Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1726 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 12:58

Community :P ~έτσι για να ακουστεί και η άλλη άποψη XD

xbJ3b2w.jpeg

#1727 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:02

Community

#1728 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:05

Community.

#1729 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:19

Είδα κι εγώ κάποιες σειρές, ξεκινώντας με Terra Nova δεν έχω τίποτα να πώ, βλέπε post από mono παραπάνω, με εκφράζει 100%.
Το Person of Interest από ένα σημείο και μετά κατέληξα να παίζω με το κινητό μου, κάκιστο σημάδι αυτό. Άλλη μια ανούσια σειρά με λίγο απο αστυνομική και λίγη συνωμοσία, αποτέλεσμα βαρεμάρα.
Το μόνο που κάπως μου άρεσε ήταν το A Gifted Man, ιατρική με μεταφυσική σάλτσα (βλέπε φάντασμα) αλλά οι χαρακτήρες είναι καλούτσικοι και είδα και τα 45 λεπτά του πιλότου χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή μου.
Α, είχα δει και το Ringer, instant drop, πατάτα ολκής. Αυτά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1730 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:26

Point received.

#1731 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 13:47

vampire diares: οπως δειχνει και το ονομα σχετικο με vampires.δεν εχει κατι το τρελο σαν ιστορια αλλα εχει αυτο το κατι που σε εθιζει.

Lie to me: εχει να κανει με ενα τυπο που αναγνωριζει απ τις κινησεις του σωματος και απο το προσωπο τα αισθηματα, αν λεει ψεματα ή οχι κτλ...πρωτοτυπη σειρα και με πολυ ενδιαφερον

#1732 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 02:48

Eίχα διαβάσει το post της mono για το Τerra Nova και ακούγοντας και πιο άμεσα την γνώμη της, πίστευα "οκ δεν μπορεί πιθανότατα μία σειρά με τόσο καλά production values να είναι τόσο κακή, υπερβάλλει".

Μετά το πρώτο επεισόδιο τολμώ να πω ότι απεναντίας ήταν και πολύ επιεικής. Θέλω να πιστεύω ότι το πρώτο επεισόδιο του No.6 είχε περισσότερη συνοχή και επαφή με την ευρύτερη έννοια του όρου σενάριο. Lost (for dummys) meets Jurassic Park, meets Avatar. Βέβαια επειδή είμαι εθισμένη στο trash και τους δεινόσαυρους ξέρω ότι κάτα πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω να το βλέπω γκρινιάζοντας στην πορεία.

Also το Hellcats έρχεται στο STAR. So exited! Ανυπομονώ να ξαναρχίσω να κοροιδεύω τον wannabe κλώνο της Payton (one tree hill) και την σιχαμένη μάνα της.

#1733 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 04:32

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι τόσο έντονες αρνητικές απόψεις για το terra nova.

Από το τρέιλερ περίμενα κάτι μέτριο προς ενδιαφέρον, γιατί δε βλέπουμε συχνά time travel και σχεδόν καθόλου δεινόσαυρους σε tv series. Είχα διαβάσει την πρώτη γραμμή του ποστ της mono, και προετοιμάστηκα για κάτι απαίσιο που θα ήθελα να κλείσω στο 20άλεπτο.
Not the case.
Είχε τα προβλήματά του, αλλά επειδή από την αρχή βλέπεις ότι δεν είναι για να το πάρεις ως σοβαρή sci-fi σειρά, δεν ενοχλούν, και το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ επεισόδιο βλέπεται ευχάριστα ως ταινία ημι-δράσης, σαν αυτές του STAR.

Αφού είδα τη σειρά διάβασα και τα ποστ εδώ ολόκληρα. Δεν είναι ότι αυτά που λέτε δεν ισχύουν, αλλά κατ' εμέ είναι κατά πολύ μεγεθυμένα. Ίσως η διαφορά είναι ότι δεν είχα προσδοκίες, και tbh give-a-fuck για τους δεινόσαυρους γιατί όσον αφορά τεράστια τέρατα το φετίχ μου είναι ο Cthulhu και όχι γιγάντιες προϊστορικές σαύρες.

Meidei, αφού έχεις όρεξη άσε το misfits (που είναι καλό), άσε το community (που είναι υπέροχο) και πιάσε Doctor Who, που είναι η καλύτερη σειρά που παίζει atm.

edit: Suburgatory rocks! Το περίμενα πιο trashy, αλλά τελικά μου άρεσε και στα 20 λεπτά του με έκανε και γέλασα αρκετές φορές, παρόλο που πολλά από τα αστεία του τα είχε δει στο τρέιλερ. Θυμίζει popular+mean girls+bubblegum αλλά οι αναλογίες του είναι τόσο καλές που το κάνουν πολύ ευχάριστο. Δεν το περίμενα. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο από τις καινούργιες κωμωδίες των 20λεπτών.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 29 Σεπτέμβριος 2011 - 09:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1734 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 11:33

^
indeed, ο καλύτερος πιλότος αμερικάνικης κωμικής σειρας για φέτος. Η μικρή είχε κάτι απο britta πριν πάει στο greendale. :P

#1735 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 12:21

ερωτηση ξερει κανεις που μπορω να δω/κατεβασω την ταινια του misfits?υποτιτλοι αγγλικοι εχουν βγει?

#1736 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 13:39

εχω ξεκινησει το IT Crowd
και εχω πεθανει στο γελιο

Youtube Video

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#1737 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 14:23

Για να ειμαι ειλικρηνης το Terra Nova δε το τελείωσα. Το άφησα κάπου στα μισά του επισοδείου οπότε δε μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά όσο είδα ήταν επιεικός απαράδεκτο. Ο πρωταγωνιστής είναι ότι πιο άνοστο, άοσμο, άχρωμο έχω δει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και η όλη οικογενειακή κατάσταση πολύ ξενέρα. Καλύτερα να ταν η κλισοκατάσταση με τον ματσο γοητευτικό τυπά, τη ζόρικη γκόμενα που μόνο ζόρικη δεν είναι και τον αστείο, κατά προτίμηση όχι λευκό, φίλο τους που κανείς δε μπήκε στον κόπο να του κάμει ένα ενδιαφέρον background, παρά αυτό που βλέπουμε τώρα:uhh:
Will of the D: Τι εννοείς ταινία Misfits? Βγήκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; Πάω να δω:ballumad:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1738 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 20:15

Will of the D: Τι εννοείς ταινία Misfits? Βγήκε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; Πάω να δω:ballumad:

ακυρο τελικα ηταν απλα ενα 9λεπτο online video το οποιο ονομασαν ¨ταινια¨ και αιτιολογουσε την απουσια του nathan απ'την 3η season...νταξ τις κλασικες του ατακες τις ειχε,ηταν και η τελευταια(πιθανοτατα)φορα που εβλεπες τον nathan στη σειρα,εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα...αντε να δουμε τι θα γινει η 3η χωρις δαυτον αν και αυτος ο rudi και απο το trailer φαινεται να εχει προοπτικες σαν αντικαταστατης την επικη καφρικη συμπεριφορα του nathan δε θα την αντικαταστησει ποτε...

#1739 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 21:29

Χωρίς Νέιθαν δεν υφίσταται σειρά, θα είναι σαν αποτυχημένο skins με heroes, άντε να βλέπουμε πρωταγωνιστή τον μικρό emo καμμένο. Ελπίζω να κάνει καμιά φαρσα η παραγωγή...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1740 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 22:33

Will of the D για βοήθα λίγο. Πώς το ψάχνεις/βρίσκεις αυτό το 9λεπτο video Misfits που λες;

Δημοσιευμένη  εικόνα