Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 30 July 2011 - 21:25
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 16 August 2011 - 10:09
Posted 18 August 2011 - 17:56
Ντόκτορ Χου ρούλεζ!
Είδα την πρώτη σεζόν του Damages. Το σιχάθηκα. Μεγάλη η χάρη της Glenn. Κακό editing των επεισοδίων, έκοβε τις σκηνές λίγο πριν την ανατροπή απλά και μόνο να σε κοροϊδέψει. Μου φάνηκε πολύ φθηνό κόλπο. Γενικά δε μου άρεσε γιατί είναι όλοι σάπιοι κωλοχαρακτήρες εκεί μέσα, και πραγματικά αυτό με καταθλίβει και με κάνει να σιχαίνομαι απείρως περισσότερο από το να βλέπω βιαστές καννίβαλους και κουβάδες από έντερα.
Τελείωσα Cougar Town.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕ!!!
Δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο του, πέρα από το 1ο επεισόδιο, και το τρέιλερ της σειράς είναι απαίσιο. Την άρχισα εξ' αιτίας του community, και μετά το 2ο επεισόδιο κόλλησα.
Είναι υπέροχη, μου αναπλήρωσε επάξια το κενό που μου είχε αφήσει το community.
Posted 22 August 2011 - 21:01
Grimm
Remember the fairy tales your parents used to tell you before bedtime? Well, those weren't stories, they were warnings
Καινούργια σειρά του NBC, θα αρχίσει 21 Οκτώβρη. Φαίνεται νοστιμότατο!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Kh3rFsv_WSE[/YOUTUBE]
Posted 22 August 2011 - 21:33

Τα must είναι Terra Nova, Once Upon a Time και ίσως Grimm. Τώρα για κάποια άλλα Pan Am και την περί Playboy σειρά δεν ξέρω, αλλά ίσως αξίζουν.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 22 August 2011 - 22:25
Supernatural #2, πολύ σωστά το λες. Αν και για Φθινόπωρο έχουν ανακοινωθεί και άλλες ενδιαφέρουσες σειρούλες. Για να δούμε..
Posted 22 August 2011 - 23:55
Δεν ξέρω τι θα αξίζει, περιμένουμε να δούμε για να κρίνουμε. Δυστυχώς, όμως, έχουν γίνει τόσες οι σειρές (μιλώ και για νέες seasons παλιών σειρών) που γίνεται δύσκολο να τα (παρ)ακολουθείς όλα (αυτά που αξίζουν τουλάχιστον).
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 23 August 2011 - 00:03
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 23 August 2011 - 00:27
Posted 23 August 2011 - 11:36
ρίξτε εδώ μια ματιά, οδηγός για καινούριες φθινοπωρινές
Με κατέστρεψες

Υπερβολικά πολλές κωμωδίες φέτος η είναι ιδέα μου? In any case I am watching most of them XD.
Two broke girls και apartment 23 αν και μοιάζουν υπερβολικά φαίνονται να έχουν αρκετό γέλιο. Το I hate my teenage daughter αν και από υπόθεση φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλό όταν είδα το trailer δεν ενθουσιάστηκα αλλά θα του ρίξω μια ματιά. Το up all night μου φάνηκε επίσης αρκετά αστείο αν και φοβάμαι ότι θα γίνει επαναλαμβανόμενο ενώ καλή εντύπωση μου έκανε και το new girl κυρίως λόγω της Zooey Deschanel... Hart of Dixie και revenge φαίνονται αρκετά καλά για light soapy dramedies. Θα ρίξω και μια ματιά στο suburgatory.
Εννοείται secret circle ( θα κάνει ωραίο combo με το vampire diaries) και σκέφτομαι και το once upon time. Μου φάνηκε πολύ παραμυθένιο αλλά δεν είμαι και πολύ fantasy fan οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...Το alctatraz μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας ενώ σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στο Pan am ~feminism in the 60's και έτσι...
Posted 23 August 2011 - 11:56
Αυτόν τον καιρό παρακολουθώ την Πράσινη Πτέρυγα και την βρήκα πολύ αστεία, κυμαίνεται στα επίπεδα του IT Πλήθους. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Γραφείο(βρετανικό) με τις άβολες καταστάσεις και τους αντιπαθητικούς χαρακτήρες.
Posted 23 August 2011 - 12:40
Bored To Death Season 3 - Trailer
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yjnM5pdcqDw[/YOUTUBE]
Ανακάλυψα τον Janathan Ames σχεδόν τυχαία. Αρχικά από το graphic novel "The Alcoholic" (αρκετά μέτριο) και μετά από τη συλλογή από άρθρα του "The Double Life Is Twice as Good" (αυτό, ναι! αξίζει το κάθε ευρώ του). Το Bored to Death μου ήρθε από κει που δεν το περίμενα. Πριν καλά καλά δω ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο είχα κιόλας κολλήσει! Ιδιαίτερο, δε λέω, αλλά αν του δώσετε τον χρόνο του θα σας κερδίσει. Πραγματικά ανυπομονώ για την τρίτη σεζόν!