Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1816 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 27 November 2011 - 12:38

Τελικά ξεκινήσαμε το Misfits με τον αδερφό μου. Θα το βλέπουμε όποτε είμαι ΔΝ.
Και παίζει και η 4η σεζόν του Doctor Who επανάληψη στην τηλεόραση, πάω στο ΚΕΠΙΚ και το βλέπω. Ντόνα, είσαι η καλύτερη!

#1817 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 27 November 2011 - 14:51

enyone watching Game Of Thrones???
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1818 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 27 November 2011 - 14:53

enyone watching Game Of Thrones???

A lot of people:ureshii:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9974
Posted Image

#1819 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 28 November 2011 - 02:25

Είδα ό,τι έχει βγει από The Good Wife και με ενθουσίασε. Κυνικό και διακριτικό (...συνήθως) γράψιμο, άφθονοι χαρακτήρες και ξέφρενος ρυθμός, σε σημείο που οτιδήποτε άλλο έβλεπα εκείνη την περίοδο έμοιαζε αργό. Μέχρι και να με συγκινήσει κατάφερε σε μερικές υποθέσεις.
Ένιωθα classy όταν το έβλεπα, περισσότερο και από το Mad Men. Τα κουστούμια του Cary έκαναν τη διαφορά. Yπερβολική δόση κομψότητας.

Τώρα έχω αρχίσει The Shield και Cougar Town.
Όσο το TGW με έκανε να αισθάνομαι κλασάτος, το The Shield με κάνει να αισθάνομαι βρωμιάρης. Είναι όλοι παρακμιακοί. Μου μένουν τρία επεισόδια για το πέρας του πρώτου κύκλου, μερικά τα βρήκα ανιαρά ενώ κάποια άλλα καταπληκτικά. Μου αρέσει αρκετά.
Το Cougar Town από το 6 και μετά έχει πλάκα και προσφέρεται για ευχάριστη χαλάρωση πριν τον ύπνο... Συνεχίζει, ωστόσο, να είναι λίγο μπιχλιάρικο εδώ κι εκεί. Εν τω μεταξύ, του έδωσαν δρόμο από το πρόγραμμα και του έκοψαν τα επεισόδια μόλις ξεκίνησε να μ'αρέσει. Ξενέρωσα αρκετά.

Από καινούρια, βλέπω το Enlightened του HBO και αποτελώ το κοινό του μαζί με τους άλλους 5 που το παρακολουθούμε. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην αρχή λόγω του τίτλου και του μοτίβου, αλλά τελικά δεν είναι αυτό που νόμιζα. Η σειρά προσπαθεί να προσεγγίσει τα στοιχειώδη ανθρώπινα ερωτήματα, και το κάνει με αξιοθαύμαστο τρόπο. Δεν παίρνει το μέρος κανενός και δεν απαντάει, μόνο αναρωτιέται.
Επίσης είναι αρκετά αστεία και μερικές φορές μοιάζει με κινηματογράφο. Της πήρε μερικά επεισόδια, αλλά με κέρδισε ολοκληρωτικά. Ελπίζω να ανανεωθεί.

Βλέπω επίσης το Life's Too Short που μετράει 3 επεισόδια και είναι αρκετά διασκεδαστικό, χωρίς να με ενθουσιάζει και πολύ.

Τα υπόλοιπα εβδομαδιαία μου είναι Homeland, New Girl, Happy Endings, Community και Parks and Recreation. The Office, How I Met Your Mother, Suburgatory και Up All Night τα έχω αφήσει για άλλη εποχή γιατί κουράζομαι. The Walking Dead, Dexter και The Big Bang Theory θα το σκεφτώ πολύ αν ξαναδώ ποτέ.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, συχνά σε ώρα φαγητού, βάζω από κανένα QI. Είναι πραγματικός θησαυρός.

Tο Hell on Wheels το είδε κανείς;

#1820 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 28 November 2011 - 10:10

^ τον πιλότο είδα μόνο.
Δεν μ ενθουσίασε, βαρεθηκα λίγο, άλλα θα τσεκάρω και τα άλλα σύντομα γιατι συνηθως τέτοιες σειρές θέλουν λίγο χρόνο.
Αν δεν έχεις δει Deadwood πάντως, άσε οτιδηποτε άλλο και δες αυτό. Προσφατα τελειωσα rewatch του bluray boxset. Μάλλον η καλύτερη σειρά που έχω δει ( Το βρισκω καλύτερο πλέον του the wire)

To the shield είναι έπος. απο 2ο κυκλο και μετα δε νομίζω να θες να βλέπεις τιποτα άλλο.

Eli Gold ftw.

Θα τσεκαρω το enlightened μετά το σχολιό σου, δεν είχα μπει καν στο κόπο πριν.

Edited by Strange Loop, 28 November 2011 - 10:20.

#1821 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 November 2011 - 10:45

το shield ειναι οντως πολυ καλο. σε κραταει, διοτι ο καθενας εχει τη δικια του ηθικη, δεν υπαρχει ασπρο μαυρο, και μεχρι το τελος της σειρας, ολοι θα εχουν πλακωθει, και συνεργαστει ταυτόχρονα, με ολους (η σχεδον, δε θυμαμαι πια). Αλλα το στηνει ωραια, δεν αφηνει ιδιαιτερα κενα, αναπτυσει ολους τους χαρακτηρες.

Για dexter και ΤΒΒΤ νομιζω οτι οι τωρινες σαιζον ξεκινησαν καλύτερα από τις δυο προηγουμενες (το Dexter λιγο παραπάνω ισως), αλλα οχι τοσο ωστε να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη αν πριν χασμουριόσουνα. Εγω ευχαριστα τα εβλεπα και πριν, ακομα πιο ευχάριστα τώρα, αλλα μέχρι εκει.

stasou%2520mygdala.jpg

#1822 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 November 2011 - 12:21

Αν το Deadwood είναι το Rome τότε το Hell on Wheels είναι το Spartacus.
Το Good Wife είναι η αγαπημένη μου σειρά της εβδομάδας, με την έννοια ότι απολαμβάνω το ίδιο να βλέπω τα επεισόδια μαζεμένα αλλά και ένα ένα όταν προβάλλονται. Το Boss το βλέπει κανείς;
Good Wife, Homeland, Suburgatory, Community , Hell on wheels και το Pan Am τα βλέπω μέσα στη βδομάδα, ενώ δεν ξέρω αν θα αφήσω το AHS και το Walking Dead για μέτα ή αν θα τα παρατήσω. Dexter και Chuck βαριέμαι να δω, αλλά μάλλον θα το δω μαζεμένα όποτε και Misfits όταν τελειώσει η season.

Α και Vampire Diaries ftw.

#1823 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 November 2011 - 12:56

To Hell on Wheels είναι το Spartacus της Άγριας Δύσης;

Πες μου κι άλλα. Δηλαδή ,έχει τόσο πολύ σφαξίδι και γυμνό; Ή έχει τόσο καλή σκηνοθεσία και διαλόγους;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1824 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 November 2011 - 13:03

Είμαι στην 5η σεζόν του Dawson's Creek, είμαι sucker για teen dramas δεν παλευεται η φαση :hihi2:. Πάντως η σειρά έβγαλε πολλούς σταρ.
Επίσης στα μισά της 2ης "the sopranos", ψυχοπάθεια και μαφία - My thing :thumbup:
Και ναι όντως εξαιρετικό και το the shield.
Έχω σήμερα και 3 επεισοδιάκια dexter 7,8,9 του 6ου θα το ευχαριστηθώ.
Και συνεχίζω σε εβδομαδιαία βάση Gossip Girl, Community και TVD που πλέον έπεσε hiatus στα τελευταία 2.
Posted Image

#1825 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 November 2011 - 13:05

Hiatus στο Vampire Diaries? ΠΟΤΕ? ο.Ο

#1826 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 November 2011 - 13:06

Ε hiatus μέχρι τον Ιανουάριο:P
Posted Image

#1827 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 November 2011 - 13:08

AAAA αυτό το hiatus εννοείς. Ντάξει σιγά τέτοια μας έκαναν κάθε χρονιά. Εγω νόμιζα κανά stalled indefinitely και μου ανέβηκε η πίεση στο 20 πρωινιάτικα.

#1828 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 November 2011 - 13:12

Όχι καλέ, με την τηλεθέαση που χτυπά για CW δεν πρόκειται να κοπεί ποτέ.
Posted Image

#1829 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 November 2011 - 14:14

Το CW δεν κόβει σειρές. Απόδειξη το one tree hill ~omg και τρία lol δηλαδή

Πέρα από τις σειρές που βλέπω εβδομαδιαίως έπιασα να τελειώσω το Friday Night Lights που το είχα αφήσει με την απεργία των σεναριογράφων και πραγματικά μιλάμε μπαίνει άνετα σε τοπ 5 εβερ~! Μου μένουν τώρα μερικά απεισόδια και από τη μια θέλω να τα δω μονοκοπανιάς από την άλλη δεν θέλω να τελειώσουν... Ο Riggins στο τέλος της 4ης σαιζον μου πήρε τα μυαλά ~απλά τον αγαπώ.

Κάτι άλλο που δεν το περίμενα αλλά αποδείχτηκε εθιστικό είναι το Nikita το καινούριο. Κρίμα που οι περισσότετοι ξυνίζουν επειδή αναπολούν το προηγούμενο αλλά για το είδος του είναι καλό. Κοινώς ωραία γκομενάκια που δέρνονται μεταξύ τους και από υπόθεση στο βάθος κήπος XD

xbJ3b2w.jpeg

#1830 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 28 November 2011 - 18:48

Το CW δεν κόβει σειρές.

Μόνο τη Veronica Mars :nanteee:

Nice to see The Good Wife getting some love, η σειρά συνεχίζει εξαιρετικά.

6dqFccT.gif