Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1831 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 November 2011 - 19:14

Από τις καλύτερες σειρές που είδα τελευταία είναι το White Collar έχει λίγο παράξενο release date αλλά είναι πολύ ωραία . Και τώρα κατέβασα και ξεκίνησα να βλέπω το Leverage παρόμοιο story και ελπίζω να βγει καλό.

#1832 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 28 November 2011 - 19:32

Δεν βλέπω πολλές σειρές αυτήν την περίοδο καθώς οι περισσότερες έχουν 40λεπτα επεισόδια οπότε σχεδόν πάντα καταλήγω να βλέπω anime(που είναι 20λεπτα)!:P

Αυτή τη στιγμή βλέπω Fringe που γίνεται όλο και καλύτερο, Merlin γιατί θέλω κάτι χαλαρό με fantasy setting, Dexter γιατί αμα το σταματήσω άντε να το ξαναρχήσω μετά, και Community γιατί απλά είναι επικό :D. Α και για την πλάκα Supernatural εκεί που έχει φτάσει.

Άμα βρω χρόνο πάντως θα ξεκινήσω ή Parks and Recreation που είναι και μικρό σχετικά ή κανα sci-fi που είναι η αδυναμία μου. Και μιας και λέω για sci-fi έχετε να προτείνετε καμια καλή;(εκτός των Battlestar Galactica, Babylon V, Stargate(ολα), Doctor Who, caprica που έχω δει). To Farscape σκεφτόμουν γιατί μου φαίνεται παρόμοιο με το Babylon V που μου άρεσε πάρα πολύ.
Posted Image

#1833 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 November 2011 - 20:58

Από τις καλύτερες σειρές που είδα τελευταία είναι το White Collar έχει λίγο παράξενο release date αλλά είναι πολύ ωραία . Και τώρα κατέβασα και ξεκίνησα να βλέπω το Leverage παρόμοιο story και ελπίζω να βγει καλό.

Συμπαθητικό το White Collar, αλλά το Leverage είναι άλλη κλάση! :thatsit:
Posted Image
Posted Image

#1834 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 November 2011 - 01:34

Συμπαθητικό το White Collar, αλλά το Leverage είναι άλλη κλάση! :thatsit:

οπως λεει η τατιανα ...αξιζει να το δει κανεις?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1835 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 December 2011 - 22:39

Λογικη των writers του Gossip Girl...
Spoiler:

Posted Image

#1836 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 02 December 2011 - 23:02

Είμαι το μόνο άτομο που έμεινε με το Glee?

Δεν σας αδικώ παιδια, δεν σας αδικώ καθόλου ... :sadist:

αν ο lord tubbington έγραφε το σενάριο θα έκανε καλύτερη δουλεια.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#1837 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 December 2011 - 10:51

οπως λεει η τατιανα ...αξιζει να το δει κανεις?

Εννοείται.
Από τις πιο διασκεδαστικές (character-wise) σειρές που έχω δει.
Posted Image
Posted Image

#1838 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 December 2011 - 14:25

Τι φιλεριά έχει γίνει το Misfits. Ποτέ δε το παιρνα στα σοβαρά αλλά τώρα μου χει σπάσει τα νεύρα
Posted Image

#1839 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 17 December 2011 - 21:08

Once upon a time κανείς; Ο πιλότος μου άρεσε πάρα πολύ...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1840 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 December 2011 - 22:10

Ξεκίνησε έχοντας κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Δυστυχώς τα αρνητικά στοιχεία επικράτησαν κάνοντάς με να το εγκαταλείψω.

#1841 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 December 2011 - 14:14

Τι παίζει με αυτό το american horror story ? όπου κοιτάξω γίνεται χαμός για αυτή τη σειρά ...
Posted Image

#1842 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 18 December 2011 - 15:36

το αντιστοιχο glee της δευτεροτριτης σεζον.

#1843 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 19 December 2011 - 23:03

misfits series 3 finale:

can someone plz tell me how i should react to this??

#1844 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 December 2011 - 23:50

Τι παίζει με αυτό το american horror story ? όπου κοιτάξω γίνεται χαμός για αυτή τη σειρά ...

I dig it αλλά δεν είναι και η καλύτερη σειρά που κυκλοφορεί εκεί έξω. Απλά εγώ έχω το φετίχ με τα στοιχειωμένα σπίτια. ΧD

#1845 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 December 2011 - 01:18

Τέλειωσα χθες το Carnivale ... Ενώ ως σειρά μου άρεσε πήγαν και την έκοψαν οι μ@@@@ς και της έβαλαν ένα άθλιο τελευταίο επεισόδιο , το οποίο σου άφησε πιο πολλές απορίες από όσες είχες αρχικά .