο Life on Mars.

Αν και αντιπαθώ το "edgy for the sake of it" πνεύμα του, το House of Lies συνεχίζει να βελτιώνεται μετά το πρώτο επεισόδιο. Ευτυχώς, γιατί δε μπορώ να βλέπω άλλο την Kristen Bell να χαραμίζεται σε βλαμμένες rom-coms.

Το δε Good Wife είχε κάποια χλιαρά επεισόδια πρόσφατα (χωρίς να σημαίνει ότι χάλασε το γράψιμο ή οι ερμηνείες) αλλά τα 12 και 14 ήταν φοβερά καλογραμμένα, και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν.
Αυτά τα 20ήμερα ανάμεσα στα επεισόδια να μην είχαμε μόνο :<

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tristessa: 01 Φεβρουάριος 2012 - 01:51

6dqFccT.gif

#1869 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 02:25

Gossip Girl episode 100 Trolololololouis.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1870 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 17:28

Το HBO προσπαθεί να επανορθώσει για τα λαθη με το Deadwood και έδωσε ήδη δευτερη σεζόν στο Luck.

To Justified συνεχίζει στη τρίτη του σεζόν να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Η 2η του πέρσυ ήταν και η αγαπημένη μου για το 2011 απο αμερική μεριά.

ας πάρουμε και μερικά hits στο tumblr μου :P
Top10 2011 US TV
Top10 2011 Brit TV
Best of one-off british dramas 2011

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 01 Φεβρουάριος 2012 - 17:49

#1871 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 23:30

Nτάξει επισημως κατηγορώ και καταγγέλω την mono ως διαφθορέα συνειδήσεων εδώ μέσα.

Έχω ένα Downton Abbey και ένα Βreaking Bad που ενώ τα υπερλατρεύω τα έχω αφήσει on hold από έλλειψη χρόνου. Και έρχεται the spawn of Satan ύπουλα ύπουλα και μου πασσάρει αυτό. Το οποίο είναι απολαυστικά trashy και υπερτέλειο σε όλους τους τομείς. Και με αφήνει να τζιτζιρίζομαι στο λάδι μου ξέροντας ότι δεν μπορώ να αντισταθώ σε τέτοιου είδους ευρήματα.

#1872 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 23:38

[...]ένα Βreaking Bad που ενώ τα υπερλατρεύω τα έχω αφήσει on hold από έλλειψη χρόνου[...]

Ντροπή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1873 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 23:41

:nanana::nanana::nanana:

Το ξέρω και ντρέπομαι.

#1874 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2012 - 01:22

ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΒΕΤΖΙΑΝΣ επεισόδιο 2. Σε λίγες ώρες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1875 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2012 - 05:43

ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΒΕΝΤΖΕΝΣ επεισόδιο 2. Σε λίγες ώρες.

Έσπειρε.

Το 1ο επεισόδιο ήταν μέτριο και με είχε ανησυχήσει αλλά το 2ο διέψευσε τους φόβους μου. Θύμιζε σχεδόν 1η σεζόν.
:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα