Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 27 November 2011 - 12:38
Και παίζει και η 4η σεζόν του Doctor Who επανάληψη στην τηλεόραση, πάω στο ΚΕΠΙΚ και το βλέπω. Ντόνα, είσαι η καλύτερη!
Posted 27 November 2011 - 14:53
enyone watching Game Of Thrones???
A lot of people:ureshii:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9974
Posted 28 November 2011 - 02:25
Ένιωθα classy όταν το έβλεπα, περισσότερο και από το Mad Men. Τα κουστούμια του Cary έκαναν τη διαφορά. Yπερβολική δόση κομψότητας.
Τώρα έχω αρχίσει The Shield και Cougar Town.
Όσο το TGW με έκανε να αισθάνομαι κλασάτος, το The Shield με κάνει να αισθάνομαι βρωμιάρης. Είναι όλοι παρακμιακοί. Μου μένουν τρία επεισόδια για το πέρας του πρώτου κύκλου, μερικά τα βρήκα ανιαρά ενώ κάποια άλλα καταπληκτικά. Μου αρέσει αρκετά.
Το Cougar Town από το 6 και μετά έχει πλάκα και προσφέρεται για ευχάριστη χαλάρωση πριν τον ύπνο... Συνεχίζει, ωστόσο, να είναι λίγο μπιχλιάρικο εδώ κι εκεί. Εν τω μεταξύ, του έδωσαν δρόμο από το πρόγραμμα και του έκοψαν τα επεισόδια μόλις ξεκίνησε να μ'αρέσει. Ξενέρωσα αρκετά.
Από καινούρια, βλέπω το Enlightened του HBO και αποτελώ το κοινό του μαζί με τους άλλους 5 που το παρακολουθούμε. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην αρχή λόγω του τίτλου και του μοτίβου, αλλά τελικά δεν είναι αυτό που νόμιζα. Η σειρά προσπαθεί να προσεγγίσει τα στοιχειώδη ανθρώπινα ερωτήματα, και το κάνει με αξιοθαύμαστο τρόπο. Δεν παίρνει το μέρος κανενός και δεν απαντάει, μόνο αναρωτιέται.
Επίσης είναι αρκετά αστεία και μερικές φορές μοιάζει με κινηματογράφο. Της πήρε μερικά επεισόδια, αλλά με κέρδισε ολοκληρωτικά. Ελπίζω να ανανεωθεί.
Βλέπω επίσης το Life's Too Short που μετράει 3 επεισόδια και είναι αρκετά διασκεδαστικό, χωρίς να με ενθουσιάζει και πολύ.
Τα υπόλοιπα εβδομαδιαία μου είναι Homeland, New Girl, Happy Endings, Community και Parks and Recreation. The Office, How I Met Your Mother, Suburgatory και Up All Night τα έχω αφήσει για άλλη εποχή γιατί κουράζομαι. The Walking Dead, Dexter και The Big Bang Theory θα το σκεφτώ πολύ αν ξαναδώ ποτέ.
Ανάμεσα σε όλα αυτά, συχνά σε ώρα φαγητού, βάζω από κανένα QI. Είναι πραγματικός θησαυρός.
Tο Hell on Wheels το είδε κανείς;
Posted 28 November 2011 - 10:10
Δεν μ ενθουσίασε, βαρεθηκα λίγο, άλλα θα τσεκάρω και τα άλλα σύντομα γιατι συνηθως τέτοιες σειρές θέλουν λίγο χρόνο.
Αν δεν έχεις δει Deadwood πάντως, άσε οτιδηποτε άλλο και δες αυτό. Προσφατα τελειωσα rewatch του bluray boxset. Μάλλον η καλύτερη σειρά που έχω δει ( Το βρισκω καλύτερο πλέον του the wire)
To the shield είναι έπος. απο 2ο κυκλο και μετα δε νομίζω να θες να βλέπεις τιποτα άλλο.
Eli Gold ftw.
Θα τσεκαρω το enlightened μετά το σχολιό σου, δεν είχα μπει καν στο κόπο πριν.
Edited by Strange Loop, 28 November 2011 - 10:20.
Posted 28 November 2011 - 10:45
Για dexter και ΤΒΒΤ νομιζω οτι οι τωρινες σαιζον ξεκινησαν καλύτερα από τις δυο προηγουμενες (το Dexter λιγο παραπάνω ισως), αλλα οχι τοσο ωστε να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη αν πριν χασμουριόσουνα. Εγω ευχαριστα τα εβλεπα και πριν, ακομα πιο ευχάριστα τώρα, αλλα μέχρι εκει.
Posted 28 November 2011 - 12:21
Το Good Wife είναι η αγαπημένη μου σειρά της εβδομάδας, με την έννοια ότι απολαμβάνω το ίδιο να βλέπω τα επεισόδια μαζεμένα αλλά και ένα ένα όταν προβάλλονται. Το Boss το βλέπει κανείς;
Good Wife, Homeland, Suburgatory, Community , Hell on wheels και το Pan Am τα βλέπω μέσα στη βδομάδα, ενώ δεν ξέρω αν θα αφήσω το AHS και το Walking Dead για μέτα ή αν θα τα παρατήσω. Dexter και Chuck βαριέμαι να δω, αλλά μάλλον θα το δω μαζεμένα όποτε και Misfits όταν τελειώσει η season.
Α και Vampire Diaries ftw.
Posted 28 November 2011 - 12:56
Πες μου κι άλλα. Δηλαδή ,έχει τόσο πολύ σφαξίδι και γυμνό; Ή έχει τόσο καλή σκηνοθεσία και διαλόγους;
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 November 2011 - 13:03

Επίσης στα μισά της 2ης "the sopranos", ψυχοπάθεια και μαφία - My thing

Και ναι όντως εξαιρετικό και το the shield.
Έχω σήμερα και 3 επεισοδιάκια dexter 7,8,9 του 6ου θα το ευχαριστηθώ.
Και συνεχίζω σε εβδομαδιαία βάση Gossip Girl, Community και TVD που πλέον έπεσε hiatus στα τελευταία 2.
Posted 28 November 2011 - 13:08
Posted 28 November 2011 - 14:14
Πέρα από τις σειρές που βλέπω εβδομαδιαίως έπιασα να τελειώσω το Friday Night Lights που το είχα αφήσει με την απεργία των σεναριογράφων και πραγματικά μιλάμε μπαίνει άνετα σε τοπ 5 εβερ~! Μου μένουν τώρα μερικά απεισόδια και από τη μια θέλω να τα δω μονοκοπανιάς από την άλλη δεν θέλω να τελειώσουν... Ο Riggins στο τέλος της 4ης σαιζον μου πήρε τα μυαλά ~απλά τον αγαπώ.
Κάτι άλλο που δεν το περίμενα αλλά αποδείχτηκε εθιστικό είναι το Nikita το καινούριο. Κρίμα που οι περισσότετοι ξυνίζουν επειδή αναπολούν το προηγούμενο αλλά για το είδος του είναι καλό. Κοινώς ωραία γκομενάκια που δέρνονται μεταξύ τους και από υπόθεση στο βάθος κήπος XD
Posted 28 November 2011 - 18:48
Μόνο τη Veronica MarsΤο CW δεν κόβει σειρές.

Nice to see The Good Wife getting some love, η σειρά συνεχίζει εξαιρετικά.