Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 12:58

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:02
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:05
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:19
Το Person of Interest από ένα σημείο και μετά κατέληξα να παίζω με το κινητό μου, κάκιστο σημάδι αυτό. Άλλη μια ανούσια σειρά με λίγο απο αστυνομική και λίγη συνωμοσία, αποτέλεσμα βαρεμάρα.
Το μόνο που κάπως μου άρεσε ήταν το A Gifted Man, ιατρική με μεταφυσική σάλτσα (βλέπε φάντασμα) αλλά οι χαρακτήρες είναι καλούτσικοι και είδα και τα 45 λεπτά του πιλότου χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή μου.
Α, είχα δει και το Ringer, instant drop, πατάτα ολκής. Αυτά.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:26
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:47
Lie to me: εχει να κανει με ενα τυπο που αναγνωριζει απ τις κινησεις του σωματος και απο το προσωπο τα αισθηματα, αν λεει ψεματα ή οχι κτλ...πρωτοτυπη σειρα και με πολυ ενδιαφερον
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 02:48
Μετά το πρώτο επεισόδιο τολμώ να πω ότι απεναντίας ήταν και πολύ επιεικής. Θέλω να πιστεύω ότι το πρώτο επεισόδιο του No.6 είχε περισσότερη συνοχή και επαφή με την ευρύτερη έννοια του όρου σενάριο. Lost (for dummys) meets Jurassic Park, meets Avatar. Βέβαια επειδή είμαι εθισμένη στο trash και τους δεινόσαυρους ξέρω ότι κάτα πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω να το βλέπω γκρινιάζοντας στην πορεία.
Also το Hellcats έρχεται στο STAR. So exited! Ανυπομονώ να ξαναρχίσω να κοροιδεύω τον wannabe κλώνο της Payton (one tree hill) και την σιχαμένη μάνα της.
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 04:32
Από το τρέιλερ περίμενα κάτι μέτριο προς ενδιαφέρον, γιατί δε βλέπουμε συχνά time travel και σχεδόν καθόλου δεινόσαυρους σε tv series. Είχα διαβάσει την πρώτη γραμμή του ποστ της mono, και προετοιμάστηκα για κάτι απαίσιο που θα ήθελα να κλείσω στο 20άλεπτο.
Not the case.
Είχε τα προβλήματά του, αλλά επειδή από την αρχή βλέπεις ότι δεν είναι για να το πάρεις ως σοβαρή sci-fi σειρά, δεν ενοχλούν, και το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ επεισόδιο βλέπεται ευχάριστα ως ταινία ημι-δράσης, σαν αυτές του STAR.
Αφού είδα τη σειρά διάβασα και τα ποστ εδώ ολόκληρα. Δεν είναι ότι αυτά που λέτε δεν ισχύουν, αλλά κατ' εμέ είναι κατά πολύ μεγεθυμένα. Ίσως η διαφορά είναι ότι δεν είχα προσδοκίες, και tbh give-a-fuck για τους δεινόσαυρους γιατί όσον αφορά τεράστια τέρατα το φετίχ μου είναι ο Cthulhu και όχι γιγάντιες προϊστορικές σαύρες.
Meidei, αφού έχεις όρεξη άσε το misfits (που είναι καλό), άσε το community (που είναι υπέροχο) και πιάσε Doctor Who, που είναι η καλύτερη σειρά που παίζει atm.
edit: Suburgatory rocks! Το περίμενα πιο trashy, αλλά τελικά μου άρεσε και στα 20 λεπτά του με έκανε και γέλασα αρκετές φορές, παρόλο που πολλά από τα αστεία του τα είχε δει στο τρέιλερ. Θυμίζει popular+mean girls+bubblegum αλλά οι αναλογίες του είναι τόσο καλές που το κάνουν πολύ ευχάριστο. Δεν το περίμενα. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο από τις καινούργιες κωμωδίες των 20λεπτών.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 29 Σεπτέμβριος 2011 - 09:30
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 11:33
indeed, ο καλύτερος πιλότος αμερικάνικης κωμικής σειρας για φέτος. Η μικρή είχε κάτι απο britta πριν πάει στο greendale.

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 12:21
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 13:39
και εχω πεθανει στο γελιο
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 14:23
Και η όλη οικογενειακή κατάσταση πολύ ξενέρα. Καλύτερα να ταν η κλισοκατάσταση με τον ματσο γοητευτικό τυπά, τη ζόρικη γκόμενα που μόνο ζόρικη δεν είναι και τον αστείο, κατά προτίμηση όχι λευκό, φίλο τους που κανείς δε μπήκε στον κόπο να του κάμει ένα ενδιαφέρον background, παρά αυτό που βλέπουμε τώρα

Will of the D: Τι εννοείς ταινία Misfits? Βγήκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; Πάω να δω

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 20:15
ακυρο τελικα ηταν απλα ενα 9λεπτο online video το οποιο ονομασαν ¨ταινια¨ και αιτιολογουσε την απουσια του nathan απ'την 3η season...νταξ τις κλασικες του ατακες τις ειχε,ηταν και η τελευταια(πιθανοτατα)φορα που εβλεπες τον nathan στη σειρα,εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα...αντε να δουμε τι θα γινει η 3η χωρις δαυτον αν και αυτος ο rudi και απο το trailer φαινεται να εχει προοπτικες σαν αντικαταστατης την επικη καφρικη συμπεριφορα του nathan δε θα την αντικαταστησει ποτε...Will of the D: Τι εννοείς ταινία Misfits? Βγήκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; Πάω να δω
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 22:33