Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1501 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:04

Τωρα που ειπες "the shield"
Θυμηθηκα μια σειρα που εδειχνε ενα καλοκαιρι στο mega αν δεν κανω λαθος (ή star) αργα το βραδυ με κατι πυροσβεστες. Ηταν πανω κατω την ιδια χρονικη περιοδο που εδειχνε το supernatural στο star και το the shield.
Πρεπει να εχει 2 χρονια +.
Ξερει κανεις ονομα?

Θυμαμαι επισης οτι ο πρωταγωνιστης ειχε χωρισει με την γυναικα του και εμοιαζε λιγο με τον Willem Dafoe XD

Το Rescue Me. Καλό αν & από ένα σημείο και μετά άρχισα να το βρίσκω κουραστικό. Επίσης μη περιμένετε να δείτε κανέναν actually likeable χαρακτήρα. ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#1502 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:05

Δεν την ειχα δει την σειρα στην τηλεοραση, αλλα η μονη σειρα που μου ερχεται στο μυαλο με πυροσβεστες ειναι το Rescue Me.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1503 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:14

Πριν ορμήξουν τα Shield fanboys (ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΝ) και αρχίσουν να σου λένε ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ, εγώ θα το παίξω hipster και θα σου προτείνω το Oz γιατί ακόμα και στα χειρότερά του τα σπάει.
Το Deadwood άστο για τελευταίο, μετά την πρώτη σεζόν αρχίζει την κατρακύλα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 18 Απρίλιος 2011 - 18:15
ΈΛΕΟΟΟΟΟΣ! XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1504 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:39

Να πω την αλήθεια εγώ δεν τρελάθηκα τόσο πολύ με το δε γουάιρ όσο με άλλες σειρές πχ Dexter, Breaking Bad, 24....την 1η σεζόν είδα μόνο βέβαια αλλά και πάλι..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1505 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 00:12

3 ατομα απαντησαν. wow :P

Ευχαριστω πολυ, αυτο ειναι ^^

Παρτε και το ωραιο τραγουδακι του που μολις βρηκα :P
Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 19 Απρίλιος 2011 - 00:17

2bbd14fc.jpg

#1506 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 00:04

To Wire και το Shield είναι βασικά ότι καλύτερο βγήκε ποτέ. Μετά το ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ βέβαια.

Αλήθεια το game of thrones λέει τίποτα; Διάβασα στο topless robot ότι είναι καλό ,αλλά σε θέματα βίας και σεξ είναι «Τόμας το τρενάκι» μπροστά στο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ. Όχι ότι με ενοχλεί ,απλά ρωτάω αν φτάνει τα επίπεδα επικότητας του Σ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1507 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 02:17

Αλήθεια το game of thrones λέει τίποτα; Διάβασα στο topless robot ότι είναι καλό ,αλλά σε θέματα βίας και σεξ είναι «Τόμας το τρενάκι» μπροστά στο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ. Όχι ότι με ενοχλεί ,απλά ρωτάω αν φτάνει τα επίπεδα επικότητας του Σ.

Όταν βλέπω σεξ και βία σε fantasy setting για κάποιο λόγο τραβάω Χ στη σειρά με τη μία.
Τουλάχιστον σε μια ιστορική σειρά, τα στοιχεία αυτά ενισχύουν το authenticity της σειράς.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1508 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:16

Προσωπικά διαφωνώ και με τους δύο από πάνω :P.

1.Δεν θεωρώ ότι το σέξ και η βία με τον τρόπο που παρουσιάζονται στο Spartacus δίνουν μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα στη σειρά. Δεν ξέρω γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι οτιδήποτε έχει βία είναι ρεαλιστικό.

2. Σαν fantasy literature fan, που ωστόσο δεν έχει διαβάσει τα βιβλία του George Martin, το 1ο επεισόδια μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Καμία σχέση δεν έχει με το Spartacus καταρχήν, άρα σε όποιον αρέσει να περιμένει κάτι πολύ διαφορετικό.
Παρότι όσες σκηνές βίας υπάρχουν παρουσιάζονται "ωμά", δεν υπερτονίζονται σε βαθμό γελιότητας όπως στο Spartacus.

Το σεξ και βία γενικά πάντως θα χωθεί κι εκεί γιατί πουλάει, αλλά εντάξει δεν είναι το ίδιο να μιλάμε για μια σειρά που θεωρείται από τις καλύτερες στην λογοτεχνεία φαντασίας. Απότι ακούω κιόλας στοιχεία σεξ και βίας είχε ήδη από το βιβλίο.

#1509 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:25

Το σεξ και η βία πρέπει να δένουν αρμονικά στην σειρά, σεξ όπως στο True Blood & βία όπως στο kill bill, την βια στο spartacus την βρίσκω πολύ μουφιά...δεν άντεξα να δω πάνω από ένα επεισόδιο της σειράς...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1510 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:44

Και στο True Blood το σεξ και η βία αγγίζει τα όρια της μουφιάς πολλές φορές.. Και το Spartacus και το TB θέλουν κάποια επεισόδια για να συνηθίσεις το στυλ τους, αλλά σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω.
Απλά δες την τελευταία σκηνή μάχης στο Gods of the Arena. Και στην original σειρά οι σφαγές, όσο περνούν τα επεισόδια δε χρησιμοποιούν τόσο πολύ slow-motion.

Είδα έξι επεισόδια από το the Shield. Πείτε μου ότι ο καράφλας γίνεται συμπαθητικός μετά, γιατί ώρες ώρες το στυλάκι του δεν παλεύεται..

#1511 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 17:56

Έχω φάει κόλλημα με το Fringe.
Πάρα πολύ καλή σειρά. Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν και ξεκίνησα αμέσως την δεύτερη.
Να δούμε που το πάει ο ποιητής...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1512 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 18:02

Ας πω κι εγώ το δικό μου, τα δύο πιο πρόσφατα επεισόδια Office που παίζει και ο Will Ferrell ήταν ανέλπιστα αστεία.

#1513 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 19:02

Είδα έξι επεισόδια από το the Shield. Πείτε μου ότι ο καράφλας γίνεται συμπαθητικός μετά, γιατί ώρες ώρες το στυλάκι του δεν παλεύεται..

ΓΙα'μενα ήταν θετικό πως ήταν και λίγο αντιπαθητικός κατά καιρούς. :)

Αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με την anelis.... OZ > The Shield, άνετα. Κρίμα που το OZ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, έχει πολλά πράγματα να πει η σειρά.

Έχω φάει κόλλημα με το Fringe.
Πάρα πολύ καλή σειρά. Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν και ξεκίνησα αμέσως την δεύτερη.
Να δούμε που το πάει ο ποιητής...

Το πήγαινε πάρα πολύ καλά ο ποιητής μέχρι την τελευταία σεζόν που απλά το γάμησαν το σενάριο. Kατά την γνώμη μου καλύτερα να δεις κάτι άλλο , οι ιδέες μάλλον έχουν στερέψει τώρα προς το τέλος της σειράς, ενώ τα δάνεια (από άλλα πράγματα), η "ψυχή" (θρησκευτικές ασυναρτησίες), και οι έρωτες έχουν εμφανιστεί. :(

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yojimbo: 24 Απρίλιος 2011 - 01:42

#1514 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 19:21

Για Fringe νομίζω ότι 2η και 3η σαιζόν είναι καλύτερες της πρώτης μιας και αρχίζει να αναπτύσσεται η μυθολογία της σειράς... αν σου άρεσε η πρώτη σαιζόν δες τες δε θα χάσεις!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1515 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 10:43

My life in your hands, Amelia Pond

fuckyeahdoctorwho