Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
#1861
Posted 31 January 2012 - 23:35
Το χθεσινό Good Wife ήταν από τα πιο απολαυστικά της σειράς. Με έκανε να χοροπηδάω στην καρέκλα μου.
Είδα τα πρώτα τρία από το House of Lies. Ποδολαγνείες, μικροφαλλίες και τρανσέξουαλς για να είναι edgy, αλλά αρκετά συμπαθητική σειρά με δυνατό καστ. Έχει προοπτικές.
Το πρώτο από την έκτη σεζόν Skins ήταν χαώδες. Κατέστρεψαν τη Franky. To δεύτερο ήταν πιο εστιασμένο, όπως όλα τα καλά επεισόδια του Skins, και αρκετά καλύτερο.
Αρνητικά ρεκόρ κάνει δυστυχώς στα νούμερα, οπότε ίσως είναι η τελευταία γενιά. Αν και τα πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν ήταν πολύ καλά, κάπου στην πορεία ίσως να το έχασαν λίγο. Παραμένει διασκεδαστικό.
Από βδομάδα βγαίνει το δεύτερο Luck και θα μας αναγκάσει να μελετήσουμε ιπποδρομίες.
#1862
Posted 31 January 2012 - 23:41
Όχι ότι έχω να προσφέρω κάτι στη συζήτηση, αλλά αυτό το windowed που λες και ξαναλές όταν δε σου αρέσει μια σειρά μου φαίνεται περίεργο που το χρησιμοποιείς σαν, ξέρω 'γω, quality status. Εγώ αν δεν είναι windowed δεν μπορώ να το δω. XDwindowed το δεύτερο
To 2o Sherlock παίζει να είναι στο τοπ 3 καλύτερων σειρών της χρονιάς. Μου έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα γιατί είχε μεσολαβήσει και ένας χρόνος από την 1η σεζόν και δε θυμόμουν πόσο καλό είναι. Μόλις το έκανα rewatch. It gets better every time!
#1863
Posted 31 January 2012 - 23:48
#1864
Posted 31 January 2012 - 23:57
Fucking wiki,κοιτουσα τις προαλλες και δεν ελεγε ημερομηνια,ορμαω για download!!!!!
#1865
Posted 01 February 2012 - 00:15
Νομίζω θα έβγαινε και άλλο ένα πολυαναμενόμενο κάπου εδώ κοντά κάνω λάθος;
#1867
Posted 01 February 2012 - 00:28

#1868
Posted 01 February 2012 - 01:10
Αν και αντιπαθώ το "edgy for the sake of it" πνεύμα του, το House of Lies συνεχίζει να βελτιώνεται μετά το πρώτο επεισόδιο. Ευτυχώς, γιατί δε μπορώ να βλέπω άλλο την Kristen Bell να χαραμίζεται σε βλαμμένες rom-coms.
Το δε Good Wife είχε κάποια χλιαρά επεισόδια πρόσφατα (χωρίς να σημαίνει ότι χάλασε το γράψιμο ή οι ερμηνείες) αλλά τα 12 και 14 ήταν φοβερά καλογραμμένα, και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν.
Αυτά τα 20ήμερα ανάμεσα στα επεισόδια να μην είχαμε μόνο :<
Edited by Tristessa, 01 February 2012 - 01:51.
#1870
Posted 01 February 2012 - 17:28
To Justified συνεχίζει στη τρίτη του σεζόν να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Η 2η του πέρσυ ήταν και η αγαπημένη μου για το 2011 απο αμερική μεριά.
ας πάρουμε και μερικά hits στο tumblr μου

Top10 2011 US TV
Top10 2011 Brit TV
Best of one-off british dramas 2011
Edited by Strange Loop, 01 February 2012 - 17:49.
#1871
Posted 03 February 2012 - 23:30
Έχω ένα Downton Abbey και ένα Βreaking Bad που ενώ τα υπερλατρεύω τα έχω αφήσει on hold από έλλειψη χρόνου. Και έρχεται the spawn of Satan ύπουλα ύπουλα και μου πασσάρει αυτό. Το οποίο είναι απολαυστικά trashy και υπερτέλειο σε όλους τους τομείς. Και με αφήνει να τζιτζιρίζομαι στο λάδι μου ξέροντας ότι δεν μπορώ να αντισταθώ σε τέτοιου είδους ευρήματα.
#1872
Posted 03 February 2012 - 23:38
[...]ένα Βreaking Bad που ενώ τα υπερλατρεύω τα έχω αφήσει on hold από έλλειψη χρόνου[...]
Ντροπή.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
#1874
Posted 04 February 2012 - 01:22
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.